NOVE CIJENE GORIVA
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- fidoremilienko
#2251 Re: NOVE CIJENE GORIVA
- M e m o
#2252 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Nema svako Bihamk karticu jadan bioNed071 wrote:NijeNa petrolu je 2.06. sa bihamk karticom 2.00
moras se jos malo potruditi...
A i nju si platio
U Tuzli je 2,16 benzin
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#2254 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Kad imam Bihamk karticu,pored jeftinijeg goriva dobijam jos niz pogodnosti. Ti bi kao veliki patriota trebao imati onu premium,najskuplju,da pomazes domaci Autoklub 
-
quarterback
#2255 Re: NOVE CIJENE GORIVA
sta ovo bi, mis sam kliknuo?shandrprcSA wrote:
- M e m o
#2256 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Parazite koji redovno odbijaju harač pri registraciji ??mali_milojica wrote:Kad imam Bihamk karticu,pored jeftinijeg goriva dobijam jos niz pogodnosti. Ti bi kao veliki patriota trebao imati onu premium,najskuplju,da pomazes domaci Autoklub
Ne hvala
Koji sa stranom naftnom kompanijom sklapaju deal
Ne hvala
- fidoremilienko
#2257 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Kako podržava domaću Hifu a ne podržava domaći Bihamk!
KOji licemjer.
KOji licemjer.
- mali_milojica
#2258 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Kakav je god,tvoj jeM e m o wrote:Parazite koji redovno odbijaju harač pri registraciji ??mali_milojica wrote:Kad imam Bihamk karticu,pored jeftinijeg goriva dobijam jos niz pogodnosti. Ti bi kao veliki patriota trebao imati onu premium,najskuplju,da pomazes domaci Autoklub
Ne hvala
Koji sa stranom naftnom kompanijom sklapaju deal
Ne hvala
Bosanski
- M e m o
#2259 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Podržavam svakog privatnika koji se bori a narocito one koji su prva liga poput Binga i Hifefidoremilienko wrote:Kako podržava domaću Hifu a ne podržava domaći Bihamk!
KOji licemjer.
Budžetske parazite i sve javne ustanove i preduzeća u koja su se uhljebili degeni nesposbni.... Prezirem i da mogu rastjero bih na ulicu
- mali_milojica
#2260 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Sjeti se parazita i degena kad budes morao otici do dr i reci mu to u liceM e m o wrote:Podržavam svakog privatnika koji se bori a narocito one koji su prva liga poput Binga i Hifefidoremilienko wrote:Kako podržava domaću Hifu a ne podržava domaći Bihamk!
KOji licemjer.
Budžetske parazite i sve javne ustanove i preduzeća u koja su se uhljebili degeni nesposbni.... Prezirem i da mogu rastjero bih na ulicu
- M e m o
#2261 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Na njih nisam mislio u prvom planumali_milojica wrote:Sjeti se parazita i degena kad budes morao otici do dr i reci mu to u liceM e m o wrote:Podržavam svakog privatnika koji se bori a narocito one koji su prva liga poput Binga i Hifefidoremilienko wrote:Kako podržava domaću Hifu a ne podržava domaći Bihamk!
KOji licemjer.
Iako treba uvesti reda sa privatnom konkurencijom
Jer je u državnom sektoru uglavnom rasulo slično kao i kod svega drugog što nosi pridjev državo javno
- Ned071
#2262 Re: NOVE CIJENE GORIVA
nema svako ni kesa. firme i mnogi placaju karticom. a i bez bihamk kartice je jeftiniji. ugledaj se na buraza, ganjaj jos maloM e m o wrote:Nema svako Bihamk karticu jadan bioNed071 wrote:NijeNa petrolu je 2.06. sa bihamk karticom 2.00
A i nju si platio
U Tuzli je 2,16 benzin
- mali_milojica
#2263 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Slazem se da su privatni kolektivi bolje organizovani i produktivniji od drzavnih i da razne javne ustanove sluze za uhljebljene podobnih,ali brate dragi ima tamo i postenih,radnih ljudi koji svoj posao obavljaju vrijedno i savjesno. Imas raznih iskustava. Nekad odes na salter i podavio bi ih sviju,a nekad odes i ne mozes da vjerujes kako te neko doceka i pokusava pomoci.
- M e m o
#2264 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Jesil ti retardiranNed071 wrote:nema svako ni kesa. firme i mnogi placaju karticom. a i bez bihamk kartice je jeftiniji. ugledaj se na buraza, ganjaj jos maloM e m o wrote:Nema svako Bihamk karticu jadan bioNed071 wrote:NijeNa petrolu je 2.06. sa bihamk karticom 2.00
A i nju si platio
U Tuzli je 2,16 benzin
U Tuzli Petrol pumpa Irac benzin 2,16
Hoš da ti slikam
- M e m o
#2265 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Tačno je djelimično i tomali_milojica wrote:Slazem se da su privatni kolektivi bolje organizovani i produktivniji od drzavnih i da razne javne ustanove sluze za uhljebljene podobnih,ali brate dragi ima tamo i postenih,radnih ljudi koji svoj posao obavljaju vrijedno i savjesno. Imas raznih iskustava. Nekad odes na salter i podavio bi ih sviju,a nekad odes i ne mozes da vjerujes kako te neko doceka i pokusava pomoci.
Ali većina crnih ovaca nesposbonih degena zaposlenih i uhljebljenih po rodbinskoj i političkoj liniji unakazi i onu manjinu časnih ljudi koji svakako ima
- fidoremilienko
#2266 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Sve ja to razumijem memo. Al koji ti je fazon da braniš Hifu? Radiš kod njih ili šta?
-
howdy
#2267 Re: NOVE CIJENE GORIVA
M e m o wrote:Sipao sad na novoj Hifa pumpi
Benzin zvanična cijena na računu 2,11
Sa popustom na keš izađe 2,05
Na EP i INA je 2,11
na Petrolu 2,16
I zar nije Hifa najpovoljnija
Ne lozi raju memo...kakav kurcev popust za kes? Jutros sipo, placeno gotovinom, benzin 2.11.
- fidoremilienko
#2268 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Možda memo ima taj popust. Radi ko njih momak.
- M e m o
#2269 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Nit radim nit imam ikake koristifidoremilienko wrote:Sve ja to razumijem memo. Al koji ti je fazon da braniš Hifu? Radiš kod njih ili šta?
Pa ljudi tek juče otvorili prvu pumpu u tuzli
Jednostavno podržavam domaće jel vidiš da stalno spominjem Bingo
E što je Bingo u trgovini to je za mene Hifa u svojoj oblasti
Kad sam vidio još da imaju i "vlastito" ulje... Još su mi više porasli u očima
Da su bogdom svi svjesni da kupovinom domaćeg podržavamo ovakve uspješne kompanije i ljude i da ih bude još više
- M e m o
#2270 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Jesi otiso na kasi i uzo račun jadan biohowdy wrote:M e m o wrote:Sipao sad na novoj Hifa pumpi
Na EP i INA je 2,11
na Petrolu 2,16
Ne lozi raju memo...kakav kurcev popust za kes? Jutros sipo, placeno gotovinom, benzin 2.11.
Naravno da ce momak zavrnut svakog ko ne zna ovu hifinu caku za koju sam i ja OVDJE skoro sazno
Prije mjesec u doboju nasuo za 80 KM
Naravno da mi niko nije ponudio račun i popust
Ko ne zna oni ga i zavrnu jer lova ostaje njima na kasi pa nije budala da te vuče za rukav
Nasuo 20 KM i otišo na kasu
Odugovlači onaj nešto da izda racun
Ali ga na kraju dade i POLA MARKE
JEL TI SAD JASNO
Last edited by M e m o on 18/12/2014 19:53, edited 1 time in total.
- Ned071
#2271 Re: NOVE CIJENE GORIVA
M e m o wrote:Jesi otiso na kasi i uzo račun jadan biohowdy wrote:M e m o wrote:Sipao sad na novoj Hifa pumpi
Na EP i INA je 2,11
na Petrolu 2,16
Naravno da ce momak zavrnut svakog ko ne zna ovu hifinu caku za koju sam i ja OVDJE skoro sazno
Prije mjesec u doboju nasup za 80 KM
Naravno da mi niko nije ponudio račun i popust
Ko ne zna oni ga i zavrnu jer lova ostaje njima na kasi pa nije budala da te vuče za rukav
memo pa to je prestrasno? da takav domaci gigant ne izdaje racune i samim tim ne placa pdv? majku mu, to mora da neki srbi rade na hifi
- p206
#2272 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Koliko ih brani zaslužio je besplatno gorivo za čitavu 2015. god.
Taj keš vlasnik i onako potroši na zimovanje u Austriji i ljetovanje u Dubaiju. A za novu godinu će u Pariz, ko što bi i ja da sam na njegovom mjestu.
Taj keš vlasnik i onako potroši na zimovanje u Austriji i ljetovanje u Dubaiju. A za novu godinu će u Pariz, ko što bi i ja da sam na njegovom mjestu.
- M e m o
#2273 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Standardno glup a?Ned071 wrote:
memo pa to je prestrasno? da takav domaci gigant ne izdaje racune i samim tim ne placa pdv? majku mu, to mora da neki srbi rade na hifi
Ja tu nisam ni tražio racun čojku dao lovu na licu mjesta,kraj pištolja, žurilo mi se
Da sam znao za caku sa kesom TADA otišo bi na kasu platit
- M e m o
#2274 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Nek jep206 wrote:Koliko ih brani zaslužio je besplatno gorivo za čitavu 2015. god.
Nije bar todoric, rus, janez ili neki drugi strani kurac palac
Moj je čojk
- Nogatrans
#2275 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Ovaj usra temu sa Hifom majke mi,dobro je ba skontali smo da ti sipas na HIFI i ti to dalje radi,ja cu i mnogi ostali sipati gdje je jeftinije. 20 stranica prepucavanje na gluposti.