StaviJo ovo "zateznistub wrote:Navlačim?
NE radi se samo o njoj
Moderator: Benq
StaviJo ovo "zateznistub wrote:Navlačim?
A gdje sam ja to u prvom postu, na njen upit, napisao da kupi u BH Telecomu? Slabo citas tigre.Tiger 033 wrote:StaviJo ovo "zateznistub wrote:Navlačim?
NE radi se samo o njojnego to radis kontinuirano, stalno i uvijek FAVORIZUJES BHgulikoze
OK sve cistozateznistub wrote:A sto se tice njih, dokle god ima tebe i slicnih, ja cu favorizovati njih?
Bogu hvala pa postoji ignorevan helsing wrote:Ovog banderu i njegovog kolegu ing-ecc svaki dan sve zanimljivije citati.
Kakve sve nebuloze ljudski mozak moze skontat,to je da ne povjerujes.
Elem,dragi forumasi,kada se odlucite kupovati bilo sta,mob,fix.tel,laptop,itd,pravac bhtelecom.
Em sto su povoljni,em sto daju garanciju plus fiskalni racun.
Ljepota bozija.
Recimo,u 4connect,tehno shop,tehnomag,mobilmedia,next,dr.techno i sl.radnjama to nema.
Tamo su sve dupljaci,to su piljare,sta oni znaju,'ta ce oni,levati najobicniji.
Znaci pravac bhtelecom.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Probaj naći neki LG. Mozda L4II ili HTC 300Magarece_godine wrote:Ajde "mobitelaši" bacite preporuku za neki telefon do dvije i po stoje .... Sa androidom i svim današnjim đavolima![]()
Hvala![]()
P.S. gledam na Piku ima svega, a ja i mobiteli niđe veze
Tacno!DownhillMaster wrote:Trebaju se ugledati na mtel i korisnicima koji su već jednom uzimali tel nakon 2 godine drugi istog ranga košta samo marku.
Ali i ovako mi je relativno OK jer na MIDI tarifi telefon od skoro 400 KM dobijem za 160 .
Prodaje prijatelj lg optimus 2x p990, specifikacije mozes naci gsm areni, cijena je oko 200, mislim da je to odlican mobitel za te novceMagarece_godine wrote:Ajde "mobitelaši" bacite preporuku za neki telefon do dvije i po stoje .... Sa androidom i svim današnjim đavolima![]()
Hvala![]()
P.S. gledam na Piku ima svega, a ja i mobiteli niđe veze
LG L9 je bolji od L7 II oko 260 ja mislimAdoxxx wrote:Kakav je ovaj LG l7 II ?? Koji bi mi vi mobitel preporucili do 300 KM?
dobar je l7 II, ulozeno dobijeno odlicanrinna0304 wrote:LG L9 je bolji od L7 II oko 260 ja mislimAdoxxx wrote:Kakav je ovaj LG l7 II ?? Koji bi mi vi mobitel preporucili do 300 KM?
L7 II sam gledao krece se od 250-270 KM, a L9 je preko 300 KMrinna0304 wrote:LG L9 je bolji od L7 II oko 260 ja mislimAdoxxx wrote:Kakav je ovaj LG l7 II ?? Koji bi mi vi mobitel preporucili do 300 KM?
Sastavljati mobitele iz dijelova.... ova rekla kazala zvuči nemoguća misija , čisti trač da se oblati radnja koja ima povoljnije cijene od drugih , pa to bi svi radili kada bi to bilo moguće ! Imaju najpovoljnije cijene ali im je komunikacija sa mušterijama katastrofalna, nikakva, uopće ne pokazuju interes da kupcu pomognu i izađu u susret i to je sigurno loše !EmiRem wrote:U Univerzalno sastavljaju mobitele iz dijelova i tako ih i uvoze. Naravno, dijelovi su uglavnom refurbished pa ih dobijaju jeftinije. Ovo sam sve čuo od više ljudi.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
To ti misliš. Naplate oni tebi kroz uslugu prepstalih 240 KM , budi sigura. Nisu ni oni levati da ti dadnu toliki popust na telefon.DownhillMaster wrote:Trebaju se ugledati na mtel i korisnicima koji su već jednom uzimali tel nakon 2 godine drugi istog ranga košta samo marku.
Ali i ovako mi je relativno OK jer na MIDI tarifi telefon od skoro 400 KM dobijem za 160 .
Ne naplate jer svakako bih toliko trošio koliko mi je tarifa, a cijena telefona je tačno izračunata da bude jednaka vrijednosti tog telefona polovnog nakon 2 god.Dobio sam ga za 160 ,a sada nakon 2 god . ga za toliko realno mogu prodati,možda malo više...Better Man wrote:To ti misliš. Naplate oni tebi kroz uslugu prepstalih 240 KM , budi sigura. Nisu ni oni levati da ti dadnu toliki popust na telefon.DownhillMaster wrote:Trebaju se ugledati na mtel i korisnicima koji su već jednom uzimali tel nakon 2 godine drugi istog ranga košta samo marku.
Moje je misljenje da taj Mtel ili bilo koji drugi kupac na veliko, taj mob od 400 KM plati max 100 KM po komadu i tebi ga proda za 160 KM), pa cak i da ti ga "dadne" bez feninga zarade, njima je interes da ti dvije godine uzimaju pare-da imaju musteriju od kojeg redovno pritiče lovaDownhillMaster wrote:Ne naplate jer svakako bih toliko trošio koliko mi je tarifa, a cijena telefona je tačno izračunata da bude jednaka vrijednosti tog telefona polovnog nakon 2 god.Dobio sam ga za 160 ,a sada nakon 2 god . ga za toliko realno mogu prodati,možda malo više...Better Man wrote:To ti misliš. Naplate oni tebi kroz uslugu prepstalih 240 KM , budi sigura. Nisu ni oni levati da ti dadnu toliki popust na telefon.DownhillMaster wrote:Trebaju se ugledati na mtel i korisnicima koji su već jednom uzimali tel nakon 2 godine drugi istog ranga košta samo marku.
Nisam koristio ovaj mobitel, pa ne mogu reci kakav je u radu, ali hardver je sasvim solidan.Adoxxx wrote:ima li ko iskustva sa LG L9 II, kakav je mob?
evo u univerzalnom 350 KM na portalu? da li ce i u radnji biti 350? i moze li se negdje jeftinije nabaviti a da nije polovan?
Ja sam imao L9 a sada svastika ima L9II i razlika je neznatna. Malo bolja rezolucija displeja i bolja kamera. OS isti.Adoxxx wrote:ima li ko iskustva sa LG L9 II, kakav je mob?
evo u univerzalnom 350 KM na portalu? da li ce i u radnji biti 350? i moze li se negdje jeftinije nabaviti a da nije polovan?
nesto sam se pravo zagrijao za ovaj mobitel, za 350 KM tesko da se moze nesto bolje naci koliko sam ja mogao primjetiti, a i izgled nije loš.zateznistub wrote:Ja sam imao L9 a sada svastika ima L9II i razlika je neznatna. Malo bolja rezolucija displeja i bolja kamera. OS isti.Adoxxx wrote:ima li ko iskustva sa LG L9 II, kakav je mob?
Ono sto me je iznenadilo (pozitivno) je kamera koja je pravila sasvim solidne slike. Na L9II kamera jeste 8 MP ali slika i nije nesto aman bolja. Zvuk na oba modela je potanak.