Dakle, Pape = sve što je pozitivno u BiH?ZOCH wrote:Kako se hladno ovdje potura prica od starih znalaca, nekakvih likova koji su kao vidjeli gostovanja, imali dvije desne na svakom terminu, da smo mi u sustini jedna obicna karina. Cak i kad odigramo sretno, ali i spretno (imali smo i mi dobrih sansi na ovoj tekmi, i njih su vile nosale) sa jednom Belgijom. Ali nije bitno to, na ovom forumu postoji ozbiljan tim forumasa koji iz dana u dan pljuju sve sto ima bosanski predznak a uspjesno je. Treba to sve razjebati! Treba razjebati pricu koja je donijela jedinstvo one snage od koje se najvise boje ti isti forumasi. A to su ljudi koji vole ovu zemlju, ljudi koji bez obzira na bilo kakve uticaje nemaju podjele medju sobom. Dakle samo vole svoju reprezentaciju, a sto je bitnije kroz nju pokazuju koliko vole svoju zemlju. I to nekome smeta...Samo su se zajebali da nisu prokontani davno. Eto ja ne vidim Papetove greske i losu atmosferu u reprezentaciji. Bilo je toga koliko hoces, samo jebi ga, nekako nas uvijek srce vuce da cekamo svaki korner ko iftar, a ne da se cak i po Asmiru Begovicu poseremo. To se ostavlja za salonce i prikrivene likove, ili ideoloski sjebane, ili dobro placene.![]()
![]()
Vels-BiH,BiH-Belgija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- agnostic_front
#2251 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
- Šibicar
#2252 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Pa što ne kažeš da ste vi svi jedna osoba sa 15 nikova.hrasno38 wrote:
Evo kulturno cu ti reci da ti stvarno vise ne znas sta pises. Covjek ti maloprije nabrojao nazive koje ti dajes Safetu Susicu I Tinu Susicu a ti si to shvatio kao napad na tebe I prijavio ga. Totalna je neka zbrka kod tebe. Odspavaj, jutro je pametnije od veceri.
-
cindrlimindrli
#2253 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
ZOCH wrote:Kako se hladno ovdje potura prica od starih znalaca, nekakvih likova koji su kao vidjeli gostovanja, imali dvije desne na svakom terminu, da smo mi u sustini jedna obicna karina. Cak i kad odigramo sretno, ali i spretno (imali smo i mi dobrih sansi na ovoj tekmi, i njih su vile nosale) sa jednom Belgijom. Ali nije bitno to, na ovom forumu postoji ozbiljan tim forumasa koji iz dana u dan pljuju sve sto ima bosanski predznak a uspjesno je. Treba to sve razjebati! Treba razjebati pricu koja je donijela jedinstvo one snage od koje se najvise boje ti isti forumasi. A to su ljudi koji vole ovu zemlju, ljudi koji bez obzira na bilo kakve uticaje nemaju podjele medju sobom. Dakle samo vole svoju reprezentaciju, a sto je bitnije kroz nju pokazuju koliko vole svoju zemlju. I to nekome smeta...Samo su se zajebali da nisu prokontani davno. Eto ja ne vidim Papetove greske i losu atmosferu u reprezentaciji. Bilo je toga koliko hoces, samo jebi ga, nekako nas uvijek srce vuce da cekamo svaki korner ko iftar, a ne da se cak i po Asmiru Begovicu poseremo. To se ostavlja za salonce i prikrivene likove, ili ideoloski sjebane, ili dobro placene.![]()
![]()
Sve se slazem, sem za to dobro placeni...
-
Darkstorm
#2254 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Šibicar wrote:Pa što ne kažeš da ste vi svi jedna osoba sa 15 nikova.hrasno38 wrote:
Evo kulturno cu ti reci da ti stvarno vise ne znas sta pises. Covjek ti maloprije nabrojao nazive koje ti dajes Safetu Susicu I Tinu Susicu a ti si to shvatio kao napad na tebe I prijavio ga. Totalna je neka zbrka kod tebe. Odspavaj, jutro je pametnije od veceri.
Nije.Hrasno38 ti je tezi slucaj od ovih Papetovih advokata, ne trosi vrijeme uzalud.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#2255 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Tako nekako. Sve dok se igra prvi krug mi imamo sanse jer postoje revansi. Dakle ako dobijemo Kipar sa dva razlike od njih smo bolji, ako dobijemo Vels kuci od njih smo bolji , ako uzmemo 4 boda Izraelu od njih smo bolji, Belgiji smo uzeli bod I slijedi revans a veliko je pitanje ko ce im jos uzeti bod. U ovom trenutku ova tabela apsolutno nista ne govori o odlasku na EP.Hodidid wrote:Jesmo li u igri ili nismo vidjecemo tek nakon dvomeca sa Izraelom. Ako ih klepimo u obe tekme ili uzmemo 4 boda od 6 onda mislim da nam je drugo mjesto u grupi haman zagarantirano.
- hrasno38
#2256 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Ah vidim ja da mi neko nedostajeDarkstorm wrote:Šibicar wrote:Pa što ne kažeš da ste vi svi jedna osoba sa 15 nikova.hrasno38 wrote:
Nije.Hrasno38 ti je tezi slucaj od ovih Papetovih advokata, ne trosi vrijeme uzalud.
- ZOCH
#2257 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Pa neko moze biti placen kilom jabukaa, neko sa 10 cevapa... zavisi sta je nekom biti dobro placen...cindrlimindrli wrote:ZOCH wrote:Kako se hladno ovdje potura prica od starih znalaca, nekakvih likova koji su kao vidjeli gostovanja, imali dvije desne na svakom terminu, da smo mi u sustini jedna obicna karina. Cak i kad odigramo sretno, ali i spretno (imali smo i mi dobrih sansi na ovoj tekmi, i njih su vile nosale) sa jednom Belgijom. Ali nije bitno to, na ovom forumu postoji ozbiljan tim forumasa koji iz dana u dan pljuju sve sto ima bosanski predznak a uspjesno je. Treba to sve razjebati! Treba razjebati pricu koja je donijela jedinstvo one snage od koje se najvise boje ti isti forumasi. A to su ljudi koji vole ovu zemlju, ljudi koji bez obzira na bilo kakve uticaje nemaju podjele medju sobom. Dakle samo vole svoju reprezentaciju, a sto je bitnije kroz nju pokazuju koliko vole svoju zemlju. I to nekome smeta...Samo su se zajebali da nisu prokontani davno. Eto ja ne vidim Papetove greske i losu atmosferu u reprezentaciji. Bilo je toga koliko hoces, samo jebi ga, nekako nas uvijek srce vuce da cekamo svaki korner ko iftar, a ne da se cak i po Asmiru Begovicu poseremo. To se ostavlja za salonce i prikrivene likove, ili ideoloski sjebane, ili dobro placene.![]()
![]()
Sve se slazem, sem za to dobro placeni...
- SkyLimit
#2259 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Selektor Belgije Sušićeva škola. De Bruyne odigrao užasno, šta god je pokušao propalo, i opet ga drži čitavu utakmicu.
-
todd_smith
#2260 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Moze se ovdje do sutra pametovati, ali na kraju krajeva muskarci lazu, zene lazu, brojevi ne.
2 boda od 9 je katastrofa. 2 ekipe koje imaju utakmice manje, su ispred nas.
Zalaganje i borba pada u vodu kada ne postignes ti rezultat.
Volim ih sve na terenu, ali kad nece nece izgleda. Belgija je bila zrela za jos 1-2 komada, ali Pape je zajebao koliko i Begovic. Mada se Asmiru ne moze toliko prigovoriti sa obzirom da je vadio sve ostalo, tako da halal oslun.
2 od 9. I on nasmijan nakon utakmice dolazi.
E jebo ti i Bakira i Fahrudina i ostale, ko je za ovoga glasao?
Jos lafo BHF nesto pametuje, a onda skandira citav stadion SAFET SUSIC nakon 20 minuta.
Volim ih sve na terenu, ali kad nece nece izgleda. Belgija je bila zrela za jos 1-2 komada, ali Pape je zajebao koliko i Begovic. Mada se Asmiru ne moze toliko prigovoriti sa obzirom da je vadio sve ostalo, tako da halal oslun.
Jos lafo BHF nesto pametuje, a onda skandira citav stadion SAFET SUSIC nakon 20 minuta.
-
Paul F.
#2261 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Nije jedini. ne fali ovdje bolesnika.hrasno38 wrote:Stvarno si bolestan I kandidat za dozivotnog bana!lajkujMe wrote:Hjoj da hoce let za Pariz u kojem ce Susic da sjedi pasti ko kamen u vodu i da se ne patimo vise
- Lakat Jebić
#2262 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
nije ni to problem, nego sto je kad je ubacio martensa, gurnio harazda u sredinu da ih svu trojicu ukomponuje. poslije toga nisu sanse napravili hamanSkyLimit wrote:Selektor Belgije Sušićeva škola. De Bruyne odigrao užasno, šta god je pokušao propalo, i opet ga drži čitavu utakmicu.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2263 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Nije lose kako se predvidjalo. Jel bilo razmontirace nas? Nisu nas razmontirali. Recimo da su bili bolji, a iako je Begovic odlicno branio, bod su uzeli zahvaljujuci njegovoj losoj intervenciji.
I nakon 1-1 smo imali svoje prilike da uzmemo sva tri boda. Ono sto je evidentno, nakon pritiska u posljednjih 10 minuta nismo imali nista. Kao i protiv Velsa. Uvedi, uvedi....koga??? Viscu, Hajrovica?? Bas ce nesto promijeniti! Nemamo klupe, nema ko uci da nesto promijeni.
Sunjic standardno dobar. Konstanta
Besic isto tako. Ne sumnjam da su i ostali igraci dali sve od sebe. Cak i Hadzic koji ne igra na svojoj poziciji i koji nije neki igrac, ali je svoje odradio korektno. Sve smo odradili manje vise korektno osim tog nesretnog gola. Trenutak nepaznje Begovica i to je to. Ne zamjeram mu. Desavalo se i boljim golmanima, pa se moze desiti i njemu. Idemo dalje, nije da mozemo biti zadovoljni, moglo je bolje iz ova dva meca, ali ako nista pokazali smo bolju igru nego na utakmici sa Kiprom.
Next - Izrael. Po imenima slabija ekipa i od Velsa. Samo ih ne trebamo podcijeniti.
I nakon 1-1 smo imali svoje prilike da uzmemo sva tri boda. Ono sto je evidentno, nakon pritiska u posljednjih 10 minuta nismo imali nista. Kao i protiv Velsa. Uvedi, uvedi....koga??? Viscu, Hajrovica?? Bas ce nesto promijeniti! Nemamo klupe, nema ko uci da nesto promijeni.
Sunjic standardno dobar. Konstanta
Next - Izrael. Po imenima slabija ekipa i od Velsa. Samo ih ne trebamo podcijeniti.
-
Kaunas
#2264 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Ova tabela nas ne treba puno da brine, jer je ovo tek pocetak.
Velsu, Izraelu i Belgiji odbiti po 3 boda koje su dobili protiv Andore i sve izgleda drugacije....
Vels = 4
Izrael = 3
Belgija = 1
....samo polako, ne trebamo srljati i sve ce doci u red kako i treba.
- hrasno38
#2265 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
E sad je kriv I trener Belgije sto smo mi uzeli bod petoj reprezentaciji na svijetu. Jos jedan od razloga sto jednostavno uzivam na ovom forumu....ona kad pocnu cupanja na sve nacine!
-
LSD
#2266 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
jao kako bi volio sočno pljunuti ovog Svena, cisto da smirim nefs....ne znam zašto bi to uradio, ali tako jezrakomlat wrote:
šta cu kad sam takav
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2267 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Sta je, hljeba ti, veceras zayebao??! Yebo te, ko da ste roboti! Viscu i Hajru bi Belgijanci pojeli! Pjanic, Medunjanin, Besic i Susic su se odlicno borili na sredini terena s njima. Ispade nisu smjeli sanse stvoriti, a prije utakmice se pricalo da ce nas pomesti.todd_smith wrote:Moze se ovdje do sutra pametovati, ali na kraju krajeva muskarci lazu, zene lazu, brojevi ne.
-
Darkstorm
#2268 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
hrasno38 wrote:Ah vidim ja da mi neko nedostaje
Bjezi ba hrasno38, poklopi se prije nego ne izletis pred ljudima.Tvoja izletanja nikad ne zavrse dobro, nauci nesto iz starih iskustava.
-
zrakomlat
#2269 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Tako je. A iduće godine nam dolaze i Vels i Izrael kući, kao glavni konkurenti za drugo mjesto. Mi ćemo valjda biti kompletni, a Pape će imati vremena da sve kasete dobro izanalizira. Mislim da idemo kao drugi direktno.Kaunas wrote:
Ova tabela nas ne treba puno da brine, jer je ovo tek pocetak.
Velsu, Izraelu i Belgiji odbiti po 3 boda koje su dobili protiv Andore i sve izgleda drugacije....
Vels = 4
Izrael = 3
Belgija = 1
....samo polako, ne trebamo srljati i sve ce doci u red kako i treba.
- It_is_a_Leclerc
#2270 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
BiH će igrati na Evropskom prvenstvu. Kroz baraž ili direktno, manje bitno.
Smatram da pojedinci previše tule. Pitam se, bože moj, da li su pojedinci ovdje koji bukvalno pucaju od gnjeva, ikad igrali neki sport, pa izgubili, iako su znali da su bolji..
Smatram da pojedinci previše tule. Pitam se, bože moj, da li su pojedinci ovdje koji bukvalno pucaju od gnjeva, ikad igrali neki sport, pa izgubili, iako su znali da su bolji..
- hrasno38
#2271 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Vidi...mi da smo I dobili Belgiju veceras opet bi pojedinci vadili raznorazne nebuloze. Dzaba znas kako je to kad se sreca okrene protiv tebe I ono sto tvrdis padne u vodu.Tomahawk11 wrote:Sta je, hljeba ti, veceras zayebao??! Yebo te, ko da ste roboti! Viscu i Hajru bi Belgijanci pojeli! Pjanic, Medunjanin, Besic i Susic su se odlicno borili na sredini terena s njima. Ispade nisu smjeli sanse stvoriti, a prije utakmice se pricalo da ce nas pomesti.todd_smith wrote:Moze se ovdje do sutra pametovati, ali na kraju krajeva muskarci lazu, zene lazu, brojevi ne.
Pa I Hadzic im zacepi usta!!!
Last edited by hrasno38 on 14/10/2014 00:27, edited 1 time in total.
- BHF_Manijak
#2272 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Da nam se svijet smije, bizi ba!cindrlimindrli wrote:
I treba da izadjete, a ne da zajebajete po forumu.
- Logovan
#2273 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Ovo čak nije ni pljuvanje.Paul F. wrote:Nije jedini. ne fali ovdje bolesnika.hrasno38 wrote:Stvarno si bolestan I kandidat za dozivotnog bana!lajkujMe wrote:Hjoj da hoce let za Pariz u kojem ce Susic da sjedi pasti ko kamen u vodu i da se ne patimo vise
-
todd_smith
#2274 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Rekoh, mozes ti pametovati i ja mogu srati do mile volje, ali
2 od 9
Ako ti to ne kaze nesto, onda nemam sta da ti pricam
2 od 9
Ako ti to ne kaze nesto, onda nemam sta da ti pricam
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2275 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Sto bi ga volio pljunuti? Sto je veceras pokrenuo akciju za gol? Sto je spasio cist gol? Sto je ginuo na terenu? Ja mu nemam veceras sta prigovoriti, posteno je odradio svoje u dresu reprezentacije.LSD wrote:jao kako bi volio sočno pljunuti ovog Svena, cisto da smirim nefs....ne znam zašto bi to uradio, ali tako jezrakomlat wrote:
šta cu kad sam takavve la havle ve la kuvvete illa billah