sad suti ...
pa nije osudjena da sjedi u fotelji
Ne moze se konzumirati sta hoces nego ono sto se posebno uzgoji za isto. Ubijanje zivotinja za konzumaciju ako se vrsi po vjerskim propisima je nehumano prema vecini standarda (misli se na klanje).Black swan wrote:Kako ono bi u Đavoljem odvjetniku
treba osnovati neku vjeru koja kolje pse kao ritual
i pozvat se na to
Sva jestiva stoka i perad se može "zaklati" , mesne industrije koliko znam potpuno legalno - rade.jasko_ba wrote:Ne mozes vise ni jarca zaklati, a da ne zavrsis u policiji. Monty Python na aparatima.![]()
kluz franjo wrote:Kucamo na vrata zaboravljnih asova...
Na sjednici za 6 dana će biti i kupovina azila za pse u Prači od firme MURAI (Vlasnik Muriz Alić)
http://skupstina.ks.gov.ba/sites/skupst ... _praca.pdf
Ako se ne varam, dotični je bio nekad i predsjednik NO Naftni Terminali Federacije (NTF) doo Ploče.
Kakva karijera...
Divota, nego šta.sabina1 wrote:Divota....kluz franjo wrote:Kucamo na vrata zaboravljnih asova...
Na sjednici za 6 dana će biti i kupovina azila za pse u Prači od firme MURAI (Vlasnik Muriz Alić)
http://skupstina.ks.gov.ba/sites/skupst ... _praca.pdf
Ako se ne varam, dotični je bio nekad i predsjednik NO Naftni Terminali Federacije (NTF) doo Ploče.
Kakva karijera...
Kakve veze imaju šine sa lutalicama ?Black swan wrote:bolje im je da šine poprave izginuće narod
treba prijaviti postsabina1 wrote:Kakve veze imaju šine sa lutalicama ?Black swan wrote:bolje im je da šine poprave izginuće narod
Možda je bolje da izgrade pedeset zgrada i podijele stanove sirotinji ? Da se ne smrzava narod....
imaš petardi?Romeo 80 wrote:Je li iko upoznat da li Lokom ili ko vec i dalje radi na uklanjanju pasa lutalica? Pitam zato sto se premisljam da li da ih zovem, tj. da li uopste poziv ima ikakve svrhe?!![]()
Nocima vec ne spavam. To je naprosto nemoguca misija kad jebeni copori pasa ti svaku noc zavijaju ispod prozora, a ja sam na prvom spratu.
Ima nekih 10 dobro uhranjenih dzukela koje ne prestaju lajati po citavu noc. Ljudi u sred noci znaju bacati petarde sa prozora da ih rastjeraju, jer je nemoguce zaspati, ali izgleda da su toliko evoluirali da se vise ni petardi ne boje! Ko je protiv eutanazije samo mu mogu zazeliti copore ispred prozora!
Siguran sam da kad bi poceli gutati pilule za spavanje za veceru da bi ubrzo promijenili misljenje...
Ma kako cemo zvati partizane, ta dobro se zna da su oni nevine svecenike osobito katolicke vjeroispovjesti bacali u jame ?!Black swan wrote:treba prijaviti postsabina1 wrote:Kakve veze imaju šine sa lutalicama ?Black swan wrote:bolje im je da šine poprave izginuće narod
Možda je bolje da izgrade pedeset zgrada i podijele stanove sirotinji ? Da se ne smrzava narod....
i zvati partizane da riješe sve probleme
cukama ne davati pare
ulagati u infrastrukturu za ljude
Sve su to Mahatma Gandiji sto se tice zivotinja a gledali bi danas sutra kako neko te pljacka i kolje po sred ceste i ne bi se ni po guzici pocesali, ali kera ne diraj.vješalica wrote:u dvoristu ispred moje zgrade gdje se djeca igraju nekakav kreten je ljetos hranu ostavio za pascurinu
lijepo sam ga upozoria da to ne radi jer tu se djeca igraju i da se dzukele ne mogu navikavati da tu dolaze i nije higijenski istresti kantu nekakvog odrona od hrane na vrucini i ne bude li to pokupio zvat cu policiju i komunalne redare ili mu kantu istresti na glavu
majmun je uz rondanje napustio lice mjesta zajedno sa kantom
Covjek je human, vidis da je veci humanitarac nego oni sto su sakrivali ciljane grupe ljudi u drugom svjetskom ratuvješalica wrote:ma bezobrazluk
cijelo ljeto se djeca tu igraju
cisto uredno ma.ljepota ziva (ne mogu iz razumljivih razloga pisati tacnu lokaciju) prostru djeca dekice sjede po cijeli dan ne mozes ih u kucu utjerat sa jedu,ima i igraliste sve extra,dodje hajvan da pravi probleme
i ono sto mi je isto otislo da zivce je kad uvode pascad u zatvorena igralista i onda uzmu pisat po onom mobilijaru i klupicama kao sto je slucaj onog igralista na dobrinji preko puta mup-a
ma def nisu neki ljudi normalni i gotovo
triconja wrote: Sve su to Mahatma Gandiji sto se tice zivotinja a gledali bi danas sutra kako neko te pljacka i kolje po sred ceste i ne bi se ni po guzici pocesali, ali kera ne diraj.
Nekad mi zasmeta ostrina tvog jezika ali je cinjenica da si upravu za mnogo toga.vješalica wrote:ma bezobrazluk
cijelo ljeto se djeca tu igraju
cisto uredno ma.ljepota ziva (ne mogu iz razumljivih razloga pisati tacnu lokaciju) prostru djeca dekice sjede po cijeli dan ne mozes ih u kucu utjerat sa jedu,ima i igraliste sve extra,dodje hajvan da pravi probleme
i ono sto mi je isto otislo da zivce je kad uvode pascad u zatvorena igralista i onda uzmu pisat po onom mobilijaru i klupicama kao sto je slucaj onog igralista na dobrinji preko puta mup-a
ma def nisu neki ljudi normalni i gotovo