Danska - PortugalCollegeGunner wrote:Njemci vazda sretni bili... Ko igra protiv koga iduce kolo?
Holandija - Njemačka
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Danska - PortugalCollegeGunner wrote:Njemci vazda sretni bili... Ko igra protiv koga iduce kolo?
ako portugal dobije dansku začorbaće se.zlo87 wrote:Danska - PortugalCollegeGunner wrote:Njemci vazda sretni bili... Ko igra protiv koga iduce kolo?
Holandija - Njemačka
Hvala.zlo87 wrote:Danska - PortugalCollegeGunner wrote:Njemci vazda sretni bili... Ko igra protiv koga iduce kolo?
Holandija - Njemačka
Realno je Holandija jaca. Danas se malo opustili, mislili lako cemo, i opet su trebali dobiti.Sarajevo1946 wrote:Holandija će tuki da popuši, mater im jebem nesposobnu. Đubrad, em me povališe, em se godinama furaju da su nešto, a ništa su. Njemačka će da ih nauči kako se lopte igra.
Bas smorila utakmica. A 99% ljudi je ocekivalo dinamican i kvalitetan fudbal..kad ono..cyprus wrote:A grupa A trebala bit smor...![]()
![]()
odesveuhonduras wrote:haha, loew opet papa iz nosa
Kemal Malovčić wrote:holandija jaka? holandija jača od njemačke? nikad! holandija nikad slabija nije bila, i smatra ih se za favorite isključivo "zbog stare slave". ekipa u kojoj selektor ne može izbaciti nesposobnjakovića robena je nikakva ekipa. a pogotovo što s klupe kao nekakav spas ulaze odrpani van der vart i krampa kajt. tu su jedino dobri snajder, van persi i afelaj, ali oni svakako nemaju snagu za evropsko
nikog nisu pobijedili505sCrtom wrote:je li portugal pobijedio i jednu utakmicu poslij onog naseg potopa?
Dabogda im svaka takva bilaBHF_Manijak wrote:Joj Nanija, ko da San Marino - Brazil komentarise:
"Bili smo u podredjenom polozaju kod sudaca, ali tako je uvijek, Portugal nikada nema pomoc sudaca protiv velikih timova"![]()
![]()
Koji pacenik!
Naravno da je Bilić dno dna... ali ne mislim da je išta gori od ostalih naših komentatora (legendarni dvojac sa OBN-a izuzimam)... Dakle, svi su dno dnamasmavi wrote:Nije fazon sto Bilic ubacuje metafore, fazon je sto je frajer ANTI duhovit. Pokusava seljackim nekim humorom da nekoga nasmije, a meni se samo zaplace kad cujem kakve gluposti potencira uzastopno. Toliko je frajer nestrucan, naporan za slusati, da tacno oslikava jednu situaciju zaposljavanja preko veze, gdje nije bitno koliko znas, vec ko ti je iza ledja.
Po meni najgori komentator zadnjih 20 godina koji se pojavio na televiziji.
P.S. Njemacka dobro igrala, konstantno trcali. Uvijek oni ovako "lose" pocnu, pa kasnije kad uhvate ritam izbacuju redom, dok ne dodju do Spanije
naviko lola u Unitedu da im sviraju penale kad na centru padnuBHF_Manijak wrote:Joj Nanija, ko da San Marino - Brazil komentarise:
"Bili smo u podredjenom polozaju kod sudaca, ali tako je uvijek, Portugal nikada nema pomoc sudaca protiv velikih timova"![]()
![]()
Koji pacenik!