Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Admir_1984 wrote:samo da pitam druga pointa jel opet sudija kriv i dal se lazio slucajno cuvao za borbu za titulu
nije laziu dovoljno to sto roma pocinje tekmu sa 10 igraca i sto u veznom redu igraju i kreiraju igru likovi poput brighia-greca-simplicia
treba uvesti ono kao sto igraju milan inter i juventus one prijateljske prije pocetka sezone, mozda bi ljudi nekad dobili
Da je kojim slucajem sudija progurao Lazio za pobjedu ja bih se postidio, priznao to i nastavio dalje sa zivotom. Romanisti nemogu ni to priznati. I dalje stojim iza toga da je sudija pobijedio Lazio a ne Roma.
Sto se tice sinocnje tekme, pa realno Lazio je nadigro Romu u svakom pogledu. U prvom smo komotno bez golmana mogli igrati ili dati cojeku laptop nek se zajebava da mu 45 minuta brze prodje, toliko su Boriello i Adriano bili opasni. Lazio nije nesto peopasan bio sto se tice sansi, ipak je Kozak igro gore, ali imali smo vise od igre sto jest jest. Drugo poluvrijeme Roma se malo sabrala ali ni Menez ni Mirko nisu nesto zablistali. Srecom ste dosli do drugog gola to je to. Steta sto Floccarijev volej nije zacijepao mrezu ili sto se Zarateu svirao ofsajd kada je Romin igrac zadnji bio na lopti. i Zar Juan nije trebo pocrveniti kod penala, ipak je bio zadnji igrac?
No, uopste me ne brine to sto smo zijanili, Lazio je nadigrao Romu sinoc i pokazao grintu sto znaci da igraci znaju i hoce a kurata sreca sto prati Romu zadnjih sedmica ce kad tad nestati. Pa kom obojci kom opanci sto bi reko cojik sa Grmeckih padina.
Romanista 101% wrote:inter moze jedino biti prvak ako mu se bude sudilo kao zadnje 4 sezone, jedino na takav nacin mogu opet biti prvi ali po sto je u pitanju Italija nista nije nemoguce...
Cudi me da romanisti, od svih, govore da sudije navlace na sudije. Ove sezone je Roma dosta sumnjivih situacija imala u svoju korist, sjetimo se derbija ili recimo ne treba da uopste idemo tako daleko, prosle nedjelje kada Roma zabi go iz cistog ofsajda. Al zazmirimo na te cinjenice, Moratti je kriv za sve.
Ko gubi ima pravo da se ljuti, vazda bilo! Forza Roma!
Napoli razbija, Kavani, Laveci, Hamsik, Zuniga, svaka im cast. Sampdorija se brani sa 11, ali Napoli napada i stvara sanse.
Palermo je mogao jos 2 da uvali sinteru.
Zvek wrote:
Palermo je mogao jos 2 da uvali sinteru.
haha....say whaaatttttt??
Odlicna tekma, na poluvremenu je realno trebalo bit 2-2. Mogo je palermo jos komotno 2 dat da je sve sanse iskoristio, al da je inter iskoristio sve svoje sanse rezultat bi bio 8-4.
Mexes dobio dvije utakmice kazne jer se svadjao poslije utakmice sa cetvrtim sucem. Vidjecemo koliko ce ovaj ciganin (izvinjavam se svim pripadnicima Romskog naroda), bolje reci djubre od covjeka, dobiti kazne za ovo sinoc. Mozda je ovo naucio u svom rodnom selu, a u sinteru se specijalizovao.
Romanista 101% wrote:Mexes dobio dvije utakmice kazne jer se svadjao poslije utakmice sa cetvrtim sucem. Vidjecemo koliko ce ovaj ciganin (izvinjavam se svim pripadnicima Romskog naroda), bolje reci djubre od covjeka, dobiti kazne za ovo sinoc. Mozda je ovo naucio u svom rodnom selu, a u sinteru se specijalizovao.
samo bez panike........ionako ce Roma izgubiti narednu utakmicu, sa Chivuom il bez njega
Romanista 101% wrote:Mexes dobio dvije utakmice kazne jer se svadjao poslije utakmice sa cetvrtim sucem. Vidjecemo koliko ce ovaj ciganin (izvinjavam se svim pripadnicima Romskog naroda), bolje reci djubre od covjeka, dobiti kazne za ovo sinoc. Mozda je ovo naucio u svom rodnom selu, a u sinteru se specijalizovao.
Najgore je sto je to bilo na 0 - 0. Pitanje je kako bi se utakmica dalje razvijala
treba mu opet rascopati onu glavurdu, malo mu je ta kapa sto ga lafo cuva. a ja se kladim i znam da nece dobiti nikakvu kaznu.
treba mu opet rascopati onu glavurdu, malo mu je ta kapa sto ga lafo cuva. a ja se kladim i znam da nece dobiti nikakvu kaznu.
otkud ti da nece dobit nikakvu kaznu, pa kad su eto-a kaznili sa 3 tekme zbog onog guranja ovom klocu ne gine 5 tekmi