Slupace ga Moyes za dvije sezone. Lomljiva je to roba a i sunce i plaza se brzo pozele.Riddle wrote:Zna se samo da ce to ukrstanje biti vrlo skupa rabota.
Vraticete ga uz doplatu
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Slupace ga Moyes za dvije sezone. Lomljiva je to roba a i sunce i plaza se brzo pozele.Riddle wrote:Zna se samo da ce to ukrstanje biti vrlo skupa rabota.
22 miliona nije malo. Naprotiv. Jedan Van Persie je doveden za slican iznos.LSD wrote:Voli Barca tako![]()
ima taj cudan fetiš, da svoju djecu u koju je uložila godine truda, rada, treninga - vraca za 5 puta vecu cijenu
....vec viđeno i potvrđeno više puta.
Ode Thiago najvjerovatnije u United....i što bi United ili Arsenal razvijali i ulagali u svoje škole, cantere, pravili igrace - kad mogu za male pare dovoditi iz Barce najtalentovanije.
Pa Brazilac jeRiddle wrote:Ima druge potrosne robe koja ce lupati umjesto njega. A Sir David ga uvijek moze pustiti da skokne do Dubaia ako mu se digne na sunce i plazu.
Ne iskljucuje ostanak u BarceloniRiddle wrote:I sapni ako sta kaze na radiu.
Nista, kaze da je strpljiv.... Ide sigurno. Opet je ponovio da hoce da igra WC i da mu za to treba kontinuitet u igri. Pricao je o finalu U21 Nista spektakularnoRiddle wrote:Na koliko? Dok proda stan, spakuje stvari, rezervise avionske karte i ostalo? Ne moze to biti vise od 3 hefte.
Znamo i ja i ti, da to nije prava pricaRiddle wrote:22 miliona nije malo. Naprotiv. Jedan Van Persie je doveden za slican iznos.LSD wrote:Voli Barca tako![]()
ima taj cudan fetiš, da svoju djecu u koju je uložila godine truda, rada, treninga - vraca za 5 puta vecu cijenu
....vec viđeno i potvrđeno više puta.
Ode Thiago najvjerovatnije u United....i što bi United ili Arsenal razvijali i ulagali u svoje škole, cantere, pravili igrace - kad mogu za male pare dovoditi iz Barce najtalentovanije.
Ma standardna prica. Isto je De Gea govorio nakon proslog Eura. Potpisao je 2-3 dana kasnije.skenderija04 wrote:Nista, kaze da je strpljiv.... Ide sigurno. Opet je ponovio da hoce da igra WC i da mu za to treba kontinuitet u igri. Pricao je o finalu U21 Nista spektakularno
Ma naravno. Ja samo time u prvi plan zelim staviti sjajne poslove koje je United obavio i koje bi mogli nastaviti obavljati.LSD wrote:Znamo i ja i ti, da to nije prava prica![]()
![]()
da je ostala klauzula 90 miliona, to jest da nije skliznula na 18 - druga bi se prica sad pricala jer bi i Barca kao klub, bila ukljucena u pregovore i tražila sebi cifru...tako da 22 miliona je smijurija za Thiaga i poklon se neba.
Pazi, meni bi bilo drago da igra i da se dokaze u Manchesteru, Barceloni, bilo gdje. Ipak, cini mi se da su ocekivanja veca od realne mogucnosti. Talenat nevjerovatan, to je svima jasno. Hoce li uspjeti u Manchesteru? Daj boze. Jedino sto vidim kao problem je novi trener koji ce biti stalno poredjen sa Fergusonom. Serija tankih rezultata i eto Thiaga opet na klupi. Nema trenera na svijetu koji ce sa balavcima rezultat ganjati prve sezone a Moyes ce morati. Tri Thiagove greske koje ce stajati United pet bodova i avantura je gotova. Za njega je frustrirajuce biti zamjena Xaviju Iniesti i Fabregasu. Ako bude rezerva i u Manchesteru pocece problemi.Riddle wrote:Ma standardna prica. Isto je De Gea govorio nakon proslog Eura. Potpisao je 2-3 dana kasnije.skenderija04 wrote:Nista, kaze da je strpljiv.... Ide sigurno. Opet je ponovio da hoce da igra WC i da mu za to treba kontinuitet u igri. Pricao je o finalu U21 Nista spektakularno
Ma naravno. Ja samo time u prvi plan zelim staviti sjajne poslove koje je United obavio i koje bi mogli nastaviti obavljati.LSD wrote:Znamo i ja i ti, da to nije prava prica![]()
![]()
da je ostala klauzula 90 miliona, to jest da nije skliznula na 18 - druga bi se prica sad pricala jer bi i Barca kao klub, bila ukljucena u pregovore i tražila sebi cifru...tako da 22 miliona je smijurija za Thiaga i poklon se neba.
Brko saves the day. Moraće mu izmisliti poziciju ko što je Guardiola Fabregasu.Dugi nožni nokti wrote:De Gea ga vabi kako bi mogli zajedno krasti krofne.![]()
Šalu na stranu, jedan ovakav veznjak bi legao Unitedu. Bez obzira na ovo neofirno pozivanje, ubijeđen sam kako će Thiago ostati u Barceloni i naredne sezone. Svakako će oni njemu izlobirati poziv u A tim, tako da je bezbrižan s te strane. Brko će, ako bude trebalo, pozvati samo igrače Barcelone i Reala kako bi ugodio svima.
Kako je ovo strašan igrač, fakat mi je krivo što završi u Barsi.skenderija04 wrote:Ney od kada je igrac FCB .....
kakav je golček?skenderija04 wrote:Ney od kada je igrac FCB .....
Kemal Malovčić wrote:kakav je golček?skenderija04 wrote:Ney od kada je igrac FCB .....

Lako je igrati na Kupu konfederacija. Pravi test će mu biti evropske odbrane. Odbrane ekipa u Primeri npr.MOSALJOZE wrote:Strašnog igrača ste doveli.
Ili protiv Martineza i Švajnštajgera.Kemal Malovčić wrote:Lako je igrati na Kupu konfederacija. Pravi test će mu biti evropske odbrane. Odbrane ekipa u Primeri npr.MOSALJOZE wrote:Strašnog igrača ste doveli.