Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Postoji neka sega izmedju navijaca u Engleskoj da tako zovu na radio show-ove i prestavljaju se kao navijaci drugih klubova... Tako je za vrijeme Van Gaala a i prosle godine bilo uobicajno da "navijaci" Uniteda zovu u BBC show i traze da da se zamjeni menager, "give it to Giggsy"
Tako ovi vracaju... pa je fora, "give it to Gerrard"... Klopp uziva gotovo kultni status u Liverpoolu, morat ce da sjebe nesto ogromno da ga navijacu uzmu za zub, ja mislim i kada ode, to ce biti onako kako je otisao iz Borusije (u slucaju neuspjeha), ili ce jednostavno otici u penziju (u slucaju da uspije).
Ma mane sve odradio za pobjedu. Likvidirao golmana da bi Bravo stao na gol pa da svaki sut po golu bude gol. Medjutim ovi nisu znali ni sutati po golu.
Ici ce na to valjda da nije imao namjeru, mada to mi je totalno glupo, malo ko ima namjeru da uradi nesto lose a uradi.. Ja bi mu povecao kaznu za jos 2 utakmice
Džaba pokušavaju, nikad žalba na ovakve stvari nije usvojena pa ne vidim ni da će sad. "Nije imao namjeru" jest obrazloženje ali nije opravdanje. Bolje da se fokusiraju na sljedeće utakmice nego da gube vrijeme na ove žalbe.
De mijenjaj ti te slike, stavi nekog ko zasluzuje ne sprdaj se, Hajd dok si Lucasa imao on rijetko da je i igrao pa se moglo, ali ovako urece ovu tarabu a on igra redovno
Ma bezveze se zale, ima Ligu Prvaka, nek igra I odmori malo... Samo dvije ligaske tekme ce propustiti. Nije da nema ko igrati u napadu, iako je sada trenutno najbolji I najvazniji igrac Liverpoola. Tamam da se Coutinho ponovo uvede u tim, i malo popravi ugled kod navijaca.
Mustang1 wrote:De mijenjaj ti te slike, stavi nekog ko zasluzuje ne sprdaj se, Hajd dok si Lucasa imao on rijetko da je i igrao pa se moglo, ali ovako urece ovu tarabu a on igra redovno
Mustang1 wrote:De mijenjaj ti te slike, stavi nekog ko zasluzuje ne sprdaj se, Hajd dok si Lucasa imao on rijetko da je i igrao pa se moglo, ali ovako urece ovu tarabu a on igra redovno
Ovakvu igracinu sa avatara da skidam
NIKAD!!!
nije im smetao kad smo derali Arsenala i Hoffenheima