Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
TheWatcher wrote:Otvoren put Sharapovoj i Azarenko do titule Mada bi Na Li mogla opet iznenaditi
Objektivno, samo ispadanje Serene im je znatno olaksalo.
Svakako mislim da Radwanska nije bila kandidat za titulu ovdje pored Azarenke, Sharapove, Na Li, Kvitove, Serene, Stosur, i pritajenih bivsih pobjednica: Ivanovicke, Schiavone i Kuznetsove.
Ne znam samo zašto su svi najavljivali Serenu kao kandidata za titulu prije turnira... ne može ona dobiti 3-4 jače protivnice na crvenoj zemlji, čak i da je prošla Razzano.
ultima_palabra wrote:Ne znam samo zašto su svi najavljivali Serenu kao kandidata za titulu prije turnira... ne može ona dobiti 3-4 jače protivnice na crvenoj zemlji, čak i da je prošla Razzano.
Sestre Wiliams nikad nisu bili favoriti na zemlji, ove sezone su Serenu zbog Madrida postavili kao favorita, a zaboravlja se kakva je to podloga bila.
ultima_palabra wrote:Ne znam samo zašto su svi najavljivali Serenu kao kandidata za titulu prije turnira... ne može ona dobiti 3-4 jače protivnice na crvenoj zemlji, čak i da je prošla Razzano.
Sestre Wiliams nikad nisu bili favoriti na zemlji, ove sezone su Serenu zbog Madrida postavili kao favorita, a zaboravlja se kakva je to podloga bila.
Pa dobro Serena je već uzimala Roland Garros, ali ove godine definitivno nije bila glavni favorit.
Stan propustio cistu priliku u ti-break-u drugog seta i sada je 1:1. Kako je samo dosadno gledati Simona a mogu tek misliti igrati s njim.
Uzgred, priznajte da Stan fino servira. E, bas ja onako udaram lopticu kod pocetnog udarca!
Par odlicnih poena Mahua, prva i jedina brake lopta i izjednacava na 1:1 u setovima protiv Rogera
Prvi set savršen za Rogera, jedna neprisiljena greska, 11 winnera, a u 2 setu jako tanko a Mhut se razigrao...nece se ovako moci protiv Berdycha ako dobaci do QF u sta ne sumnjam.