ahahahahahahahaha!!!karanana wrote:ja bi ovoj amini hodzic platio.
FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
-
Srebrni
#2251 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
-
murathans
#2252 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
je KO Fatima Hodžić?karanana wrote:ja bi ovoj amini hodzic platio.
Sličica, link FB profila...?
-
Srebrni
#2253 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ma ko će znat, ali zna ih Senad izabrat, što jest jestmurathans wrote:je KO Fatima Hodžić?karanana wrote:ja bi ovoj amini hodzic platio.
Sličica, link FB profila...?
-
Smetnje
#2254 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
A koliko para se daje advokatu da te zastupa u ovakvim slucajevima kad trazis platu
- Havatar
#2255 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Mozes da se dogovoris da mu ne platis nego kad dobijes slucaj da njemu pripada jedan procenat od onoga sto si dobio preko suda i onda mu tuzeni placa sudske troskove.Smetnje wrote:A koliko para se daje advokatu da te zastupa u ovakvim slucajevima kad trazis platu
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#2256 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Većina advokata će raditi na procenat, jer su to gotovo pa sigurni slučajevi za dobiti..Smetnje wrote:A koliko para se daje advokatu da te zastupa u ovakvim slucajevima kad trazis platu
- Mikelanđelo
#2257 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
I Feđi je Senad dužan, on i jeste jedan od ova tri montažera koji su zbrisali.
-
svašta
#2258 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ma jok, fedja je mali senadov. samo me podsjeti ovaj sent luis, na njega. brani senada slijepo, ko da mu je babo
evo necu vise
evo necu vise
- Mikelanđelo
#2259 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Možda mislimo na drugog Feđu?svašta wrote:ma jok, fedja je mali senadov. samo me podsjeti ovaj sent luis, na njega. brani senada slijepo, ko da mu je babo![]()
evo necu vise
- BAN___KAI
#2260 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Poceli su prikazivati PRVU seriju na tom kanalu i pogodite cija je serija ? Naravno glupe seljacke turske serije jer bosnjo nece da gleda zapadnjacke serije
I mora Senad prikazivate iste serije/tj sapunice kao i svi drugi kanali u drzavi jer su ljudi u ovoj drzavi retardirati i gledaju sta im se stavi.
Nevjerovatno je da je najgledanija serija u citavoj drzavi ona glupa serija "Odbacena" na Obnu i ona koza sto ima spojene obrve.
I mora Senad prikazivate iste serije/tj sapunice kao i svi drugi kanali u drzavi jer su ljudi u ovoj drzavi retardirati i gledaju sta im se stavi.
Nevjerovatno je da je najgledanija serija u citavoj drzavi ona glupa serija "Odbacena" na Obnu i ona koza sto ima spojene obrve.
- karanana
#2261 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
kontam sta dovodi ovog shejha, neki dan je bio, ali evo slusam ga ovaj put, prosli put i nisam nesto, i stvarno pametan neki covjek, moze se slusat i van religijske dimenzije.
-
crnoplavo
#2262 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
mensecini da je arapska, al je vjerska historija tako da ne mozemo vrijedatBAN___KAI wrote:Poceli su prikazivati PRVU seriju na tom kanalu i pogodite cija je serija ? Naravno glupe seljacke turske serije jer bosnjo nece da gleda zapadnjacke serije
- vatrogasac
#2263 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
BAN___KAI wrote:Poceli su prikazivati PRVU seriju na tom kanalu i pogodite cija je serija ? Naravno glupe seljacke turske serije jer bosnjo nece da gleda zapadnjacke serije
Pratim FACE preko godinu dana i nikada nisam primijetio da je u igranom programu bila sapunica ni turska ni latinoamerička ni indijska ni evropska. Bila je prošle godine u sklopu ramazanskog programa serija o Jusufu a.s. bazirana na Kur'anskom kazivanju i ovo je sada o hz. Omeru isto predpremijera u povodu ramazana, a premijera će ići uz ramazan i serija je rađena na strogim historijskim činjenicama. Što se ostalog igranog programa tiče dobija prave stvari od Jasmina Durakovića, a Senad mu zauzvrat reklamira stranicu i budući TV kanal. U muzičkom programu nisam još čuo turbo folk, a jesam sevdalinke. Realitija takođe nema. Sportski program je suvišno i komentarisati. I tenisa i fudbala i boxa. I onda ga optužiti za šund i kič...mislim.
-
Mustang1
#2264 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ma pustite Ban Kai-a ubili ga tegovi ne zna sta prica

- karanana
#2265 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
im dobre mix muzike. samo im ide zamjerka zasto ne napistu na pocetku i na kraju spota ko pjeva i kako se pjesma zove. mislim da bi to i po nekim tv pravilima trebali raditi.
- luckylaka
#2266 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Direktan prijenos meča Željezničar – Plzen na FACE TV-u
Piše: D. D.
Utakmicu 2. pretkola Lige prvaka Plzen – Željezniča koja je na programu 16. jula, od 17:30 sati, gledaoci FACE TV-a moći će pratiti u direktnom prijenosu.
Prije početka utakmice, od 17:00 sati gledaoci će moći pratiti specijalnu emisiju posvećenu ovom meču sa gostima i analitičarima, saopćeno je iz FACE TV-a.

Utakmicu 2. pretkola Lige prvaka Plzen – Željezniča koja je na programu 16. jula, od 17:30 sati, gledaoci FACE TV-a moći će pratiti u direktnom prijenosu.
Prije početka utakmice, od 17:00 sati gledaoci će moći pratiti specijalnu emisiju posvećenu ovom meču sa gostima i analitičarima, saopćeno je iz FACE TV-a.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#2267 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jučerašnji dan
Vidjela sam prvi put neke snimke iz Srebrenice 1995 jučer na FACE tv.
Vidjela sam prvi put neke snimke iz Srebrenice 1995 jučer na FACE tv.
- van helsing
#2268 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jel ovo nema Face dnevnika sa Senadom, petkom i subotom?
Ljetna pauza?
Tapatalk 4 Beta
Ljetna pauza?
Tapatalk 4 Beta
-
FreakyStyley
#2269 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jel to onaj Urjan Kukavica? Nisam religiozan, cak stavise, ali mi je merak slusat tog covjeka zbog nacina na koji shvata vjeru i zivot uopste.karanana wrote:kontam sta dovodi ovog shejha, neki dan je bio, ali evo slusam ga ovaj put, prosli put i nisam nesto, i stvarno pametan neki covjek, moze se slusat i van religijske dimenzije.
- Edin H.
#2270 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ma prejaki, samo ocigledno nemaju galbinu!
Istina nervira me ona osmerica voditeljica.
Trebali bi emitovati program tri, cetiri sata dnevno, nema nista lose u tome.
Istina nervira me ona osmerica voditeljica.
Trebali bi emitovati program tri, cetiri sata dnevno, nema nista lose u tome.
- afannedim
#2271 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nisam znao da na FACETV daju XXX filmoveluckylaka wrote:Direktan prijenos meča Željezničar – Plzen na FACE TV-u
Prije početka utakmice, od 17:00 sati gledaoci će moći pratiti specijalnu emisiju posvećenu ovom meču sa gostima i analitičarima, saopćeno je iz FACE TV-a.![]()
- Edin H.
#2272 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
afannedim wrote: Nisam znao da na FACETV daju XXX filmove![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- scooby_dooby_doo
#2273 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nije to nista zna BHT1 i Arena Sport po cijelu godinu/sezonu davati takve filmove.afannedim wrote:Nisam znao da na FACETV daju XXX filmoveluckylaka wrote:Direktan prijenos meča Željezničar – Plzen na FACE TV-u
Prije početka utakmice, od 17:00 sati gledaoci će moći pratiti specijalnu emisiju posvećenu ovom meču sa gostima i analitičarima, saopćeno je iz FACE TV-a.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- afannedim
#2274 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Edin H. wrote:afannedim wrote: Nisam znao da na FACETV daju XXX filmove![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- karanana
#2275 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jeste. Nisam religiozan i iskreno sve te religiozne price me brzo uspavaju. Ali to nije slucaj sa pricicama ovoga urjana.FreakyStyley wrote:Jel to onaj Urjan Kukavica? Nisam religiozan, cak stavise, ali mi je merak slusat tog covjeka zbog nacina na koji shvata vjeru i zivot uopste.karanana wrote:kontam sta dovodi ovog shejha, neki dan je bio, ali evo slusam ga ovaj put, prosli put i nisam nesto, i stvarno pametan neki covjek, moze se slusat i van religijske dimenzije.
18+ ce stajati u cosku kad zeljo bude igro.