Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
- JThomas
-
kakavdanakneiskustvu
#2252 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
JThomas wrote:valja li?
pjevaljka?,nisam obracao paznju
- Roccohljup
#2253 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
kakavdanakneiskustvu wrote:JThomas wrote:valja li?
pjevaljka?,nisam obracao paznju
Evo radi Tome su u avazu i sliku izbacili
-
walk_M-A-N
-
bosanska senzacija
#2255 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Fahrino ubjeđivanje preko svog tariguza da je Delalić ubijen iz političkih razloga ne ide baš najbolje pa je pozapošljavao botove po klixu da i tu prozivaju Čamparu, Lukača, Salihovića, Bakira, Osmicu...
Cini mi se da se vrijeme ćorke opasno približava
- JThomas
#2256 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
i opet uhapšena vesna švancer.
-
kakavdanakneiskustvu
#2257 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
što sad?JThomas wrote:i opet uhapšena vesna švancer.
-
daddy-kool
#2258 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Adisa Omerbegović-Arapović moguća kandidatkinja SBB-a za Predsjedništvo BiH

Ih, što ova djeluje zajebano...
Možda je ipak bolje da Fahru kandiduju.

Ih, što ova djeluje zajebano...
Možda je ipak bolje da Fahru kandiduju.
- Roccohljup
#2259 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Tito mili koji odron od stranke. Jel to fahro (teska srca) priznao da njegova kandidatura je politicko samoubistvo SBBa?
A kadrovi mu ko da se nadmecu ko.ce imati gori kriminalni dosje od samog vozda. Al najgori mu je onaj glasnogovornik, osudjeni pedofil i silovatelj

A kadrovi mu ko da se nadmecu ko.ce imati gori kriminalni dosje od samog vozda. Al najgori mu je onaj glasnogovornik, osudjeni pedofil i silovatelj
- Better Man
#2260 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Pa svi ti koje proziva su najgora vrsta ljudskog šljama i ološi, kao i on.bosanska senzacija wrote:Fahrino ubjeđivanje preko svog tariguza da je Delalić ubijen iz političkih razloga ne ide baš najbolje pa je pozapošljavao botove po klixu da i tu prozivaju Čamparu, Lukača, Salihovića, Bakira, Osmicu...
- omega369
#2261 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Tesko je biti gori od pingvina sa pestera, realno
Pa pogledaj ti tog mutnog pogleda u precednice.
Skobalj pravi, kao i gazda joj
Pa pogledaj ti tog mutnog pogleda u precednice.
- Toffee karamela
#2262 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
daddy-kool wrote:Adisa Omerbegović-Arapović moguća kandidatkinja SBB-a za Predsjedništvo BiH
pa fakat ne vjerujem koliko nas svi oni drže za tupsone...Adis i Adisa...pa kad joj sliku vidim odmah mi dođe da glasam za Baketa...prizvat ću u memoriju njegovu fotku s tamnim cvikama i Anđom, onda Adisinu, proučit u sebi, pljunut i zaokružit
- GandalfSivi
#2263 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Ne vidim u cemu je problem sa Adisom, obrazovana, pametna, prica strane jezike, fajterka, a vala i zensko. Licno bih se jako iznenadio kada se Fahro ne bi kandidovao, ali ko zna, mozda fakat hoce da pravi stranku kao platformu za ambiciozne ljude...
-
walk_M-A-N
#2264 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Ovaj Gandalf ili je Adis lično ili neki rod im. Kad je on davno otvorio temu da ispipava prelazak.
Problem prvi i glavni je da je Fahro kreten a oni koji pristanu za njim idioti. Ne znam ni jednog časnog čovjeka u toj stranci, podrazumijevam tu i žene. Bijednici koji mu idu na suđenje i sjede tamo satima u radno vrijeme. Bagra koja utrpava svoje u javne firme i više od ostalih, što je izgledalo nemoguće.
Ne pratim šta ova priča, obraza ne može imati. Osim kad su onim saopćenjem iz Federalne statistike pokazali da „profesorici“ nedostaje osnovno poznavanje sistema.
A prema naslovu teme, svi su oni u incestu, što je štetno za ovo društvo. Ali tako nam je da je moj glas isti kao kafe kuharice u firmi koja svaki dan čita Avaz.
Problem prvi i glavni je da je Fahro kreten a oni koji pristanu za njim idioti. Ne znam ni jednog časnog čovjeka u toj stranci, podrazumijevam tu i žene. Bijednici koji mu idu na suđenje i sjede tamo satima u radno vrijeme. Bagra koja utrpava svoje u javne firme i više od ostalih, što je izgledalo nemoguće.
Ne pratim šta ova priča, obraza ne može imati. Osim kad su onim saopćenjem iz Federalne statistike pokazali da „profesorici“ nedostaje osnovno poznavanje sistema.
A prema naslovu teme, svi su oni u incestu, što je štetno za ovo društvo. Ali tako nam je da je moj glas isti kao kafe kuharice u firmi koja svaki dan čita Avaz.
-
kakavdanakneiskustvu
#2265 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Da,od njega tesko da ima neko goriomega369 wrote:Tesko je biti gori od pingvina sa pestera, realno
Pa pogledaj ti tog mutnog pogleda u precednice.![]()
- kmirsad
#2266 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Ali u TK za vrijeme mandata SBB-og Ministra zdravstva Vlade TK i koalicije sa SDA(tada nije bilo PDA), pa i SDP-a , buđetskim parama zaposlili 50 (pedeset ) ljekara sa biroa...
-
homar
#2267 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
SDA I SBB, BRAĆA I KOALICIJA PO KRIMINALU.kakavdanakneiskustvu wrote:Da,od njega tesko da ima neko goriomega369 wrote:Tesko je biti gori od pingvina sa pestera, realno
Pa pogledaj ti tog mutnog pogleda u precednice.![]()
- GandalfSivi
#2268 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Niti sam Adis niti mu rod niti mislim da je SBB najsretnije rjesenje. Stavise, ove izbore nakon odredjenog vremena se vracam SDP-u i poprilicno sam sretan sa svojim izborom.walk_M-A-N wrote:Ovaj Gandalf ili je Adis lično ili neki rod im. Kad je on davno otvorio temu da ispipava prelazak.
To s druge strane ne znaci da necu odgovoriti na “vidi joj mutnog pogleda” argument. Smatram da je Adisa dobar kakndidat, znam da ima i obraza, ali jebiga, politika je takva kakva jeste...
- JThomas
#2269 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
ama smiješno. svaki kredibilitet koji je eventualno postojao izgubi se prilaskom fahri. i pijun neće dobiti ni pola onoga što bi on dobio - a ni on ne može pobijediti. masa to instinktivno razumije.
-
kakavdanakneiskustvu
#2270 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
JThomas wrote:ama smiješno. svaki kredibilitet koji je eventualno postojao izgubi se prilaskom fahri. i pijun neće dobiti ni pola onoga što bi on dobio - a ni on ne može pobijediti. masa to instinktivno razumije.
-
mahalik
#2271 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
šta Radončiću na naslovnici znači da je Vesna Švancer koja je zapravo SBB akdar ustvari kompenzacijska političarka? Ko ju je i za šta kompenzirao?
- omega369
#2272 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Odlicno recenokakavdanakneiskustvu wrote:JThomas wrote:ama smiješno. svaki kredibilitet koji je eventualno postojao izgubi se prilaskom fahri. i pijun neće dobiti ni pola onoga što bi on dobio - a ni on ne može pobijediti. masa to instinktivno razumije.![]()
![]()
- kmirsad
#2273 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Naravno.... bez i jednog jedinog raspisanog konkursa...kmirsad wrote:Ali u TK za vrijeme mandata SBB-og Ministra zdravstva Vlade TK i koalicije sa SDA(tada nije bilo PDA), pa i SDP-a , buđetskim parama zaposlili 50 (pedeset ) ljekara sa biroa...
-
kakavdanakneiskustvu
#2274 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
JThomas wrote:i opet uhapšena vesna švancer.
a juce u 14 i 57 promijenila profilnu na fb
- Better Man
#2275 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Misli se na to da nije direktno izabrana na izborima, jer nije imala dovoljan broj glasova, već je šla sa kompenzacijske liste.mahalik wrote:šta Radončiću na naslovnici znači da je Vesna Švancer koja je zapravo SBB akdar ustvari kompenzacijska političarka? Ko ju je i za šta kompenzirao?