SA-X ... c'est moi
SEMUAgavrilo wrote:
SA-X ... c'est moi
Thanatos wrote:SEMUAgavrilo wrote:
SA-X ... c'est moi![]()
Parlament treba aktualizirati...neki su otišli u mirovinu...mladi ljudi neki pak došli.
Ja sam obična ljevica (zanemarimo ateizam, religija je privatna stvar), s međutim simpatijama prema dijelovima komunističke ideologije.
Gavrilo tebe svrstavam u EKSTREMNI CENTAR![]()
Vidim nema ni buhtelja. On će u nezavisne.
Himera wrote: Šta njega gurašja sam se prvi javio;a pape se ne ljuti i ne odgovara za visokog predsatavnika EU on more da mi bude samo desanka
mojne tako...pitt wrote:Ja vjerujem da ce papito naci odgovarajucu poziciju za tebe.....gdje mozes mahat metlom domilje voljehananah wrote:Ja sam dezurne Wjestica i ne pripadam ni jednoj stranci: D
Npr....cistacica hala:D
Jest vala....pogotovo kod nasdanas wrote:mojne tako...pitt wrote:Ja vjerujem da ce papito naci odgovarajucu poziciju za tebe.....gdje mozes mahat metlom domilje voljehananah wrote:Ja sam dezurne Wjestica i ne pripadam ni jednoj stranci: D
cistacice ovih dana imaju super perspektivu...![]()
![]()
a sve kaopitt wrote:Jest vala....pogotovo kod nasdanas wrote:mojne tako...pitt wrote: Ja vjerujem da ce papito naci odgovarajucu poziciju za tebe.....gdje mozes mahat metlom domilje volje: D
![]()
:D Kako se zove ona teta iz SDA....Senada Plavaric ili tako nesto?
:D:D
gdje cu reci da mi je amidzincadanas wrote:a sve kaopitt wrote:Jest vala....pogotovo kod nasdanas wrote: mojne tako...
![]()
:D Kako se zove ona teta iz SDA....Senada Plavaric ili tako nesto?
:D:D
![]()
![]()
ne znas...
![]()
: D
ponessiiii zaaa-sta-vuuuu...poraz sla-viiii-cu...ponesiiiii zaa-staaa-vuuu...druze zlaa-jiii-cuuumro je mostar wrote:znas da mi komunisti i boljsevici tome pridajemo veliku paznju i njegujemo te tekovine, tako da nema da se sekiras. Sve je spremno za drzavni udarda pamtis wrote:umro je mostar wrote: to ce ti biti dodatnih godinu dana nosanja kamenicapredajem se
a jesil osnovao UDBU , goli otok i tako to........da ja odmah
....zivio drug direktor....
![]()
![]()
vaistinu...previdih pravdu i vodoliju...navrati podjekad i maggyThe_Fluid wrote:NetocnoSD-6 wrote:samo da primjetim da je sa "crne liste" samo panasonic prezivio inkviziciju...a fakat bilo je to dobro vrijeme,i dobre diskusije,toliko harizme na jednom mjestu....ja sam tad još sazrijevo(kurs na Pogorpape wrote:Otprilike ovako, u demokratskim zemljama, izgleda jedan parlament. Uzimam sebi slobodu da Vas, cjenjeno pucanstvo SA-X-a, smjestim u parlamentarne klupe. Greske su moguce, ali .... to je moje vidjenje.
Ispred sarolikog troclanog predsjednistva i zbunjene tajnice, molim da zauzmete svoja mjesta.![]()
....................................................................... SA-X ... u parlamentarnim klupama
.................................................................................................![]()
![]()
![]()
.......................................................................................................![]()
.........................................................
.......... ultradesnicari: .......... desnicari: .......... desni centar: .......... lijevi centar: .......... ljevicari: .......... ultra ljevicari:
............ Livadic ....................... Winetou ............... The Fluid ............. Fair Life .................. Zili ................... Margareta
............ Engram ...................... Ciciban ................ Mravojed ............... Zoom ................... Zox .................. Babba
........... H2SO4 .................. Abdurrahman ........... Becho ................ St.Germain ............ Dinash
........... Ake .............................. Manijak ................. Mircerka ................. Victory ................... A
........... BosnjakAga .............. B.Dickus ............... Bobi ........................ Sojka ................. Soul Sista
........... Pravda30 .................... Micika ................... Tempora ................. Seha .................. H&D
........... Panasonic .................. Ragib ................... Dario-x ..................... Pitt ..................... Pooll
........... Vodolija33 .................. Sicky ..................... Sorge-sa .............. Vodenjak ............ Zlata
........... Jeff ............................... Gazz .................... C.Pantera .............. Havetinja .............. Kekec
........... Violentjack .................. Vidiovo ................................................... JBT
........... Vidi_vidi_vidi ................................................................................ Edit
.................................................................................................................... Novalic
................................................................................................................... Satriani
..........Nezavisni kandidati:
..........Stari ........ (zeleni)
..........Skljoco .... (bosanskohercegovci)
Sta kazete?
![]()
![]()
![]()
)...ali sam silom prilika uvucen u prve saffove :zzzz:dobrano prorjedjene
Vise od troje je prezivjelo
Sarajevo
Da li je moguc drzavni udar
Vijest da su lider Socijaldemokratske partije BiH (SDP) Zlatko Lagumdzija i bivsi sef Federalne obavjestajno-sigurnosne sluzbe (FOSS) Munir Alibabic-Munja na celu organizovane grupe koja radi na rusenju ustavnog poretka i izazivanju krize radi uvodjenja vanrednog stanja, odnosno drzavnog udara, vec danima je u centru paznje.
O ovoj temi, mediji u Federaciji pisu potpuno razlicito. Neki podrzavaju Alibabica i Lagumdziju tvrdeci da je to samo spekulacija i brutalna neistina, dok drugi potkrepljuju svoje kontra tvrdnje jakim argumentima.

The Political Compass™Welcome to The Political Compass™.
There's abundant evidence for the need of it. The old one-dimensional categories of 'right' and 'left' , established for the seating arrangement of the French National Assembly of 1789, are overly simplistic for today's complex political landscape. For example, who are the 'conservatives' in today's Russia? Are they the unreconstructed Stalinists, or the reformers who have adopted the right-wing views of conservatives like Margaret Thatcher ?
On the standard left-right scale, how do you distinguish leftists like Stalin and Gandhi? It's not sufficient to say that Stalin was simply more left than Gandhi. There are fundamental political differences between them that the old categories on their own can't explain. Similarly, we generally describe social reactionaries as 'right-wingers', yet that leaves left-wing reactionaries like Robert Mugabe and Pol Pot off the hook.
That's about as much as we should tell you for now. After you've responded to the following propositions during the next 3-5 minutes, all will be explained. In each instance, you're asked to choose the response that best describes your feeling: Strongly Disagree, Disagree, Agree or Strongly Agree. At the end of the test, you'll be given the compass, with your own special position on it.
The test is entirely anonymous. None of your personal details are required, and nothing about your result is recorded or logged in any way. The answers are only used to calculate your reading, and cannot be accessed by anyone, ever.
The idea was developed by a political journalist with a university counselling background, assisted by a professor of social history. They're indebted to people like Wilhelm Reich and Theodor Adorno for their ground-breaking work in this field. We believe that, in an age of diminishing ideology, a new generation in particular will get a better idea of where they stand politically - and the sort of political company they keep.
So are you ready to take the test? Remember that there's no right, wrong or ideal response. It's simply a measure of attitudes and inevitable human contradictions to provide a more integrated definition of where people and parties are really at

pape wrote:Himera wrote: Šta njega gurašja sam se prvi javio;a pape se ne ljuti i ne odgovara za visokog predsatavnika EU on more da mi bude samo desanka
Eh, ... sta ti mislis da se sa 250 postova moze u parlament!? Pa da bar pravis belaje k`o Mirnes ili potencijalni kandidat za "kancelara", .... moglo bi ti se i progledati kroz prste.
Ovako, ... mozda, mozda mozes dobiti funkciju onog sto broji glasove u sali.
-----------------------mIRCerka wrote:ti ne bi bio ti da cak i na temi koja je cista zayebancija na nash racun ne pomenes Aliju...Skljoco wrote: Ima ih ... "mali milion " I Sposobniji i Pametniji a pripadnici su
- Nacije i
- Naroda drzave Bosne i Hercegovine pa kao osoba koja je svjesna svojih "dometa" prijedlog Odbijam bez griznje savjesti !
Nisam ja kao neki Bosnjaci ... rahmet im dusi ... bili drzavnici a nisu znali drzati ni cobanskog scapa !
e Skljoco skljoco...
PS ja jos uvijek ne kontam moju poziciju centra, ni lijevi ni desni...