Evo mali update ... Dosla gospodja na razgovor , super zena ... ispricala kakava joj je situacija i da joj treba posao .... ja ponudio koliko sam i rekao da cu ponuditi i radno vrijeme koje sam i naveo ...djevojka bez imena wrote:Pa ti kažeš, od 9-15.Bullet Tooth Tony wrote:
Sta da ti kazem .... ti si napisala 6h ali je vise 4 sata ... nekad mozda nece biti nikako posla , sat u vrh glave ... ne treba svaki dan peglat i cistit a ne placam po satnici .... ja bi volio da je ovo Norveska pa da ja mogu za to izdvojoiti 2000 eura...
A najvise na svijetu bi volio da nemam razloga uopste ovo da pitam ali je sitacija takva
A ja gledam po gospodji koja nama dodje 3-4 puta mjesečno, mama i ja preko sedmice po čistimo naravno, ona dodje da malo podrobnije počistiti vikendom, i vjeruj često njen honorar dostigne 300km. Zato kažem da je malo. A o tome koliko je teško naći normalnu ženu koju smiješ pustiti u kuću i u po noći ako treba, da ne pričam.
Gospodja je tu vec mjesec dana ... prezadovoljan .... uredno , cisto, ma vrh ... Gospodji nista nije mrsko kuha , pere, cisti (Dolazi iz Vogosce u Stari Grad, finansirao kupon) ... ovaj mjesec cu joj dati i malo vise jer je sve za cistu peticu ....
Tako da ... moze se naci ... kontra svega sto su forumasi pisali