Na klupi za rezervne igrače su ostali: Adilović, Sarić, Amer Bekić, Lelić, Anđušić, Husejinović i Radovac.
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Vidiš da nemamo za grejpfruta... Kadušić jadan u raspar kopačkana igraLogovan wrote:Raduju se isto kao da im je plata redovna.![]()
Hotiću MRŠ!
Izgleda da mu je pauza prijala...bjelave wrote:Radovac danas dobro odigrao onih cini mi se 20minuta. Imao jedan super pas i bio dobar u duelima.
Valjo bi nam strasno onaj ''stari'' Radovac
Ja ne mogu vjerovati da imas obraza reci ista protiv Dulje. Liku istice ugovor, ima jos par tekmi i opet igra, trci, zalaze se. Da nece, mogao je i na klupi sjediti da ga boli neka stvar...todd_smith wrote:Klasicna utakmica ove sezone. Imala sve elemente:
Hebibovic standardan zicer fuli.
Patnja na Kosevu.
Duljevic ranije izlazi zbog "povrede".
Vile nas nosale kroz momente.
10 kornera niti jedan opasan.
Sreca pa protivnik nema pojma vise od nas.
Jos je falio samo Rustemovicevo dodavanje u prazno sa 50m sa igracem odmah pored njega.
north wrote:Duljević je za mene položio, s obzirom da odavno odbrojava dane kada će otići...Samo bezobrazan može reći da igra preko qrca, jer to jednostavno nije tačno, igra ko što je I igrao kada je imao ugoovor na tri godine, ne puno slabije...Uvijek je znao kidati živce kada previse solira I usere, isto ko što preskače igrače ko čunjeve I podvaljuje lopte ko rukom da dodaje što niko u ligi ne može kada ga krene...Dakle, neka završi ovako sezonu do kraja, i po meni je ispao sasvim korektan..To što nije htio produžiti ugovor je logično, ni ja ne bih produžio ako ima mogućnost da ode puno lakše kao slobodan igrač....Dečko ne može igrati u Bundesligi, ali može u puno boljem klubu od našeg ako ima sposobnog menadžera, jer gori igrači iz lige su znali otići u solidan klub za daleko bolje uslove od ovih ovdje...... a pogotovo može u puno boljoj i uređenijoj ligi od ove šaban lige koju pratim samo jer mi je Sarajevo bolest, a ne što uživam prateći istuDa je liga takva da je Sarajevo slobodno u nekom kolu, taj vikend ne bi ni prebacio na program gdje se priča I gleda ova liga, jebi ga ne gumo amaterizam