Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ultima_palabra

#2251 Re: Liverpool FC

Post by ultima_palabra »

Baudelaire wrote:Cristiano Ronaldo je primjetno još plaća iz vremena u Unitedu. Ni njeg ne gotivim, ali daleko je on od simulatora kakav je nekad bio, a rijetko u velikim utakmicama dobija faulove u svoju korist, čak i kad je stvarno fauliran. Sjetim se odmah scene protiv Balotellija i protiv Puyola, kad 2-3 puta nije dobio faul koji je postojao.
Cristiano je svoje veliko znanje prenio na Di Mariju :D On se sam malo dozvao...
Lakat Jebić

#2252 Re: Liverpool FC

Post by Lakat Jebić »

i nevjerovatno je ta promjena utjecala na moj stav prema njemu. u unitedu me strasno nervirao, sad sam ako nista ravnodusan :D offtopic, necemo vise
horion_bosona

#2253 Re: Liverpool FC

Post by horion_bosona »

:roll:
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#2254 Re: Liverpool FC

Post by odesveuhonduras »

EDIT: ja u pitanje ne dovodim njegove igracke sposobnosti, da se razumijemo .
Niko pametan to ne čini. Ja ga smatram jednim od talentiranijih igrača danas. Sam si je kriv što se više priča o njegovim lošim osobinama nego o dobrim. Čak mislim da je sam sebe doveo u situaciju da nije u stanju do kraja ni iskazati sve svoje kvalitete zbog prljavština koje radi na terenu, a onda i nervoze što je zbog toga ispravno uzet na zub navijača, a vrlo skoro će to biti i od sudija (već se vide naznake da ga sudije jednostavno ignoriraju čak i kad bi se faul možda i mogao svirati) i od strane FA.

Upropaštava sebi karijeru na vrlo jeftin način.
Teufik

#2255 Re: Liverpool FC

Post by Teufik »

Extra je igrac,strasno ga puno cijenim.Samo da manje simulira.Valjda dodje pameti.
Charuga
Globalni moderator

#2256 Re: Liverpool FC

Post by Charuga »

Rekorderi po broju pogođenih okvira gola
Liverpool je u ovome vodeći tim Premiershipa

Code: Select all

http://--- NO LINKS ---/clanak/631372072109/sport/Liverpool%20je%20u%20ovome%20vode%C4%87i%20tim%20Premiershipa/?ref=ostali
Tvrdokorna mrlja

#2257 Re: Liverpool FC

Post by Tvrdokorna mrlja »

a oni strucnjaci na source ba stavili neki klip,fol autorska prava sta li,i svaka sansa se vidi,a zatamne kod udarca u okvir gola.
i jos onaj iritantni cita sta pise dole :roll:
horion_bosona

#2258 Re: Liverpool FC

Post by horion_bosona »

e nek' se zavrsi, QPR nije posteno ni pogledao na gol a ne nesto vise, medjutim nikad ne znas moze li neka frljoka uci...

opet je ta famozna realizacija problematicna, citavu utakmicu Liverpool je bio dominantan (sem onih 5 minuta kad su ovi imali veci posjed :) )... trebalo je zavrsiti, pa da budem skroman, jedno 5:0... nekoliko stopostotnih prilika Suareza i Maxia, pogodjena precka pred kraj (brojanje se nastavlja :-) )... lopta se setala po petercu, precesto nikog nije bilo da ju ugura...

raduje lakoca s kojom su prilike stvarale... Downing i Maxi :thumbup:
LFC the kings

#2259 Re: Liverpool FC

Post by LFC the kings »

horion_bosona wrote:e nek' se zavrsi, QPR nije posteno ni pogledao na gol a ne nesto vise, medjutim nikad ne znas moze li neka frljoka uci...

opet je ta famozna realizacija problematicna, citavu utakmicu Liverpool je bio dominantan (sem onih 5 minuta kad su ovi imali veci posjed :) )... trebalo je zavrsiti, pa da budem skroman, jedno 5:0... nekoliko stopostotnih prilika Suareza i Maxia, pogodjena precka pred kraj (brojanje se nastavlja :-) )... lopta se setala po petercu, precesto nikog nije bilo da ju ugura...

raduje lakoca s kojom su prilike stvarale... Downing i Maxi :thumbup:
pa dobro,upravu si
ali kada svatis da smo celsi pobijedili 2 puta i citi izdominirali svatis da smo dobri protiv timova koji nas napadaju
ali s obzirom da ce nas puno manje timova napadat nego se branit to je lose :cry: :cry: :cry:
LFC the kings

#2260 Re: Liverpool FC

Post by LFC the kings »

decembar nije zasad isao po mojim ocekivanjima
mislio sam da cemo uzet 18 bodova i biti korak blize ligi prvaka
15 bodova nije lose ali je pitanje hocemo li ih mi uzet
nek smo mi QPR uzeli to su dobre vijesti
sljedeca ja villa tu isto treba pobijedit samo me strah da se ponovo ne isfulamo :? :?
LFC the kings

#2261 Re: Liverpool FC

Post by LFC the kings »

tottenham je danas izgubio sto je dosta dobro za nas,također mislim da ce sad tottenham totalno past(nadam se) :) :)
horion_bosona

#2262 Re: Liverpool FC

Post by horion_bosona »

Dalglish was delighted with the overall performance of his charges and is confident they are still moving in the right direction.
...
"Our performance was fantastic, and the only thing missing was the goals that confirm that.

"If you look at home performances they have been fantastic, look at points...maybe not. There is not a game we have played here that we couldn't have won, we shouldn't have won.

"The goalkeepers that have come here have done very well for their sides...I'm saying that again. Performance wise, we don't have any problem whatsoever, goals - yeah, we'd love more, and we'll get more."
apsolutno je upravu... pogotovo u utakmicama protiv dvojca na vrhu, Liverpool je bio blizi pobjedi...

bilo bi dobro da Chelsea veceras izgubi...
Tvrdokorna mrlja

#2263 Re: Liverpool FC

treba onog dembu dovest iz njukastla :roll:
alijagoro

#2264 Re: Liverpool FC

Post by alijagoro »

Tvrdokorna mrlja wrote:treba onog dembu dovest iz njukastla :roll:
Kud ces od njih kupovati,oderace vas kao za Carolla :D
Tvrdokorna mrlja

#2265 Re: Liverpool FC

alijagoro wrote:
:D :skoljka:
689908

#2266 Re: Liverpool FC

Post by 689908 »

alijagoro wrote:
:lol: :lol: :lol:
vaučer

#2267 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

alijagoro wrote:
Ali su zato Enrique dali ispod cijene.
Lucas Leiva

#2268 Re: Liverpool FC

Post by Lucas Leiva »

Pred Kerolom je vrijeme, dokazace svoju vrijednost... ubijedjen sam da ce biti dostojan nasljednik legendarnog Emila Heskija!
ultima_palabra

#2269 Re: Liverpool FC

Post by ultima_palabra »

Lucas Leiva wrote:Pred Kerolom je vrijeme, dokazace svoju vrijednost... ubijedjen sam da ce biti dostojan nasljednik legendarnog Emila Heskija!
:thumbup:
vaučer

#2270 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

:lol: Pa nemoš ga gore uvrijediti nego titulom Heskeyeva nasljednika.
Viva Lucas Leiva, suptilni ubadač!
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#2271 Re: Liverpool FC

Ma Carroll je dobar napadač. visok, jak, ima dobar šut nogom, odličan glavom.

Problem je što su ga budale iz Liverpoola platile 35 miliona i time nabili pritisak i njemu, i sebi. Da su ga platili 15-20 miliona, davno bi on proigrao. Ovako su sebe napravili budalama, a njemu će možda i karijeru upropastiti.
ultima_palabra

#2272 Re: Liverpool FC

Post by ultima_palabra »

Carroll treba biti glavni napadač u nekoj manjoj ekipi. Jače ekipe ne igraju fudbal na način koji njemu odgovara.
odesveuhonduras

#2273 Re: Liverpool FC

ma na kraju će u stokeu završiti. Dušu dao da kupi one ubačaje iz auta. On na jednoj, Crouch na drugoj strani - drama zagarantovana :D
Baudelaire

#2274 Re: Liverpool FC

Post by Baudelaire »

Ali još jednom :thumbup: za Lucasa Leivu. Maksimalno volim čitati njegove postove na ovom forumu, uvijek kratko i jasno :D
horion_bosona

#2275 Re: Liverpool FC

Post by horion_bosona »

odesveuhonduras wrote:Ma Carroll je dobar napadač. visok, jak, ima dobar šut nogom, odličan glavom.

Problem je što su ga budale iz Liverpoola platile 35 miliona i time nabili pritisak i njemu, i sebi. Da su ga platili 15-20 miliona, davno bi on proigrao. Ovako su sebe napravili budalama, a njemu će možda i karijeru upropastiti.
Chelsea ga je platio... :wink: deplasirana tema, momak '89. godiste, vec je stigao da bude i A reprezentativac, ima sve predizpozicije da bude medju najboljim napadacima PL u narednom desetljecu... ocigledno je da se slabo nosi s pritiskom, sto je razumljivo uzevsi u obzir njegove godine...

Carroll i Suarez za Torresa i Babela, odlican posao...
Post Reply