Pa dobro ljudi,sto ne budete otvoreni.Mislim,ko fol napadate Bakira,kao on ne valja,a onda predjete na cijelu Sda.Znaci nije Bakir problem,vec cijela najznacajnija bosnjacka stranka,jel tako?
Pa evo,da se Bosnjaci odreknu Sda sta bi bio sljedece cega bi se trebali odreci?Vjere,sebe,Bosne?
I da sve bude islo po vasem planu..odreknemo se Bakira,pa Sda,pa Islama,pa sebe,pa Bosne dugo ce brate trajati ti procesi,nece se to stici provesti tokom trajanja vasih zivota,necete dozivjeti taj osjecaj zadovoljstva da unistite Bosnu i Bosnjake.
Mozda vam je brze i lakse da nas pobijete,ha???
Jednom probali vasi nalogodavci i oni sto su vas indoktrinirali bratstvom i jedinstvom,pa nije islo.Sad presli na druge metode,mada se ni ovog prethodnog metoda,oni preko Drine,nisu zauvijek odrekli,samo nemaju sad kapacitet za takvo sto.
Komunisti propagiraju kako ispastaju zbog Sda i Bosnjaka i traze da mi se odreknemo svega i da ponovo ispastamo zbog njih,jer to je znak tolerancije,pravednosti,morala i cega sve ne.
S kim nam to nudite bratstvo i jedinstvo,kad Srbi i Hrvati nece da cuju za to??
Kad imamo u vidu stavove ova dva naroda po tom pitanju,logicki nam se namece de se radi o obmani i da nam se nudi posrbljavanje ili da budemo "hrvatsko cvijece".
Mi se trebamo odreci svega,a od srba se ne trazi da se odreknu Milosevica,Mladica,Karadzica,pravoslavlja,srbovanja,cetnistva i sl.Kao ni od hrvata da se odreknu Tudjmana,Bobana,ustastva,erceg-bosne.Njihovi svecenici idu i ljube ruku osudjeniku za ratni zlocin.
Ma koga zajebavate
Hajte malo u Bijeljinu,Zvornik,Bilecu,Prijedor pa nam javite kakvi su vam rezultati promocije bratstva i jedinstva.