Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hiljadu mana se naslo stadionu,ogradi,stolicama,travi,itd izvinite akd budemo imali standard ko njemacka imacemo takve i stadione do sad je ovo svemirski brod kakvi su ostali stadionu u bih, na cemu prvak drzave igra mozel ga nazvat stadionom
Kakva zavist sinko, vrati se unazad kad sam molio zeničane da postavljaju slike kako napreduje stadion. Ne kuje niko ba teorije zavjere, sherlock, svi mi volimo zenicu i bilino.
Chuckie wrote:Kakva zavist sinko, vrati se unazad kad sam molio zeničane da postavljaju slike kako napreduje stadion. Ne kuje niko ba teorije zavjere, sherlock, svi mi volimo zenicu i bilino.
Aha,molio si ih da postavljaju slike da bi ismijavo te iste slike
Niko i ne spominje teorije zavjere osim tebe.
Chuckie wrote:Kakva zavist sinko, vrati se unazad kad sam molio zeničane da postavljaju slike kako napreduje stadion. Ne kuje niko ba teorije zavjere, sherlock, svi mi volimo zenicu i bilino.
chuckie ako mozes stavit sliku stadiona koji je u tvom gradu mozda dobijete sta u emisiji ispuni mi zelju
chuckie ako mozes stavit sliku stadiona koji je u tvom gradu mozda dobijete sta u emisiji ispuni mi zelju
I sad ce ti Bilino postavit` Opustite se malo , sutra je tekma.