obrlati me prodavacica i ja moradoh kupit
Moderator: anex

vejza00 wrote:
obrlati me prodavacica i ja moradoh kupit

Ovaj parfem i nije bas za ljeto,ali eto mozda za neku vecernju varijantu moze proci. Ovaj nekako bolje lezi za hladnije dane,a le male imas u pravim ljetnim izdanjima k'o sto su le beau male,fleur du male,le male summer itd.....Manager19sa wrote:Za ljeta dobar, parfem po mjeri, nije previse jak, nije blag.
Quanto costaMichun wrote:ljudi bijah u italiji...nabasah na ovo. kupila broj 5, a sve sam zeljela
http://www.goccedibyron.it/Profumi.htm
Divan!!! Ja uzela od 100ml, pravi ljetniNisrin wrote:Prosto sam se ZALJUBILA u ovaj parfem, pravo pravcati citrusni parfem kakav sam oduvijek zeljela! Mislim da cu odsad njega najvise koristiti

Možda da nam za početak kažeš šta si imao ?avantgarde wrote:kontam sledecih dana kupit neki novi parfem ali bi htio imati nesto novo,nesto sto nisam do sad imao..ako neko ima neku ideju a da valja nek javi?..

brown.sugar wrote:Pozdrav!
Cijena Chanel Chance Eau Tendre od 50 ml u sarajevskim parfumerijama?
chanel je jedan od skupljih, ne bi ja racunala ispod 150 KMšatirana_ljubičica wrote:brown.sugar wrote:Pozdrav!
Cijena Chanel Chance Eau Tendre od 50 ml u sarajevskim parfumerijama?
Pozdrav!
Oko 100 KM, nema kud manje
Afanasi_94 wrote:Možda da nam za početak kažeš šta si imao ?avantgarde wrote:kontam sledecih dana kupit neki novi parfem ali bi htio imati nesto novo,nesto sto nisam do sad imao..ako neko ima neku ideju a da valja nek javi?..
Kastanienallee wrote:Ove godine je izasao (ako se ne varam) novi parfem crni od Lacoste....divan, senzualan, muzevan, mami te da mazis muskarca koji ga koristi.avantgarde wrote:kontam sledecih dana kupit neki novi parfem ali bi htio imati nesto novo,nesto sto nisam do sad imao..ako neko ima neku ideju a da valja nek javi?..
ok KestenjaAlejooo,ubijedila si me,budem cim prije ga nabavio...,ne znam sta radis ali eto ti ideja kako da muskarcima "izvuces" pare,otvaraj Parfemradnju,upotriebi tvoju romanticarsku dusu i ima da laufa ko Halva..Kastanienallee wrote:probaj vidi da li ti se svidja..ima manje pakovanje od 30 ml cetrdesetak eura...
pisem o parfemu...uklapa se fino sa snovima i ceznjom...jos pustis sebi bilo koji cd sastava Pink Martini i tones u ljepotu
Deutsch passt auch gut