Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ambrozija wrote:Momci objasnite djevojci nesto Kako je moguce da smo SIGURNO prvi u grupi, kada Gruzija ima jos jednu utkamicu, ili se varam? Ne shvatam vam ja to medjusobni omjer, nemojte mi to objasnjavati
Mi smo Gruziju pobjedili 4 poena u Tblisiju,oni nas 1 poen u Sarajevu. Ako Gruzija pobjedi ,imace omjer kao i mi 6 pobjeda, 2 poraza,ali ce biti na 2.mjestu zbog tog medjusobnog omjera
Shvatila?
Last edited by roboth on 08/09/2012 22:50, edited 1 time in total.
Ambrozija wrote:Momci objasnite djevojci nesto Kako je moguce da smo SIGURNO prvi u grupi, kada Gruzija ima jos jednu utkamicu, ili se varam? Ne shvatam vam ja to medjusobni omjer, nemojte mi to objasnjavati
Mi smo Gruziju pobjedili 4 poena u Tblisiju,oni nas 1 poen u Sarajevu. Ako Gruzija pobjedi ,imace omjer kao i mi 6 pobjeda, 2 poraza,ali ce biti na 2.mjestu zbog tog medjusobnog omjera
Aaaha...ajme, kako sam glupa Hvala na odlicnom objasnjenju
Pa pobjedili ih mi na njihovom terenu +4, oni nas +1, u ukupnom zbroju poena mi smo bolji, skroz jednostavno
Gruzija je pobjedila BiH u Sarajevu.
BiH je pobijedila Gruziju u Tblisiju.
Dakle, odnos je 1:1.
Ono što se gleda je s koliko koševa su nas pobiejdila, a s koliko mi njih. Oni su nas dobili s 1 košem razlike, mi njih sa 4 koša, što znači da je to +3 u našu korist. Mislim da sam fino objasnio.
Aaaha...ajme, kako sam glupa Hvala na odlicnom objasnjenju
Nisi ti glupa
Last edited by roboth on 08/09/2012 22:52, edited 1 time in total.
Pa pobjedili ih mi na njihovom terenu +4, oni nas +1, u ukupnom zbroju poena mi smo bolji, skroz jednostavno
Sad sam shvatila...bio je to veliki proces, ali sam na kraju uspjela zahvaljujuci robothu, It_is_a_Leclerc i tebi.
It_is_a_Leclerc wrote:
Gruzija je pobjedila BiH u Sarajevu.
BiH je pobijedila Gruziju u Tblisiju.
Dakle, odnos je 1:1.
Ono što se gleda je s koliko koševa su nas pobiejdila, a s koliko mi njih. Oni su nas dobili s 1 košem razlike, mi njih sa 4 koša, što znači da je to +3 u našu korist. Mislim da sam fino objasnio.
Ima li gdje da se vidi tabela svih selekcija
da vidim ovo kako Srbija moze ispast i kako stoji hoce li i Turska ispast ako nista samo zato sto su nam pokupili igrace
Ne opterećujte se s tim šeširima. FIBA je najgluplja, najneuređenija organizacija na svijetu.
Još se ne znaju ni gradovi u kojima će se igrati, a kamoli šeširi.
Možda budemo drugi šešir, a možda i treći.
Ma bićemo vjerovatno u trećem šeširu
Prvi i drugi će popuniti ovi što direktno učetvuju, treći i četvrti vjerovatno prvi iz grupa, po učinku
Bar bi tako trebalo biti, ali što kaže kolega iznad, FIBA vam je to
legenda reala wrote:Ma bićemo vjerovatno u trećem šeširu
Prvi i drugi će popuniti ovi što direktno učetvuju, treći i četvrti vjerovatno prvi iz grupa, po učinku
Prvi i drugi će popuniti ovi što direktno učetvuju kao sto kazes, cetiri najbolje prvoplasirane ekipe idu u treci sesir,ostale dvije u cetvrti bas kao i dvije najbolje drugoplasirane iz kvalifikacija.
legenda reala wrote:Ma bićemo vjerovatno u trećem šeširu
Prvi i drugi će popuniti ovi što direktno učetvuju kao sto kazes, cetiri najbolje prvoplasirane ekipe idu u treci sesir,ostale dvije u cetvrti bas kao i dvije najbolje drugoplasirane iz kvalifikacija.
It_is_a_Leclerc wrote:Eto. I službeno sam zamolio šefa programa BHT-a da nas počasti snimkom košarkaša i odbojkaša.
Pa moguce je da snimak bude, ali da je tokom neprikazivanja meca onaj Mayer komentarisao. U suprotnom ne znam kako
Pa dobro. Ne treba nam komentator. Nećemo propasti bez njega
Želio bih da sebi snimim neke trenutke kojih nema u live prijenosu itd. Isto, kad bi nam pustili snimak odbojkaša, da snimim onu dodjelu, a možda i cijelu utakmicu.