21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Troll_Happens

#2251 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by Troll_Happens »

meni nije jasno zasto mi uopste pripreme radimo u glupoj hrasnici na nekoj livadi kad imamo najbolje moguce uslove i centar u zenici... Da je pape pametan ko sto nije mogli smo se tamo pripremati i nabijat kondiciju ali ne tele naviklo na livadu i onda mu je lakse izvesti tamo stoku na ispashu...sto li valjda zbog pite i cevapa...
Realno ali realno imamo 2-3 igraca koji igraju vani i koji su kljucni igraci u svojim klubovima svi ostali koji igraju u nasoj repki su amateri ili srednja zalost koja se moze nadmetati sa prosjecnim ili ispod proesjeka ekipama. Kad mi jedan egipat ili USA ne mozemo dobiti sta ocekivat u osmini finala.. pa ubili bi nas francuzi da smo prosli bolje da nismo. Razmontirali su svicu samo tako... nas bi napunili duplo vishe...
Mi i jesmo samo za kvalifikacija i ako je moguce nekome da pomrsimo racune da se ne plasira sve ostalo je jos sa ovim igrackim kadrom naucna fantastika....

e pape pape

Code: Select all

http://www.klix.ba/sport/nogomet/susic-dao-slobodan-dan-zmajevima-igraci-uzivali-u-lijepom-vremenu/140622091
JThomas

#2252 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by JThomas »

zato što su nasko i ifeta blizu, harčenje i bančenje, slikanje s obožavateljima i obožavateljicama koje se kolektivno vlaže...

nažalost to je samo jedna u dugom nizu neprofesionalnosti. ko bi i imao muda da pokuša to razjebati suočio bi se sa bojkotom glavnih igrača-diva...
JThomas

#2253 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by JThomas »

mislim ne kažem ja da se igrači ne trebaju opustiti, nekad i napiti i zapjevati i slikati s rajom. ali sve ima svoje vrijeme i mjesto, a to sigurno nisu pripreme pred prvo veliko takmičenje za nas.
statixx

#2254 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by statixx »

Emenike se ne bi vidio da je Kolasinac bio na lijevom boku. Ne mogu se oteti utisku da im je nasa formacija olaksala posao u napadu, iako je prioritet bilo ne izgubiti i zatvoriti sto bolje njihove napadace.

One produzene 3 min. pokazuju da su sudije imale podrsku FIFE da Nigerija prodje dalje, uprkos njihovim greskama u 1. poluvremenu.
Last edited by statixx on 22/06/2014 21:02, edited 1 time in total.
Edin H.

#2255 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by Edin H. »

Kada sam vidio Safetov sastav rekao sam da cemo izgubiti (imam i napismeno :D ), a napisao sam i prije utakmice da me strah sta Safetu moze pasti na pamet.

Valjda je htio da bude fer, da svima da sansu, ali ne funkcionise to bas tako.
klavirdžija

#2256 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by klavirdžija »

Sve je ovo rezultat hayat+šemso portir+oba halida+ja sam veći patrijota od tebe+janjetina i mahir krkanli mentaliteta koji nam godinama definira i fudbal. Dobro je i da smo do ovdje došli bez ikakvog stvarnog sistema, zahvaljujući uglavnom dječurliji odrasloj vani koji makar osjetiše nekakav sistem.
It_is_a_Leclerc

#2257 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by It_is_a_Leclerc »

Ja ne znam zašto krivite igrače. Safet je kriv.
Njegova formacija je krivac što smo primili gol, što nismo stvarali šanse u drugom poluvremenu, njegove izmjene su krive što smo, umjesto u napadu, vrijeme provodili u dodavanjima, itd. itd.

Samo njega kriviti.
Edin H.

#2258 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by Edin H. »

JThomas wrote:zato što su nasko i ifeta blizu, harčenje i bančenje, slikanje s obožavateljima i obožavateljicama koje se kolektivno vlaže...

nažalost to je samo jedna u dugom nizu neprofesionalnosti. ko bi i imao muda da pokuša to razjebati suočio bi se sa bojkotom glavnih igrača-diva...
Bi sigurno, ali bih ja vise volio da smo ispali na taj nacin.

Nazalost vecina raje bi stala na stranu igraca da je do toga doslo.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#2259 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by hrasno38 »

Troll_Happens wrote:meni nije jasno zasto mi uopste pripreme radimo u glupoj hrasnici na nekoj livadi kad imamo najbolje moguce uslove i centar u zenici... Da je pape pametan ko sto nije mogli smo se tamo pripremati i nabijat kondiciju ali ne tele naviklo na livadu i onda mu je lakse izvesti tamo stoku na ispashu...sto li valjda zbog pite i cevapa...
Realno ali realno imamo 2-3 igraca koji igraju vani i koji su kljucni igraci u svojim klubovima svi ostali koji igraju u nasoj repki su amateri ili srednja zalost koja se moze nadmetati sa prosjecnim ili ispod proesjeka ekipama. Kad mi jedan egipat ili USA ne mozemo dobiti sta ocekivat u osmini finala.. pa ubili bi nas francuzi da smo prosli bolje da nismo. Razmontirali su svicu samo tako... nas bi napunili duplo vishe...
Mi i jesmo samo za kvalifikacija i ako je moguce nekome da pomrsimo racune da se ne plasira sve ostalo je jos sa ovim igrackim kadrom naucna fantastika....

e pape pape

http://www.klix.ba/sport/nogomet/susic-dao-slobodan-dan-zmajevima-igraci-uzivali-u-lijepom-vremenu/140622091
Meni recimo nije jasno kome je moglo pasti na pamet da izgradi u najzagadjenijem gradu u BiH a mozda i sire taj trening kamp. Nekada se YU reprezentacija pripremala na Igmanu i Bjelasnici za SP a mi napravimo kamp u Zenici. Sto ga ne napravise na Vlasicu?.
Tomahawk11
Globalni moderator

#2260 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by Tomahawk11 »

JThomas wrote:zato što su nasko i ifeta blizu, harčenje i bančenje, slikanje s obožavateljima i obožavateljicama koje se kolektivno vlaže...

Tesko je nama biti selektor. Valja svima ugoditi. Igracima, navijacima, savezu, politicarima...i jos ostvariti rezultat. Vidjecemo kako ce se postaviti sljedeci selektor.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#2261 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by hrasno38 »

statixx wrote:Emenike se ne bi vidio da je Kolasinac bio na lijevom boku. Ne mogu se odoliti utisku da im je nasa formacija olaksala posao u napadu, iako je prioritet bilo ne izgubiti i zatvoriti sto bolje njihove napadace.

One produzene 3 min. pokazuju da su sudije imale podrsku FIFE da Nigerija prodje dalje, uprkos njihovim greskama u 1. poluvremenu.
Da svaka cast i to nije niko spomenuo ali da je bio pravi sudija produzio bi utakmicu najmanje 5 minuta i kaznio bi golmana i najmanje dva igraca radi simuliranja i zadrzavanja vremena. Naravno kaznio bi i Besica radi startova i Kolasinca sto jebe majku pomocnom sudiji kao i Begovica koji je iznosio igraca Nigerije sa terena. Mada ova dva ne bi sigurno jer ne bi bilo potrebe jer samo kreten moze ponistiti onako cist gol.
emmir1

#2262 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by emmir1 »

Jebote Meksiko , Obala Slonovače i Argentina nam ne naprave 3 šanse dok smo igrali sa početnih 11 i u formaciji 4 5 1 .

Onda Safet u utakmici u kojoj ne treba samo da izgubi promijeni tu formaciju.

Ne mogu sebi da dođem da je ostavio Kolašinca na klupi , pa dobro ako ga je već ostavio zašto bar nije stavio Višću i Lulica da pokrivaju tu stranu a Medunjanina na klupu
IcedMFEarth

#2263 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by IcedMFEarth »

Ljudi, da vam ja nešto kažem. Ovo je Sušićev poraz 1/1.

:D
It_is_a_Leclerc

#2264 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by It_is_a_Leclerc »

Dragi navijači,

Nakon prespavane noći mogu reći da mi nije nimalo lakše, i dalje sam tužan i nesretan. Silno smo željeli razveseliti naš narod dobrim rezultatom i pobjedom, ali na kraju moramo priznati da smo zasluženo izgubili. Dali smo sve od sebe, borili smo se i sada je na nama da naučimo iz ovih grešaka i da u budućnosti budemo bolji. Pred nama je još jedna utakmica i moramo uraditi sve da je pokušamo dobiti, a onda se posvetiti kvalifikacijama koje dolaze.

Želim se još jednom zahvaliti svima vama, navijačima koji su putovali u Brazil ili nas bodrili kod kuće u Bosni i Hercegovini ili bilo gdje na svijetu. Vaša podrška nam mnogo znači.

Idemo dalje, uzdginutih glava.
- See more at: http://www.asmir1.com/bos/vijesti/3099- ... PV6dF.dpuf
FrozenCastle

#2265 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by FrozenCastle »

Gdje je ovdje profesionalnost sudije? Vidi mu face tipa "jesam im smjestio"... Image
statixx

#2266 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by statixx »

Najzalosnije je sto javnost nece ni dobiti odgovor na kljucno pitanje "Zasto Lulic sam na lijevoj strani?" i kakva je bila zamisao naseg trenera.
JThomas

#2267 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by JThomas »

Tomahawk11 wrote:

Tesko je nama biti selektor. Valja svima ugoditi. Igracima, navijacima, savezu, politicarima...i jos ostvariti rezultat. Vidjecemo kako ce se postaviti sljedeci selektor.
pa da, rezultat je na zadnjem mjestu, poslije sujeta, instagrama, raje, seljaka, politike. tačno tako i jeste.
Romanista 101%

#2268 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by Romanista 101% »

vi jos vjerujete da je ova fotka stvarna :D
Troll_Happens

#2269 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by Troll_Happens »

hrasno38 wrote:
Troll_Happens wrote:meni nije jasno zasto mi uopste pripreme radimo u glupoj hrasnici na nekoj livadi kad imamo najbolje moguce uslove i centar u zenici... Da je pape pametan ko sto nije mogli smo se tamo pripremati i nabijat kondiciju ali ne tele naviklo na livadu i onda mu je lakse izvesti tamo stoku na ispashu...sto li valjda zbog pite i cevapa...

e pape pape

Meni recimo nije jasno kome je moglo pasti na pamet da izgradi u najzagadjenijem gradu u BiH a mozda i sire taj trening kamp. Nekada se YU reprezentacija pripremala na Igmanu i Bjelasnici za SP a mi napravimo kamp u Zenici. Sto ga ne napravise na Vlasicu?.
pa ocito su sve talovi u pitanju. Neko je sa tim kampom oprao pare i izgradio nesto a sad sto to zvrlji prazno i nema funkciju ili se nalazi u najzagadjenijem dijelu bih to je druga prica. Mi svedno sta god radimo radimo bez logike. Jel hocemo put pravit nije problem napravimo pa se sjete da treba cijevi mjenjat pa ponovo razruse cijevi ugrade pa zabetoniraju pa skontaju da su zaboravili kablove polozit i sve tako... bjezi samo se nerviram kad pocnem razmisljat o nasoj logici i potezima koji nasi pametnjakovici vuku. :(
Kinaski

#2271 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by Kinaski »

Mi smo imamo dobar tim, za osmine finala minimum. Mada mislim da bi se mogla i francuska dobiti... Najslabija karika je Pape! A lose karike treba mjenjat.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2272 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by Velkoski »

Better Man

#2274 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by Better Man »

Kinaski wrote:Mi smo imamo dobar tim, za osmine finala minimum. Mada mislim da bi se mogla i francuska dobiti... Najslabija karika je Pape! A lose karike treba mjenjat.
Ovakvu Francusku bi teško dobili. Ljudi bi nas pretrčali i napunili mrežu do vrha.
al-em

#2275 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by al-em »

jebo mu ligata mater
Locked