Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
BJB wrote:a ni druge nisu jeftine..Druge su sigurno nekvalitetne.
Ja ih imam i ako su bilo sta nekvalitetne sigurno nisu. Mogu reci da su vjerovatno jedne od najudobnijih koje sam ikada nosila iako se ne bi reklo tako na prvu.
BJB wrote:Znam da sam ih negdje vidjela.. , prve su preskupe a ni druge nisu jeftine..Druge su sigurno nekvalitetne.
Ma one Zarine 6. ne vjerujem, to je nova kolekcija, a garant ce se rasprodat prije nego dodju do nas
Ove BJB su office shoes oboje, diesel i kitten, bile na listi najljepših na MZT :http://malezensketeme.com/post/7065 -imaju i cijene tu
u Borovu sam vidjela slične ovim prvim, samo je đon crn...cijena oko 250 km
BJB wrote:Znam da sam ih negdje vidjela.. , prve su preskupe a ni druge nisu jeftine..Druge su sigurno nekvalitetne.
Ma one Zarine 6. ne vjerujem, to je nova kolekcija, a garant ce se rasprodat prije nego dodju do nas
Ove BJB su office shoes oboje, diesel i kitten, bile na listi najljepših na MZT :http://malezensketeme.com/post/7065 -imaju i cijene tu
u Borovu sam vidjela slične ovim prvim, samo je đon crn...cijena oko 250 km
Hvala,hvala
Tamaris....129KM u Planici.....(a samo sam posla po prasak za pecivo u samoposlugu )...mislim,motala sam se ja oko njih vec neko vrijeme.....al me danas neka visa sila skrenu u radnju ,umjesto kuci
A peta je pravo udobna za hodanje...neka Anti-shock tehnologija
Materijal je brusena koza,kaze teta naprskaj sprejem.....mada se ja ne bi usudila sa ovim po nekoj velikoj vodi i snijegu!
bez_ideje wrote:Hvala,hvala
Tamaris....129KM u Planici.....(a samo sam posla po prasak za pecivo u samoposlugu )...mislim,motala sam se ja oko njih vec neko vrijeme.....al me danas neka visa sila skrenu u radnju ,umjesto kuci
A peta je pravo udobna za hodanje...neka Anti-shock tehnologija
Materijal je brusena koza,kaze teta naprskaj sprejem.....mada se ja ne bi usudila sa ovim po nekoj velikoj vodi i snijegu!
imam cipele te anti shok, i fakat skroz udobne Isto tamaris
kupila sam ih u mostaru..nekad u septembru..kostale su oko 100 KM..
i moja mama se i danas ibreti kako se ne stulumbesam kad idem niz ulicu.. nedavno sam ih obukla na little black dress i crne strample i sa kaputom istog dezena
a inace..hvala vam na komplimentima.. a Allenass nemoj takva da budes prema Zimojkama da vidis dzona od kuhane gume a opet su na petu
Irm@ wrote:kupila sam ih u mostaru..nekad u septembru..kostale su oko 100 KM..
i moja mama se i danas ibreti kako se ne stulumbesam kad idem niz ulicu.. nedavno sam ih obukla na little black dress i crne strample i sa kaputom istog dezena
a inace..hvala vam na komplimentima.. a Allenass nemoj takva da budes prema Zimojkama da vidis dzona od kuhane gume a opet su na petu
Vjerujem ja da su one kvalitetne i udobne, samo mi se peta nikako ne svidja, šta ću.
Ciiple s potpisom Valentina, prema anketama Footwear News i Saks Fifth Avenue proglasene su za najseksipilnije cipele u ovoj godini...s cijenom od 700 dolara za mnoge od nas ostaju nedostizne, ali gledati ih s uzivanjem, potpuno je besplatno