E jbg sad moram gledat' iako nisam planiraladale cooper wrote: ↑12/08/2020 14:21 Nisam imao pojma da je strip po kojem je rađena Umbrella Academy pisao Gerard Way frontmen benda My Chemical Romance. Go figure.![]()
(Izvire emo iz 2007. iz mene)
Moderator: _BataZiv_0809
E jbg sad moram gledat' iako nisam planiraladale cooper wrote: ↑12/08/2020 14:21 Nisam imao pojma da je strip po kojem je rađena Umbrella Academy pisao Gerard Way frontmen benda My Chemical Romance. Go figure.![]()
Prva sezona odlična, sa drugom su baš nekako nepotrebno zakomplikovali, bezveze skroz... gledam jer me zanima kraj, ali mi je prva sezona neuporedivo bolja.90minut wrote: ↑04/08/2020 23:56
https://www.imdb.com/title/tt3582458/
Teška norveška drama odlicno odrađena ako ništa vrijedi gledati samo zbog mjesta gdje je snimano ono je nešto nerealno.
Apsolutno, kraj druge mi je bio haos dobar cijela sezona slabija od prve.Čudna sorta wrote: ↑15/08/2020 20:39Prva sezona odlična, sa drugom su baš nekako nepotrebno zakomplikovali, bezveze skroz... gledam jer me zanima kraj, ali mi je prva sezona neuporedivo bolja.90minut wrote: ↑04/08/2020 23:56
https://www.imdb.com/title/tt3582458/
Teška norveška drama odlicno odrađena ako ništa vrijedi gledati samo zbog mjesta gdje je snimano ono je nešto nerealno.
bogdan tirnanić i igor mandić na tv pričaju o serijama. kakav dream teamjefff wrote: ↑15/08/2020 20:36 Kako se snimao "Bolji Zivot" | VELIKE TELEVIZIJSKE SERIJE
https://www.youtube.com/watch?v=p4wtCbYkWgw&t=665s
Svakako ću završiti, moram sad vidjeti kraj.

Odlična! Sinoć završili drugu sezonu. Nadam se da će biti i treća.dale cooper wrote: ↑09/08/2020 23:47
Disfunkcionalna porodica sjebanih superheroja pokušava da spriječi apokalipsu. Fun fun fun!![]()
Ne znam da je bila serija sa ovakvim konceptom, ali se to već odavno radi u stripovima. Opet kažem, daleko od toga da je loša, ali90minut wrote: ↑20/08/2020 15:08 Ma dovoljno vidjeti po ljudima koji se ovdje javljaju od nas koji nismo mogli prvu sezonu završiti drugi nemaju motivacije da drugu sezonu pogledaju.
A reci da ti je isti kvalitet je bezobrazluk tacno od onih ljudi što hodaju u pozadini od njih sve do glume nisu isti univerzum ne nešto drugo.![]()
Koja je serija prije the Boys imala baš ovako negativce koji su u prvom planu?
Stripovi su stripovi na mali ekran ovako nešto uraditi je originalno malo je reci kad spojiš produkciju koja je top dobiješ vjerovatno najbolju seriju superheroja i slicnih palaca.dale cooper wrote: ↑20/08/2020 15:17Ne znam da je bila serija sa ovakvim konceptom, ali se to već odavno radi u stripovima. Opet kažem, daleko od toga da je loša, ali90minut wrote: ↑20/08/2020 15:08 Ma dovoljno vidjeti po ljudima koji se ovdje javljaju od nas koji nismo mogli prvu sezonu završiti drugi nemaju motivacije da drugu sezonu pogledaju.
A reci da ti je isti kvalitet je bezobrazluk tacno od onih ljudi što hodaju u pozadini od njih sve do glume nisu isti univerzum ne nešto drugo.![]()
me nije privukla i naložila kao ove dvije prethodno spomenute serije. Ali nemam ništa protiv da probam i drugu sezonu kad izađe.
Ali po drugim stvarima ova serija se ne razlikuje mnogo izgledom i osjećajem od nekih recimo DC uradaka bez obzira što90minut wrote: ↑20/08/2020 15:32Stripovi su stripovi na mali ekran ovako nešto uraditi je originalno malo je reci kad spojiš produkciju koja je top dobiješ vjerovatno najbolju seriju superheroja i slicnih palaca.dale cooper wrote: ↑20/08/2020 15:17Ne znam da je bila serija sa ovakvim konceptom, ali se to već odavno radi u stripovima. Opet kažem, daleko od toga da je loša, ali90minut wrote: ↑20/08/2020 15:08 Ma dovoljno vidjeti po ljudima koji se ovdje javljaju od nas koji nismo mogli prvu sezonu završiti drugi nemaju motivacije da drugu sezonu pogledaju.
me nije privukla i naložila kao ove dvije prethodno spomenute serije. Ali nemam ništa protiv da probam i drugu sezonu kad izađe.
Kad gledaš seriju i imaš osjecaj da nije o superjunacima i slicno taj univerzum onda znaš da imaš kvalitet na rukama.