Penzionisali smo Guvernera, gotovo je sa zatvorom, sad je najveci problem docekati februar i pocetak drugog dijela cetvrte sezone..
Epizoda je za 10, ko kaže da ne valja laže i crko dabogda
Moderator: _BataZiv_0809
ja, a guverner se ne sjeti da ga nadje i dokraci, a zaboravi za mishone za koju iz iskustva zna da je opasnaPeryton_ wrote:Dok je akcije, ja sam zadovoljan.
Spoiler alert
Ono sto ne mogu svariti ; guverner zasijece pola vrata hershelu, on ipak ima snage da puza 10-15 metara
vecina ljudi otisla busom prije nego je unisten tenk, a i Guvernercyprus wrote:Jebo to kad se više stvari desi u jednoj epizodi nego u sezoni i po![]()
A nije mi jasno što su morali napustiti zatvor... Mogli su se povuć unutar zgrade, a poslije kad se konsoliduju ponovo očistit dvorište, popravit ogradu i tako toMislim jest da ima posla, ali moslim da je lakše to, nego tražit novi shelter
Kako ce bgt popraviti ono,koliko je pucnjave bilo,privuce svakog zombija u krugu od 5kmcyprus wrote:Jebo to kad se više stvari desi u jednoj epizodi nego u sezoni i po![]()
A nije mi jasno što su morali napustiti zatvor... Mogli su se povuć unutar zgrade, a poslije kad se konsoliduju ponovo očistit dvorište, popravit ogradu i tako toMislim jest da ima posla, ali moslim da je lakše to, nego tražit novi shelter

2 posta iznad sam bas to rekao, hvala na slicijalijas74 wrote:
ova ista Loriali izgleda da je ona iz sume sto je htjela Rika nasankati
Mojne to, dosta nam Carl zagorcava zivotBrkooo wrote:6. beba sa pistoljem na fazon chuckya... ( ipak je to Shaneova krv

jalijas74 wrote:
Junak veceri
Velika šteta što čikice više neće biti,u konačnici je omraženi guverner dobijo zasluženo katanu sa leđa,a još mi je draži bio onaj metak što ga na kraju primi.Hvala Bogu,sada ga sigurno više nećemo vidjeti.Hershel je bio glas razuma u cijeloj seriji jos od farme (izuzev stale ali tada se prelomio) i njegovom smrcu je ludilo zahvatilo sve dakle svi su totalno pukli sto bi nas narode rekao "pukli k `o livada"
citas pogresne postove, na tvoje pitanje je vec odgovorenosuspect_zero wrote:grrrrrrrrrrrrrrhaman ste mi sve otkrili za zadnje dvije epiode
....btw, ova mini sezona ima 8 komada?
Ova serija je prepuna nelogicnosti tako da je najbolje o tim stvarima ne razmisljaticyprus wrote:Jebo to kad se više stvari desi u jednoj epizodi nego u sezoni i po![]()
O cemu onda raspravljati, mislim opcenito mi je to smijesno u vezi spojlera. Jednostavno dok ne pogledam neku epizodu ne ulazim na tu temu i gotovo.vee-jay wrote:citas pogresne postove, na tvoje pitanje je vec odgovorenosuspect_zero wrote:grrrrrrrrrrrrrrhaman ste mi sve otkrili za zadnje dvije epiode
....btw, ova mini sezona ima 8 komada?
![]()
al fakat, svi mi komentiramo zadnju epizodu a gore pise "zabranjeni spoileri"![]()
![]()