Kodi/XBMC Media centar

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
irac300

#2251 Re: Kodi/XBMC Media centar

Post by irac300 »

Onda je 100% zbog redizajna stranice titlovi.com. Nadam se da će ubrzo biti popravljeno.
brazzo19

#2252 Re: RE: Re: Kodi/XBMC Media centar

Post by brazzo19 »

irac300 wrote:Ima li još neko problema sa učitavanjem titlova sa titlovi.com? Stalno mi izbacuje error. Juče su izgleda redizajnirali stranicu, pa bi to mogao biti problem.
E bas to hocu da pitam kad vidim ti me preduhitrio :) ja kontao da je to zbog sto sam azurirao kodi v17, znaci do njih je cekamo da isprave gresku.

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
zlo zlo

#2253 Re: Kodi/XBMC Media centar

Post by zlo zlo »

Samo da velim da mi s titlova.com nemamo ništa s programom kodi, tako da upite pošaljete onima koji rade na dizajnu kodija, nama je fakat bilo vrijeme da novi softver za sajt napravimo, jer imali povelike probleme s zastarjelim softverom.
irac300

#2254 Re: Kodi/XBMC Media centar

Post by irac300 »

zlo zlo wrote:Samo da velim da mi s titlova.com nemamo ništa s programom kodi, tako da upite pošaljete onima koji rade na dizajnu kodija, nama je fakat bilo vrijeme da novi softver za sajt napravimo, jer imali povelike probleme s zastarjelim softverom.
Treba neko da odradi novi plugin, valjda onaj sto je odradio prvi puta, odradi i sada. :D
emirsarajevo

#2255 Re: RE: Re: Kodi/XBMC Media centar

Post by emirsarajevo »

Abracadabra wrote:
irac300 wrote:Ima li još neko problema sa učitavanjem titlova sa titlovi.com? Stalno mi izbacuje error. Juče su izgleda redizajnirali stranicu, pa bi to mogao biti problem.
Isti problem i kod mene.
Isti problem, uradio sam update na Krypton i titlovi.com ne rade
Abracadabra

#2256 Re: RE: Re: RE: Re: Kodi/XBMC Media centar

Post by Abracadabra »

emirsarajevo wrote:
Abracadabra wrote:
Isti problem i kod mene.
Isti problem, uradio sam update na Krypton i titlovi.com ne rade
Nije do kryptona titlovi.com su radili na njemu kod mene. Vjerovatno je zbog tog redizajna stranice.
dr sanjo

#2257 Re: Kodi/XBMC Media centar

Post by dr sanjo »

Raja imam jedno pitanje kako ubaciti m3u listu na VLC player instaliran na androidu? Unaprijed hvala
Bernstein

#2258 Re: Kodi/XBMC Media centar

Post by Bernstein »

Da li neko ima problema sa moja web tv add-onom nakon nadogradnje kodija?
Reisova

#2259 Re: Kodi/XBMC Media centar

Post by Reisova »

Ovaj redixajn Kodija mi se nista ne svidja, super je sto su ubacili sadrzaj ali prije kad ga upalim sve mi je bilo pregledno sad je bezveze a i titlovi jedva prolaze... Dane kazem da ne mogu naci onaj clear cashe!!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Reisova

#2260 Re: Kodi/XBMC Media centar

Post by Reisova »

irac300 wrote:
mambahz wrote:Ako moze prijedlog linkovi da ubacim sport klubove i arene. I neki dobar za filmove, pa lagano cu sam oko toga i ako nisam bio upoznat do sad sa ovim haha

Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Za filmove Exodus, to ti je sve što ti je potrebno.
https://seo-michael.co.uk/how-to-instal ... -for-kodi/

Za sport već je milion puta objašnjeno, nećeš se usrećiti tražeći sport klubove i arene, to ili moraš platiti ili ti radi od danas do sutra. Utakmice gledaj preko sopcasta i acestream, preko plexus addona.
https://seo-michael.co.uk/tutorial-how- ... d-on-kodi/
Ma ovaj novi dizajn Kodija je grozan a exodus mi je prije bio na prvoj stranici sada nesto moram pritiskat da dodjem do njega grrrrr

Reisova

#2261 Re: Kodi/XBMC Media centar

Post by Reisova »

Bernstein wrote:Da li neko ima problema sa moja web tv add-onom nakon nadogradnje kodija?
Da svi :)

fortaleza

#2262 Re: RE: Re: Kodi/XBMC Media centar

Post by fortaleza »

Reisova wrote:Ovaj redixajn Kodija mi se nista ne svidja, super je sto su ubacili sadrzaj ali prije kad ga upalim sve mi je bilo pregledno sad je bezveze a i titlovi jedva prolaze... Dane kazem da ne mogu naci onaj clear cashe!!!!

Gdje si do sad cistio cache... Posto ja to do sad nisam radio.

Poslano sa mog HTC Desire 816 koristeći Tapatalk
Reisova

#2263 Re: Kodi/XBMC Media centar

Post by Reisova »

fortaleza wrote:
Reisova wrote:Ovaj redixajn Kodija mi se nista ne svidja, super je sto su ubacili sadrzaj ali prije kad ga upalim sve mi je bilo pregledno sad je bezveze a i titlovi jedva prolaze... Dane kazem da ne mogu naci onaj clear cashe!!!!

Pa moras to obavezno raditi to je prije bilo programs, maintence, clear cashe. Sad ne mogu to da nadjem ovaj novi dizajn je bas ..

Doda37

#2264 Re: Kodi/XBMC Media centar

Post by Doda37 »

Reisova wrote:
fortaleza wrote:

Pa moras to obavezno raditi to je prije bilo programs, maintence, clear cashe. Sad ne mogu to da nadjem ovaj novi dizajn je bas ..

Promjenite skin na verziji 17 , na onaj koji ste imali na 16.1 i sve ce vam biti isto
irac300

#2265 Re: Kodi/XBMC Media centar

Post by irac300 »

Reisova wrote:
irac300 wrote:
mambahz wrote:Ako moze prijedlog linkovi da ubacim sport klubove i arene. I neki dobar za filmove, pa lagano cu sam oko toga i ako nisam bio upoznat do sad sa ovim haha

Za filmove Exodus, to ti je sve što ti je potrebno.
https://seo-michael.co.uk/how-to-instal ... -for-kodi/

Za sport već je milion puta objašnjeno, nećeš se usrećiti tražeći sport klubove i arene, to ili moraš platiti ili ti radi od danas do sutra. Utakmice gledaj preko sopcasta i acestream, preko plexus addona.
https://seo-michael.co.uk/tutorial-how- ... d-on-kodi/
Ma ovaj novi dizajn Kodija je grozan a exodus mi je prije bio na prvoj stranici sada nesto moram pritiskat da dodjem do njega grrrrr

Samo promijeni skin na confluence. Idi u settings (na sedamneski je sada ikona točkića), interface settings, skin, i odaberi confluence. Onda će ti opet biti stari izgled Kodija.
Reisova

#2266 Re: Kodi/XBMC Media centar

Post by Reisova »

Doda37 wrote:
Reisova wrote:
fortaleza wrote: Gdje si do sad cistio cache... Posto ja to do sad nisam radio.

Promjenite skin na verziji 17 , na onaj koji ste imali na 16.1 i sve ce vam biti isto
Moze li vise informacija .... Hvala

Radar71

#2267 Re: Kodi/XBMC Media centar

Post by Radar71 »

irac300 wrote: Samo promijeni skin na confluence. Idi u settings (na sedamneski je sada ikona točkića), interface settings, skin, i odaberi confluence. Onda će ti opet biti stari izgled Kodija.
:thumbup:
masa2012

#2268 Re: Kodi/XBMC Media centar

Post by masa2012 »

preko cega sport gledate meni sve stopa ili nece nikako nisam neko vrjeme gledao danas hocu nemogu nista
mambahz

#2269 Re: Kodi/XBMC Media centar

Post by mambahz »

Raja ja sam instalirao phoenix na kodi, i kad hocete sport da gledate prvenstveno fudbal posto ima vise listi koju birate na kojoj gledate, jer pola kanala nece da otvori nikako, a i ovo sto mi otvori krene i onda stopa nmg nista da gledam

Reisova

#2270 Re: Kodi/XBMC Media centar

Post by Reisova »

Radar71 wrote:
irac300 wrote: Samo promijeni skin na confluence. Idi u settings (na sedamneski je sada ikona točkića), interface settings, skin, i odaberi confluence. Onda će ti opet biti stari izgled Kodija.
Hvala probat cu

Reisova

#2271 Re: Kodi/XBMC Media centar

Post by Reisova »

Reisova wrote:
Radar71 wrote:
Hvala probat cu

Evo uspjela hvala.

brazzo19

#2272 Re: Kodi/XBMC Media centar

Post by brazzo19 »

Reisova wrote:
fortaleza wrote:

A sto se mora cistit chache ? ja to nikad nisam uradio na kodiju na box.u mislim zbog cega stvarno nemam pojma ?
irac300

#2273 Re: Kodi/XBMC Media centar

Post by irac300 »

Nakupi se svakakvog smeća tokom korištenja, koje poslije usporava rad samog Kodija, pa i rušenje. Tako da s vremena na vrijeme treba odraditi to.
brazzo19

#2274 Re: Kodi/XBMC Media centar

Post by brazzo19 »

irac300 wrote:Nakupi se svakakvog smeća tokom korištenja, koje poslije usporava rad samog Kodija, pa i rušenje. Tako da s vremena na vrijeme treba odraditi to.
gdje da idem i da kliknem da ocistim to svako par dana i ako ocustim da li ce mi se obrisati ista vezano za addone kao i ostale postavke koje ja namjestim sebi kad instaliram kodi ?
irac300

#2275 Re: Kodi/XBMC Media centar

Post by irac300 »

brazzo19 wrote:
irac300 wrote:Nakupi se svakakvog smeća tokom korištenja, koje poslije usporava rad samog Kodija, pa i rušenje. Tako da s vremena na vrijeme treba odraditi to.
gdje da idem i da kliknem da ocistim to svako par dana i ako ocustim da li ce mi se obrisati ista vezano za addone kao i ostale postavke koje ja namjestim sebi kad instaliram kodi ?
Majka mu stara, eno dva posta iznad koleginica @Reisova napisala. :D Imaš opciju i da instaliraš addon koji se zove Maintenance Tool. Evo ima tutorijal na ovom klipu.
Post Reply