Dakle, 1/2
Spanija - Makedonija
Francuska - Rusija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
mikogoago wrote:Koliko sam ja pratio to je Teodosicev problem.Jer je tu navodno bio sa ljubavnicom pjevaljkom i racunam da je to ta,a onda iznenada iz Bg dofurala mu buduca supruga naka manekenka randy ili nesto tako.Pjevaljka utekla,a Teodosic ostao sa velikom glavoboljom.Sto objasnjava i njegovu losu igru veceras.Ima on vaznijih problema od tekme
Hoćeš moj da se objesiš?radostan dan wrote:Dajte mi pištolj da se objesim
jel i ovaj put zbog postova ili lose igre...radostan dan wrote:Dajte mi pištolj da se objesim
ti si davno zaradio ban sa svojim komentarima... ne znam samo šta sam ovoliko dugo čekao. kloniraj se, obrisaću te totalno.Ledenko wrote:Hoćeš moj da se objesiš?radostan dan wrote:Dajte mi pištolj da se objesim
bingov buraz wrote:I sad se postavlja logicno pitanje ko od srpskih kosarkasa taslaci Romanu
Loše igre naravno. Bez Veličkovića nije išlo, plus Tepić i Rašić van stroja, uz rovitog Krstića. No i kad su bili fit išlo je takođe bljak. Sem Francuza i Španaca, sve ostalo je - sivo.just principe wrote:jel i ovaj put zbog postova ili lose igre...radostan dan wrote:Dajte mi pištolj da se objesim![]()
Rekao sam vec, ova Rusija je prejaka i jedini su oni koji mogu spancima parirati..Odbranakud ces dalje kad su Teodosica prisilili na 9-10 izgubljenih lopti
Hebe mi se ko ce koga klepiti, znam da tu ide zestoka desstruktiva i under, a to je ono jedino sto me zanima. Moze to otici na obje strane, hrabar si prijedlog dao.KENJAC wrote:Primam opklade 1 : 2,5 da ce Rusi klepit Francuze!
Pored razigrane i najkompletnije repke na Euru Španije nemaju nikakve šanse! Španci igraju koliko im treba i izgloedaju tako močno da bi mogli u svakom trenutku bilo koju repku našamarati sa min. 30 razlike.Duffy wrote:Da malo vratimo na temu, mante se Romane.
Francuzi imaju dosta velike šanse da uzmu ovo prvenstvo. Skinut će Ruse i to lagano. Fizički su jači i od Rusa + imaju Parkera koji je vrh.
Dakle za 1. mjesto Francuska - Španija.
Ali se nije znalo da će makedonci zasjati ko Sunce i dali su draž ovom prvenstvu.Da li će pobjediti Španiju je otvoreno,ali ako ih španci imalo podcjene odoše makedonci u finale što im ja od srca želim.Tamo gdje vječno sunce sja tamo je MakedonijaaaaCollegeGunner wrote:Spanci glavni favoriti, jedino male sanse imaju Francuzi da ih iznenade. To se i prije prvenstva znalo.
Naravno da je interesantno. Pogledaj samo kako Spanci razbijaju svoje protivnike, odbrana fantasticna, napad fenomenalan. Kako ih neko moze dobiti, pa Slovenci su imali bar 10 napada u kojim nisu uspjeli uputiti sut ili su dobijali blokade.Chmoljo wrote:ne znam kako vi, ali ja volim gledati tekmu u kojoj se igra dobra odbrananije gnjavaža ko u fudbalu
da li je to što malo bolje kontam basket od fudbala, pa znam kako je teško igrati dobru odbranu, ili nešto drugo, nemam pojma.
ali je meni interesantno u svakom slučaju
dakako, i to može biti interesantno... ali, u košarci se igrač puno više troši u odbrani, nego u napadu, i igrati jaku odbranu mogu samo i fizički spremne ekipe. to je jasno i sada, najbolje odbrane imaju Rusi i Francuzi, ekipe atleta. a ja volim vidjeti zalaganje na terenu i krvava koljenaradostan dan wrote:Ja volim pucačinu a la Brazil nekada, Cibona sa Petrovićima...
Volim i ja gledati Golden State Warriors-e ili Denver Nuggets-e, ali volim isto tago i Boston Celtics-e koji puno paznje poklanjaju odbrani i koja je sastavni dio njihove igre. Sto kaze drug Chmoljo, ne moze svako ni odbranu igrati, takvi igraci su uvijek bili cijenjeni.radostan dan wrote:Ja volim pucačinu a la Brazil nekada, Cibona sa Petrovićima...