Kosarkaska reprezentacija BiH

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2251 Re: reprezentacija

Post by -LIBERO- »

Chmoljo wrote:bravo Sabite, prvi put NE ŽELIM gledati našu reprezentaciju u završnicama turnira za prvaka Evrope.

samo, rekao bih da je sa Sabitom kao i sa Jazvinom, bi on, al' ne zna. katastrofalno stanje u KS, za koga nikoga nije briga, niti iko oko njega razbija glavu, donio nam je ovo.

više mi se povraća kad neko pomene da je Bosna bila prvak Evrope. baš mi se povraća.
Bravo,dijelimo isti osjecaj...pretuzno je ovo sve :sad:

Je l' postoji mogucnost da ne odemo na prvenstvo,pa neka nas kazne svakako je svejedno,a najveca je kazna i mazohizam pratiti na prvenstvu svoju reprezentaciju koja gubi sa 30+ koseva razlike.

p.s znam da moramo ucestvovati ali... :skoljka: :run:
Pitarrr82

#2252 Re: reprezentacija

Post by Pitarrr82 »

-LIBERO- wrote:
Chmoljo wrote:bravo Sabite, prvi put NE ŽELIM gledati našu reprezentaciju u završnicama turnira za prvaka Evrope.

samo, rekao bih da je sa Sabitom kao i sa Jazvinom, bi on, al' ne zna. katastrofalno stanje u KS, za koga nikoga nije briga, niti iko oko njega razbija glavu, donio nam je ovo.

više mi se povraća kad neko pomene da je Bosna bila prvak Evrope. baš mi se povraća.
Bravo,dijelimo isti osjecaj...pretuzno je ovo sve :sad:

Je l' postoji mogucnost da ne odemo na prvenstvo,pa neka nas kazne svakako je svejedno,a najveca je kazna i mazohizam pratiti na prvenstvu svoju reprezentaciju koja gubi sa 30+ koseva razlike.

p.s znam da moramo ucestvovati ali... :skoljka: :run:

Ne moramo, i ne bismo da nisu prosirili EP :D
lord blackadder

#2253 Re: reprezentacija

Post by lord blackadder »

Nihad Imamovic i Dino Konakovic su unistili sarajevsku kosarku i reprezentaciju.

Najpostenije bi bilo da ne idu tamo...Teska nas bruka ceka.
Dupli_skalp

#2254 Re: reprezentacija

Post by Dupli_skalp »

sve ovo što se dešava je ravno potpunoj katastrofi... nikad gore i jadnije nismo igrali...

plakat' ćemo mi i za mensom bajramovićem...
just principe

#2255 Re: reprezentacija

Post by just principe »

koliko li ce nas samo veceras francuzi oderati :run:
fixer

#2256 Re: reprezentacija

Post by fixer »

eyesburn wrote:sve ovo što se dešava je ravno potpunoj katastrofi... nikad gore i jadnije nismo igrali...

plakat' ćemo mi i za mensom bajramovićem...
Menso i Sabit cak iste treninge imaju. :) Samo je malo MeMso disciplinovaniji.
El_comadante

#2257 Re: reprezentacija

Post by El_comadante »

kako koji dan oni sve gori i gori. pa ljudi može li gore od ovoga?
fixer

#2258 Re: reprezentacija

Post by fixer »

El_comadante wrote:kako koji dan oni sve gori i gori. pa ljudi može li gore od ovoga?
Pa vidis da se sve raspada. Pogledaj Jazvinove statuse na FB.
jazzer

#2259 Re: reprezentacija

Post by jazzer »

Ma ja sve nesto mislim da cemo mi biti hit prvenstva..Ono, padaju redom grci, hrvati,
crnogorci...U cetvrtfinalu pada srbija...evropa na nogama!!! I tek u finalu, ali uz veliku sudijsku
nepravdu, dobiju nas spanci..ono, izbace nam Jazvina i Bavu zbog 5 licnih i mi, naravno, padnemo..
A do tada njih dvojica bracu Gasol strpali u dzep..Milosevic Navara napravio smjesnim...

ovim zelim reci da se ne trebamo unaprijed predavati, ajmo malo optimizma u pi.ku materinu... :lol:
ajmo se malo nadati u p.m. :lol: :lol:

I na kraju, Sabe potpisuje za Panatu koja se zahvalila Z. Obradovicu jer, ipak, Sabe je viceprvak evrope :) .

Joj, jest ugrijalo danas... :)
Pitarrr82

#2260 Re: reprezentacija

Post by Pitarrr82 »

jazzer wrote:Ma ja sve nesto mislim da cemo mi biti hit prvenstva..Ono, padaju redom grci, hrvati,
crnogorci...U cetvrtfinalu pada srbija...evropa na nogama!!! I tek u finalu, ali uz veliku sudijsku
nepravdu, dobiju nas spanci..ono, izbace nam Jazvina i Bavu zbog 5 licnih i mi, naravno, padnemo..
A do tada njih dvojica bracu Gasol strpali u dzep..Milosevic Navara napravio smjesnim...

ovim zelim reci da se ne trebamo unaprijed predavati, ajmo malo optimizma u pi.ku materinu... :lol:
ajmo se malo nadati u p.m. :lol: :lol:

I na kraju, Sabe potpisuje za Panatu koja se zahvalila Z. Obradovicu jer, ipak, Sabe je viceprvak evrope :) .

Joj, jest ugrijalo danas... :)
Sve objasnjava :D, ipak valjda mozemo dobiti nekoga barem ove Fince :D
Juka071

#2261 Re: reprezentacija

Post by Juka071 »

Taktička varka Sabeta i igrača prije Evropskog. Dobijamo garant, Crnu Goru, Makedoniju i Finsku u grupi i idemo u drugi krug a tamo ništa nemožemo napravit.
Pitarrr82

#2262 Re: reprezentacija

Post by Pitarrr82 »

http://www.scsport.ba/v2/tekst.php?ID=24213

Vidite kakvih ljudi imaju problema a nama problem sto lose igramo eee :(
juan

#2263 Re: reprezentacija

Post by juan »

samo jedan detalj od utorka vecer (poslije tekme sa shvabama), koji upravo sve pokazuje:

Nakon tekme, ostaju Teletovic i Kaplan jos nekih 30-45min i sutaju, ostali pokupili stvari i u hotel na bar-u...

Jos nesto, jel moguce da je Varda jedini igrac u repci koji ni Beobasketov???
Pitarrr82

#2264 Re: reprezentacija

Post by Pitarrr82 »

Gledam Njemacka - Makedonija ubise ih makedonci :D
CATALONAC

#2265 Re: reprezentacija

Post by CATALONAC »

Sabit će uništiti ovu generaciju koja ima kvalitet al im upravo treba vođa da ih bodri a ne ko ovaj čoban :D
Edin_Sarajevo

#2266 Re: reprezentacija

Post by Edin_Sarajevo »

45 - 39 poluvrijeme

trica nas drži u igri. zabili smo 9
Edin_Sarajevo

#2267 Re: reprezentacija

Post by Edin_Sarajevo »

64 - 44

2 minute do kraja trece cetvrtine
IlijaLadin

#2268 Re: reprezentacija

Post by IlijaLadin »

Topovsko meso. Ne treba od ove generacije ništa očekivati.

0 država - 0 sport.
pemanapemani

#2269 Re: reprezentacija

Post by pemanapemani »

juan wrote:samo jedan detalj od utorka vecer (poslije tekme sa shvabama), koji upravo sve pokazuje:

Nakon tekme, ostaju Teletovic i Kaplan jos nekih 30-45min i sutaju, ostali pokupili stvari i u hotel na bar-u...

Jos nesto, jel moguce da je Varda jedini igrac u repci koji ni Beobasketov???

Taj Kapelan je dobio 10-ak minuta na svim pripremnim utakmicama. Njega i Hodžića nije uvodio, jer eto navikli su na skroz drugačiji stil košarke.
Možda možemo proći u drugi krug, jer dobro je poznato da svaki, iole iskusan, trener neće uvoditi igrače koji nastupaju u NCCA i NBA ligi. To je potpuno drugi svijet i mjesec dana nije dovoljno da se igrači prilagode na europski stil igranja.
Ovo je jadno totalno. Još neki snivaju da je to kao taktika da zaje.emo protivnike. :cry:
Murat Sabanovic

#2270 Re: reprezentacija

Post by Murat Sabanovic »

NASA KOSARAKA JE KREPALA DAVNIH DANA ! IGRACI NAM ODLAZE JER NESPOSOBNI LJUDI U SAVEZU SJEDE.PITAM SE SAMO,ZA CIJE INTERESE ONI RADE? PARTIJSKE ILI LICNE - BAS ME ZANIMA. PORED MUTAPCICA ,MARKOVICA ILI STRUCNJAKA IZ KOMSILUKA, ONI ZOVU SABITA HADZICA DA VODI REPREZENTACIJU.DOKLE VISE BAGRO IZ SAVEZA?!
denimb

#2271 Re: reprezentacija

Post by denimb »

Ljudi pravite neku peticiju da se ne ide na ovo EP, ako Boga znate...ovo ce biti neviđena blamaza :x
Comrad

#2272 Re: reprezentacija

Post by Comrad »

I prije se gubilo, ali fakat se ne sjecam da smo ikad zaredali ovoliko poraza sa ovolikom kos razlikom.

Pa bolje da su se pripremali bez ovih utakmica. Em pare spiskali, em im samopouzdanje nula, em ih svi prozivaju. Brate otidjite na jahorinu, uz dvije ekipe i raspucajte na dva kosa. To ste trebali, a ne putovat po italiji, sloveniji i blamirat se.
lord blackadder

#2273 Re: reprezentacija

Post by lord blackadder »

Otpisani Kapelan i Tuljkovic. Ovaj prvi nije ni dobivao neku minutazu, u strahu da se ne iskaze. (kao onda kad je za 5 min. dao 8 koseva)

Ono sto se godinama zna, sada samo dolazi na vidjelo: nasu reprezentaciju sastavlja Misko Raznjatevic (Beobasket) i SDA hulja, Dino Konakovic. (apoteka im menza bila)

Sabit je tu samo figura. Ima izgled sajko-kilera i glup je ko vreca cementa. Ali zato zna uzet kintu.

Putuj Evropo...
Sasvim_Obican

#2274 Re: reprezentacija

Post by Sasvim_Obican »

Ne to, Sabite, pobogu si brat ! :-) :roll: Sad će opet novinari biti krivi što ovaj diletan i onaj propali aparatičik Konaković čereče reprezentaciju ko bugarsku skupštinu ! Jao si ga nama u svakom pogledu ! :x
Ronnie O'Sullivan

#2275 Re: reprezentacija

Post by Ronnie O'Sullivan »

Daj ba poceli ste srati a EP jos nije ni pocelo...
Post Reply