zene rade, oni trose
Danasnji "feminizam"
- otherside
#2251 Re: Danasnji "feminizam"
ma to su prave hadzije
zene rade, oni trose
zene rade, oni trose
- arzuhal
#2252 Re: Danasnji "feminizam"
"Žene trebaju provoditi vrijeme s drugim ženama i njegovati svoje snove i želje", kazala je predstavnica SuperShe ostrva.

https://www.klix.ba/lifestyle/putovanja ... /180207014

- Bloo
- Globalna šefica
#2253 Re: Danasnji "feminizam"
NEIN!arzuhal wrote:"Žene trebaju provoditi vrijeme s drugim ženama i njegovati svoje snove i želje", kazala je predstavnica SuperShe ostrva.
![]()
Zvuči kao dzehennem na zemlji...
12 krug Danteovog pakla...
Žene će na ostrvu moći očekivati aktivnosti poput joge, meditacije, zdrave prehrane, kuhanja i fitnessa....
Ne znam šta je gore...hrpa žena, zdrava hrana ili fitness...
- male_okice
#2254 Re: Danasnji "feminizam"
Bloo wrote:NEIN!arzuhal wrote:"Žene trebaju provoditi vrijeme s drugim ženama i njegovati svoje snove i želje", kazala je predstavnica SuperShe ostrva.
![]()
Žene će na ostrvu moći očekivati aktivnosti poput joge, meditacije, zdrave prehrane, kuhanja i fitnessa....
meni bi bilo privlacnije da su rekli teci ce fontane od cokolade, prezderavacemo se do mile volje i biti high on food
- hadzinicasa
#2255 Re: Danasnji "feminizam"
imal' negdje neko ostrvo gdje nema ni jednih ni drugih, da hranu iz helikoptera bacaju?
- Bloo
- Globalna šefica
#2256 Re: Danasnji "feminizam"
ih...i tata bi sine...hadzinicasa wrote:imal' negdje neko ostrvo gdje nema ni jednih ni drugih, da hranu iz helikoptera bacaju?
i da nema neta, ali da dolaze i zalihe serija
i knjige
i stripovi
- arzuhal
#2257 Re: Danasnji "feminizam"
Hiljadu mu ženskih vampira! Gručo, bazuku!
- seln
#2258 Re: Danasnji "feminizam"
Hvataj, sefe!arzuhal wrote:Hiljadu mu ženskih vampira! Gručo, bazuku!

- seln
#2259 Re: Danasnji "feminizam"
Nemam nista protiv da zene imaju mjesto gdje ce biti "medju sobom", bas kao sto i muskarci trebaju ponekad biti "medju sobom".Bloo wrote:NEIN!arzuhal wrote:"Žene trebaju provoditi vrijeme s drugim ženama i njegovati svoje snove i želje", kazala je predstavnica SuperShe ostrva.
![]()
Samo, da to traje 7-10-15 dana.... ne znam zasto bi i jedna seksualno aktivna heteroseksualna zena to zeljela.
- arzuhal
#2260 Re: Danasnji "feminizam"
seln wrote:Hvataj, sefe!arzuhal wrote:Hiljadu mu ženskih vampira! Gručo, bazuku!
- Bloo
- Globalna šefica
#2261 Re: Danasnji "feminizam"
Iskreno, mislim da je ovo samo kao odmor, ne permanentno nešto.seln wrote:
Nemam nista protiv da zene imaju mjesto gdje ce biti "medju sobom", bas kao sto i muskarci trebaju ponekad biti "medju sobom".
Samo, da to traje 7-10-15 dana.... ne znam zasto bi i jedna seksualno aktivna heteroseksualna zena to zeljela.
Naravno da je iznimno nezdravo...i psihički i fizički
Iz prijašnjeg iskustva, meni bi bilo dovoljno 2 dana - 1 dan da sve pregledam i drugi dan da planiram bijeg.
To što smo žene nam je jedina zajednička poveznica, sve ostalo može biti različito, što naravno dovodi do neslaganja.
Meni je ovo jako neprivlačno, ne znam za druge.
Bolje biti na otoku sam.
sa PEtkom
- Bloo
- Globalna šefica
#2262 Re: Danasnji "feminizam"
Procitah morte na njemu, pa skontah da mozda ne pise Dellamorte Dellamore..kad ono ne...seln wrote:
Hvataj, sefe!
- seln
#2263 Re: Danasnji "feminizam"
Bloo wrote:Iskreno, mislim da je ovo samo kao odmor, ne permanentno nešto.seln wrote:
Nemam nista protiv da zene imaju mjesto gdje ce biti "medju sobom", bas kao sto i muskarci trebaju ponekad biti "medju sobom".
Naravno da je iznimno nezdravo...i psihički i fizički![]()
![]()
Iz prijašnjeg iskustva, meni bi bilo dovoljno 2 dana - 1 dan da sve pregledam i drugi dan da planiram bijeg.
To što smo žene nam je jedina zajednička poveznica, sve ostalo može biti različito, što naravno dovodi do neslaganja.
Bolje biti na otoku sam.
sa PEtkom
Vidis, to je nesto sto bih zelio znati....
kazu da je u cisto muskim drustvima daleko manje trvenja nego u cisto zenskim.
Je li zbilja tako?
- male_okice
#2264 Re: Danasnji "feminizam"
mislim da jeste. ne kaze se dzabe zena je zeni vuk. poneko musko dodje dobro da izbalansira atmosferuseln wrote:Bloo wrote:Iskreno, mislim da je ovo samo kao odmor, ne permanentno nešto.seln wrote:
Naravno da je iznimno nezdravo...i psihički i fizički![]()
![]()
Bolje biti na otoku sam.
sa PEtkom
Vidis, to je nesto sto bih zelio znati....
Je li zbilja tako?
- Bloo
- Globalna šefica
#2265 Re: Danasnji "feminizam"
Ja ti mogu navesti samo svoja zapažanja i iskustva.seln wrote: Vidis, to je nesto sto bih zelio znati....
Je li zbilja tako?
Lakše mi je biti i raditi u grupi od 15 muškaraca nego 5 žena.
Čast izuzecima.
Uglavnom me nervira:
- puno se priča i razglaba o nečem umjesto da se poduzme
- sve su najpametnije
- brižnost pretjerana
- lažna prisnost i fizički kontakt (cmakanje i grljenje) - ja to ne podnosim
- generalno mi veća grupa žena proizvodi stres kada dođe do posla ili planiranja ili čak izleta jer znam da će se nešto zakomplicirati bespotrebno
Ali ja sam djelomično asocijalna divljakuša, pa ti nisam mjerilo.
- AleksoMKD
#2266 Re: Danasnji "feminizam"
Mogu li trans zene dolaziti?arzuhal wrote:"Žene trebaju provoditi vrijeme s drugim ženama i njegovati svoje snove i želje", kazala je predstavnica SuperShe ostrva.
![]()
![]()
Ako moze eto nas, odma izjavimoda smo trans zene (zadovoljne u svome telu, ne zelimo menjati nist) i uzivamo. Normalno ja sam lezbejka.
- arzuhal
#2267 Re: Danasnji "feminizam"
AleksoMKD wrote:Mogu li trans zene dolaziti?arzuhal wrote:"Žene trebaju provoditi vrijeme s drugim ženama i njegovati svoje snove i želje", kazala je predstavnica SuperShe ostrva.
![]()
![]()
Ako moze eto nas, odma izjavimoda smo trans zene (zadovoljne u svome telu, ne zelimo menjati nist) i uzivamo. Normalno ja sam lezbejka.

- AleksoMKD
#2268 Re: Danasnji "feminizam"
Pa po logici SJW i neo feministica ovo je sve halal. Trans zena koja je zadovoljna u svom muskom telu, preferirani pronoun je He/Him, a posto je lezbejka spava samo sa zenama. Nemora ni bradi i brkove brijat.arzuhal wrote:AleksoMKD wrote:Mogu li trans zene dolaziti?arzuhal wrote:"Žene trebaju provoditi vrijeme s drugim ženama i njegovati svoje snove i želje", kazala je predstavnica SuperShe ostrva.
![]()
![]()
- Bloo
- Globalna šefica
#2269 Re: Danasnji "feminizam"
a možda smao malaaa majecka minijaturna depilacija voskomAleksoMKD wrote:Mogu li trans zene dolaziti?arzuhal wrote:"Žene trebaju provoditi vrijeme s drugim ženama i njegovati svoje snove i želje", kazala je predstavnica SuperShe ostrva.
![]()
![]()
Pubicne zone
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
- Bloo
- Globalna šefica
#2271 Re: Danasnji "feminizam"
Mogu li i ja biti transmuškaracAleksoMKD wrote:
Pa po logici SJW i neo feministica ovo je sve halal. Trans zena koja je zadovoljna u svom muskom telu, preferirani pronoun je He/Him, a posto je lezbejka spava samo sa zenama. Nemora ni bradi i brkove brijat.
da napokon pustim brkove ko žena
- dobar osjecaj
#2272 Re: Danasnji "feminizam"
Nije do tebe. Biti okružena većim brojem žena mi je jedna od najvećih noćnih mora. Kapacitet za negativnu energiju i zlo je bezgraničan.Bloo wrote: - puno se priča i razglaba o nečem umjesto da se poduzme
- sve su najpametnije
- brižnost pretjerana
- generalno mi veća grupa žena proizvodi stres kada dođe do posla ili planiranja ili čak izleta jer znam da će se nešto zakomplicirati bespotrebno
- AleksoMKD
#2273 Re: Danasnji "feminizam"
Moze ali samo zato sto ti traziz. Inace bi bilo nametnuto od strane patrijarhata i nerealne muske slike o zenstvenostiBloo wrote: a možda smao malaaa majecka minijaturna depilacija voskom?
Pubicne zone?
Mozes, ne moras ni pustat brkove ako ne mozes, samo kazes da imas trans brkove i sve je OK.Bloo wrote: Mogu li i ja biti transmuškarac?
da napokon pustim brkove ko žena![]()
![]()
- AleksoMKD
#2274 Re: Danasnji "feminizam"
Opa, vec ste pocele tranziciju a?dobar osjecaj wrote:Nije do tebe. Biti okružena većim brojem žena mi je jedna od najvećih noćnih mora. Kapacitet za negativnu energiju i zlo je bezgraničan.Bloo wrote: - puno se priča i razglaba o nečem umjesto da se poduzme
- sve su najpametnije
- brižnost pretjerana
- dobar osjecaj
#2275 Re: Danasnji "feminizam"
Tranziciju iz čega u šta? Nisam u toku.AleksoMKD wrote:Opa, vec ste pocele tranziciju a?