Ti da bu di bu daledeni_caj wrote: Kako vam se ba da.
Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- campa_xxx
#2251 Re: Sarajevski derbi
- Dammme
#2252 Re: Sarajevski derbi
Pa tema je (kako piše u naslovu) Sarajevski derbi.BHF_Manijak wrote:@Damme, kratko i jasno, o svemu ce te pisati samo ne o sebi, takvi ste mi nesto cesti, imate vi precih stvari kod sebe! Gledajte hoce te li moci crnogorskog Messia utalit kome, kako djavolcica vratit u formu i slicno, manite se nas!
Jesam li ja išta napisao što nije vezano za temu?
Ne pada mi na pamet da se bavim vama (ko god da ste).
Niti pišem o paljevinama, niti o "export-import svašta" itd, itd. To me iskreno ni ne interesuje (al' da sam informisan, jesam
- alijagoro
#2253 Re: Sarajevski derbi
Amar ih jebe godinama i opet ceLSD wrote:Ili je mafijaš ili je debil ili je alkos ili nešto sasvim peto - uglavnom on je omiljena tema u širim narodnim masama![]()
posebno divovima je inspirativan
....šta bi vi pisali da nema Osim Jr- hajde pošteno recite
....o kome i o cemu
![]()
Necete valjda o Plišanom medi ili Joviću....da ga nema morali bi ga nekako izmisliti.
-
sayw0t
#2254 Re: Sarajevski derbi
Jedna pozitivna stvar veceras !
nikad_izvini vise nece moci peglati kako se nikad ne dosudjuju penali protiv Sarajeva
nikad_izvini vise nece moci peglati kako se nikad ne dosudjuju penali protiv Sarajeva
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#2255 Re: Sarajevski derbi
Evo sada na vijestima bilo...
Vidjena grupica manijaka,jos uvijek ostali na jugu ..i dalje pokusavaju podici parolu

Vidjena grupica manijaka,jos uvijek ostali na jugu ..i dalje pokusavaju podici parolu
-
strafna
#2256 Re: Sarajevski derbi
Jbt kad covjek vidi ovu zelju za koreo,ovo ludlio...parole fazoni glodari gmizavci.
Sad mi je bas zao sto Vam je torcida usla na JUG i pocjepala jednu od famoznih koreografija.
Osteceni smo kao posmatraci
Sad mi je bas zao sto Vam je torcida usla na JUG i pocjepala jednu od famoznih koreografija.
Osteceni smo kao posmatraci
-
LSD
#2257 Re: Sarajevski derbi
Evo šta kaže ubjedljivo najtrofejniji trener države Sir Osim
Nakon pobjede svojih izabranika nad najljućim rivalom, trener Željezničara Amar Osim nije djelovao pretjerano zadovoljno.
"Drugo poluvrijeme bilo je malo bolje od prvog, koje je bilo smiješno. Morali smo strepiti do kraja susreta, iako smo imali igrača više. Malo je falilo da nas Sarajevo kazni, imali smo sreće", kazao je Osim i dodao:
"Razapet sam između dva osjećaja, jedan je razočarenje jer niti jedna momčad već godinama u derbijima ništa ne pokazuje, drugi je oduševlenje jer smo pobijedili. Igrali smo pod ogromnim pritiskom, na domaćem terenu, pred velikim brojem navijača i sa serijom koju je trebalo nastaviti protiv najtežeg protivnika. Pobjeda je zaslužena, gol kilav kao i cijela utakmica."
Mislim da je covjek sve realno rekao.
Nakon pobjede svojih izabranika nad najljućim rivalom, trener Željezničara Amar Osim nije djelovao pretjerano zadovoljno.
"Drugo poluvrijeme bilo je malo bolje od prvog, koje je bilo smiješno. Morali smo strepiti do kraja susreta, iako smo imali igrača više. Malo je falilo da nas Sarajevo kazni, imali smo sreće", kazao je Osim i dodao:
"Razapet sam između dva osjećaja, jedan je razočarenje jer niti jedna momčad već godinama u derbijima ništa ne pokazuje, drugi je oduševlenje jer smo pobijedili. Igrali smo pod ogromnim pritiskom, na domaćem terenu, pred velikim brojem navijača i sa serijom koju je trebalo nastaviti protiv najtežeg protivnika. Pobjeda je zaslužena, gol kilav kao i cijela utakmica."
Mislim da je covjek sve realno rekao.
- Zavatoni
#2258 Re: Sarajevski derbi
A jel' neko dešifrov'o značenje iste, pošto meni nije jasno šta je pisac htio reći...-LIBERO- wrote:Evo sada na vijestima bilo...
Vidjena grupica manijaka,jos uvijek ostali na jugu ..i dalje pokusavaju podici parolu![]()
- Baltazar_khan
#2259 Re: Sarajevski derbi
"jug je naša sveta strana, islamom je odabrana"strafna wrote:Bezveze ste ovu zmiju silili,mogli ste to kratko jasno pojednostaviti...![]()
Uploaded with ImageShack.us
ovako... ovo je do sad najsmiješnija koreografija u istoriji bh derbija. ubjedljivo. kobra?? mislim stvarno, vatafak
- campa_xxx
#2260 Re: Sarajevski derbi
Cekaj da probudim sina da procita ove fore da vidim hoce li se smijati (prvi osnovne je)
- Dammme
#2261 Re: Sarajevski derbi
Ti si uspio i miševe upratitiBaltazar_khan wrote:"jug je naša sveta strana, islamom je odabrana"strafna wrote:Bezveze ste ovu zmiju silili,mogli ste to kratko jasno pojednostaviti...![]()
Uploaded with ImageShack.us![]()
ovako... ovo je do sad najsmiješnija koreografija u istoriji bh derbija. ubjedljivo. kobra?? mislim stvarno, vatafakjoš oni crtani miševi
šta li očekujemo naredni put. koreografiju sa evoksima? gledam na tv-u vidim zelene kartone, kontam da mi nije nešto u redu sa bojama. pritišćem tipku na daljinskom za kontrast boja, rekoh da popravim
još ona parola ofirna koja je propala. hvalim te bože što sam hordaš
ponos bosne i hercegovine!
- Mirnnes
#2262 Re: Sarajevski derbi
campa_xxx wrote:Cekaj da probudim sina da procita ove fore da vidim hoce li se smijati (prvi osnovne je)
I kad ga probudiš, vidi hoćel mu biti smiješan razlog što ga budiš
:p
- Baltazar_khan
#2263 Re: Sarajevski derbi
Dammme wrote: Ti si uspio i miševe upratitiSvaka ti čast. Ja sam vidio nešto, ali je pravo kratko trajao kadar.
-
sayw0t
#2264 Re: Sarajevski derbi
Baltazar_khan wrote:Dammme wrote: Ti si uspio i miševe upratitiSvaka ti čast. Ja sam vidio nešto, ali je pravo kratko trajao kadar.
-
strafna
- Zavatoni
#2266 Re: Sarajevski derbi
E odoh sad nasmijan spavati...stvarno su se Manijaci potrudili da nam poraz učine lakšim, pa nam suze od smijeha teku... 
- BHF_Manijak
#2267 Re: Sarajevski derbi
Fakat ne kontam sta je smijesno, koreografija je odlicno zamisljenja, miseve koji simboliziraju vas, pojavljuje se Kobra(inace jedan od prijeratnih TM znakova, sto je vec neko objasnio...) i misevi bjeze, sto je zeleno?! Pa valjda je trava zelana, po meni bi ofirnije bilo da je bilo plavo al eto...A druga i mozda najvaznija stvar, jednostavno na nasem Jugu takav kakav jeste, nemoguce je izvesti neke druge koreografije, sem eventualno slova ala ono GAZI ili TM, jer mu to gradja tribine ne dozvoljava, neko je to bas objasnjavo na org-u! Mi nemamo kompletnu tribinu i stadion kakvo je npr Kosevo ili evropski stadioni, jug ima onaj kratki a dugi dio tribine, pa tartan staza i stepeniste ispod, na tome je nemoguce izvesti neku ozbiljniju i zahtjevniju koreografiju!
-
sayw0t
#2268 Re: Sarajevski derbi
BHF_Manijak wrote:Fakat ne kontam sta je smijesno, koreografija je odlicno zamisljenja, miseve koji simboliziraju vas, pojavljuje se Kobra(inace jedan od prijeratnih TM znakova, sto je vec neko objasnio...) i misevi bjeze, sto je zeleno?! Pa valjda je trava zelana, po meni bi ofirnije bilo da je bilo plavo al eto...A druga i mozda najvaznija stvar, jednostavno na nasem Jugu takav kakav jeste, nemoguce je izvesti neke druge koreografije, sem eventualno slova ala ono GAZI ili TM, jer mu to gradja tribine ne dozvoljava, neko je to bas objasnjavo na org-u! Mi nemamo kompletnu tribinu i stadion kakvo je npr Kosevo ili evropski stadioni, jug ima onaj kratki a dugi dio tribine, pa tartan staza i stepeniste ispod, na tome je nemoguce izvesti neku ozbiljniju i zahtjevniju koreografiju!
Smijesno je sto to sve izgleda presmijesno. Rek'o bi covjek da ste nastali jucer pa se blamirate sa onako profesionalno odradjenim koregrafijama i parolama.
Last edited by sayw0t on 06/11/2011 00:37, edited 1 time in total.
- Dammme
#2269 Re: Sarajevski derbi
Nije problem u tome kako je zamišljeno. Kao što već ranije rekoh, čini se kao interesantna ideja.BHF_Manijak wrote:Fakat ne kontam sta je smijesno, koreografija je odlicno zamisljenja, miseve koji simboliziraju vas, pojavljuje se Kobra(inace jedan od prijeratnih TM znakova, sto je vec neko objasnio...) i misevi bjeze, sto je zeleno?! Pa valjda je trava zelana, po meni bi ofirnije bilo da je bilo plavo al eto...A druga i mozda najvaznija stvar, jednostavno na nasem Jugu takav kakav jeste, nemoguce je izvesti neke druge koreografije, sem eventualno slova ala ono GAZI ili TM, jer mu to gradja tribine ne dozvoljava, neko je to bas objasnjavo na org-u! Mi nemamo kompletnu tribinu i stadion kakvo je npr Kosevo ili evropski stadioni, jug ima onaj kratki a dugi dio tribine, pa tartan staza i stepeniste ispod, na tome je nemoguce izvesti neku ozbiljniju i zahtjevniju koreografiju!
Samo je problem u realizaciji.
-
strafna
#2270 Re: Sarajevski derbi
Aha to je to znaci,jbg sory fktBHF_Manijak wrote:Fakat ne kontam sta je smijesno, koreografija je odlicno zamisljenja, miseve koji simboliziraju vas, pojavljuje se Kobra(inace jedan od prijeratnih TM znakova, sto je vec neko objasnio...) i misevi bjeze, sto je zeleno?! Pa valjda je trava zelana, po meni bi ofirnije bilo da je bilo plavo al eto...A druga i mozda najvaznija stvar, jednostavno na nasem Jugu takav kakav jeste, nemoguce je izvesti neke druge koreografije, sem eventualno slova ala ono GAZI ili TM, jer mu to gradja tribine ne dozvoljava, neko je to bas objasnjavo na org-u! Mi nemamo kompletnu tribinu i stadion kakvo je npr Kosevo ili evropski stadioni, jug ima onaj kratki a dugi dio tribine, pa tartan staza i stepeniste ispod, na tome je nemoguce izvesti neku ozbiljniju i zahtjevniju koreografiju!
- Zavatoni
#2271 Re: Sarajevski derbi
Ako bi obećali da ćete izvesti nešto slično i na toj prijateljskoj sa repkom, možda bih i došao u utorak da gledam... da mi malo popravi dan nakon posla... 
-
strafna
#2272 Re: Sarajevski derbi
Zavatoni wrote:Ako bi obećali da ćete izvesti nešto slično i na toj prijateljskoj sa repkom, možda bih i došao u utorak da gledam... da mi malo popravi dan nakon posla...
-
sayw0t
#2273 Re: Sarajevski derbi
Ali fakat, kome ovo ne izgleda debilno, nije normalan
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#2274 Re: Sarajevski derbi
Jesi bezze ocami-LIBERO- wrote:Evo sada na vijestima bilo...
Vidjena grupica manijaka,jos uvijek ostali na jugu ..i dalje pokusavaju podici parolu![]()
- Baltazar_khan
#2275 Re: Sarajevski derbi

al žiku kobre. ko kad se tetovira neki šaban pa oblači kasnije onu majicu bez rukava
a ovaj miš ispod
bhf_manijak. a šta ako kobra i ovi miševi simboliziraju onu vašu šumicu iza juga? ima tamo raznih životinja. od zmija, do miševa