Paypal u Bosni i Hercegovini
Moderator: anex
- dinooh
#2251 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
Slobodno uzmi Visa Electorn Debitnu i nece biti problema. Svi koji ti salju preko paypala ce biti u KM, a banka ce praviti konverziju. Imas negdje upustvo kako namjestit da banka vrsi konverziju a ne Paypal. Kada povlacim pare sa kladionice, normalno povucem u Eurima a banka vrsi konverziju. isto vazi i za placanje.
- dinooh
#2252 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
ahaNowhereToGo wrote:Ok, a kad pita hoce li biti tekuci racun onda cu joj reci da, jel ??dinooh wrote:Slobodno uzmi Visa Electorn Debitnu i nece biti problema. Svi koji ti salju preko paypala ce biti u KM, a banka ce praviti konverziju. Imas negdje upustvo kako namjestit da banka vrsi konverziju a ne Paypal. Kada povlacim pare sa kladionice, normalno povucem u Eurima a banka vrsi konverziju. isto vazi i za placanje.
- dinooh
#2253 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
ne mozes manje od 10KM ja mislim a terbaju 2 dolara za Paypal.NowhereToGo wrote:OK, hvala ti puno. Koliko moram uplatiti na pocetku da mi odbija za paypal, procitao sam na stranici 10 KM ili moze manje ?? Sto manje to bolje, nisam nesto sa parama
- dinooh
#2254 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
Pa sto si uzeo to kad smo ti fino objasinli sta trebas uzeti. Rekli tekuci, a ti devizni. Sam si kriv
- dinooh
#2255 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
otidi sutra i vidi da raskines taj ugovor a trazi Visa debit ElectronNowhereToGo wrote:Pa kazem onoj sto radi ima 20 i kusur godina mislim zna, rekao sam da mi za PayPal treba...... I sta sad da radim ? Mogul kako dobiti nazad uplacenih 10 KMdinooh wrote:Pa sto si uzeo to kad smo ti fino objasinli sta trebas uzeti. Rekli tekuci, a ti devizni. Sam si kriv
-
quarterback
- dinooh
#2257 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
nisi napisao dovoljno jasno ono uputstvoquarterback wrote:...
-
quarterback
#2258 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
VISA ELECTRON DEBITNAdinooh wrote:nisi napisao dovoljno jasno ono uputstvoquarterback wrote:...
izgleda ovako

- dinooh
#2259 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
hahah ja bas trazim sliku da postavim. Brzi si bio
Moze i ova (ja imam ovu) Ali eto uzimaju 2KM mjesecno

Moze i ova (ja imam ovu) Ali eto uzimaju 2KM mjesecno

-
quarterback
#2260 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
pa dje si Fridrih, nisam te poznao 
Moze i ta svakako, kad su mi zabranili da koristim ovu UC prijavio sam bas tu RBA i radi sve za 5
UC malo manje uzima, cini mi se 1.6 ili 1.8
Moze i ta svakako, kad su mi zabranili da koristim ovu UC prijavio sam bas tu RBA i radi sve za 5
UC malo manje uzima, cini mi se 1.6 ili 1.8
-
quarterback
#2261 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
Ma imao sam i ja nalet kada sam uzimao karticu prije 5-6 godina, odem tamo i na tecnom bosanskom kazem
VI ZA - ELE CTRON - DE BI TNA !
Kaze zena dobro, dodjite za nesto puno dana, cini mi se 20 ili 30...
I hajd u neko doba dodje kartica, ja tamo, daje zena Maestro.
Kazem gospodjo ovo nije VI ZA - ELE CTRON - DE BI TNA !
Kaze ona, eto nema veze, moze i ova.
Kazem gospodjo, rekao sam vam VI ZA - ELE CTRON - DE BI TNA jer mi treba za paypal...
Elem jos nekih 20-30 dana cekanja da mi dodje VI ZA - ELE CTRON - DE BI TNA
Malo su tvrdi na usima u UC
VI ZA - ELE CTRON - DE BI TNA !
Kaze zena dobro, dodjite za nesto puno dana, cini mi se 20 ili 30...
I hajd u neko doba dodje kartica, ja tamo, daje zena Maestro.
Kazem gospodjo ovo nije VI ZA - ELE CTRON - DE BI TNA !
Kaze ona, eto nema veze, moze i ova.
Kazem gospodjo, rekao sam vam VI ZA - ELE CTRON - DE BI TNA jer mi treba za paypal...
Elem jos nekih 20-30 dana cekanja da mi dodje VI ZA - ELE CTRON - DE BI TNA
Malo su tvrdi na usima u UC
- madesa
#2262 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
imam pitanje,cekao sam pare da legnu na karticu ono prvog u mjesecu,medjutim vec 6 dana ˝payment status˝ pise sending a nikako completed ?
-
soul_assassin
#2263 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
Imam registrovanu karticu na PayPal već četiri godine i ima neki iznos balance na njemu. U junu mi kartica ističe te sam otišao u Raiffeisen po novu karticu, uz pitanje dal se šta mijenja, ova reče ništa.
I ja dođe neki dan na PayPal, kad dobijem ono update expiry date, i ja to da učinim, međutim traži četiri zadnja digita da se unesu. A kod mene su se promijenili, sad vađenjem nove chip kartice.
Šta ja sad da radim? Jel trebam ukloniti staru karticu i dodati novu i ako to uradim, neće biti posljedica po novce?
Hvala na odgovoru
LP
I ja dođe neki dan na PayPal, kad dobijem ono update expiry date, i ja to da učinim, međutim traži četiri zadnja digita da se unesu. A kod mene su se promijenili, sad vađenjem nove chip kartice.
Šta ja sad da radim? Jel trebam ukloniti staru karticu i dodati novu i ako to uradim, neće biti posljedica po novce?
Hvala na odgovoru
LP
- dinooh
#2264 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
Kakva 4. Moja istekla i dobio novu sa istim brojem kartice. Samo se CCV promjenio (ona 3 zadnja broja sa zadnje strane kartice). Nisam brisao staru nego ima opcija da samo promjenis ovaj CCV.soul_assassin wrote:Imam registrovanu karticu na PayPal već četiri godine i ima neki iznos balance na njemu. U junu mi kartica ističe te sam otišao u Raiffeisen po novu karticu, uz pitanje dal se šta mijenja, ova reče ništa.
Hvala na odgovoru
LP
-
rangoj
#2265 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
Kartica nema veze sa tvojim stanjem na paypal - nista se neće desiti tvojim novcima...soul_assassin wrote:Imam registrovanu karticu na PayPal već četiri godine i ima neki iznos balance na njemu. U junu mi kartica ističe te sam otišao u Raiffeisen po novu karticu, uz pitanje dal se šta mijenja, ova reče ništa.
Hvala na odgovoru
LP
Sent from my Nexus 5
- Casual's
#2266 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
Prvi put sam primio novac na PayPal..eh sad sam kad sam trebao prihvatiti odabrao sam u Eurima (opcija bila USD i odbijanje)..pise da je 'Pending'..kada cu moci novac dignuti ? rijec je o 50 € ako to ista znaci 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#2267 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
Pegla li još ikoga Paypal odjednom da treba verifikovati biznis bla bla?

Dakle imam 0 na balansu već 2 godine najmanje, Paypal koristim samo za plaćanje i sada hoće ovo? Adresu mogu verifikovati, ali ovo dole nema šanse.. Šta da radim u qrac?

Dakle imam 0 na balansu već 2 godine najmanje, Paypal koristim samo za plaćanje i sada hoće ovo? Adresu mogu verifikovati, ali ovo dole nema šanse.. Šta da radim u qrac?
-
Mehemed
- Vozim: automobil
#2268 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
Možda ti je account "bussines account" a ne "premier account"
- kritichar
#2269 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
jel neko preko BBI banke na paypal-u ?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#2270 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
Pa jeste.. Ali kako sada njima dokazat' da im ne mogu dostavit' nikakav papir o biznisu, a i za adresu ne primaju izvod iz banke nego hoće nešto specijalno.Mehemed wrote:Možda ti je account "bussines account" a ne "premier account"
Na mail odgovaraju auto replijem..
Uostalom, nisam primio nikakav novac na Paypalu bar dvije godine i odjednom odluče da nešto provjeravaju. Nabijem ja njih.
-
Saka
#2271 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
Pa što si otvarao business account kad nemaš biznis? I sad ti oni nešto krivi. Zato i postoji Premium koji je za fizička lica a može primati novac.
- Casual's
#2272 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
Neko zna?Casual's wrote:Prvi put sam primio novac na PayPal..eh sad sam kad sam trebao prihvatiti odabrao sam u Eurima (opcija bila USD i odbijanje)..pise da je 'Pending'..kada cu moci novac dignuti ? rijec je o 50 € ako to ista znaci
Sent from my Nexus S using Tapatalk 2
- dinooh
#2273 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
Onaj koji ti je poslao treba pritisnuti nesto. Pisalo je vec na ovoj temi ali se ne mogu sjetit sta pise. Mozda nesto kao confirm receipt.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#2274 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
Jer sam im'o biznis, a više nemam? Logika.Saka wrote:Pa što si otvarao business account kad nemaš biznis? I sad ti oni nešto krivi. Zato i postoji Premium koji je za fizička lica a može primati novac.
-
quarterback
#2275 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
trebalo je veca slova izgleda