..jagnjetina

zadnja dva puta kada sam bio, nije bilo tih kobasica, a baš sam se bio nameračiobiggrin wrote:Reisova wrote:I ko voli dobre a ljute domace kobasice restoran Druga kuca.
i paradajz čorbu...i da se ponovim još jednom njihov biftek! (:
MAla kuhinja, Nello...dosta je dva za sadkonektovan wrote:Na dzidzikovcu, je'l zacin ili neki drugi restoran,bio prošle godine sa suprugom za godisnjicu, klopa bila super ali malo cijene paprene. Uskoro ce godisnjica, ima li kakvo drugo mjesto, da je ukusna hrana, fin ambijent, ali da nije krkljanac????
Začin nije loš, ali mi je najslabiji od ona tri gore.konektovan wrote:Na dzidzikovcu, je'l zacin ili neki drugi restoran,bio prošle godine sa suprugom za godisnjicu, klopa bila super ali malo cijene paprene. Uskoro ce godisnjica, ima li kakvo drugo mjesto, da je ukusna hrana, fin ambijent, ali da nije krkljanac????
Pa evo, mozda sansu dobije mala kuhinja ili noovi... Vidjecemo.ultima_palabra wrote:Začin nije loš, ali mi je najslabiji od ona tri gore.konektovan wrote:Na dzidzikovcu, je'l zacin ili neki drugi restoran,bio prošle godine sa suprugom za godisnjicu, klopa bila super ali malo cijene paprene. Uskoro ce godisnjica, ima li kakvo drugo mjesto, da je ukusna hrana, fin ambijent, ali da nije krkljanac????
Ako ti nije problem sto je preko entitetske granice, onda Toplikkonektovan wrote:Na dzidzikovcu, je'l zacin ili neki drugi restoran,bio prošle godine sa suprugom za godisnjicu, klopa bila super ali malo cijene paprene. Uskoro ce godisnjica, ima li kakvo drugo mjesto, da je ukusna hrana, fin ambijent, ali da nije krkljanac????
Ja odoh onomad u jedan od ta tri (a nije Noovi), da naurcimo kad konobar, nema kod nas ni cjenovnika ni jelovnika, nego kao sta ti spremimo. Jbga, nije bas da smo bili odusevljeni time, al ajd kad smo sjeli, raskomotili se... Nije to bilo lose, nesto sa rizom, ali nisam bas za taj koncept da im se dobrovoljno pocalim da me bez prava zalbe oderu kako i koliko hoce.ultima_palabra wrote:Začin nije loš, ali mi je najslabiji od ona tri gore.konektovan wrote:Na dzidzikovcu, je'l zacin ili neki drugi restoran,bio prošle godine sa suprugom za godisnjicu, klopa bila super ali malo cijene paprene. Uskoro ce godisnjica, ima li kakvo drugo mjesto, da je ukusna hrana, fin ambijent, ali da nije krkljanac????
Ambijent za 10, hrana 0, SVE je ranije pripremljeno, pa samo podgrijano, tvrdo meso, nejestivi krompir, blitva, žilave palačinke... jedini restoran u kojem sam dobila jučerašnji hljebMelo15 wrote:Ako ti nije problem sto je preko entitetske granice, onda Toplikkonektovan wrote:Na dzidzikovcu, je'l zacin ili neki drugi restoran,bio prošle godine sa suprugom za godisnjicu, klopa bila super ali malo cijene paprene. Uskoro ce godisnjica, ima li kakvo drugo mjesto, da je ukusna hrana, fin ambijent, ali da nije krkljanac????
![]()
Banksy wrote:Ambijent za 10, hrana 0, SVE je ranije pripremljeno, pa samo podgrijano, tvrdo meso, nejestivi krompir, blitva, žilave palačinke... jedini restoran u kojem sam dobila jučerašnji hljebMelo15 wrote:Ako ti nije problem sto je preko entitetske granice, onda Toplikkonektovan wrote:Na dzidzikovcu, je'l zacin ili neki drugi restoran,bio prošle godine sa suprugom za godisnjicu, klopa bila super ali malo cijene paprene. Uskoro ce godisnjica, ima li kakvo drugo mjesto, da je ukusna hrana, fin ambijent, ali da nije krkljanac????
![]()
užas
apsolutnoJThomas wrote:kod stankovića je sve uvijek današnje
To je vjerovatno Mala kuhinja. kod njih nema menu, al nije bas po principu "sta ti spremimo", nego se kao dogovaras sa njima...meni je ok. zanimljivo i drugacijetempuser wrote:Ja odoh onomad u jedan od ta tri (a nije Noovi), da naurcimo kad konobar, nema kod nas ni cjenovnika ni jelovnika, nego kao sta ti spremimo. Jbga, nije bas da smo bili odusevljeni time, al ajd kad smo sjeli, raskomotili se... Nije to bilo lose, nesto sa rizom, ali nisam bas za taj koncept da im se dobrovoljno pocalim da me bez prava zalbe oderu kako i koliko hoce.ultima_palabra wrote:Začin nije loš, ali mi je najslabiji od ona tri gore.konektovan wrote:Na dzidzikovcu, je'l zacin ili neki drugi restoran,bio prošle godine sa suprugom za godisnjicu, klopa bila super ali malo cijene paprene. Uskoro ce godisnjica, ima li kakvo drugo mjesto, da je ukusna hrana, fin ambijent, ali da nije krkljanac????
ako niste pofino popili, to je zavala cijenakonektovan wrote:Evo da se ispravim, bio sam u maloj kuhinji, ipak nije bio zacin.Piće, jelo, desert na tu neku foru,
nešto se k'o fol dogovarali, haj da ne bude puno kolicinom, i ja i supruga neku dijetu ganjali,
ali kad je racun dosao, i 90 KM iznos za one mrvice hrane, na momenat mi se zamantalo.
![]()
Super je bilo, sto se tice same hrane i ambijenta, hajmo reci po mom ukusu, ali mislim da malo pretjeruju sa cijenama.
Tri gazirana soka......biggrin wrote:ako niste pofino popili, to je zavala cijenakonektovan wrote:Evo da se ispravim, bio sam u maloj kuhinji, ipak nije bio zacin.Piće, jelo, desert na tu neku foru,
nešto se k'o fol dogovarali, haj da ne bude puno kolicinom, i ja i supruga neku dijetu ganjali,
ali kad je racun dosao, i 90 KM iznos za one mrvice hrane, na momenat mi se zamantalo.
![]()
Super je bilo, sto se tice same hrane i ambijenta, hajmo reci po mom ukusu, ali mislim da malo pretjeruju sa cijenama.
Paper Moon!konektovan wrote:Na dzidzikovcu, je'l zacin ili neki drugi restoran,bio prošle godine sa suprugom za godisnjicu, klopa bila super ali malo cijene paprene. Uskoro ce godisnjica, ima li kakvo drugo mjesto, da je ukusna hrana, fin ambijent, ali da nije krkljanac????
Iskreno, nisam nikad bio u paper moon-u, ali cuo sam samo pozitivna mišljenja.azurna_obala wrote:Ide li ko kod braće Turaka?![]()
Nisam bila odavno.
Paper Moon!konektovan wrote:Na dzidzikovcu, je'l zacin ili neki drugi restoran,bio prošle godine sa suprugom za godisnjicu, klopa bila super ali malo cijene paprene. Uskoro ce godisnjica, ima li kakvo drugo mjesto, da je ukusna hrana, fin ambijent, ali da nije krkljanac????
Imali svadbeni ručak tamo, usluga, ambijent i hrana odlični.
Ja bi prije 3 godine mozda, totalno razocarenje.__Phoenix__ wrote:Kakav je indijski restoran na Malti?