Miralem Pjanić

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
BRAH

#2251 Re: Miralem Pjanić

Post by BRAH »

Mali_Vuk wrote:Još kad bi Pape objasnio Medunjaninu i ostalima da, kad je bilo kakav prekid na protivničkoj polovini u pitanju, svi odlepršaju i ostave Pjaniću da to izvede, bilo bi dobro :D
i medunjanin je zabijao golova iz slobodnjaka dok je igrao u izraelu
Mali_Vuk

#2252 Re: Miralem Pjanić

Post by Mali_Vuk »

BRAH wrote:
Mali_Vuk wrote:Još kad bi Pape objasnio Medunjaninu i ostalima da, kad je bilo kakav prekid na protivničkoj polovini u pitanju, svi odlepršaju i ostave Pjaniću da to izvede, bilo bi dobro :D
Prošlo svršeno vrijeme :D Šalim se, ne kažem ja da je on loš izvođač, ali u ovom momentu je grehota dati nekom da izvodi prekide dok je tu Pjanić. Moje mišljenje, naravno.
BRAH

#2253 Re: Miralem Pjanić

Post by BRAH »

Mali_Vuk wrote:
BRAH wrote:
Prošlo svršeno vrijeme :D Šalim se, ne kažem ja da je on loš izvođač, ali u ovom momentu je grehota dati nekom da izvodi prekide dok je tu Pjanić. Moje mišljenje, naravno.
a salihovic da je bio. mora i on jedan slobodni da opali
Mali_Vuk

#2254 Re: Miralem Pjanić

Post by Mali_Vuk »

BRAH wrote: a salihovic da je bio. mora i on jedan slobodni da opali
Haj eto nek ti bude, more Salihović jednom... možda još i Miske da proba :mrgreen: Ostali, odjebaus! :lol:
MOSALJOZE

#2255 Re: Miralem Pjanić

Post by MOSALJOZE »

Mali_Vuk wrote:
BRAH wrote: a salihovic da je bio. mora i on jedan slobodni da opali
Haj eto nek ti bude, more Salihović jednom... možda još i Miske da proba :mrgreen: Ostali, odjebaus! :lol:
Miske ja za one slobodne do 20 metara,pjanic i sejo su preko 20+.Sejo ima neki osjecaj nad*ebivi za gol,kao i pjanic koji savršeno izvodi
jeza u ledja

#2256 Re: Miralem Pjanić

Post by jeza u ledja »

Miske je za one na rubu 16. Pjanic za dalekometne. Salihovic za one na desnoj strani 16erca.
Medunjanin i Ibricic isto pucaju slobodnjake u svojim klubovima. Il je bar tako bilo. Cujem i Zukanovic je dobar. :D
MOSALJOZE

#2257 Re: Miralem Pjanić

Post by MOSALJOZE »

jeza u ledja wrote:Miske je za one na rubu 16. Pjanic za dalekometne. Salihovic za one na desnoj strani 16erca.
Medunjanin i Ibricic isto pucaju slobodnjake u svojim klubovima. Il je bar tako bilo. Cujem i Zukanovic je dobar. :D
zukanovic je onaj tip:ili cu fuliti ili cu opucati tako da 3 begovica ne mogu stici
cindrlimindrli

#2258 Re: Miralem Pjanić

Post by cindrlimindrli »

jeza u ledja wrote:Cujem i Zukanovic je dobar.

Nego sta vec dobar.
Impavidus

#2259 Re: Miralem Pjanić

Post by Impavidus »

I još nešto što mi pade na pamet, vrlo lako se moglo desiti da i Pjanića izgubimo, sreća pa je BHF prije svih tu reagovao i uključio se, zajedno sa Komšićem. :thumbup:
Da je barem 2 od ove famozne četvorke sad pridobiti (Kolašinac, Hajrović(i), Halilović) dobro bi bilo... :)
Kontra__

#2260 Re: Miralem Pjanić

Post by Kontra__ »

Impavidus wrote:I još nešto što mi pade na pamet, vrlo lako se moglo desiti da i Pjanića izgubimo, sreća pa je BHF prije svih tu reagovao i uključio se, zajedno sa Komšićem. :thumbup:
Da je barem 2 od ove famozne četvorke sad pridobiti (Kolašinac, Hajrović(i), Halilović) dobro bi bilo... :)
Ma daj Kolasinca da i Seada da odbranu pojacamo, tu smo najtanji, a ako dobijemo pride Izeta i Halilovica - jos bolje! :mrgreen:
Impavidus

#2261 Re: Miralem Pjanić

Post by Impavidus »

Upravo, odbranu je najbitnije pojačati. Dok je Spahić tu još se to i drži, on kad ode mrka kapa...
I zadnji vezni pod hitno tipa Rahimića, Zahirović nije klasa ni za ovu našu ligu, Medunjanin isto...
Sry na off topicu...
MOSALJOZE

#2262 Re: Miralem Pjanić

Post by MOSALJOZE »

Kontra__ wrote:
Impavidus wrote:I još nešto što mi pade na pamet, vrlo lako se moglo desiti da i Pjanića izgubimo, sreća pa je BHF prije svih tu reagovao i uključio se, zajedno sa Komšićem. :thumbup:
Ma daj Kolasinca da i Seada da odbranu pojacamo, tu smo najtanji, a ako dobijemo pride Izeta i Halilovica - jos bolje! :mrgreen:
tako je dva štopera koja su sjajna.I ako izeta trebamo "prevesti" kod nas ne vjerujem da bi imao mjesto u prvih 11 bar jedne kval
Kontra__

#2263 Re: Miralem Pjanić

Post by Kontra__ »

Impavidus wrote:Upravo, odbranu je najbitnije pojačati. Dok je Spahić tu još se to i drži, on kad ode mrka kapa...
I zadnji vezni pod hitno tipa Rahimića, Zahirović nije klasa ni za ovu našu ligu, Medunjanin isto...
Sry na off topicu...
Ma tanki smo na zadnjem veznom ko ista, a jako bitna pozicija! Sto ej najzalosnije nemamo ni alternative, kako negdje vani tako ni u mladoj repki. Mali Zolotic obecava ali nista prije 3-4 godine dok se jos ne izgradi, imadne jacih tekmi i ne ode negdje vani!
Logovan

#2264 Re: Miralem Pjanić

Post by Logovan »

jeza u ledja wrote:Miske je za one na rubu 16. Pjanic za dalekometne. Salihovic za one na desnoj strani 16erca.
Ukratko, odakle god da se šuta, imamo najmanje jednog igrača koji dobro izvodi slobodnjake. :D :bih:
MOSALJOZE

#2265 Re: Miralem Pjanić

Post by MOSALJOZE »

_terminaš_ wrote:
Ukratko, odakle god da se šuta, imamo najmanje jednog igrača koji dobro izvodi slobodnjake. :D :bih:
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :dance:
todd_smith

#2266 Re: Miralem Pjanić

Post by todd_smith »

Slijedeci Andres Iniesta.
limeni

#2267 Re: Miralem Pjanić

Post by limeni »

Kontra__ wrote:
Impavidus wrote:Upravo, odbranu je najbitnije pojačati. Dok je Spahić tu još se to i drži, on kad ode mrka kapa...
Sry na off topicu...
Ma tanki smo na zadnjem veznom ko ista, a jako bitna pozicija! Sto ej najzalosnije nemamo ni alternative, kako negdje vani tako ni u mladoj repki. Mali Zolotic obecava ali nista prije 3-4 godine dok se jos ne izgradi, imadne jacih tekmi i ne ode negdje vani!
nogama i rukama ganjati papire i pozvati hadzica i cocalica, hitno jer su mozda bolje rijesenje od zahirovica..
Mikady

#2268 Re: Miralem Pjanić

Post by Mikady »

Brada je definitivno nas najbolji igrac, nadam se da ce ostati zdrav i spreman za repku :bih:
MOSALJOZE

#2269 Re: Miralem Pjanić

Post by MOSALJOZE »

Ma rahimić braćo ima on iskustva
Kontra__

#2270 Re: Miralem Pjanić

Post by Kontra__ »

MOSALJOZE wrote:Ma rahimić braćo ima on iskustva
Al ga jebe sto nema kuveta! :mrgreen: Hajd protiv Grka iole, jer nisu od neke trke, ali Bogami protiv trkaci jacih repki, tesko!
MOSALJOZE

#2271 Re: Miralem Pjanić

Post by MOSALJOZE »

Kontra__ wrote:
MOSALJOZE wrote:Ma rahimić braćo ima on iskustva
Al ga jebe sto nema kuveta! :mrgreen: Hajd protiv Grka iole, jer nisu od neke trke, ali Bogami protiv trkaci jacih repki, tesko!
pa ja mislim da se rahimic ne bi "ljutio"kad bi pomogao repki 1 tekmu i hvala.Problem je što nije ranije dobio poziv.Šta fali pozoveš misketa i GENERALA odigraju završe.Dodju malo u brazlil i dosta
popokatepetl_com

#2272 Re: Miralem Pjanić

Post by popokatepetl_com »

Sta bi ovaj Pjanic radio u Arsenalu u tandemu sa Wilsherom, fantastican je...
Mikady

#2273 Re: Miralem Pjanić

Post by Mikady »

Asistira ljevom, desnom :) zabija desnom :thumbup: bravo brada.
ljevoruki

#2274 Re: Miralem Pjanić

Post by ljevoruki »

U par navrata je, u prijemu lopte u pokretu, podsjetio na Xavi-ja. Po dvojicu je slao po cevape :D odjednom, dao strasan gol, pogodio Vedu u obrvu lijevom nogom za 1:0, gurnuo loptu u prazan prostor za treci gol :thumbup:
Dr. Pjanic :thumbup:
:bih:
vryzas

#2275 Re: Miralem Pjanić

Post by vryzas »

ljevoruki wrote:U par navrata je, u prijemu lopte u pokretu, podsjetio na Xavi-ja. Po dvojicu je slao po cevape :D odjednom, dao strasan gol, pogodio Vedu u obrvu lijevom nogom za 1:0, gurnuo loptu u prazan prostor za treci gol :thumbup:
Dr. Pjanic :thumbup:
:bih:
Trenutno nas najbolji igrac! :thumbup:
Post Reply