Uglavnom ja sam prezadovoljna
I svima preporuka koji se razmisljaju da li da iskoriste ovu akciju, svi su stvarno ljubazni i odlicno rade.
Moderator: anex
_naida wrote:Zaboravih napisati, ja sam za to izletila 75KM, jer sam skidala boju i na kraju naravno feniranje, a kosa mi je bas duga i bas bas gusta.
Akcija je samo na farbanje, znaci sve ostalo placas.*mima* wrote:_naida wrote:Zaboravih napisati, ja sam za to izletila 75KM, jer sam skidala boju i na kraju naravno feniranje, a kosa mi je bas duga i bas bas gusta.
75 km na akciji?
Za skidanje boje i feniranje.*mima* wrote:a za sta si platila 75 km?
_naida wrote:Za skidanje boje i feniranje.*mima* wrote:a za sta si platila 75 km?
Koristila sam ja prije nekoliko godina, meni su bili ok - nista specijalno. Imas kupiti Kerastase proizvode u Radicevoj ulici, u Sabic salonu (ne onaj do hotela Dardanija, nego u onom dole iza zgrade Tuzilastva)Lady Saray wrote:jel neka od vas koristila kerastase proizvode? gdje ih ima u sarajevu i kakve su cijene? tnx
Trebalo bi biti. Ja sam ga, svojevremeno, kupila u apoteci ispod Mercatora na Socijalnom.enisa wrote:loulou, hvala punogdje mogu naci taj ducray sampon, ima li ga u apotekama?
anestezija123 wrote: Malte ne svaki drugi dan to uradim, ma cak i ako samo par sati stoji super bude kosa.. Svi me pitaju na koji je fazon uvijam...![]()
![]()
plain vanilla wrote:kako na carapu?