Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
- drag_gost
#2251 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Sa SDA, SDP, SBB ovcima (ovcama) mora covjek tako. Nazalost. Ipak, da ne gadimo takvima vise ovu temu...
Bice tesko, sanse su male, ali neka se udare zdravi temelji. To je bitno za Hadzikadica i ovu opciju.
Bice tesko, sanse su male, ali neka se udare zdravi temelji. To je bitno za Hadzikadica i ovu opciju.
- Kikibombona
#2252 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
SDP-eovci nas pokusaju uvjeriti da ovdje nikad nece biti bolje. Trebamo glasati za njih samo da zajebemo SDA. Mi smo govna - oni su jos veca govna. To nam SDP govori.
Problem sa SDP-eom je sto glasove traze u urbanim sredinama, gdje su ljudi koliko-toliko informisani i progresivni. Ja vam predlazem da sa tom pricom idete u bosanske zabiti i trazite podrsku.
Za ovih 20 i kusur godina ste pokazali koliko ste nesposobni. Zlaja je makar imao klikera u glavi, sta tek reci za Niksica i Becirevica. Ne daj boze nikome.
Vi ste mi na neki nacin odvratniji od SDA, zato sto sam u vama vidio nadu i sto bi bilo prirodno da glasam za socijaldemokrate i ljevicare. Vi niste nista od toga. Obicni lopovi, ogrijezli u kriminalu, korupciji i nepotizmu.
Najbolje bi bilo da propadnete, zajedno sa svojim otpacima, pa da dobijemo novu - pravu ljevicu. Vi ste kontaminirani i vase ozdravljenje je nemoguce, makar u narednih nekoliko decenija.
Problem sa SDP-eom je sto glasove traze u urbanim sredinama, gdje su ljudi koliko-toliko informisani i progresivni. Ja vam predlazem da sa tom pricom idete u bosanske zabiti i trazite podrsku.
Za ovih 20 i kusur godina ste pokazali koliko ste nesposobni. Zlaja je makar imao klikera u glavi, sta tek reci za Niksica i Becirevica. Ne daj boze nikome.
Vi ste mi na neki nacin odvratniji od SDA, zato sto sam u vama vidio nadu i sto bi bilo prirodno da glasam za socijaldemokrate i ljevicare. Vi niste nista od toga. Obicni lopovi, ogrijezli u kriminalu, korupciji i nepotizmu.
Najbolje bi bilo da propadnete, zajedno sa svojim otpacima, pa da dobijemo novu - pravu ljevicu. Vi ste kontaminirani i vase ozdravljenje je nemoguce, makar u narednih nekoliko decenija.
- Leverage
#2253 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
SDP-ovci takve poput tebe ne žele ubijediti ni u šta. Ti si naš politički protivnik.
SDP-ovci građane ubjeđuju Planom 10, a tamo se ne spominje SDA niti jednom jedinom riječju.
A onda kad dođe sedmi...
SDP-ovci građane ubjeđuju Planom 10, a tamo se ne spominje SDA niti jednom jedinom riječju.
A onda kad dođe sedmi...
- General War
#2254 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
HAHAHAHAHALeverage wrote:SDP-ovci takve poput tebe ne žele ubijediti ni u šta. Ti si naš politički protivnik.
A onda kad dođe sedmi...

- Leverage
#2255 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Baš smo imali priliku da vidimo divnu slikovnicu. Vjerujem da su oni koji čitaju temu naprosto oduševljeni.
- Smrcak15
#2256 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Pa i da Hadzikadic dodje u predsjednistvo siguran sam da bi podrzao plan 10 program, jer sam kaze da ce podrzati ako neko ima dobru ideju.Leverage wrote:SDP-ovci takve poput tebe ne žele ubijediti ni u šta. Ti si naš politički protivnik.
A onda kad dođe sedmi...
Sjesti Zajedno za stol sa Hadzikadicem on svoj program prezentirati SDP svoj, i da krenu u ostvarivanju ciljeva...siguran sam da bi im i Hadzikadic podrzao te reforme u koliko su dobre za BiH.
- Dosadno mii
#2257 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
SDP=SDA=SBBLeverage wrote:SDP-ovci takve poput tebe ne žele ubijediti ni u šta. Ti si naš politički protivnik.
A onda kad dođe sedmi...
Lopovi svi do jednog!
Ali naš narod ni ne zaslužuje bolje.
-
visocicaguy
#2258 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
problem sa clanovima mnogih stranaka, pa i sa @L, kako ja vidim, je da imaju nastup: ko nije s nama protiv nas je. to je lose.Smrcak15 wrote:Pa i da Hadzikadic dodje u predsjednistvo siguran sam da bi podrzao plan 10 program, jer sam kaze da ce podrzati ako neko ima dobru ideju.Leverage wrote:SDP-ovci takve poput tebe ne žele ubijediti ni u šta. Ti si naš politički protivnik.
A onda kad dođe sedmi...
Sjesti Zajedno za stol sa Hadzikadicem on svoj program prezentirati SDP svoj, i da krenu u ostvarivanju ciljeva...siguran sam da bi im i Hadzikadic podrzao te reforme u koliko su dobre za BiH.
- Smrcak15
#2259 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Da nista drugo ljudi trebaju se zapitati , sve stranke uzimaju lovu iz budzeta to jeste krvavo zaradjenu lovu naroda da bi oni mogli reci sa visine ljudima kako ce im biti bolje iz stanja u kojem su ih uveli ti isti politicari JEDINO HADZIKADIC FINANSIRA SAM SVOJU KAMPANJU, I NECE DA TROSI BUDZETSKE PARE NA PLAKATE KAO OVI OSTALI PARAZITI.visocicaguy wrote:
problem sa clanovima mnogih stranaka, pa i sa @L, kako ja vidim, je da imaju nastup: ko nije s nama protiv nas je. to je lose.
narode otvorite oci vise jednom ako sad ne vidite da je jedini izlaz BiH iz tame i sivila Hadzikadic sa svojom politikom onda i ne zasluzujemo bolje, covjek odskace milionima svjetlosnih Godina od ostalih...i svako onaj kome je stalo do BiH(mi smo nebitni, hadzikadic je nebitan kao osoba) bitne su reforme koje on zagovara u svojoj politici...pobjeda Hadzikadica na izborima je prava pobjeda naroda protiv parazitske kriminalne vlasti koja oguli kozu svom narodu....zato ne budite mazohisti da vas jas isti ili slicni jos 4 godine pa tek da vam dodje iz guzice u glavu i shvatite (ah sto se zaheba i ne glasa za hadzikadica prije 4 godine)
- SaraFina
#2260 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Smrcak15 wrote:Da nista drugo ljudi trebaju se zapitati , sve stranke uzimaju lovu iz budzeta to jeste krvavo zaradjenu lovu naroda da bi oni mogli reci sa visine ljudima kako ce im biti bolje iz stanja u kojem su ih uveli ti isti politicari JEDINO HADZIKADIC FINANSIRA SAM SVOJU KAMPANJU, I NECE DA TROSI BUDZETSKE PARE NA PLAKATE KAO OVI OSTALI PARAZITI.visocicaguy wrote:
problem sa clanovima mnogih stranaka, pa i sa @L, kako ja vidim, je da imaju nastup: ko nije s nama protiv nas je. to je lose.
narode otvorite oci vise jednom ako sad ne vidite da je jedini izlaz BiH iz tame i sivila Hadzikadic sa svojom politikom onda i ne zasluzujemo bolje, covjek odskace milionima svjetlosnih Godina od ostalih...i svako onaj kome je stalo do BiH(mi smo nebitni, hadzikadic je nebitan kao osoba) bitne su reforme koje on zagovara u svojoj politici...pobjeda Hadzikadica na izborima je prava pobjeda naroda protiv parazitske kriminalne vlasti koja oguli kozu svom narodu....zato ne budite mazohisti da vas jas isti ili slicni jos 4 godine pa tek da vam dodje iz guzice u glavu i shvatite (ah sto se zaheba i ne glasa za hadzikadica prije 4 godine)
Smrle ko misionar u Africi, kada plemena poziva da šire vjeru Isusovu
- SaraFina
#2261 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
GandalfSivi wrote:Ovo isto Zona sumraka svega mi. Kakav spin, nevjerovatan. Majstore, od sebe se pocinje, ali ne, on nije stranka, on je nezavisan. Oplakah svega mi. Lik mi je sve ludji i ludji, sreca pa ce biti istorija za neke dvije sedmice. Jedino me jebe sto bi on direktno mogao progurati jal' Fahru jal' Dzaferovica u Predsjednistvo i onda napustiti Bosnu kao "moralni pobjednik"...Kikibombona wrote:Politicke partije nece ponuditi jednog kandidata. Njima je vaznija vlastita pozicija od drzave. O tome se radi. Hadzija ih izvodi na cistinu. Damir Hadzic je lijepo rekao da izmedju drzavnih i stranackih interesa bira stranacke. Bakir Izetbegovic je rekao da mu je stranka vaznija od naroda.GandalfSivi wrote:
Ocito lik ima intelektualnu nadmoc i u odnosu na mene, pa ja opet ne kontam.
Ako politicke partije ponude jednog kandidata, da li to znaci da nam izbori ne trebaju i da ce stranke odluciti ko ce biti u Predsjednistvu?
Isto tako, ko bi taj kandidat trebao biti i sta ce Mirsad Hadzikadic uraditi da pokaze ostalima za primjer? Kakvi su konkretni koraci koje namjerava preduzeti? Ima li ovdje ista osim apstrakcije? Hoce li ako udje u Predsjednistvo ovako pozivati i ostalu dvojicu clanova da budu predstavnici BiH, a ne svojih naroda, i ako to uradi, da li ces ti opet reci da je njima prebacio odgovornost? U sustini, sta on uopste radi ovdje ako ce drugima prebacivati odgovornost? Sto nas opet dovodi na pitanje, sta ce on uraditi da pokaze ostalima za primjer?
Lik ba dosao i zajebaje se apstraktno, pravi profesor, samo sto BiH nije akademski model, nego jako zajebana drzava.
I budali je jasno da stranke nece ponuditi zajednickog kandidata taman da se drzava raspadne. Patriotska prica je lafina za mutavu svjetinu.
Hadzikadic ih lijepo poziva da se ujedine i imenuju dva kandidata, jednog bosnjackog i jednog hrvatskog. Eto, kada ste patriote, stavite interese drzave ispred stranackih i licnih interesa.
- Smrcak15
#2262 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
za moju BiH ako treba i toSaraFina wrote: Smrle ko misionar u Africi, kada plemena poziva da šire vjeru Isusovu
Hadzikadica njegove pristalice od srca podrzavaju, jer su prepoznali kvalitet koji nema u BiH trenutno...i milione je svjetlosnih Godina ispred ostalih...i nije mi tesko za takvog covjeka misionariti...jer sam skoro siguran ako sad ne pobjedi pobjedjudje sigurno za 4 godine...dovoljno je podatak da je covjek za 4 mjeseca od kako je u BiH ima 13000 pratilaca na facebooku stranici a jedan dzaferovic sad trnutno ima negdje oko 14000
to je pokazatelj u kojem pravcu idu stvari....ako Hadzikadic sad ne pobjedi to je samo zbog anonimnosti medju masama a ne zato sto su drugi bolji politicari od njega...ali zato nakon 4 godine ako ga zdravlje posluzi 10000% popbjedjuje, totalno da pomete sve konkurente ispred sebe.
Kada imas podrzavaoce koji te srcano podrzavaju od srca, bez ikakve druge materijalne koristi netreba njemu vise nista.
- SaraFina
#2263 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Smrcak15 wrote:za moju BiH ako treba i toSaraFina wrote: Smrle ko misionar u Africi, kada plemena poziva da šire vjeru Isusovu![]()
Hadzikadica njegove pristalice od srca podrzavaju, jer su prepoznali kvalitet koji nema u BiH trenutno...i milione je svjetlosnih Godina ispred ostalih...i nije mi tesko za takvog covjeka misionariti...jer sam skoro siguran ako sad ne pobjedi pobjedjudje sigurno za 4 godine...dovoljno je podatak da je covjek za 4 mjeseca od kako je u BiH ima 13000 pratilaca na facebooku stranici a jedan dzaferovic sad trnutno ima negdje oko 14000![]()
to je pokazatelj u kojem pravcu idu stvari....ako Hadzikadic sad ne pobjedi to je samo zbog anonimnosti medju masama a ne zato sto su drugi bolji politicari od njega...ali zato nakon 4 godine ako ga zdravlje posluzi 10000% popbjedjuje, totalno da pomete sve konkurente ispred sebe.
Kada imas podrzavaoce koji te srcano podrzavaju od srca, bez ikakve druge materijalne koristi netreba njemu vise nista.
- Roccohljup
#2264 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
mrsko mi tražiti, a jel profa ikada obznanio javnosti šta planira raditi u slučaju da ne bude izabran? Da li će ostati u BiH i baviti se nekim aktivizmom, ili će nestati iz javnog života pa vaskrsnuti opet 2022? 
-
ketronsd1
#2265 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Druže moj du är ute och cyklar.Smrcak15 wrote:Da nista drugo ljudi trebaju se zapitati , sve stranke uzimaju lovu iz budzeta to jeste krvavo zaradjenu lovu naroda da bi oni mogli reci sa visine ljudima kako ce im biti bolje iz stanja u kojem su ih uveli ti isti politicari JEDINO HADZIKADIC FINANSIRA SAM SVOJU KAMPANJU, I NECE DA TROSI BUDZETSKE PARE NA PLAKATE KAO OVI OSTALI PARAZITI.visocicaguy wrote:
Al'ono bas do jaja.
On jeste možda dobar u nekom normalnom sistemu ali u ovakvom sistemu kakva je u Bosni???? On da "prostiš" prdnuti nemože.
- Smrcak15
#2266 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
planira osnovati stranku poslije, pronaci koaliciju sa kojima se moze suradjivati , jucer je meni odgovorio na pitanje Preko facebooka ako ne pobjedi pa ako mu se ponudi neka pozicija gdje ce moci djelovati da utice na reforme prihvatio bi, je a ako je neka pozicija koja nemoze nesto da utice nece prihvatiti, neinteresuju ga takve pozicije, njega ne interesuje uhljebivanje jer covjek ima love vise nego mnogi politicari.Roccohljup wrote:mrsko mi tražiti, a jel profa ikada obznanio javnosti šta planira raditi u slučaju da ne bude izabran? Da li će ostati u BiH i baviti se nekim aktivizmom, ili će nestati iz javnog života pa vaskrsnuti opet 2022?
- Smrcak15
#2267 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
ketronsd1 wrote:Druže moj du är ute och cyklar.Smrcak15 wrote:Da nista drugo ljudi trebaju se zapitati , sve stranke uzimaju lovu iz budzeta to jeste krvavo zaradjenu lovu naroda da bi oni mogli reci sa visine ljudima kako ce im biti bolje iz stanja u kojem su ih uveli ti isti politicari JEDINO HADZIKADIC FINANSIRA SAM SVOJU KAMPANJU, I NECE DA TROSI BUDZETSKE PARE NA PLAKATE KAO OVI OSTALI PARAZITI.visocicaguy wrote:
Al'ono bas do jaja.
On jeste možda dobar u nekom normalnom sistemu ali u ovakvom sistemu kakva je u Bosni???? On da "prostiš" prdnuti nemože.
ne moze biti gori od ostalih da rak raka .....On jeste možda dobar u nekom normalnom sistemu ali u ovakvom sistemu kakva je u Bosni???? On da "prostiš" prdnuti nemože
uostalom, ama nista da covjek ne uspije opet mu dati glas cisto iz protesta protiv vlasti jer jadovi nisu u stanju bili 1km autoputa uraditi ove zadnje 4 godine, kud ces dalje.
- Roccohljup
#2268 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Hvala za info. ne kontam što nije stranku osnovao prošle godine onda? A daj boze da mu bilo ko od pobjednika ponudi nesto.......Smrcak15 wrote:planira osnovati stranku poslije, pronaci koaliciju sa kojima se moze suradjivati , jucer je meni odgovorio na pitanje Preko facebooka ako ne pobjedi pa ako mu se ponudi neka pozicija gdje ce moci djelovati da utice na reforme prihvatio bi, je a ako je neka pozicija koja nemoze nesto da utice nece prihvatiti, neinteresuju ga takve pozicije, njega ne interesuje uhljebivanje jer covjek ima love vise nego mnogi politicari.Roccohljup wrote:mrsko mi tražiti, a jel profa ikada obznanio javnosti šta planira raditi u slučaju da ne bude izabran? Da li će ostati u BiH i baviti se nekim aktivizmom, ili će nestati iz javnog života pa vaskrsnuti opet 2022?
- Smrcak15
#2269 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
nece on svakoga u stranku, samo kvalitet a ne da bude hotel promaha da se ulazi i izlazi kako ko hoce.Roccohljup wrote:Hvala za info. ne kontam što nije stranku osnovao prošle godine onda? A daj boze da mu bilo ko od pobjednika ponudi nesto.......Smrcak15 wrote:planira osnovati stranku poslije, pronaci koaliciju sa kojima se moze suradjivati , jucer je meni odgovorio na pitanje Preko facebooka ako ne pobjedi pa ako mu se ponudi neka pozicija gdje ce moci djelovati da utice na reforme prihvatio bi, je a ako je neka pozicija koja nemoze nesto da utice nece prihvatiti, neinteresuju ga takve pozicije, njega ne interesuje uhljebivanje jer covjek ima love vise nego mnogi politicari.Roccohljup wrote:mrsko mi tražiti, a jel profa ikada obznanio javnosti šta planira raditi u slučaju da ne bude izabran? Da li će ostati u BiH i baviti se nekim aktivizmom, ili će nestati iz javnog života pa vaskrsnuti opet 2022?
NOVI video od sinoc sa pitanjima i odgovorima sa Hadzikadicem

https://www.facebook.com/mirsadhadzikad ... 935058544/
a u ovom videu pojasnja masa nekih stvari sta planira u raditi
ovaj video pitanja i odgovori ima do sad 55000 pregleda
https://www.facebook.com/mirsadhadzikad ... 833967531/
pregledaj ta dva videa i saznat ce dosta stvari.
- Leverage
#2270 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
On neće doć' u Predsjedništvo.Smrcak15 wrote:
Pa i da Hadzikadic dodje u predsjednistvo siguran sam da bi podrzao plan 10 program, jer sam kaze da ce podrzati ako neko ima dobru ideju.
Ali evo uzmimo hipotetički da to bude tako. I ja mislim da bi podržao Plan 10 što bi bilo vrlo pohvalno o njemu.
Ali ja se ovdje ne obraćam Hadžikadiću nego nekim trolovima na temi, koji će poslije izbora i dalje biti niko i ništa kao i prije izbora, ko god da pobijedi.
- Smrcak15
#2271 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Leverage wrote:On neće doć' u Predsjedništvo.Smrcak15 wrote:
Pa i da Hadzikadic dodje u predsjednistvo siguran sam da bi podrzao plan 10 program, jer sam kaze da ce podrzati ako neko ima dobru ideju.
Ali evo uzmimo hipotetički da to bude tako. I ja mislim da bi podržao Plan 10 što bi bilo vrlo pohvalno o njemu.
Ali ja se ovdje ne obraćam Hadžikadiću nego nekim trolovima na temi, koji će poslije izbora i dalje biti niko i ništa kao i prije izbora, ko god da pobijedi.
pa on sam kaze na onom videu ,da ce podrzati svaku dobru ideju...a posto sam vidio program plan 10 siguran sam da bi ga podrzao jer onako na prvi skroz dobar program djeluje.Ali evo uzmimo hipotetički da to bude tako. I ja mislim da bi podržao Plan 10 što bi bilo vrlo pohvalno o njemu.
- Leverage
#2272 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Nije tako. Moraš biti svjestan da neki od ovih kojima se tako obraćam nisu nekakvi neodlučni glasači nego oni koji uporno vrijeđaju, lažu, izmišljaju i naravno odavno znaju kome će dati glas. Ne pada mi na pamet da sa njima razgovaran na fin način, držim ih za političke protivnike. Moje agitovanje nije usmjereno ka njima, nego ka onima koji čitaju ovo i moj cilj je da te i takve diskreditujem, u čemu naravno nemam nikakvih problema jer se radi o potkapacitiranim i generalno frustriranim likovima koji vrlo brzo pređu na uvrede i kočijaški način obraćanja, pa se tako sami diskredituju.visocicaguy wrote: problem sa clanovima mnogih stranaka, pa i sa @L, kako ja vidim, je da imaju nastup: ko nije s nama protiv nas je. to je lose.
- General War
#2273 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
A ti ces ko biva biti neko i nesto...ako si u " halki" samo si odgodio robiju, zajedno sa pajtasimaLeverage wrote:On neće doć' u Predsjedništvo.Smrcak15 wrote:
- General War
#2274 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Leverage wrote:Nije tako. Moraš biti svjestan da neki od ovih kojima se tako obraćam nisu nekakvi neodlučni glasači nego oni koji uporno vrijeđaju, lažu, izmišljaju i naravno odavno znaju kome će dati glas. Ne pada mi na pamet da sa njima razgovaran na fin način, držim ih za političke protivnike. Moje agitovanje nije usmjereno ka njima, nego ka onima koji čitaju ovo i moj cilj je da te i takve diskreditujem, u čemu naravno nemam nikakvih problema jer se radi o potkapacitiranim i generalno frustriranim likovima koji vrlo brzo pređu na uvrede i kočijaški način obraćanja, pa se tako sami diskredituju.visocicaguy wrote: problem sa clanovima mnogih stranaka, pa i sa @L, kako ja vidim, je da imaju nastup: ko nije s nama protiv nas je. to je lose.
Obracas se forumasima kao da su glupi ili coravi...svaki ti post opste poznata lafina.
Cuj ono agituje
-
Nivelacija