Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Baltazar_khan

#22501 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Baltazar_khan »

al kako to sve sporo ide oko papirologije biče i kolašinca. ostali smo sa jednim stoperom, u pandžu nemam povjerenja nikako. meni je pandža malo bolja verzija mravca :oops: nadam se da će što prije dobiti te famozne papire koji su potrebni za državljanstvo jer su nam ta 2 igrača prijeko potrebni!
irac300

#22502 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by irac300 »

miki.ba wrote:
Dead Man Walking wrote:Bicakcicu roditi pasos!
Ko je Bicakcic?
Edit: Pogledao sam nešto o njemu, trenutno igra u drugoj ligi u Braunschweigu, prije toga igrao za Stuttgart drugi tim, iskreno sve i da ima papire ja ga ne bi pozvao.
Momak je najbolji štoper cvajte, u timu koji je izborio ulazak u 1. Bundesligu. Ja ne znam kakve to reference još treba? Pogotovu kada se vidi kakva nam je ''gužva'' na stoperskim pozicijama kada su u pitanju kvalitetni igrači.
miki.ba

#22503 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by miki.ba »

irac300 wrote:
miki.ba wrote:
Ko je Bicakcic?
Edit: Pogledao sam nešto o njemu, trenutno igra u drugoj ligi u Braunschweigu, prije toga igrao za Stuttgart drugi tim, iskreno sve i da ima papire ja ga ne bi pozvao.
Momak je najbolji štoper cvajte, u timu koji je izborio ulazak u 1. Bundesligu. Ja ne znam kakve to reference još treba? Pogotovu kada se vidi kakva nam je ''gužva'' na stoperskim pozicijama kada su u pitanju kvalitetni igrači.
Nije se izborio za mjestno na klupi u Stuttgartu i prešao je u drugu ligu, mora da nije neki talenat.
A moguce je i da ja griješim, al vecinom se talenti prepoznaju, pogotovo u Njemackoj.
Mikady

#22504 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Mikady »

Nadam se da ce prije tridesete godine zaigrati za rep. BIH.
Kolasinac jos ceka poziv Elf-a.
Last edited by Mikady on 11/05/2013 13:07, edited 1 time in total.
Kemal Malovčić

#22505 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Kemal Malovčić »

Mikady wrote:
Trideseta najbolja godina.
Mikady

#22506 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Mikady »

Kemal Malovčić wrote:
Mikady wrote:
Trideseta najbolja godina.
Istina, nije lose ni tad da bude :)
irac300

#22507 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by irac300 »

miki.ba wrote:
irac300 wrote:

Nije se izborio za mjestno na klupi u Stuttgartu i prešao je u drugu ligu, mora da nije neki talenat.
A moguce je i da ja griješim, al vecinom se talenti prepoznaju, pogotovo u Njemackoj.
Onda ni Salihović ni Ibišević nisu trebali igrati za reprezentaciju. Imali su skoro isti put.
Kemal Malovčić

#22508 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Kemal Malovčić »

Baltazar_khan wrote:al kako to sve sporo ide oko papirologije biče i kolašinca. ostali smo sa jednim stoperom, u pandžu nemam povjerenja nikako. meni je pandža malo bolja verzija mravca :oops: nadam se da će što prije dobiti te famozne papire koji su potrebni za državljanstvo jer su nam ta 2 igrača prijeko potrebni!
:(
Artest

#22509 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Artest »

Ne znam ni ja o njemu skoro nista. Trazio sam na youtube ima li kakvih kompilacija, dobrih poteza, akcija, ali nisam nista uspio naci. Ja vjerujem da ako je zaista kvalitet da ce ga Pape pozvat aBd
Pogledao sam nešto o njemu, trenutno igra u drugoj ligi u Braunschweigu, prije toga igrao za Stuttgart drugi tim, iskreno sve i da ima papire ja ga ne bi pozvao.
:lol:
priceless.

Kakvi sve strucnjaci imaju pristup internetu, krv ti jebem.
Mikady

#22510 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Mikady »

Momak nije Ferguson ali ima potencijala da bude odlican strucnjak :mrgreen:
miki.ba

#22511 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by miki.ba »

Javit cu vam kakav je Bicakcic kad mi stigne kaseta. :D
Idemedosumom

#22512 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Idemedosumom »

Artest wrote:
Ne znam ni ja o njemu skoro nista. Trazio sam na youtube ima li kakvih kompilacija, dobrih poteza, akcija, ali nisam nista uspio naci. Ja vjerujem da ako je zaista kvalitet da ce ga Pape pozvat aBd
Pogledao sam nešto o njemu, trenutno igra u drugoj ligi u Braunschweigu, prije toga igrao za Stuttgart drugi tim, iskreno sve i da ima papire ja ga ne bi pozvao.
:lol:
priceless.

Kakvi sve strucnjaci imaju pristup internetu, krv ti jebem.
Sta si s ovim htio reci, strucnjace?
BHF_Manijak

#22513 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

Vjerovatno da se pravite pametni a do prije 2 sata niste znali ni o kome se radi.

Bosna - zemlja sa najvise strucnjaka, selektora, trenera.
Idemedosumom

#22514 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Idemedosumom »

Pa svi imamo pravo da iznesemo svoje mišljenje, ja licno nisam nista tvrdio, niti sam pokusao biti strucnjak, a on i mene citira.

Nema potrebe izrazavati se kao ortodoksni seljak, samo zato sto se ne slazes s nekim. -Eh jedino ako je ono najvisi nivo kojim se umije izrazavati, onda je opravdano :lol:
Artest

#22515 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Artest »

Danas si cuo za njega i hoces da se tvoje misljenje uvazava. Bolje idi trazi kompilaciju. Da ti olaksam: Kad ukucas Ronaldinha na youtubetu, sa strane izbaci i Bićine 'majstorije'. :lol:
Idemedosumom

#22516 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Idemedosumom »

Artest wrote:Danas si cuo za njega i hoces da se tvoje misljenje uvazava. Bolje idi trazi kompilaciju. Da ti olaksam: Kad ukucas Ronaldinha na youtubetu, sa strane izbaci i Bićine 'majstorije'. :lol:
Hajde prika, posto si ti bolji od svih nas, (mozda cak radis kao skaut za Safeta Sušića?) de nam ti pojasni ko je taj Bicakcic?

Nadamo se kvalitetnom odgovoru, posto smatras sebe vrsnim strucnjakom koji je zasluzio pristup internetu, za razliku od nas ostalih.

8-)
Artest

#22517 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Artest »

Iscitaj jedno 200-300 str. teme @Potencijalni reprezentativci i oko 500-600 str. teme @Safet Susic - i sigurno ces naletiti na moje misljenje, medju mnogim drugim, o ovom mladicu.

Hajd' ne bilo ti mrsko.

A pravo na net ti niko ne moze zabraniti. Kao i tvoje dragovoljno izletanje u nepoznato.
Muhamed Đakmić

#22518 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Muhamed Đakmić »

Nije problem ne znati, nije ni sramota, ali nema ozbiljnije rasprave sa nekim ko ne zna za Bičakčića, da ga jebeš.
Idemedosumom

#22519 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Idemedosumom »

Artest wrote:Iscitaj jedno 200-300 str. teme @Potencijalni reprezentativci i oko 500-600 str. teme @Safet Susic - i sigurno ces naletiti na moje misljenje, medju mnogim drugim, o ovom mladicu.

Hajd' ne bilo ti mrsko.

A pravo na net ti niko ne moze zabraniti. Kao i tvoje dragovoljno izletanje u nepoznato.
Pa de me podsjeti na koji sam ja to nacin "izletio" u nepoznato, samo sam rekao da ne znam mnogo o tom momku, nije to valjda grijeh?

Također, zaista mi nisi dovoljno bitan kako bih kopao po forumu i eventualno pronasao neki tvoj post. Ti ocito imas slobodnog vremena na pretek, pa vrebas po forumu, cim uocis post s kojim se ne slazes, odmah se zalijeces, citiras i dodajes pogrdne komentare. Necu dalje diskutovati.

Bez obzira na sve, ima nas koji nemamo vremena da svaku stranicu na forumu iscitamo, da svaku utakmicu, pa cak i one iz druge Bundeslige pogledamo. Ponavljam, ako je taj Bicakcic zaista kvalitetan igrac, Pape ce mu sigurno poziv uputiti. :bih:
jeza u ledja

#22520 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

Dobro je, u pravu ste obojica.

Ti ne kontas koliko je sati ovdje provedeno palamudeci o Bicakcicu i mnogo manje poznatim od njega, a ovaj ne konta da ne mora svako biti upucen kao mi koji ovdje visimo.

Mislim da je onaj drugi lik malo vise ispao neupucen jer je lupio nesto tipa "ta ce Bicakcic igra u drugoligasu".
Mnogo jace repke pozivaju igrace iz drugih liga, cak i na velika takmicenja (npr Ogbonna, Italija, na proslom EP, kao igrac tadasnjeg drugoligasa Torina), tako da to nije jedino mjerilo. Pandza i Zukanovic u Belgiji, te Vranjes u Rusiji ne igraju u mnogo slabijim ligama od njemacke Cvajte. Naravno, da ne govorimo o tome da je Braunsvajg od sljedece sezone prvoligas, a Bicakcic jedan od njegovih kljucnih igraca. I na kraju naravno da spomenemo da smo na poziciji drugog stopera najtanji.
Stoga, u najmanju ruku je neupuceno reci da Bicakcica ne treba pozivati. Pa pozivaju se i igraci nase lige!

U Braunsvajgu inace igra jos jedan nas potencijalni reprezentativac. :D
miki.ba

#22521 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by miki.ba »

Ovaj drugi lik je pokušao dati potpunu podršku Papetu, jbg stojim 100% iza njegovih odluka, ako on misli da doticni nije zaslužio, što se mene tice to je to.
Ima li kaseta (clip) da vidimo malo tog Bicakcica.

PS. Znam da se raspravljalo dosta o njemu na forumu. :D
Idemedosumom

#22522 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Idemedosumom »

miki.ba wrote:Ovaj drugi lik je pokušao dati potpunu podršku Papetu, jbg stojim 100% iza njegovih odluka, ako on misli da doticni nije zaslužio, što se mene tice to je to.

Pazi sta pricas, jebace ti Artest krv :-D
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#22523 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by JoseMujica »

haj stanite na loptu još manje od mjesec do Latvije...Pape reče pripreme će biti dvije hefte jer je kraj sezone....već znamo da Vedo nemre pprije 2. juna jer igra finale kupa

kaki smo s kadrom?
Korisničkoime

#22524 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Korisničkoime »

Idemedosumom wrote:
miki.ba wrote:Ovaj drugi lik je pokušao dati potpunu podršku Papetu, jbg stojim 100% iza njegovih odluka, ako on misli da doticni nije zaslužio, što se mene tice to je to.

Pazi sta pricas, jebace ti Artest krv :-D
Kao prvo njega bi Sušić davno zvao da Bičakčić ima naše papire, kao drugo imao si cijelu godinu prilike da ga gledaš kao što si imao priliku i dvije godine da čitaš o njemu na ovom forumu. Momak je među najvažnijim i najboljim igračima budućeg Bundesligaša mislim da nije propustio ni jedan nastup u ovoj sezoni, betoniran u prvih 11, igra poziciju gdje smo tanki samo tako. Na mjestu drugog stopera u repki momak prosto nema konkurencije bolji je od svih koje imamo sada na raspolaganju naravno pod uslovom da održi formu koju je imao ove sezone.
Druga stvar je ta bez obzira na euforiju koja kruži među nekim koji nas već vide u polufinalu u Brazilu ne bi bilo ni prvi a bojim se ni zadnji put da Sušić preskoči nekoga ko je zaslužio poziv i umjesto njega pozove npr.Avdiju ili prije Maletića i slične.
Da se dodam i u ovo oko malog Halilovića i izjave Sušića. Iskreno teško da Sušić može bilo šta javno reći i učiniti kako bi privolio malog da igra za nas. Iako znam i ja često biti među onima kojima se nešto ne sviđa u radu selektora mislim da nekim grandioznim i velikim izjavama u javnosti Sušić malo šta može učiniti. Daleko bi korisnije bilo da selektor u četiri ili šest očiju (uključujući njegovog oca) kaže momku da ima mjesta za njega u repki i da ga mi želimo ali da u javnosti zbog njega samoga nećemo praviti frku i davati neke izjave koje će njemu samome otežavati. Da li je to selektor učinio ili nije mi ne znamo niti možemo znati isto važi i za ostale "strance".
Mislim da ipak momak i njegov otac znaju da će on uvijek imati mjesta u našoj repki i da bi ga selektor objeručke prihvatio sada kao i sa Izmetom odluka je na momku.
MOSALJOZE

#22525 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by MOSALJOZE »

@Korisničko,samo da ti potvrdim Bičakčić odigrao sve utakmice,i ako je odbrambeni igrač nije "uspjeo" skupiti dovoljno zutih da bude pod suspenzijom.Takodje je proglašen najboljim defanzivcem cvajte.
Locked