Vidjela sam i zato pitam je li on Matzan?ćiribiribela wrote:Ma govorila sam Gabrielu, ali bila lijena da obrisem i tvoj post.SaraFina wrote:
Ovo je jedini profil koji imam na kliksu
Na HR forumu sam isto Sarafina a na onom drugom Sarajka.
Niti saltam profile niti sam podvojena ličnost pa da se skrivam
Zato te manipulacije su čista glupost osobito za nekog ko je samoljubiv i samim tim zeli biti prepoznatljiv moja Ciri
![]()
Zene nakon 25
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- SaraFina
#2251 Re: Zene nakon 25
-
nightvision
#2252 Re: Zene nakon 25
A jok, dosta, to je to.Violet Love wrote: Dobro je, vadiš se, nastavi, pratim
Nije majka Muju karala sto se kockao, nego sto se vadio.
- McMoy
#2253 Re: Zene nakon 25
Na kojem drugom forumu?SaraFina wrote:ćiribiribela wrote:A koliko ti imas na drugom profilu?Gabrielo wrote: Pogledaj zeno koliko ti postova imas.![]()
Ovo je jedini profil koji imam na kliksu
Na HR forumu sam isto Sarafina a na onom drugom Sarajka.
Niti saltam profile niti sam podvojena ličnost pa da se skrivam
Zato te manipulacije su čista glupost osobito za nekog ko je samoljubiv i samim tim zeli biti prepoznatljiv moja Ciri
A Gabrijelo je Matzan?
-
Gabrielo
#2254 Re: Zene nakon 25
Ne mogu ja biti kao kolega Matzan. Nedostaju njegovi kvalitetni postovi. Dobio je ban zbog pacenice sheilak.
- Secer_033
#2255 Re: Zene nakon 25
Ja mislim da nekim fanaticima na ovoj temi fali seksa. Ovo nije normalno razmisljanje.
- SaraFina
#2256 Re: Zene nakon 25
Nije istinaSecer_033 wrote:Ja mislim da nekim fanaticima na ovoj temi fali seksa. Ovo nije normalno razmisljanje.
Otkud ti ta ideja
- dale cooper
#2257 Re: Zene nakon 25
Excellent deduction dear Watson.Secer_033 wrote:Ja mislim da nekim fanaticima na ovoj temi fali seksa. Ovo nije normalno razmisljanje.
- McMoy
#2258 Re: Zene nakon 25
Kako žene teško prihvataju konstruktivnu kritiku!
Btw @Gabrielo vam je bolji i iskreniji savjetnik (ne znam smijem li upotrijebiti riječ prijatelj)
od onih koji vam se pokušavaju podvući pod suknju.... i naravno, ostati će uskraćeni...
Valjda sad nećete i moj nick povezati sa @Gabrielom.
Btw @Gabrielo vam je bolji i iskreniji savjetnik (ne znam smijem li upotrijebiti riječ prijatelj)
od onih koji vam se pokušavaju podvući pod suknju.... i naravno, ostati će uskraćeni...
Last edited by McMoy on 28/06/2015 23:29, edited 1 time in total.
-
pashasolidni
#2259 Re: Zene nakon 25
zashto sexa?pa i chist vazduh bi im pomogaoSecer_033 wrote:Ja mislim da nekim fanaticima na ovoj temi fali seksa. Ovo nije normalno razmisljanje.
-
hanamontanaa
#2260 Re: Zene nakon 25
Htjedoh reci pa pobjećiSecer_033 wrote:Ja mislim da nekim fanaticima na ovoj temi fali seksa. Ovo nije normalno razmisljanje.
- Violet Love
#2261 Re: Zene nakon 25
Gabrielo ima tako konstruktivne izjave da bih jela kokice dok ga moja pudla grize 
- dale cooper
#2262 Re: Zene nakon 25
sherbett wrote:Daledale cooper wrote:Excellent deduction dear Watson.Secer_033 wrote:Ja mislim da nekim fanaticima na ovoj temi fali seksa. Ovo nije normalno razmisljanje.
- McMoy
#2263 Re: Zene nakon 25
sherbett wrote:Nije tocno! Eno cijela armija strinki i tetki, plus strinke i tetke od tate i od mame, plus mama i baka i susjeda. I njena baka i mama i tetke, sve isto pricaju. Ne uzdizi si suborca u nebesa. Topla voda je davno otkrivena.McMoy wrote:Kako žene teško prihvataju konstruktivnu kritiku!![]()
![]()
od onih koji vam se pokušavaju podvući pod suknju.... i naravno, ostati uskraćeni.![]()
Ne uzdižem ja nikog u nebesa. Samo kažem da je čovjek iskren.
Znam da istina najčešće boli, ali kad-tad joj treba pogledati u oči.
A kad je riječ baš o ovoj tematici, onda što prije to bolje.
Zbog vas.
Osobno nemam nikakvih pretenzija spram dama sa foruma, tako da to nije moj nekakav skriveni motiv.
- piupiu
#2264 Re: Zene nakon 25
Mozda se ipak samo radi o nekom liku (komentatoru) od 18 godina ... mladost, ludost ...Violet Love wrote: "sama sa 25 godina mora biti garib" - dakle muškarci ograničeni k'o balkon na Čengić Vili.
- S4mpion
#2265 Re: Zene nakon 25
Kad sam pročit`o tvoj prvi post na ovoj temi, bio sam ubijeđen da će bit i posljednji.Violet Love wrote:Ovo je zarazno. Ne mogu da vam odolim.
Najviše od svega me pogodilo što mi je neko staforda nazvao pudlom
Idete iz krajnosti u krajnost. Imam psa jer volim životinje, nije neka nauka. Nisam mamina princeza, štaviše, srednje sam dijete, ima dva'es godina kako me niko u kući ne doživljava
![]()
Ne čekam bankara u poršeu, što se mene tiče ne mora imati auto, imam svoje. I ne volem porše. A ni bankare.![]()
Previše zaključaka, uglavnom glupih donosite. Malo ko odluči da bude sam, to se jednostavno potrefi, tako grah padne - ne treba ulaziti u razloge. Ja to nisam izabrala i ne biram. Izlazim s momcima i tražim nekoga s kim ću željeti provesti ostatak života i koji ne treba biti nikakav parajlija ni mačomen, al neće vala biti ni lola u potkošulji kako je neko rekao. Ima među vama školskih primjera muškaraca od kojih bježim k'o đavo od krsta, mogu se prepoznati po izjavama tipa "sama sa 25 godina mora biti garib" - dakle muškarci ograničeni k'o balkon na Čengić Vili. Ništa porše, ništa brdo para, samo nek je pitar
-
Gabrielo
#2267 Re: Zene nakon 25
Znaju one to sve. Samo se ljepse zavaravati.McMoy wrote:sherbett wrote:Nije tocno! Eno cijela armija strinki i tetki, plus strinke i tetke od tate i od mame, plus mama i baka i susjeda. I njena baka i mama i tetke, sve isto pricaju. Ne uzdizi si suborca u nebesa. Topla voda je davno otkrivena.McMoy wrote:Kako žene teško prihvataju konstruktivnu kritiku!![]()
![]()
od onih koji vam se pokušavaju podvući pod suknju.... i naravno, ostati uskraćeni.![]()
Ne uzdižem ja nikog u nebesa. Samo kažem da je čovjek iskren.
Znam da istina najčešće boli, ali kad-tad joj treba pogledati u oči.
A kad je riječ baš o ovoj tematici, onda što prije to bolje.
Zbog vas.
Osobno nemam nikakvih pretenzija spram dama sa foruma, tako da to nije moj nekakav skriveni motiv.
- McMoy
#2268 Re: Zene nakon 25
Jesi trebala nešto?s.aint wrote:mekmoj i gabrijelo
- Violet Love
#2269 Re: Zene nakon 25
A i ja sam..S4mpion wrote:Kad sam pročit`o tvoj prvi post na ovoj temi, bio sam ubijeđen da će bit i posljednji.Violet Love wrote:Ovo je zarazno. Ne mogu da vam odolim.
Idete iz krajnosti u krajnost. Imam psa jer volim životinje, nije neka nauka. Nisam mamina princeza, štaviše, srednje sam dijete, ima dva'es godina kako me niko u kući ne doživljava
![]()
Ne čekam bankara u poršeu, što se mene tiče ne mora imati auto, imam svoje. I ne volem porše. A ni bankare.![]()
Previše zaključaka, uglavnom glupih donosite. Malo ko odluči da bude sam, to se jednostavno potrefi, tako grah padne - ne treba ulaziti u razloge. Ja to nisam izabrala i ne biram. Izlazim s momcima i tražim nekoga s kim ću željeti provesti ostatak života i koji ne treba biti nikakav parajlija ni mačomen, al neće vala biti ni lola u potkošulji kako je neko rekao. Ima među vama školskih primjera muškaraca od kojih bježim k'o đavo od krsta, mogu se prepoznati po izjavama tipa "sama sa 25 godina mora biti garib" - dakle muškarci ograničeni k'o balkon na Čengić Vili. Ništa porše, ništa brdo para, samo nek je pitar
-
s.aint
#2270 Re: Zene nakon 25
nastavite da me zabavljateMcMoy wrote:Jesi trebala nešto?s.aint wrote:mekmoj i gabrijelo
-
hanamontanaa
#2271 Re: Zene nakon 25
Ujeb...ste potencijalno edukativnu temu, za vas dvojicu pogotovoMcMoy wrote:Jesi trebala nešto?s.aint wrote:mekmoj i gabrijelo
- McMoy
#2272 Re: Zene nakon 25
s.aint wrote:nastavite da me zabavljateMcMoy wrote:Jesi trebala nešto?s.aint wrote:mekmoj i gabrijelo
Reko' da te nije gdjegod zasvrbilo?
-
Gabrielo
#2273 Re: Zene nakon 25
Ostala si bez komentara na moje da si sama birala muskarce i da si sama kriva za trenutnu situaciju?Violet Love wrote:A i ja sam..S4mpion wrote:Kad sam pročit`o tvoj prvi post na ovoj temi, bio sam ubijeđen da će bit i posljednji.Violet Love wrote:Ovo je zarazno. Ne mogu da vam odolim.
![]()
-
s.aint
#2274 Re: Zene nakon 25
pa sta kontas?McMoy wrote:
da bi se obratila tebi
- McMoy
#2275 Re: Zene nakon 25
s.aint wrote:pa sta kontas?McMoy wrote:
da bi se obratila tebi?
Pa vidim da prizivaš kolegu Gabriela i mene.
Ja tebe nisam ni spomenuo.
Nebitna si u mom životu.