Glupaca, sad ce se ova dva mamlaza dodatno natakariti zguza naguz po klupama i krevetima... usput receno, zasto njih nisu kaznili zbog nehumanog odnosa do zivotinja?
Protekcija.
Moderator: anex
- Fifi, gledaj pravo,P308 wrote:Joj ove StanijeJa kad god gledam, ona ruzi ovog momka
Ja sam ga jo neki dan prozvala Fifi, po ovoj pjesmi, mislila sam je i ja postaviti...Sabirni centar wrote:- Fifi, gledaj pravo,P308 wrote:Joj ove StanijeJa kad god gledam, ona ruzi ovog momka
Fifi, digni rep.
Fifi, pazi drvo.
Fifi, nisi slep.
Fifi, mašnu pazi.
Fifi, lepo gazi.
Fifi, to ne njuši.
Fifi, gore uši.
Fifi, ti znaš ko si.
Fifi, ne prkosi.
Fifi, jezik niže.
Fifi, hodi bliže.
Fifi, ne skakući.
Fifi, sad ćeš kući...
Cura je neviđeni psihopata i kontrol frik.KatarinaKosaca wrote:I onda se još ljuti ako netko voli njega, a ne nju
![]()
![]()
Nadam se da će blago retardirani mir u svijetu Stanijin dečko doći sebi i vidjeti realnost. Nje nitko od nas u fazi zaljubljenosti znao šta radi, pa ne zna ni on... a ona mi je bila simpa u početku, sad kad vidim da ovo prelazi u klasično maltretiranje i iživljavanje sa njene strane, više ne..
I meni je to palo na pamet, ali on ne pokazuje ni malo samopoštovanja... Ali baš ni malo. Da je taktika, proradio bi mu ponos bar koji put.dječak sa šibicama wrote: Nisam ja bas siguran da je Fifi naivan, i on igra igru, slepa se uz Staniju, ona uz njega, i tako do finala.
dječak sa šibicama wrote:
Svi su skontali osim Ekijakupačica wrote:dječak sa šibicama wrote:![]()
Je li Jovančica skontala zadatak ili je još isfurana?
Sabirni centar wrote:Svi su skontali osim Ekijakupačica wrote:dječak sa šibicama wrote:![]()
Je li Jovančica skontala zadatak ili je još isfurana?![]()
![]()
Tačno, Memo želi izaći sa farme..Nucleo1985 wrote:Ma vidis da su se dogovorili