Champions League 2014/2015

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Tito_i_Partija

#2251 Re: Champions League 2014/2015

Post by Tito_i_Partija »

Itakoto wrote:Itekako se radujem porazu Chelsea zbog Mourinha jer je vec bezbroj puta pokazao da je bad loser. :D
Ovo. Mozda mi i ne bi toliko smet'o Chelsea k'o Chelsea da nije ovoga supka kojem je cijeli svijet kriv sto je izgubio utakmicu. Pa kako ga nije sramota govorit' da su bili pod vecim pritiskom jer su imali igraca vise?

Jednostavno odron od covjeka. Preuzmi makar jednom odgovornost za svoja djela, majku mu.
todd_smith

#2252 Re: Champions League 2014/2015

Post by todd_smith »

Ako je tebi jedan Gabi postao klasa tek nakon prosle sezone, onda ti ne pratis La Ligu van Reala/Barce
todd_smith

#2253 Re: Champions League 2014/2015

Post by todd_smith »

Tito_i_Partija wrote:
Itakoto wrote:Itekako se radujem porazu Chelsea zbog Mourinha jer je vec bezbroj puta pokazao da je bad loser. :D
Ovo. Mozda mi i ne bi toliko smet'o Chelsea k'o Chelsea da nije ovoga supka kojem je cijeli svijet kriv sto je izgubio utakmicu. Pa kako ga nije sramota govorit' da su bili pod vecim pritiskom jer su imali igraca vise?

Jednostavno odron od covjeka. Preuzmi makar jednom odgovornost za svoja djela, majku mu.
pa indireknto preuzima :mrgreen:

ovo sve radi da prebaci paznju na sebe a ne na igrace i zato ga 90% njegovih bivsih igraca vole do bola, sav je pritisak i kritiku prebacio na sebe, niko ne spominje niti jednog drugog igraca Chelsea i da je zajebao sta, ok kazu da je Kosta cigan ali to se vuce jos od Atletika, niko ne spominje recimo slabu partiju Oskara, Matica itd itd

Dok za Real evo vidi odmah Ronaldo, Khedira, Benzema, Bale.....pa za United u ligi sve je Di Marija, Falcao....za City odmah je Yaya ili Kompany, za barcu odmah Messi ili neko drugi

Samo za Chelsea je Mourinho, igraci rade posao kada su odlicni onda je njihovo, Cesc ubija, hazard igracina, cim se zajebe Mourinho svinja koja ne moze da podnese kritiku

:mrgreen:
ultima_palabra

#2254 Re: Champions League 2014/2015

Post by ultima_palabra »

Pročitano je i to više... evo šta kaže Pepe, sunarodnjak i igrač po njegovom ukusu:
Ancelotti and Mourinho: "There's no doubt that Ancelotti has to stay. He's a great coach and has brought the club a lot of joy in a very short space of time. I don't miss Mourinho. Ancelotti is in no way 'lenient'. He has an amazing track record and is extremely demanding. We work much harder under Ancelotti than we did under Mourinho. Thank God I've had a coach like Ancelotti. He's helped me very much".
Mou and hatred towards Real Madrid: "Whenever we play away in La Liga, we no longer feel as though people hate us as they did when Mourinho was in charge. Real Madrid are a huge club. We've cleaned up our image. Now Isco goes off to applause and that was unthinkable before.
Fudo387

#2255 Re: Champions League 2014/2015

Post by Fudo387 »

Pogledah snimak...

PSG :thumbup:
Murinjo i njegov Buco Trans :lol: :lol: :lol: :lol: :izet:
Sudija teski kreten.
MyTao

#2256 Re: Champions League 2014/2015

Post by MyTao »

todd_smith wrote:Ako je tebi jedan Gabi postao klasa tek nakon prosle sezone, onda ti ne pratis La Ligu van Reala/Barce
Prosjecan igrac, ne samo prije... i sada nije neka klasa.
todd_smith

#2257 Re: Champions League 2014/2015

Post by todd_smith »

ultima_palabra wrote:Pročitano je i to više... evo šta kaže Pepe, sunarodnjak i igrač po njegovom ukusu:
Ancelotti and Mourinho: "There's no doubt that Ancelotti has to stay. He's a great coach and has brought the club a lot of joy in a very short space of time. I don't miss Mourinho. Ancelotti is in no way 'lenient'. He has an amazing track record and is extremely demanding. We work much harder under Ancelotti than we did under Mourinho. Thank God I've had a coach like Ancelotti. He's helped me very much".
Mou and hatred towards Real Madrid: "Whenever we play away in La Liga, we no longer feel as though people hate us as they did when Mourinho was in charge. Real Madrid are a huge club. We've cleaned up our image. Now Isco goes off to applause and that was unthinkable before.
Pepe se nasao pricati o imidzu :mrgreen:
almirony

#2258 Re: Champions League 2014/2015

Post by almirony »

ultima_palabra wrote:Pročitano je i to više... evo šta kaže Pepe, sunarodnjak i igrač po njegovom ukusu:
Obično svaka priča ima dva kraja, a i po običaju istina je negdje na sredini. Evo sta kaze W.Sneijder

Mourinho is like a second father to me, the midfielder told Marca. Mourinho is a powerhouse. In football we have powerhouses who are players, and ever since I met Mourinho, we can say that there are powerhouses who are Coaches. And he certainly is, without any doubt at all.
He is a very special person for me. As a Coach he is incredible, number one. It was he who gave me confidence and I enjoyed playing football like never before. And as a person he reaches you much more than in his role as Coach. Mourinho is a friend.

You have to be with Mourinho to find out just what he is like, the 28-year-old added. The key to him is how he convinces you, how he helps you if things aren’t going well for you...

He is on top of everything and always knows how to help a player, sometimes doing one thing, sometimes another, but whatever he does it is for the good of the club, the player and the person.
insaneinthebrain

#2259 Re: Champions League 2014/2015

Post by insaneinthebrain »

kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D

Image
NeenaSa

#2260 Re: Champions League 2014/2015

Post by NeenaSa »

Objektivno, ... sinjochni rezime, oba crvena, ... zhuti.
Tito_i_Partija

#2261 Re: Champions League 2014/2015

Post by Tito_i_Partija »

Kad god neko hoce da brani Mourinha, odmah idu primjeri Sneijdera i Drogbe. To nije vise ni uobicajeno, vec simptomaticno.

Pustite se Drogbe i Sneijdera, sta cemo sa ostalima? Sta cemo sa cinjenicom da je maltene citava ekipa Reala radila na tome da ga nogiraju? Sta cemo sa uvazenim ljudima iz svijeta fudbala koji pricaju lose o njemu, kao Beckenbauer 2011 godine? Ljubomora, jelde?

@todd: to za preuzimanjem pritiska na sebe da bi oslobodio igrace nimalo ne pije vode. Evo recimo sta je Ronaldo rek'o o njemu:
"He always has to say something because he can't admit his failures. The whole world knows how Mourinho is...he never recognises he is wrong."
Gle cuda jebote. Ne znam jesi li ikad cuo za famozni "Duck Test". Glasi ovako: "If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is a duck".
almirony

#2262 Re: Champions League 2014/2015

Post by almirony »

Tito_i_Partija wrote:Kad god neko hoce da brani Mourinha, odmah idu primjeri Sneijdera i Drogbe. To nije vise ni uobicajeno, vec simptomaticno.

Pustite se Drogbe i Sneijdera, sta cemo sa ostalima? Sta cemo sa cinjenicom da je maltene citava ekipa Reala radila na tome da ga nogiraju? Sta cemo sa uvazenim ljudima iz svijeta fudbala koji pricaju lose o njemu, kao Beckenbauer 2011 godine? Ljubomora, jelde?

@todd: to za preuzimanjem pritiska na sebe da bi oslobodio igrace nimalo ne pije vode. Evo recimo sta je Ronaldo rek'o o njemu:
"He always has to say something because he can't admit his failures. The whole world knows how Mourinho is...he never recognises he is wrong."
Gle cuda jebote. Ne znam jesi li ikad cuo za famozni "Duck Test". Glasi ovako: "If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is a duck".
Iako ti poštujem avatar :D debelo si u krivu. Ono kao uzet cu šta meni odgovara. Možemo li reći da je generalni konsenzus da igrači (ne pussies) obožavaju Murinja? Zašto je to tako, najbolje oni znaju. Provjeri malo priču Eto'a koji Josea nije mogao smisliti nacrtanog. Čovjek da više ništa do kraja karijere ne osvoji ostat će upisan zlatnim slovima u trenerske anale. Šta bi onda rekli za 90% talijanskih trenera (Trap, Sacchi, Fabio, Bearzot, Lippi), neznalice :-) , a svima, ponavljam svima, se filozofija svodi na tome da se tim gradi od odbrane.

Napisao sam ranije, Murinjo jest malo zapeo, ali vrlo vjerovatno će osvojiti prvenstvo ove godine i šta onda? Nezasluženo? Neznalica? Imao najbolje igrače? Drugi slabi bili? Koji će onda izgovor biti.

Opet kažem drago mi je što su sinoć ispali, čisto radi sportske pravde, ali reći da je Murinjo loš trener, to je u najmanju ruku smiješno :lol:
omar little

#2263 Re: Champions League 2014/2015

Post by omar little »

jao vise i to "prebacivanje pritiska na sebe". :roll: covjek svaku drugu presicu krivi sudije, drugi tim, protivnickog trenera, nogometne saveze, uefu, kugla zemaljska se urotila protiv njega vazda. i nije mu se jednom desilo da proziva vlastite igrace (e'o sinoc prica s tim pritiskom. kako to nije krivljenje igraca i kako je to preuzimanje krivice? izjavio covjek ladno da su mu igraci toliki balvani da se nisu znali nositi sa situacijom igranja tekme sa igracem vise. wtf.) a, toliko je samozatajan u pobjedama i sav kredit ide igracima da ga se drzi za najveceg taktickog genija, koji je sam sebe prozvao "the special one". :-)

inace, mogu se kladiti da je trecina ovih sto sad hracu po mourinhu pljeskala od srece kada je njegov real ciganio, tukao, unistavao balerine padavicare, uefalonu, oskarovce, glumce i smrdljivog, odvratnog, guardiolu. :D
dinty2

#2264 Re: Champions League 2014/2015

Post by dinty2 »

sta kaze onaj @todd barca pod pepom igrala dosadan i smor fudbal :-)
Tito_i_Partija

#2265 Re: Champions League 2014/2015

Post by Tito_i_Partija »

almirony wrote: Možemo li reći da je generalni konsenzus da igrači (ne pussies) obožavaju Murinja?
Ne mozemo reci, po cemu cemo reci? Po tome koliko su vokalni oni koji ga vole, dok ostali sute? Ne ide to tako, jarane moj.
almirony wrote:Opet kažem drago mi je što su sinoć ispali, čisto radi sportske pravde, ali reći da je Murinjo loš trener, to je u najmanju ruku smiješno :lol:
Procitaj ponovo sta sam napis'o, nigdje ne tvrdim da je los trener. Tvrdim da je supak od covjeka koji nema muda da preuzme odgovornost za gubitak.
dinty2

#2266 Re: Champions League 2014/2015

Post by dinty2 »

sinoc je fudbal pobijedio i treba svima da je drago..psž je bio bolji u obe utakmice i vratilo im se za proslu sezonu kada su takodje bili bolji protivnik
Dr. Kuca

#2267 Re: Champions League 2014/2015

Post by Dr. Kuca »

Murinja pregazilo vrijeme.
almirony

#2268 Re: Champions League 2014/2015

Post by almirony »

Tito_i_Partija wrote:
almirony wrote: Možemo li reći da je generalni konsenzus da igrači (ne pussies) obožavaju Murinja?
Ne mozemo reci, po cemu cemo reci? Po tome koliko su vokalni oni koji ga vole, dok ostali sute? Ne ide to tako, jarane moj.
almirony wrote:Opet kažem drago mi je što su sinoć ispali, čisto radi sportske pravde, ali reći da je Murinjo loš trener, to je u najmanju ruku smiješno :lol:
Procitaj ponovo sta sam napis'o, nigdje ne tvrdim da je los trener. Tvrdim da je supak od covjeka koji nema muda da preuzme odgovornost za gubitak.
Onda čitaj malo bolje šta pričaju igrači koje je vodio Jose. A da je Jose znao priznati svoju krivicu opet trebaš malo bolje pratiti Josea. Istina rijetko, kao i većina trenera, al zato i jest u vrhu evo 10tak i kusur godina, ma koliko to nekome bilo mučno. Da li je sinoć bila njegova krivica ili ne, to ne znamo ni ja, ni ti, niti ćemo saznati. Priča ŠBBKBB.
Tito_i_Partija

#2269 Re: Champions League 2014/2015

Post by Tito_i_Partija »

Ok, u redu je, forza inter i tako to. :lol: :D
almirony

#2270 Re: Champions League 2014/2015

Post by almirony »

Tito_i_Partija wrote:Ok, u redu je, forza inter i tako to. :lol: :D
fino je što forcaš za pravi tim :D :thumbup: živ mi bio
Mračajski proto

#2271 Re: Champions League 2014/2015

Post by Mračajski proto »

Mračajski proto wrote:Nema veze. Uvijek će ga htjeti u Portu. :mrgreen: Chelsea me uvijek podsjeća na Željezničar. Nekako su pogani, imam osjećaj da smrde i šta već ne. :-?
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Itakoto

#2272 Re: Champions League 2014/2015

Post by Itakoto »

Nije prica SBBKBB vec je jasno ko je zakazao sinoc. I dalje mislim da je Mourinho odlican trener ali je previse samouvjeren u sebe i svoje mogucnosti. "The special one" ne podnosi jednostavno nikakvu vrstu kritike na svoj racun, narcisoidan, tvrdoglav i bahat je, a uz to jos veoma los gubitnik. Kad zakaze obicno se pravda svim mogucim, UEFOM, sponzorima, sudijama, vremenskim nepogodama, prljavom igrom suparnika, urotama protiv njega samog... K'o Pape anno 2014 samo na visem nivou.
Ono sinoc je bilo kolektivno podbacivanje citavog tima i trener, kao glavni strateg tima, mora da preuzme odgovornost za neuspjeh. Da on to barem sporadicno uradi bio bi jos "veci" a vjerovatno i postovaniji.
MyTao

#2273 Re: Champions League 2014/2015

Post by MyTao »

Tek sada sam vidio sta je Mourinho imao za reci posle tekme... ne samo da mu se igraci nisu mogli nositi sa pritiskom da igraju protiv 10 igraca, vec krivi "prljavi" PSG koji je ubijao vrijeme zadnje dvije minute utakmice :-) :-) :-) :lol:
Tito_i_Partija

#2274 Re: Champions League 2014/2015

Post by Tito_i_Partija »

MyTao wrote:Tek sada sam vidio sta je Mourinho imao za reci posle tekme... ne samo da mu se igraci nisu mogli nositi sa pritiskom da igraju protiv 10 igraca, vec krivi "prljavi" PSG koji je ubijao vrijeme zadnje dvije minute utakmice :-) :-) :-) :lol:
Nisi to ti dobro razumio, Jose je svu odgovornost preuzeo na sebe, kao sto to obicno radi. :D
almirony

#2275 Re: Champions League 2014/2015

Post by almirony »

Itakoto wrote:Nije prica SBBKBB vec je jasno ko je zakazao sinoc. I dalje mislim da je Mourinho odlican trener ali je previse samouvjeren u sebe i svoje mogucnosti. "The special one" ne podnosi jednostavno nikakvu vrstu kritike na svoj racun, narcisoidan, tvrdoglav i bahat je, a uz to jos veoma los gubitnik. Kad zakaze obicno se pravda svim mogucim, UEFOM, sponzorima, sudijama, vremenskim nepogodama, prljavom igrom suparnika, urotama protiv njega samog... K'o Pape anno 2014 samo na visem nivou.
Ono sinoc je bilo kolektivno podbacivanje citavog tima i trener, kao glavni strateg tima, mora da preuzme odgovornost za neuspjeh. Da on to barem sporadicno uradi bio bi jos "veci" a vjerovatno i postovaniji.
Kad se vec igramo SBBKBB, zasto jednostavno ne postaviti pitanje sebi, da je ona postavka i onaj način igranja možda jedini način da Chelsea bude konkurentan PSGu, jer je očito klasa na strani PSGa, u stvari jedini način možda na koji Chelsea može biti konkurentan vrhunskim ekipama. Po imenima puno je jači MUTD, MCity, pa su gdje? Slažem se da bi bio ljudima simpatičniji da svaki put ospe paljbu po sebi, ali ja nisam takvog trenera vidio u ovih svojih 40tak godina. Na kraju krajeva, ne bih se zvao Special One kad bi se tako ponašao. Jebi ga, pobjednike ne vole svi.
Locked