Upoznajte Tuzlu :)
- manijak1
-
7th_Heaven
ej kod slatinaske Marakane...i gore iznad jos jedan tuzlanski ''simbol'' Sirano hahha...
inace,bas volim kad se igraju utakmice na Tusnju,mogu ih s terase pratit'...samo mi nije nekad prije bilo jasno ono ''Hej hej Tota hej u Jalu Dalabu'' hahha vak sam nesto preformulisala...
rijamu dalabu..
eeevo ga!!
eeevo ga!!
inace,bas volim kad se igraju utakmice na Tusnju,mogu ih s terase pratit'...samo mi nije nekad prije bilo jasno ono ''Hej hej Tota hej u Jalu Dalabu'' hahha vak sam nesto preformulisala...
rijamu dalabu..
eeevo ga!!
eeevo ga!!
-
sunday_morning
otkud ti znas za Sirano
hajd' sto znas za marakanu, sumnjiva si nesto..
manijak moze, 100 maraka da nakupis sa ove Marakane. ko tebi
manijak moze, 100 maraka da nakupis sa ove Marakane. ko tebi
- manijak1
Napravili stefukara_tz wrote:gdjes sunnday....
Veceras izbor sportiste godine Tuzla 2004 u 20:00h Bosanski kulturni centar...
Svidja mi se podforum pa cemo zajednickim snagama nesto napraviti., onoliko koliko ko moze i ima vremena....
Neću više otvarati ovu temu
Sunday ja mislio biti posrednik
Nego onaj mali genijalac i još veći , vaš gradonačelnik pokazuju da ima nade za BiH.
I kako stoje stvari sa Univerzitetom u Tuzli ...........čujem da je Elektrotehnički fakultet na zavidnom nivou kao i Medicinski .......pa one neke ampule
-
sunday_morning
fuki, svaka cast. ove su do sada najljepse. Banja mi je stvarno draga, tu sam ostavila nekih 10-tak godina zivota, na ovim stazama smo umirali na kondicionim treninzima...ah bilo nekad davno, sad se samo tu asikuje 
-
fukara_tz
i j...7th_Heaven wrote:i pije.
Evo vecerasnje sa Panonskog
Pogled na istocni dio grada
Opet istocni dio grada i malo jezera
Pogled na jezero
A neki hodaju po zaledjenom jezeru, i sad su se ove lampe na slanom bunaru upalile
Pogled na jezero
Pogled na zapadni dio grada

- pepeljara
Evo naseg pica, na zidu biblioteke. Veceras naravno!

Evo i ostalog ljudstva koji bude svaku vece ispred GLAVNE i jedine biblioteke u gradu

A evo i zgrade koja je u samom centru grada, kod caffe slobode, i kod slanog bunara, sad je to atrakcija, otvoreno proslog ljeta..

sVe slikano veceras:) Sa motorole v600!

Evo i ostalog ljudstva koji bude svaku vece ispred GLAVNE i jedine biblioteke u gradu

A evo i zgrade koja je u samom centru grada, kod caffe slobode, i kod slanog bunara, sad je to atrakcija, otvoreno proslog ljeta..

sVe slikano veceras:) Sa motorole v600!
-
fukara_tz
Super pepeljara....a fakat uvijek bude raje ispred biblioteke ja cesto prodjem tamo pored crkve....nego i tebe garant zima natjerala kuci....veceras je bas bilo hladno....sliko sam malo i raju nize pozorista to cu vam postirat drugi put...a da ne govorom o tome da ne bilo svjezih slika da nije pepeljare
...
-
dEnI_tz
Fina slika to kola i crno vino cini mi se 
kola+vino=bambus+dobro drustvo=nezaboravan provod hehe
moja formula dobre zabave
http://duri87.blogger.ba
kola+vino=bambus+dobro drustvo=nezaboravan provod hehe
moja formula dobre zabave
http://duri87.blogger.ba
-
7th_Heaven
Kod Gazde Kola djeriz onaj i plavac...
Cak je i policija okej ostave nas uvjek da popijemo do kraja.
Cak je i policija okej ostave nas uvjek da popijemo do kraja.
-
Harizmatican1
fukara_tz wrote:Super pepeljara....a fakat uvijek bude raje ispred biblioteke ja cesto prodjem tamo pored crkve....nego i tebe garant zima natjerala kuci....veceras je bas bilo hladno....sliko sam malo i raju nize pozorista to cu vam postirat drugi put...a da ne govorom o tome da ne bilo svjezih slika da nije pepeljare...
Sto sam te iznenadio fukaro za undergraund?
jel to bjese neka rupa??
meni je lokal ok cesto sam u bijeljini izlazio u slicne
kao sto je nirvana...
-
sunday_morning
kad ste kod price o Undergroundu, ipak je izgleda tacno da se zatvara! tip koji je kupio kockarnicu zeli ocito da zaokruzi svoj imetak.
(da i ja jednom stavim ovaj ljuti znak) evo jos jednom
cula sam da ce Djuka sve pokusati ali slabe su sanse. drzite placeve!
-
sunday_morning
fuki, kol'ko ti dodje ovaj jedan niz bamlje? 
-
Harizmatican1
Vidi pijace , vidi raje...
jeste vidjeli sto su vrijedni moji seljaci...
svega ima sucur allahu...
jeste vidjeli sto su vrijedni moji seljaci...
svega ima sucur allahu...
-
fukara_tz
Ma za tebe sunday dzaba jedan strucic a ostalo platit
Jel jedete sendvice kod legendarnog Borke? Kad se skrene u Bankerovu ona sendvicara....i kako mu je pravo ime znam da ga zovu Borko
Sliko sam kod njega ovaj pano gdje se raja potpisuje...komentari su tipa uvijek ostanes gladan kolko su dobri sendvici i sl

Jel jedete sendvice kod legendarnog Borke? Kad se skrene u Bankerovu ona sendvicara....i kako mu je pravo ime znam da ga zovu Borko
Sliko sam kod njega ovaj pano gdje se raja potpisuje...komentari su tipa uvijek ostanes gladan kolko su dobri sendvici i sl