HS kablovska
Moderator: anex
-
zonbirile
#2251 Re: HS kablovska
pa ostale mora platiti,ove ala Igman fata đabe na "riblju kost".A šta sa internetom,Telemach duplo jeftiniji i ne uzima za modem
-
japo-
#2252 Re: HS kablovska
ti ko da ne možeš ni u ćanifu bez sport klubaplemba wrote:nisu nista, samo 2 fox-a
ali nicim mi ne mogu nadomjestiti sport klub, samo da se zna![]()
![]()
-
zonbirile
#2253 Re: HS kablovska
--------------------------------------japo- wrote:ti ko da ne možeš ni u ćanifu bez sport klubaplemba wrote:nisu nista, samo 2 fox-a
ali nicim mi ne mogu nadomjestiti sport klub, samo da se zna![]()
![]()
đes ba Enese,došao i ti u Bosnu sa Kariba,a ovi zavrću uši,otimaju.
-
japo-
#2254 Re: HS kablovska
đes zonbrile
, al nedaj da te Enes dotiče nije dobro za zdravlje 
- Nogatrans
#2255 Re: HS kablovska
Jel istina da su Arene 2 i 3 pustene na analognoj? Ako nije da ranim ovog jarana!! 
- shlauf
#2257 Re: HS kablovska
UPUCAJ ga !!!!!Nogatrans wrote:Jel istina da su Arene 2 i 3 pustene na analognoj? Ako nije da ranim ovog jarana!!
- lijan
#2258 Re: HS kablovska
kad baca bombe ti ga BANG,BANG.. 
- Baron_Samedi
#2259 Re: HS kablovska
Ima, sucur Allahu. Bilo je nagovjestaja da ce ga ukinuti, ali je raja organizovala spontane demonstracije pred sjedistem firme.swirl wrote:A ima li jos radio Bir, jer ako ga nema, to ce biti kraj svijeta???!!!!!shlauf wrote:Ima ih u analagnoj jos od prosle hefte.swirl wrote:Je li istina da je HS pustio u ovaj obicni paket Fox Life i Fox Crime? Ja nisam trazila, ali kazu mi neka raja da su se njima pojavila ova dva programa.
- World of Basketball
#2260 Re: HS kablovska
Ma, u svemu ovome bi mi obicni korisnici mogli profitirati. HS ce pod pritiskom konkurencije (u ovom slucaju Telemacha) morati korigovati svoju ponudu. Ja se nadam novim kanalima u analognoj ponudi a vjerovatno ce im "doci iz gu... u glavu) da snize i cijene internet paketa.
Meni je zlo kad vidim da nam BIR radio, ubraja pod TV kanale. Pa zasto nije uveo i ostale radio stanice i sve to strpao nekako pod RADIO sekciju (e sad ne znam da li bi to bilo komplikovano izvesti).
Pozdrav,
Meni je zlo kad vidim da nam BIR radio, ubraja pod TV kanale. Pa zasto nije uveo i ostale radio stanice i sve to strpao nekako pod RADIO sekciju (e sad ne znam da li bi to bilo komplikovano izvesti).
Pozdrav,
- irvinx1
#2261 Re: HS kablovska
Ne bi. Na digitalnoj pogotovo, a na analognoj bi zauzimalo frekvencije. Ali mogli su pustiti desetak tematski orijentiranih stanica, nikakav problem...to i ne kosta gotovo nista.
- shlauf
#2262 Re: HS kablovska
Ne dajite povoda Enesu da nam uvede još koju radio stanicu tipa HAYAT iz Pazarića, BM Zenica .... E onda nebih čekao Telemach već bih sam počupao kablove sa kuće i vratio se staroj dobroj sobnoj anteni.
Aleeeee aleeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Aleeeee aleeeeeeeeeeeeeeeeeeee
-
letacina
#2263 Re: HS kablovska
Ukidanje Sport Kluba ne može ništa nadomjestiti, posebno nama ljubiteljima košarke. Ostali smo bez mogućnosti da pratimo NBA ligu, Euroligu, Englesku ligu, teniske turnire. Čak i u poratnim godinama sam pomoću sobne antene prvo na Hayatu, pa na OBN-u, mogao gledati najjače košarkaško takmičenje na svijetu, ali danas u 2011. godini zahvaljući Enesovom bajnom kabelskom operateru ne mogu. Korisnici svih ostalih operatera mogu naravno, jedino nam jadnog Enesa ucjenjuju, ali on je "svoj na svome"
.
Ali neka nama Saudi Arabije, Turkova, radio birova, al-kaida, amni, igmana, vogošći i ostalih izvrsnih kanala. Čim nađem alternativno rješenje s ove sprdačine od kablovske ću se odjaviti, jer je stvarno ponižavajuće plaćati i pfening za ovo smeće od usluge.
Ali neka nama Saudi Arabije, Turkova, radio birova, al-kaida, amni, igmana, vogošći i ostalih izvrsnih kanala. Čim nađem alternativno rješenje s ove sprdačine od kablovske ću se odjaviti, jer je stvarno ponižavajuće plaćati i pfening za ovo smeće od usluge.
Last edited by letacina on 27/01/2011 02:01, edited 2 times in total.
- irvinx1
#2264 Re: HS kablovska
Meni grozno zbog tenisa.
Dodje mi da uvedem total tv.
-
letacina
#2265 Re: HS kablovska
Ali zato imaš turski muzički program. Malo li je...irvinx1 wrote:Meni grozno zbog tenisa.
-
zonbirile
#2266 Re: HS kablovska
ko je ikad otišao u Radničku u prostorije firme,ja odrona,ja kokošica,ona srednja sa dekolteom,ma vidiš koliko se muči,proklizava,smrdi kvačilo,dok šta skonta.
-
barcelona81
#2267 Re: HS kablovska
Stvarno nemam namjeru braniti HS,imao sam mnogo problema sa njima,i meni je jako zao zbog sportkluba,aLi morate biti svjesni,da tu ima igre zbog uvodjenja arena sport kanala.Dobra stvar je pojava telemacha,ali samo zbog jedne konkurencije,a sada brate koliko pojedinci uzdizu taj Telemach,stvarno smijesno.Ponuda obje kablovske je tu negdje,naravno da kod njih ima sad malo mamljenja ljudi na svoju stranu,ali vjerujte nema neke razlike.Opet kazem ,zao je i meni zbog sportkluba,imao je dosta dobrih sadrzaja,ali ja imam 4 arene,koji su fenomenalni kanali,cak i bolji od sportkluba.Sta bi vi htijeli da za 11,50 km gledate sve guzovace.Ja placam mjesecno 55 km HS kablovskoj,ali imam sve kanalena njihovoj ponudi,flat internet.Da se razumijemo nisam ja guzonja,ali ako hoces nesto kvalitetno da imas,onda to moras platiti.Razumijem ljude ,koji su kivni na HS,opet kazem vjerujte mi kakve sam ja probleme imao sa njima,da su mi kvar pravili mjesec i pol dana iz dana u dan,ali ovdje pricam o nekim drugim stvarima,mislim da se nisu plaho usrecili ni ti sto imaju telemach.
- AfromMann
#2268 Re: HS kablovska
donedavno smo imali bruku sport za 11.5 maraka ali nije htio velika gazda da odvrne pipu i da plati sk!a sto se arene tice ima i sportklub+ i sportklub 3,4,5 koji nikad nam nisu ukljucili koji se ne moze mjeriti sa arenom!
- Nogatrans
#2269 Re: HS kablovska
Ja kazem opet,ja Telemachu nebi da marke makar se morao vratiti na one "riblje kosti" antene!! 
- AfromMann
#2270 Re: HS kablovska
uzdaj se u hs daleko ces dogurat!Nogatrans wrote:Ja kazem opet,ja Telemachu nebi da marke makar se morao vratiti na one "riblje kosti" antene!!
- irvinx1
#2271 Re: HS kablovska
A mozes li nam objasniti tvoj slucaj?Nogatrans wrote:Ja kazem opet,ja Telemachu nebi da marke makar se morao vratiti na one "riblje kosti" antene!!
-
Muzikjunki
#2272 Re: HS kablovska
Tek sad vidim, i stranica im redizajnirana
http://hs-hkb.ba/
Nije ni sad bog zna nesto, ali bolje ista, nego nista
Konkurencija je spas za nas
http://hs-hkb.ba/
Nije ni sad bog zna nesto, ali bolje ista, nego nista
Konkurencija je spas za nas
-
angy
#2273 Re: HS kablovska
Potpisujem !!!hoggarr wrote:Potpisujem! Očito da čovjek u očaju ne zna šta radi, pa sada digitalnu seli na analognu. Umjesto da napreduje u razvijanju tehnologije on se vraća unazad. "Dalvi" receivere koje nam je uvalio ne zadovoljavaju ni "ŽNJ" standarde, koliko čujem uzimao ih je na kilo u Kini, a da je ova informacija tačna pokazuje i to što se nigdje na internetu ne mogu naći podaci o proizvođaču pomenutog receivera. Pored toga jedan dan nema pola kanala iz ponude, a drugog dana ni one druge, u pola programa promijeni kanal pa često umjesto B92 ubaci Pink, a da ne govorim za usputne kanale ono pusti ih na dan-dva, pa onda vječito crno. Čist neprofesionalizam!dzeno123 wrote:Citam u novinama da ce jos par kanala prebacit sa digitalne na kablovsku, pa sto ja placam ovih 45km, radi 2 kanala vise?
-
angy
#2274 Re: HS kablovska
A ja kad sam htjela da uvedem digitalnu i u drugu sobu, rekli mi da moram resiver SAMO kupiti i nista vise, rekoh:Kolko je, kazu: Samo 100 KM cccbosnierx wrote:U americi onaj reciver kosta 11 $hoggarr wrote:Potpisujem! Očito da čovjek u očaju ne zna šta radi, pa sada digitalnu seli na analognu. Umjesto da napreduje u razvijanju tehnologije on se vraća unazad. "Dalvi" receivere koje nam je uvalio ne zadovoljavaju ni "ŽNJ" standarde, koliko čujem uzimao ih je na kilo u Kini, a da je ova informacija tačna pokazuje i to što se nigdje na internetu ne mogu naći podaci o proizvođaču pomenutog receivera. Pored toga jedan dan nema pola kanala iz ponude, a drugog dana ni one druge, u pola programa promijeni kanal pa često umjesto B92 ubaci Pink, a da ne govorim za usputne kanale ono pusti ih na dan-dva, pa onda vječito crno. Čist neprofesionalizam!dzeno123 wrote:Citam u novinama da ce jos par kanala prebacit sa digitalne na kablovsku, pa sto ja placam ovih 45km, radi 2 kanala vise?