Desavanja u Hrvatskoj
- valterbranisarajevo
- Spejs
#2252 Re: Desavanja u Hrvatskoj
I sad slijede mjere štednje,vraćanje dugova, povećanje poreza i punjenje državne kase preko leđa građana zbog čega će nova vlast proći mnogo gore nego večeras HDZ.
- amrica
#2253 Re: Desavanja u Hrvatskoj
off t
u danskoj mladi hoce iz eu
bice veselo svima
u danskoj mladi hoce iz eu
bice veselo svima
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#2254 Re: Desavanja u Hrvatskoj
ma šta djeca znaju o zaviČajuamrica wrote:off t
u danskoj mladi hoce iz eu![]()
bice veselo svima
- pici
#2255 Re: Desavanja u Hrvatskoj
0.15 sati Predsjednik Ivo Josipović na konferenciji za novinare čestitao je izbornim pobjednicima. Istaknuo je da nije bilo previše iznenađenja, a da od buduće Vlade očekuje bolju suradnju. Komentirajući odnose s Vladom Jadranke Kosor predsjednik je slikovito rekao "Pamtim samo sretne dane".

- amrica
#2256 Re: Desavanja u Hrvatskoj
pici wrote:ma šta djeca znaju o zaviČajuamrica wrote:off t
u danskoj mladi hoce iz eu![]()
bice veselo svima
znaju palit zastave
- Sasvim_Obican
#2257 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Prateći političku scenu kod susjeda, očekivao sam čak i više. Iskoristitli su rezigniranost politikom HDZ-a i SDP-a.-LIBERO- wrote:Laburisti su iznenadjenje izbora. Novonastala stranka a trece mjesto po broju mandata. Neocekivano bas.
Propadoše mi liberali
- amrica
#2258 Re: Desavanja u Hrvatskoj
pokondirena tuka
"Jadranka Kosor nije čestitala pobjednicima izbora
Aktuelna hrvatska premijerka Jadranka Kosor nije najbolje prihvatila izborni poraz pa je napravila neuobičajan presedan. Kosor u svom govoru nije čestitala pobjednicim izbora."
Aktuelna hrvatska premijerka Jadranka Kosor nije najbolje prihvatila izborni poraz pa je napravila neuobičajan presedan. Kosor u svom govoru nije čestitala pobjednicim izbora."
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#2259 Re: Desavanja u Hrvatskoj
casnom don Grubisicu cestitke na uspjehuToto wrote:casni don Grubisic ce da pomete po Dalamciji i HDZ i Keruma zajedno
prije izbora sam prizeljkivao makar moralnu pobjedu don Grubisica a ovaj rezultet koji je postigao je odlican uspjeh ...
- suncica24
#2260 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Samo se vi zezajte, sad kad eto Jace nama u BiH, da ovdje nastavi propalu karijeru. A mi takve ne da objerucke prihvacamo, vec ih i zaozbiljno shvatamoamrica wrote:pokondirena tuka![]()
- suncica24
#2261 Re: Desavanja u Hrvatskoj
PS: Jos kad onda Cova bude morao birati izmedju Jacice i Kristice, ih
Ili kad se Dodo zagleda u Jacin bros, khm khm
Ili kad se Dodo zagleda u Jacin bros, khm khm
- snaga_znanja
#2262 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Mislim da je ovo prva prava i iskrena vlada koja ce raditi u interesu Hrvatske od njene nezavisnosti. Ovo prije su sve bili nekakvi brakovi iz interesa, a ovo je sad meni se cini ozbiljan posao.
Govor Milanovica pravi drzavnicki, sjetio se svih bitnih u okruzenju i pozvao na saradnju.
HDZ dobio ono sto je i zasluzio. Drago mi je i zbog laburista koji su demagoska stranka ali njihova demamgogija odgovara usima svakog obespravljenog Hrvata. Imaju smisla za kritiku i u tome je Lesar bio mocan u proteklom mandatu.
Interesantno je da je i Semso Tankovic porazen od pripadnice albanske nacionalne manjine u utrci za sabor. Nadam se da ce nova vlast imati sluha da Bosnjaci imaju jednog zagarantovanog clana u saboru jer to definitivno zasluzuju. Tankovic sve ove godine to nije uspio isposlovati iako se mazio sa HDZ-om sto govori i o jednim i o drugim.
Nadam se da ce ova vlast sluziti na cast svojim gradjanima!
Govor Milanovica pravi drzavnicki, sjetio se svih bitnih u okruzenju i pozvao na saradnju.
HDZ dobio ono sto je i zasluzio. Drago mi je i zbog laburista koji su demagoska stranka ali njihova demamgogija odgovara usima svakog obespravljenog Hrvata. Imaju smisla za kritiku i u tome je Lesar bio mocan u proteklom mandatu.
Interesantno je da je i Semso Tankovic porazen od pripadnice albanske nacionalne manjine u utrci za sabor. Nadam se da ce nova vlast imati sluha da Bosnjaci imaju jednog zagarantovanog clana u saboru jer to definitivno zasluzuju. Tankovic sve ove godine to nije uspio isposlovati iako se mazio sa HDZ-om sto govori i o jednim i o drugim.
- pici
#2263 Re: Desavanja u Hrvatskoj
0.20
Stožer HDZ-a je prazan, svi su otišli nakon govora predsjednice Jadranke Kosor
0.10
Članovi HDZ-a se polako razilaze.
- Sad ćemo zbit redove - šaputali su HDZ-ovci napuštajuću muzej bodreći se međusobno da je "ovo" misleći na izborne rezultate i dobro prošlo
0.08
Vladimir Šeks je Jadranku Kosor zagrlio u trenutku kad je spomenula mladež HDZ-a, dvoranom se promolio najduži pljesak. Kosorica je u stožer došla dostojanstvena, besprijekorno dotjerana u crnom kostimu. Djelovala je svježe i nije izgledala pokolebana. Dok je ulazila dočekala ju je pjesma 'Oj, Hrvatska mati, nemoj tugovati'. S tom su je pjesmom i otpratili
0.07
Bilo je tužno, ali zamislite kako bi tek bilo da nismo donijeli CD s pjesmom "Viva Croatia". U posljednji čas sam se sjetila uzeti CD, čulo se iz HDZ-ovih redova
0.06
Nakon govora Kosor se opet popela na galeriju dok su Šuker, Čobanković i Milinović časkali pred muzejem
0.05
Jadranka Kosor je na kraju govora rekla kako je osnovala savjet prdsjednice HDZ-a u kojem sjede intelektualci. Najavila je da će se već idući tjedan sastati i dogovoriti što će u budućnosti raditi
23.43
Hvala vam lijepa, dragi moji. Srdačno vas pozdravljam i želim zahvaliti svima koji su nam dali svoj glas - kaže Kosor, a prekida je pljesak.
- Svima koji su nam iskazali povjerenje i ovim trenucima podržali. Ovo su bili najteži izbori. Izbori u koje smo ušli u neravnopravnom položaju. U svoj borbi, nemogućim uvjetima kad su se mnogi uprli protiv HDZ-a mi smo postigli dobar rezultat. Nismo do kraja zadovoljni, ali rezultat je dobar. Nisu uspjeli ponizili HDZ, strpati ga na koljena - kaže Kosor.
- Nisu uspjeli u naumu da HDZ padne na minimalni postotak. Od ovog trenutak radimo za pobjedu na sljedećim parlamentarnim izborima - kaže Kosor dok su joj oči pomalo suzne.
- HDZ ostaje čvrsto na nogama. I u oporbi je časno služiti svojem narodu i u oporbi ćemo služiti Hrvatima i Hrvaticama. I dalje ćemo ustrajno raditi, a nitko nam naše rezultate ne može oduzeti, činjenicu koja postaje povijesna je da je Vlada koju je vodio HDZ završila pregovore s EU-om - kaže Kosor i opet je prekidaju pljeskom i skandiranjem.
- Osvojili smo dragi moji, još jedan povijesni cilj koji je davno zacrtao F. Tuđman, Hrvatska postaje članica EU-a zahvaljujući našem predanom radu. Kad su ovi slijeva rušili Vladu HDZ-a mi smo vjerovali u sebe - kaže Kosor.
- Nitko ne može izbrisati činjenicu da je HDZ otvorila vrata borbi protiv korupcije i kriminala. Obećajem da ćemo i dalje ustrajno raditi i dati da ta borba ne zastane i da ide u svim smjerovima. Kako bi se svi zakoni proveli u djelo. Bit ćemo konstruktivna, oštra i stabilna oporba - rekla je Kosor.
- I da nas u toj borbi neće nitko uplašiti. Mi se ničeg ne bojimo. Ovo je stranka čistih ruku. Ona je prva i jedina otvorila borbu protiv korupcije. Pripremamo se za sljedeće izbore kad god oni bili. Dobit ćemo povjerenje građana. Bilo je nevjerojatno teško, hvala svima koji sa mnom nisu posustali nego su ostali i provodili program HDZ-a i vratili se korijenima HDZ-a koje je postavio F. Tuđman. Želim zahvaliti braniteljima koje vidim ovdje večeras. Vaša hrabrost u ratu će biti i dalje naša inspiracija. Ništa vas nije uplašilo. Idemo dalje zajedno raditi - rekla je Kosor.
-I evo vjerujte, naši zastupnici će čvrsto u Saboru braniti hrvatske nacionalne interese. I u svemu što budemo radili kao zastupnici i dalje ćemo dokazivati kako zastupnici HDZ-a daju sve za Hrvatsku, ali Hrvatsku ne daju nizašto. Neka živi jedina i naša vječna Hrvatska - zaključila je Kosor dok su Ivan Šuker i Petar Čobanković pored nje brisali znoj maramicom
23.42
Kosor pokušava zadržati osmijeh ali joj ne ide
23.40
Jadranka Kosor, koja na reveru nema broš, ide prema pozornici. Opet se stožerom ori 'Viva Croatia'
krataj osvrt na KoCin ADZ
- pici
#2264 Re: Desavanja u Hrvatskoj
nebi mu Ja dao ni portir da budne u Saboru a kamol šta više...snaga_znanja wrote:Mislim da je ovo prva prava i iskrena vlada koja ce raditi u interesu Hrvatske od njene nezavisnosti. Ovo prije su sve bili nekakvi brakovi iz interesa, a ovo je sad meni se cini ozbiljan posao.
- amrica
#2265 Re: Desavanja u Hrvatskoj
pici wrote:nebi mu Ja dao ni portir da budne u Saboru a kamol šta više...snaga_znanja wrote:Mislim da je ovo prva prava i iskrena vlada koja ce raditi u interesu Hrvatske od njene nezavisnosti. Ovo prije su sve bili nekakvi brakovi iz interesa, a ovo je sad meni se cini ozbiljan posao.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
-
loudness
#2267 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Iskrene čestitke izbornim pobjednicima u RH !
Eh da je sreće i naša draga Be i Ha, tj. njene vođe bi mogle izvući velike pouke iz ovakvih izbornih rezultata, ali ovdje su logične poruke izgleda suprotnog dejstva ....
A pro po poraženih/odlazećih i pobjedničkih/novonastupajućih stranaka i odnosnih im koalicija, prilažem 2-3 historijske fotografije vođa ili glavnih predstavnika istih, u nadi da su zanimljive i da ih do sada nismo imali na ovom forumu. U suprotnom moje izvinjenje
.
Jadranka Kosor u IV razredu gimnazije, među tri učenice s najboljim postignutim uspjehom
:

Jadranka Kosor kao učenica IV razreda gimnazije:

Btw: I pored ovakvog uspjeha u učenju i vladanju s tradicijom još od gimnazijskih dana, razvidno je jasno da se gđa Kosor još uvijek nije naučila lijepom ponašanju, što se veoma upečatljivo moglo primjetiti u njezinom večerašnjem nastupu...
I zadnja slika:
Nije Zoran Milanović, već stranački kolega i predsjednik RH, Ivo Josipović u doba osluženja vojničkog roka u JNA kao pripadnik titovih gardista
:

btw >>> sa ovom slikom u uniformi nisam aludirao ni na šta ni u direktnom, niti u prenesenom/posrednom značenju !!!
Eh da je sreće i naša draga Be i Ha, tj. njene vođe bi mogle izvući velike pouke iz ovakvih izbornih rezultata, ali ovdje su logične poruke izgleda suprotnog dejstva ....
A pro po poraženih/odlazećih i pobjedničkih/novonastupajućih stranaka i odnosnih im koalicija, prilažem 2-3 historijske fotografije vođa ili glavnih predstavnika istih, u nadi da su zanimljive i da ih do sada nismo imali na ovom forumu. U suprotnom moje izvinjenje
Jadranka Kosor u IV razredu gimnazije, među tri učenice s najboljim postignutim uspjehom

Jadranka Kosor kao učenica IV razreda gimnazije:

Btw: I pored ovakvog uspjeha u učenju i vladanju s tradicijom još od gimnazijskih dana, razvidno je jasno da se gđa Kosor još uvijek nije naučila lijepom ponašanju, što se veoma upečatljivo moglo primjetiti u njezinom večerašnjem nastupu...
I zadnja slika:
Nije Zoran Milanović, već stranački kolega i predsjednik RH, Ivo Josipović u doba osluženja vojničkog roka u JNA kao pripadnik titovih gardista

btw >>> sa ovom slikom u uniformi nisam aludirao ni na šta ni u direktnom, niti u prenesenom/posrednom značenju !!!
- atko
#2268 Re: Desavanja u Hrvatskoj
upravoSpejs wrote:I sad slijede mjere štednje,vraćanje dugova, povećanje poreza i punjenje državne kase preko leđa građana zbog čega će nova vlast proći mnogo gore nego večeras HDZ.
-
roštilj
#2269 Re: Desavanja u Hrvatskoj
zadar je grad sa najprimitivnijim ljudima ne samo u hrvatskoj vec na kugli zemaljskoj.plain vanilla wrote:
- erni3
#2270 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Hoce se sad i ovi zalit da su majorizirani?
- atko
#2271 Re: Desavanja u Hrvatskoj
I prije nego su objavljeni zvanicni rezultati nova vlast je vec kriva ...
sa 'monitor.hr':
"Izborni rezultati otkrivaju poražavajuću činjenicu: da je Zoran Milanović prije četiri godine pristao na predizbornu koaliciju, spriječio bi Ivu Sanadera da uništi zemlju."

sa 'monitor.hr':
"Izborni rezultati otkrivaju poražavajuću činjenicu: da je Zoran Milanović prije četiri godine pristao na predizbornu koaliciju, spriječio bi Ivu Sanadera da uništi zemlju."
- spreca
#2272 Re: Desavanja u Hrvatskoj
atko wrote:I prije nego su objavljeni zvanicni rezultati nova vlast je vec kriva ...
sa 'monitor.hr':
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#2273 Re: Desavanja u Hrvatskoj
pogledaj na indeksu..obradovali su se pobjedi ove koalicije, slavili cijelu noc, ali su im obecali odmah sjesti za vrat jer Hrvatska nema vremena..atko wrote:I prije nego su objavljeni zvanicni rezultati nova vlast je vec kriva ...
sa 'monitor.hr':
-
roštilj
#2274 Re: Desavanja u Hrvatskoj
sdp ce plasim se potegnuti za neoliberalnim receptima rezanja potrosnje, onako kako im sefovi iz njemacke narede. u hrvatskoj desnica ima jake korijene i znace to da iskoristi nebitno zovu li se hdz ili nekako drugacije. a jos imaju svoju valutu i instrument da naprave nesto drugacije.
- mrtva kokoš
#2275 Re: Desavanja u Hrvatskoj
amrica wrote:pokondirena tuka![]()
samo jedna za jacu, vjerovatno je jutros potistena pa da je probam oraspoloziti...