Utakmice.

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Logovan

#22501 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

Image

Na klupi za rezervne igrače su ostali: Adilović, Sarić, Amer Bekić, Lelić, Anđušić, Husejinović i Radovac.
Koshpa

#22502 Re: Utakmice.

Post by Koshpa »

Prenosi li ko tekmu ?

I sta je sa malim Livakom ?
Astrix

#22503 Re: Utakmice.

Post by Astrix »

MojaTV

Duljević - Crnkić :izet:
Daryl Dixon

#22504 Re: Utakmice.

Post by Daryl Dixon »

ahmetovic zajebao inzagija sa ovim ofsajdima - 4 u prvom poluvremenu :lol: :lol:
PriNc_ba

#22505 Re: Utakmice.

Post by PriNc_ba »

boljeg a glupljeg i nekorisnijeg igraca od duljevica nismo imali poslije rata a necemo ni imati jos dugo...
Daryl Dixon

#22506 Re: Utakmice.

Post by Daryl Dixon »

stoji i to ali Kur'ana mi kakva je igračina ovaj Ahmetović, umjesto da puca na gol ili da doda - on simulira i dobija žuti karton :lol:
sha_ba

#22507 Re: Utakmice.

Post by sha_ba »

Jel gotovo??
jeza u ledja

#22508 Re: Utakmice.

Post by jeza u ledja »

Tri boda su tu. :thumbup:

Nije losa utakmica za gledat.
Logovan

#22509 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

Konačno pobjeda na Hasetu. :D Crnkić :sretan: Jest ga krenulo, ne staje frajer. :thumbup:

Trebali smo zabiti makar još dva gola. :zid: Hebibi se ispromašivao, Merso je bio u dobrim prilikama, Crnkić u drugom izašao sam ispred golmana, Sarić, itd. :roll:

Momku sa sjevera želim brz oporavak.
Maharadza

#22510 Re: Utakmice.

Post by Maharadza »

KADUŠIĆ I CRNKIĆ GLAVNI AKTERI KOD GOLA, ELHAMDULILLAH, tačno NE SRAMOTI DUŠMANE NIKO KAO GOSPODAR SVJETOVA!! 8-)
Daryl Dixon

#22511 Re: Utakmice.

Post by Daryl Dixon »

mogli smo im komotno jos uvaliti gol-dva ali i ovako je ok.. zeljo-zrinjski X na stoju odigrati i miran :)
Nadzorna_ploca

#22512 Re: Utakmice.

Post by Nadzorna_ploca »

Mogla je i Sloboda zabiti treba biti realan. Idemo dalje! :thumbup:
Logovan

#22513 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

Raduju se isto kao da im je plata redovna. :oops: :D Hotiću MRŠ!
Image
rocco_siffredi

#22514 Re: Utakmice.

Post by rocco_siffredi »

Odlicno,nova 3 boda
Jos veci pritisak na ove sto igraju sutra :izet:

Ovom prilikom jebem svu familiju debilu koji je bacio topovski udar. Eksplodirao je na 2m od mene,a momku pored noge. Daj Boze da mu je uspiju spasiti. Zelim ti sto brzi oporavak.
Jos jednom.Jebem ti sve retardirano napuseno klosaru jedan.
Torpedista071

#22515 Re: Utakmice.

Post by Torpedista071 »

Logovan wrote:Raduju se isto kao da im je plata redovna. :oops: :D Hotiću MRŠ!
Image
Vidiš da nemamo za grejpfruta... Kadušić jadan u raspar kopačkana igra :lol:
bjelave

#22516 Re: Utakmice.

Post by bjelave »

Vazda patnja na Kosevu. Trebali bi im stravu salit, sta su se napromasivali.
Bice hebeno narednih deset dana. A tanak nam roster. Samo da ne bude povreda i kartona a bojim da ce biti u ovako zgusnutom rasporedu. Ko zna s kakvim timom cemo istrcat za derbi.

Nadam se da ce ovaj decko sa sjevera proci bez trajnih posljedica.
Prije ili poslije se ovo moralo desit. I da ce za ovakve stvari, kao sto je bacanje topovskih udara, krivicno odgovarat.
Zaista to ne razumijem, ni pirotehniku. Steti se klubu konstantno i na kraju se desi tragedija.
Krajnje je vrijeme da se s tim prestane.
bjelave

#22517 Re: Utakmice.

Post by bjelave »

Radovac danas dobro odigrao onih cini mi se 20minuta. Imao jedan super pas i bio dobar u duelima.
Valjo bi nam strasno onaj ''stari'' Radovac
north

#22518 Re: Utakmice.

Post by north »

Prevažne 3 bobe :thumbup: ...Ali I dalje smo daleko od prvog mjesta, koliko god tabela trenutno govorila drugačije :-) ...Košpicari ako sutra uzmu, mi MORAMO uzeti Zrinjski u Mostaru, ni bod s kojim smo se vazda udarali nogom u guzove nam neće biti dovoljan, jer u tom slučaju u derbi bi ušli sa -5 i pobjeda na derbiju ne bi puno značila..Znači, samo nam X sutra odgovara, I onda barem bod u Mostaru, pa u derbiju na život ili smrt :oops: ...prije toga Široki u kupu, uglavnom jebeno do PM, ali ići iz tekme do tekme, izginuti na terenu ovako složno I uz dobru atmosferu, pa dokle dobacimo što ja volim reći :D

Za topovske treba prste odbiti onome ko baca među raju, ma gdje god uostalom da baci, a pogotovo među ljude :-) ....Kakav debilizam sunce ti :evil: , momku brz oporavak, ali uvijek ovako pričamo, brzo se zaboravi, pa opet nakon nekog vremena sranje a niko da se ogradi da se ovo riješi među tom djecom I zato je sve ovo odron žešći :skoljka: :skoljka:
GandalfSivi

#22519 Re: Utakmice.

Post by GandalfSivi »

bjelave wrote:Radovac danas dobro odigrao onih cini mi se 20minuta. Imao jedan super pas i bio dobar u duelima.
Valjo bi nam strasno onaj ''stari'' Radovac
Izgleda da mu je pauza prijala...
todd_smith

#22520 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

Klasicna utakmica ove sezone. Imala sve elemente:

Hebibovic standardan zicer fuli.

Patnja na Kosevu.

Duljevic ranije izlazi zbog "povrede".

Vile nas nosale kroz momente.

10 kornera niti jedan opasan.

Sreca pa protivnik nema pojma vise od nas.

Jos je falio samo Rustemovicevo dodavanje u prazno sa 50m sa igracem odmah pored njega.
Qoom

#22521 Re: Utakmice.

Post by Qoom »

Cijede se gaće, atmosfera za 10, Dulja beton, neefikasni do kurca

Šteta za momka
GandalfSivi

#22522 Re: Utakmice.

Post by GandalfSivi »

todd_smith wrote:Klasicna utakmica ove sezone. Imala sve elemente:

Hebibovic standardan zicer fuli.

Patnja na Kosevu.

Duljevic ranije izlazi zbog "povrede".

Vile nas nosale kroz momente.

10 kornera niti jedan opasan.

Sreca pa protivnik nema pojma vise od nas.

Jos je falio samo Rustemovicevo dodavanje u prazno sa 50m sa igracem odmah pored njega.
Ja ne mogu vjerovati da imas obraza reci ista protiv Dulje. Liku istice ugovor, ima jos par tekmi i opet igra, trci, zalaze se. Da nece, mogao je i na klupi sjediti da ga boli neka stvar...
north

#22523 Re: Utakmice.

Post by north »

Duljević je za mene položio, s obzirom da odavno odbrojava dane kada će otići...Samo bezobrazan može reći da igra preko qrca, jer to jednostavno nije tačno, igra ko što je I igrao kada je imao ugoovor na tri godine, ne puno slabije...Uvijek je znao kidati živce kada previse solira I usere, isto ko što preskače igrače ko čunjeve I podvaljuje lopte ko rukom da dodaje što niko u ligi ne može kada ga krene...Dakle, neka završi ovako sezonu do kraja, i po meni je ispao sasvim korektan..To što nije htio produžiti ugovor je logično, ni ja ne bih produžio ako ima mogućnost da ode puno lakše kao slobodan igrač....Dečko ne može igrati u Bundesligi, ali može u puno boljem klubu od našeg ako ima sposobnog menadžera, jer gori igrači iz lige su znali otići u solidan klub za daleko bolje uslove od ovih ovdje...... a pogotovo može u puno boljoj i uređenijoj ligi od ove šaban lige koju pratim samo jer mi je Sarajevo bolest, a ne što uživam prateći istu :oops: Da je liga takva da je Sarajevo slobodno u nekom kolu, taj vikend ne bi ni prebacio na program gdje se priča I gleda ova liga, jebi ga ne gumo amaterizam :oops:
ibizza

#22524 Re: Utakmice.

Post by ibizza »

north wrote:Duljević je za mene položio, s obzirom da odavno odbrojava dane kada će otići...Samo bezobrazan može reći da igra preko qrca, jer to jednostavno nije tačno, igra ko što je I igrao kada je imao ugoovor na tri godine, ne puno slabije...Uvijek je znao kidati živce kada previse solira I usere, isto ko što preskače igrače ko čunjeve I podvaljuje lopte ko rukom da dodaje što niko u ligi ne može kada ga krene...Dakle, neka završi ovako sezonu do kraja, i po meni je ispao sasvim korektan..To što nije htio produžiti ugovor je logično, ni ja ne bih produžio ako ima mogućnost da ode puno lakše kao slobodan igrač....Dečko ne može igrati u Bundesligi, ali može u puno boljem klubu od našeg ako ima sposobnog menadžera, jer gori igrači iz lige su znali otići u solidan klub za daleko bolje uslove od ovih ovdje...... a pogotovo može u puno boljoj i uređenijoj ligi od ove šaban lige koju pratim samo jer mi je Sarajevo bolest, a ne što uživam prateći istu :oops: Da je liga takva da je Sarajevo slobodno u nekom kolu, taj vikend ne bi ni prebacio na program gdje se priča I gleda ova liga, jebi ga ne gumo amaterizam :oops:
:thumbup:

Duljevic trenutno vrijedi 40% ove ekipe!
todd_smith

#22525 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

Niko ne govori da igra preko kurca, lik se probudio sa igra da sebe proda sada, i to je ok. Ali napravljen je od stakla.
Post Reply