ostvarili bi veci uspjeh. zato smo prije rata bili sigurno da cemo osvojiti medalju. zato sada srbi kad osvoje srebro kazu jebo to, nisi prvi (oni najvise potenciraju te uspjehe bivse drzave). dobro je neko rekao, kad oduzmes fudbal ( nogomet) u svakom sportu bi bili favoriti.gost iz ZG wrote:Romanista 101% wrote:Medju prvih 6 na ovom EP cetri su reprezentacije iz bivse yuge. E sad sta reci, i koju poruku poslat.![]()
je li može protupitanje? BEZ ikakvih političkih i nacionalnih insinuacija
Da li bi kao jedna zemlja u cjelini (mislim na ex YU), ostvarili ovakav uspjeh?
Isto pitanje vrijedi i za nogomet
... ili bi (opet) bilo frustracija; njega su pozvali u repku-mene nisu, iako sam bolji ... ili opet yebu selekciju po nacionalnom ključu, mora biti "ovih" malo "onih"... naš je bolji-ali susjed/komšija se mora (dobro) prodat pa on igra ... itd, itd.
Mislim da je ovako bolje. Prije samog prvenstva NE svađamo se međusobno; ko je ušao u repku, a ko ne - jer svak ima SVOJU
a, yebemo sve po malo i u Europi i svijetu - jer nas je 6, a ne kao prije samo 1.
e sad sto bi se kecman i bogdanovic tukli za mjesto u ekipi (recimo da su ista dva igraca) a samo jedan moze igrati, prosjecnom navijacu nista ne znaci. bitno je da repka dobija. to sto mi nikad nismo bili normalni nego bude da srbin igra a hrvat ne igra jer je trener srbin je druga prica...