Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Lud i ponosan wrote:Jedini pouzdani (koliko-toliko)server je Frankfurt (ne Sarajevo) i prema njemu testirajte Vasu brzinu ako zelite dobiti pravu sliku, no vec je kolega @zilog to naveo. Ping je najbolje testirati rucno (preko CMD-a npr.) i odaberete server koji koristite za gejming, ili sta vec.
Prvih dana ce biti najvece opterecenje i desava se ono sto se moglo predvidjeti... Ipak, morate biti malo strpljivi i sacekati da ova "navala" splasne, pravo stanje ce se vidjeti tek za neke 2-3 sedmice (a i to je vec receno).
Narocito kriticni periodi ce biti iza 20h svaki dan, posebno vikend i opet kazem, malo strpljenja, odlozite kritiku na 10-ak dana.
a skidam brzinom od 400 do 460 kbps i trebam da se zalim jer speed test pokazuje sta pokazuje, a meni ide max brzina
Doci ce ovo na svoje ali kad raskopaju drzavu pa pruze nove opticke kablove, a ako mislite da ce nasi kablovi iz 1970.-e godine ovo izdrazti onda se varate.
Mislim da su uradili istu stvar kao i Telemach, a to je lazno informisali gradjane i uzeli ultom debile kao sto sam i sam.
Predlazem da svi otkazemo pa da vidimo kako ce se ponasati kad ostanu bez 80% korisnika. I onako nam je isto kao da nemamo neta trenutno...
Kako necemo, mi smo inace takav narod...revolucionaran. Necemo mi nista poduzeti, nego cemo samo kukati po forumima ko zadnje pi.ke i ne poduzimati nista konkretno po pitanju bacanja svoga tesko zaradjenog novca.
53KM svaki mjesec za ovu uslugu? Ili 53KM mjesecno za 20GB? PA ljudi dragi jesmo li ikako normalni? Ja nisam..
Dobro je da izgleda nisu svi usporeni...barem da neko moze da u potpunosti uziva.
Evo kaze lik na drugom forumu da ih je zvao i da mole za strpljenje te da rade centralu po centralu kako bi se stanje popravilo.
E sad kako su brzi to mozda zavrse do nove godine.