Kodi/XBMC Media centar
Moderator: Benq
- irac300
#2251 Re: Kodi/XBMC Media centar
Onda je 100% zbog redizajna stranice titlovi.com. Nadam se da će ubrzo biti popravljeno.
-
brazzo19
#2252 Re: RE: Re: Kodi/XBMC Media centar
E bas to hocu da pitam kad vidim ti me preduhitrioirac300 wrote:Ima li još neko problema sa učitavanjem titlova sa titlovi.com? Stalno mi izbacuje error. Juče su izgleda redizajnirali stranicu, pa bi to mogao biti problem.
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
- zlo zlo
#2253 Re: Kodi/XBMC Media centar
Samo da velim da mi s titlova.com nemamo ništa s programom kodi, tako da upite pošaljete onima koji rade na dizajnu kodija, nama je fakat bilo vrijeme da novi softver za sajt napravimo, jer imali povelike probleme s zastarjelim softverom.
- irac300
#2254 Re: Kodi/XBMC Media centar
Treba neko da odradi novi plugin, valjda onaj sto je odradio prvi puta, odradi i sada.zlo zlo wrote:Samo da velim da mi s titlova.com nemamo ništa s programom kodi, tako da upite pošaljete onima koji rade na dizajnu kodija, nama je fakat bilo vrijeme da novi softver za sajt napravimo, jer imali povelike probleme s zastarjelim softverom.
- emirsarajevo
#2255 Re: RE: Re: Kodi/XBMC Media centar
Isti problem, uradio sam update na Krypton i titlovi.com ne radeAbracadabra wrote:Isti problem i kod mene.irac300 wrote:Ima li još neko problema sa učitavanjem titlova sa titlovi.com? Stalno mi izbacuje error. Juče su izgleda redizajnirali stranicu, pa bi to mogao biti problem.
-
Abracadabra
#2256 Re: RE: Re: RE: Re: Kodi/XBMC Media centar
Nije do kryptona titlovi.com su radili na njemu kod mene. Vjerovatno je zbog tog redizajna stranice.emirsarajevo wrote:Isti problem, uradio sam update na Krypton i titlovi.com ne radeAbracadabra wrote:Isti problem i kod mene.irac300 wrote:Ima li još neko problema sa učitavanjem titlova sa titlovi.com? Stalno mi izbacuje error. Juče su izgleda redizajnirali stranicu, pa bi to mogao biti problem.
-
dr sanjo
#2257 Re: Kodi/XBMC Media centar
Raja imam jedno pitanje kako ubaciti m3u listu na VLC player instaliran na androidu? Unaprijed hvala
-
Bernstein
#2258 Re: Kodi/XBMC Media centar
Da li neko ima problema sa moja web tv add-onom nakon nadogradnje kodija?
- Reisova
#2259 Re: Kodi/XBMC Media centar
Ovaj redixajn Kodija mi se nista ne svidja, super je sto su ubacili sadrzaj ali prije kad ga upalim sve mi je bilo pregledno sad je bezveze a i titlovi jedva prolaze... Dane kazem da ne mogu naci onaj clear cashe!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Reisova
#2260 Re: Kodi/XBMC Media centar
Ma ovaj novi dizajn Kodija je grozan a exodus mi je prije bio na prvoj stranici sada nesto moram pritiskat da dodjem do njega grrrrrirac300 wrote:Za filmove Exodus, to ti je sve što ti je potrebno.mambahz wrote:Ako moze prijedlog linkovi da ubacim sport klubove i arene. I neki dobar za filmove, pa lagano cu sam oko toga i ako nisam bio upoznat do sad sa ovim haha
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
https://seo-michael.co.uk/how-to-instal ... -for-kodi/
Za sport već je milion puta objašnjeno, nećeš se usrećiti tražeći sport klubove i arene, to ili moraš platiti ili ti radi od danas do sutra. Utakmice gledaj preko sopcasta i acestream, preko plexus addona.
https://seo-michael.co.uk/tutorial-how- ... d-on-kodi/
- Reisova
#2261 Re: Kodi/XBMC Media centar
Da sviBernstein wrote:Da li neko ima problema sa moja web tv add-onom nakon nadogradnje kodija?
- fortaleza
#2262 Re: RE: Re: Kodi/XBMC Media centar
Gdje si do sad cistio cache... Posto ja to do sad nisam radio.Reisova wrote:Ovaj redixajn Kodija mi se nista ne svidja, super je sto su ubacili sadrzaj ali prije kad ga upalim sve mi je bilo pregledno sad je bezveze a i titlovi jedva prolaze... Dane kazem da ne mogu naci onaj clear cashe!!!!
Poslano sa mog HTC Desire 816 koristeći Tapatalk
- Reisova
#2263 Re: Kodi/XBMC Media centar
Pa moras to obavezno raditi to je prije bilo programs, maintence, clear cashe. Sad ne mogu to da nadjem ovaj novi dizajn je bas ..fortaleza wrote:Gdje si do sad cistio cache... Posto ja to do sad nisam radio.Reisova wrote:Ovaj redixajn Kodija mi se nista ne svidja, super je sto su ubacili sadrzaj ali prije kad ga upalim sve mi je bilo pregledno sad je bezveze a i titlovi jedva prolaze... Dane kazem da ne mogu naci onaj clear cashe!!!!
- Doda37
#2264 Re: Kodi/XBMC Media centar
Promjenite skin na verziji 17 , na onaj koji ste imali na 16.1 i sve ce vam biti istoReisova wrote:Pa moras to obavezno raditi to je prije bilo programs, maintence, clear cashe. Sad ne mogu to da nadjem ovaj novi dizajn je bas ..fortaleza wrote:Gdje si do sad cistio cache... Posto ja to do sad nisam radio.Reisova wrote:Ovaj redixajn Kodija mi se nista ne svidja, super je sto su ubacili sadrzaj ali prije kad ga upalim sve mi je bilo pregledno sad je bezveze a i titlovi jedva prolaze... Dane kazem da ne mogu naci onaj clear cashe!!!!
- irac300
#2265 Re: Kodi/XBMC Media centar
Samo promijeni skin na confluence. Idi u settings (na sedamneski je sada ikona točkića), interface settings, skin, i odaberi confluence. Onda će ti opet biti stari izgled Kodija.Reisova wrote:Ma ovaj novi dizajn Kodija je grozan a exodus mi je prije bio na prvoj stranici sada nesto moram pritiskat da dodjem do njega grrrrrirac300 wrote:Za filmove Exodus, to ti je sve što ti je potrebno.mambahz wrote:Ako moze prijedlog linkovi da ubacim sport klubove i arene. I neki dobar za filmove, pa lagano cu sam oko toga i ako nisam bio upoznat do sad sa ovim haha
https://seo-michael.co.uk/how-to-instal ... -for-kodi/
Za sport već je milion puta objašnjeno, nećeš se usrećiti tražeći sport klubove i arene, to ili moraš platiti ili ti radi od danas do sutra. Utakmice gledaj preko sopcasta i acestream, preko plexus addona.
https://seo-michael.co.uk/tutorial-how- ... d-on-kodi/
- Reisova
#2266 Re: Kodi/XBMC Media centar
Moze li vise informacija .... HvalaDoda37 wrote:Promjenite skin na verziji 17 , na onaj koji ste imali na 16.1 i sve ce vam biti istoReisova wrote:Pa moras to obavezno raditi to je prije bilo programs, maintence, clear cashe. Sad ne mogu to da nadjem ovaj novi dizajn je bas ..fortaleza wrote: Gdje si do sad cistio cache... Posto ja to do sad nisam radio.
- Radar71
#2267 Re: Kodi/XBMC Media centar
irac300 wrote: Samo promijeni skin na confluence. Idi u settings (na sedamneski je sada ikona točkića), interface settings, skin, i odaberi confluence. Onda će ti opet biti stari izgled Kodija.
-
masa2012
#2268 Re: Kodi/XBMC Media centar
preko cega sport gledate meni sve stopa ili nece nikako nisam neko vrjeme gledao danas hocu nemogu nista
-
mambahz
#2269 Re: Kodi/XBMC Media centar
Raja ja sam instalirao phoenix na kodi, i kad hocete sport da gledate prvenstveno fudbal posto ima vise listi koju birate na kojoj gledate, jer pola kanala nece da otvori nikako, a i ovo sto mi otvori krene i onda stopa nmg nista da gledam
- Reisova
#2270 Re: Kodi/XBMC Media centar
Hvala probat cuRadar71 wrote:irac300 wrote: Samo promijeni skin na confluence. Idi u settings (na sedamneski je sada ikona točkića), interface settings, skin, i odaberi confluence. Onda će ti opet biti stari izgled Kodija.
- Reisova
#2271 Re: Kodi/XBMC Media centar
Evo uspjela hvala.Reisova wrote:Hvala probat cuRadar71 wrote:irac300 wrote: Samo promijeni skin na confluence. Idi u settings (na sedamneski je sada ikona točkića), interface settings, skin, i odaberi confluence. Onda će ti opet biti stari izgled Kodija.
-
brazzo19
#2272 Re: Kodi/XBMC Media centar
A sto se mora cistit chache ? ja to nikad nisam uradio na kodiju na box.u mislim zbog cega stvarno nemam pojma ?Reisova wrote:Pa moras to obavezno raditi to je prije bilo programs, maintence, clear cashe. Sad ne mogu to da nadjem ovaj novi dizajn je bas ..fortaleza wrote:Gdje si do sad cistio cache... Posto ja to do sad nisam radio.Reisova wrote:Ovaj redixajn Kodija mi se nista ne svidja, super je sto su ubacili sadrzaj ali prije kad ga upalim sve mi je bilo pregledno sad je bezveze a i titlovi jedva prolaze... Dane kazem da ne mogu naci onaj clear cashe!!!!
- irac300
#2273 Re: Kodi/XBMC Media centar
Nakupi se svakakvog smeća tokom korištenja, koje poslije usporava rad samog Kodija, pa i rušenje. Tako da s vremena na vrijeme treba odraditi to.
-
brazzo19
#2274 Re: Kodi/XBMC Media centar
gdje da idem i da kliknem da ocistim to svako par dana i ako ocustim da li ce mi se obrisati ista vezano za addone kao i ostale postavke koje ja namjestim sebi kad instaliram kodi ?irac300 wrote:Nakupi se svakakvog smeća tokom korištenja, koje poslije usporava rad samog Kodija, pa i rušenje. Tako da s vremena na vrijeme treba odraditi to.
- irac300
#2275 Re: Kodi/XBMC Media centar
Majka mu stara, eno dva posta iznad koleginica @Reisova napisala.brazzo19 wrote:gdje da idem i da kliknem da ocistim to svako par dana i ako ocustim da li ce mi se obrisati ista vezano za addone kao i ostale postavke koje ja namjestim sebi kad instaliram kodi ?irac300 wrote:Nakupi se svakakvog smeća tokom korištenja, koje poslije usporava rad samog Kodija, pa i rušenje. Tako da s vremena na vrijeme treba odraditi to.