SA-X ... u Parlamentu ...

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
gavrilo

Post by gavrilo »

Image

SA-X ... c'est moi 8)
pitt

Post by pitt »

Koji te ovo levat zajahao :D:D:D:D:D:D
Saian

Post by Saian »

pitt wrote:Koji te ovo levat zajahao :D:D:D:D:D:D
wuhahahah ovaj je bolji od onog Juninhovog Realu sad u prosli utorak :D :D :D :D
Thanatos

Post by Thanatos »

gavrilo wrote:Image

SA-X ... c'est moi 8)
SEMUA :D
Parlament treba aktualizirati...neki su otišli u mirovinu...mladi ljudi neki pak došli.

Ja sam obična ljevica (zanemarimo ateizam, religija je privatna stvar), s međutim simpatijama prema dijelovima komunističke ideologije.
Gavrilo tebe svrstavam u EKSTREMNI CENTAR :lol:
Vidim nema ni buhtelja. On će u nezavisne.
mostarac

Post by mostarac »

ja bi ako ne prodjem za kancelara najradije bio sef obavjestajne sluzbe :D
jao koliko bi ih mrak progutao :D
Himera

Post by Himera »

Thanatos wrote:
gavrilo wrote:Image

SA-X ... c'est moi 8)
SEMUA :D
Parlament treba aktualizirati...neki su otišli u mirovinu...mladi ljudi neki pak došli.

Ja sam obična ljevica (zanemarimo ateizam, religija je privatna stvar), s međutim simpatijama prema dijelovima komunističke ideologije.
Gavrilo tebe svrstavam u EKSTREMNI CENTAR :lol:
Vidim nema ni buhtelja. On će u nezavisne.

Šta njega guraš :x ja sam se prvi javio;a pape se ne ljuti i ne odgovara za visokog predsatavnika EU on more da mi bude samo desanka :D
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

Himera wrote: Šta njega guraš :x ja sam se prvi javio;a pape se ne ljuti i ne odgovara za visokog predsatavnika EU on more da mi bude samo desanka :D
:D Eh, ... sta ti mislis da se sa 250 postova moze u parlament!? Pa da bar pravis belaje k`o Mirnes ili potencijalni kandidat za "kancelara", .... moglo bi ti se i progledati kroz prste. :oops: Ovako, ... mozda, mozda mozes dobiti funkciju onog sto broji glasove u sali. :-)
danas

Post by danas »

pape,
imam li ja stele kod tebe? :D :D :D :lol:
hananah

Post by hananah »

Ja sam dezurne Wjestica i ne pripadam ni jednoj stranci :D
pitt

Post by pitt »

hananah wrote:Ja sam dezurne Wjestica i ne pripadam ni jednoj stranci :D
Ja vjerujem da ce papito naci odgovarajucu poziciju za tebe.....gdje mozes mahat metlom domilje volje :D: D
Npr....cistacica hala :D:D
danas

Post by danas »

pitt wrote:
Ja vjerujem da ce papito naci odgovarajucu poziciju za tebe.....gdje mozes mahat metlom domilje volje :D: D
mojne tako...
cistacice ovih dana imaju super perspektivu... :D :D :D
pitt

Post by pitt »

danas wrote:
pitt wrote:
mojne tako...
Jest vala....pogotovo kod nas :D:D Kako se zove ona teta iz SDA....Senada Plavaric ili tako nesto? :D:D:D
hananah

Post by hananah »

Mislis sportskih hala :roll: More :D ali dok su sportasi jos uvijek unutra :D
danas

Post by danas »

pitt wrote:
danas wrote:
pitt wrote: Ja vjerujem da ce papito naci odgovarajucu poziciju za tebe.....gdje mozes mahat metlom domilje volje :D: D
mojne tako...
Jest vala....pogotovo kod nas :D:D Kako se zove ona teta iz SDA....Senada Plavaric ili tako nesto? :D:D:D
a sve kao :D :D :D ne znas... :D :D : D
pitt

Post by pitt »

danas wrote:
pitt wrote:
danas wrote: mojne tako...
a sve kao :D :D :D ne znas... :D :D : D
gdje cu reci da mi je amidzinca :D:D

jasta hanifa......poznate kao cenife u narodu :D
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

:roll:
gavrilo

Post by gavrilo »

Thanatos wrote:Gavrilo tebe svrstavam u EKSTREMNI CENTAR
fulas :D

Image
SD-6

Post by SD-6 »

umro je mostar wrote:
da pamtis wrote:
umro je mostar wrote: to ce ti biti dodatnih godinu dana nosanja kamenica :D
Image predajem se Image a jesil osnovao UDBU , goli otok i tako to........da ja odmah Image....zivio drug direktor....Image :D :D
znas da mi komunisti i boljsevici tome pridajemo veliku paznju i njegujemo te tekovine, tako da nema da se sekiras. Sve je spremno za drzavni udar :D
ponessiiii zaaa-sta-vuuuu...poraz sla-viiii-cu...ponesiiiii zaa-staaa-vuuu...druze zlaa-jiii-cuu :D
p.s.halali na nesto lošijem vokalnom umjecu :oops:
SD-6

#244 Re: SA-X ... u Parlamentu ...

Post by SD-6 »

The_Fluid wrote:
SD-6 wrote:
pape wrote::-) Otprilike ovako, u demokratskim zemljama, izgleda jedan parlament. Uzimam sebi slobodu da Vas, cjenjeno pucanstvo SA-X-a, smjestim u parlamentarne klupe. Greske su moguce, ali .... to je moje vidjenje.
Ispred sarolikog troclanog predsjednistva i zbunjene tajnice, molim da zauzmete svoja mjesta. :-)

....................................................................... SA-X ... u parlamentarnim klupama

................................................................................................. :( :D :oops:

....................................................................................................... :roll:

.........................................................Image

.......... ultradesnicari: .......... desnicari: .......... desni centar: .......... lijevi centar: .......... ljevicari: .......... ultra ljevicari:

............ Livadic ....................... Winetou ............... The Fluid ............. Fair Life .................. Zili ................... Margareta
............ Engram ...................... Ciciban ................ Mravojed ............... Zoom ................... Zox .................. Babba
........... H2SO4 .................. Abdurrahman ........... Becho ................ St.Germain ............ Dinash
........... Ake .............................. Manijak ................. Mircerka ................. Victory ................... A
........... BosnjakAga .............. B.Dickus ............... Bobi ........................ Sojka ................. Soul Sista
........... Pravda30 .................... Micika ................... Tempora ................. Seha .................. H&D
........... Panasonic .................. Ragib ................... Dario-x ..................... Pitt ..................... Pooll
........... Vodolija33 .................. Sicky ..................... Sorge-sa .............. Vodenjak ............ Zlata
........... Jeff ............................... Gazz .................... C.Pantera .............. Havetinja .............. Kekec
........... Violentjack .................. Vidiovo ................................................... JBT
........... Vidi_vidi_vidi ................................................................................ Edit
.................................................................................................................... Novalic
................................................................................................................... Satriani

..........Nezavisni kandidati:

..........Stari ........ (zeleni)
..........Skljoco .... (bosanskohercegovci)

:roll: Sta kazete? :roll: :-) :P
samo da primjetim da je sa "crne liste" samo panasonic prezivio inkviziciju...a fakat bilo je to dobro vrijeme,i dobre diskusije,toliko harizme na jednom mjestu....ja sam tad još sazrijevo(kurs na Pogor :D :oops: )...ali sam silom prilika uvucen u prve saffove :zzzz:dobrano prorjedjene :sad:
Netocno
Vise od troje je prezivjelo :-)
vaistinu...previdih pravdu i vodoliju...navrati podjekad i maggy :) oplete turu od totinjak postova na brzaka .i onda jope "misteriozno" nestane :D
Davy Crockett

Post by Davy Crockett »

S obzirom da nam stranci svima kroje kapu mogu li ja biti predstavnik OEBS-a.
da pamtis

Post by da pamtis »

Image

Sarajevo

Da li je moguc drzavni udar
Vijest da su lider Socijaldemokratske partije BiH (SDP) Zlatko Lagumdzija i bivsi sef Federalne obavjestajno-sigurnosne sluzbe (FOSS) Munir Alibabic-Munja na celu organizovane grupe koja radi na rusenju ustavnog poretka i izazivanju krize radi uvodjenja vanrednog stanja, odnosno drzavnog udara, vec danima je u centru paznje.
O ovoj temi, mediji u Federaciji pisu potpuno razlicito. Neki podrzavaju Alibabica i Lagumdziju tvrdeci da je to samo spekulacija i brutalna neistina, dok drugi potkrepljuju svoje kontra tvrdnje jakim argumentima.
:D dobra stara vremena :D Image
da pamtis

Post by da pamtis »

http://www.politicalcompass.org/

:D ljudi hajd da se "testiramo" (link ) pa da vidimo gdje je ko......... :D
The Political Compass™Welcome to The Political Compass™.
There's abundant evidence for the need of it. The old one-dimensional categories of 'right' and 'left' , established for the seating arrangement of the French National Assembly of 1789, are overly simplistic for today's complex political landscape. For example, who are the 'conservatives' in today's Russia? Are they the unreconstructed Stalinists, or the reformers who have adopted the right-wing views of conservatives like Margaret Thatcher ?
On the standard left-right scale, how do you distinguish leftists like Stalin and Gandhi? It's not sufficient to say that Stalin was simply more left than Gandhi. There are fundamental political differences between them that the old categories on their own can't explain. Similarly, we generally describe social reactionaries as 'right-wingers', yet that leaves left-wing reactionaries like Robert Mugabe and Pol Pot off the hook.
That's about as much as we should tell you for now. After you've responded to the following propositions during the next 3-5 minutes, all will be explained. In each instance, you're asked to choose the response that best describes your feeling: Strongly Disagree, Disagree, Agree or Strongly Agree. At the end of the test, you'll be given the compass, with your own special position on it.
The test is entirely anonymous. None of your personal details are required, and nothing about your result is recorded or logged in any way. The answers are only used to calculate your reading, and cannot be accessed by anyone, ever.
The idea was developed by a political journalist with a university counselling background, assisted by a professor of social history. They're indebted to people like Wilhelm Reich and Theodor Adorno for their ground-breaking work in this field. We believe that, in an age of diminishing ideology, a new generation in particular will get a better idea of where they stand politically - and the sort of political company they keep.
So are you ready to take the test? Remember that there's no right, wrong or ideal response. It's simply a measure of attitudes and inevitable human contradictions to provide a more integrated definition of where people and parties are really at
da pamtis

Post by da pamtis »

Your political compass
Economic Left/Right: -0.75
Social Libertarian/Authoritarian: 0.10

By adding the social dimension you can show that Stalin was an authoritarian leftist (ie the state is more important than the individual..........You can also put Pinochet....... :D :D a' s kim mene utrpase......... :D

Image

Himera

Post by Himera »

pape wrote:
Himera wrote: Šta njega guraš :x ja sam se prvi javio;a pape se ne ljuti i ne odgovara za visokog predsatavnika EU on more da mi bude samo desanka :D
:D Eh, ... sta ti mislis da se sa 250 postova moze u parlament!? Pa da bar pravis belaje k`o Mirnes ili potencijalni kandidat za "kancelara", .... moglo bi ti se i progledati kroz prste. :oops: Ovako, ... mozda, mozda mozes dobiti funkciju onog sto broji glasove u sali. :-)

Dobro hajde de nemoj se ljutiti :thumbup: samo se grebem za taj poso :D :D :D :D Pošto ne znam šta ču sad jer sam molbu več poslo u Brisel prihvatam ti ja bolan i taj poso :dance: brojanja samo da se radi :D

Samo nemoj me ćerati na belaj jer se čovjek onda vrlo teško vadi iz toga :D
Skljoco

Post by Skljoco »

mIRCerka wrote:
Skljoco wrote: Ima ih ... "mali milion " I Sposobniji i Pametniji a pripadnici su
- Nacije i
- Naroda drzave Bosne i Hercegovine pa kao osoba koja je svjesna svojih "dometa" prijedlog Odbijam bez griznje savjesti !
Nisam ja kao neki Bosnjaci ... rahmet im dusi ... bili drzavnici a nisu znali drzati ni cobanskog scapa !
ti ne bi bio ti da cak i na temi koja je cista zayebancija na nash racun ne pomenes Aliju...
e Skljoco skljoco...

PS ja jos uvijek ne kontam moju poziciju centra, ni lijevi ni desni...
-----------------------
A djest ti bona , doticnog prepoznala ?
:lol:
I jos nesto , Ja i kad se 'ajebavam , 'ajebavam se ozbiljno pa ti tu moju 'ajebanciju ne mozes prepoznat ! :lol:
Post Reply