EP Rukomet - Srbija 2012

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Locked

Navija se za?

Hrvatska
63
30%
Srbija
25
12%
Slovenija
11
5%
Njemacka
12
6%
Danska
31
15%
Svedska
7
3%
Island
10
5%
Makedonija
20
10%
Francuska
19
9%
Neko deseti
12
6%

Total votes: 210

Bodkin

#226 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by Bodkin »

gost iz ZG wrote:
Romanista 101% wrote:Medju prvih 6 na ovom EP cetri su reprezentacije iz bivse yuge. E sad sta reci, i koju poruku poslat.
8-)
je li može protupitanje? BEZ ikakvih političkih i nacionalnih insinuacija

Da li bi kao jedna zemlja u cjelini (mislim na ex YU), ostvarili ovakav uspjeh?
Isto pitanje vrijedi i za nogomet

... ili bi (opet) bilo frustracija; njega su pozvali u repku-mene nisu, iako sam bolji ... ili opet yebu selekciju po nacionalnom ključu, mora biti "ovih" malo "onih"... naš je bolji-ali susjed/komšija se mora (dobro) prodat pa on igra ... itd, itd.Image

Mislim da je ovako bolje. Prije samog prvenstva NE svađamo se međusobno; ko je ušao u repku, a ko ne - jer svak ima SVOJU
a, yebemo sve po malo i u Europi i svijetu - jer nas je 6, a ne kao prije samo 1. :D
ostvarili bi veci uspjeh. zato smo prije rata bili sigurno da cemo osvojiti medalju. zato sada srbi kad osvoje srebro kazu jebo to, nisi prvi (oni najvise potenciraju te uspjehe bivse drzave). dobro je neko rekao, kad oduzmes fudbal ( nogomet) u svakom sportu bi bili favoriti.

e sad sto bi se kecman i bogdanovic tukli za mjesto u ekipi (recimo da su ista dva igraca) a samo jedan moze igrati, prosjecnom navijacu nista ne znaci. bitno je da repka dobija. to sto mi nikad nismo bili normalni nego bude da srbin igra a hrvat ne igra jer je trener srbin je druga prica...
irvinx1

#227 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by irvinx1 »

insomnia88 wrote:
irvinx1 wrote:Pa da bude ko Kecman kad je zabio tricu u srid Zagreba. Jebi ga, ne desava se to cesto :D
Ne znam da li se netko sjeća zadnjeg susreta ove dvije ekipe prošle godine u švedskoj.
Duvnjak je u zadnjim sekundama imao kontru za pobjedu,sam je izašao bez golmana i pogodio stativu :D

A ovo što dolje pišeš....dala je BIH velik broj sportaša ali problem je što oni uglavnom žele igrat za srbiju ili hrvatsku,,a bošnjaci teško mogu sami...ne pomaže ni stanje u državi gdje svako vuče na svoju stranu.
Ja se sjecam kad je Srbija imala loptu za nerijeseno prije 4-5 godina i Shola odbrani udarac...
A ovi nasi sportisti uglavnom su Hercegovci koji igraju za Hrvatsku...
insomnia88

#228 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by insomnia88 »

irvinx1 wrote:Ja se sjecam kad je Srbija imala loptu za nerijeseno prije 4-5 godina i Shola odbrani udarac...
A ovi nasi sportisti uglavnom su Hercegovci koji igraju za Hrvatsku...
I to....iako nije isto kad golman obrani i kad pogodiš stativu sa 7m ,a nemaš igrača ispred sebe.
Znam da su to hercegovci koji se lože na Hrvatsku...ali to je jedan od razloga zašto BIH nema neke rezultate u sportu.
amrica

#229 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by amrica »

Murat Sabanovic wrote:da ih hoce razvaliti hrvati u sred beograda ,volio bi vise nego flasu chivasa 25 years old...

:D
irvinx1

#230 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by irvinx1 »

Image
S CILJEM smirivanja tenzija uoči polufinalnog okršaja Europskog prvenstva iz Srbije sve više stižu poruke pomirenja.

Facebookom tako kruži fotografija na kojoj su su hrvatski i srpski navijač okićeni nacionalnim rekvizitima. U pacifističkom duhu, na ovo se nadovezao i Istok Pavlović, profesor na beogradskom Fakultetu za medije i komunikacije.

Pavlović je na svom Facebook profilu uz spojene zastave Hrvatske i Srbije napisao:

"Ovo je moja nova slika profila, u tijeku je akcija zbog napada na Hrvate u Novom Sadu, u znak podrške sportu, civilizaciji i normalnom društvu. Ovu sliku danas stavljaju i Srbi i Hrvati, a jedan od ljudi koji su promijenili sliku profila je Hrvat čiji je otac poginuo u ratu. Stavite ovu akciju ako podržavate akciju", apelirao je Pavlović, dodavši:

"Za razliku od mnogih akcija koje su besmislene, mislim da ova akcija može pomoći ovim mehanizmom: srpski i hrvatski mediji prenijet će vijest o akciji, pročitat će je ljudi s obiju strana i imat će nekog efekta sigurno", zaključio je Pavlović.
Young Boy

#231 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by Young Boy »

Murat Sabanovic wrote:da ih hoce razvaliti hrvati u sred beograda ,volio bi vise nego flasu chivasa 25 years old...
što? :D
Bodkin

#232 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by Bodkin »

irvinx1 wrote:Image
S CILJEM smirivanja tenzija uoči polufinalnog okršaja Europskog prvenstva iz Srbije sve više stižu poruke pomirenja.

Facebookom tako kruži fotografija na kojoj su su hrvatski i srpski navijač okićeni nacionalnim rekvizitima. U pacifističkom duhu, na ovo se nadovezao i Istok Pavlović, profesor na beogradskom Fakultetu za medije i komunikacije.

Pavlović je na svom Facebook profilu uz spojene zastave Hrvatske i Srbije napisao:

"Ovo je moja nova slika profila, u tijeku je akcija zbog napada na Hrvate u Novom Sadu, u znak podrške sportu, civilizaciji i normalnom društvu. Ovu sliku danas stavljaju i Srbi i Hrvati, a jedan od ljudi koji su promijenili sliku profila je Hrvat čiji je otac poginuo u ratu. Stavite ovu akciju ako podržavate akciju", apelirao je Pavlović, dodavši:

"Za razliku od mnogih akcija koje su besmislene, mislim da ova akcija može pomoći ovim mehanizmom: srpski i hrvatski mediji prenijet će vijest o akciji, pročitat će je ljudi s obiju strana i imat će nekog efekta sigurno", zaključio je Pavlović.
:thumbup:
Murat Sabanovic

#233 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by Murat Sabanovic »

Young Boy wrote:
što? :D
zato sto ne pijem alkohol :D
KENJAC

#234 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by KENJAC »

irvinx1 wrote:Pa da bude ko Kecman kad je zabio tricu u srid Zagreba. Jebi ga, ne desava se to cesto :D
Ih kako ne desava? A Sale Djordjevic!!???
Creasy

#235 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by Creasy »

Smanjen kapacitet Arene, neće biti hrvatskih navijača

Generalni sekretar Rukometnog saveza Srbije (RSS) Božidar Đurković rekao je da će kapacitet Beogradske arene u mečevima polufinala Evropskog prvenstva biti 14.800 mesta i da neće biti hrvatskih navijača.

Na tribinama će biti samo navijači Srbije

"Olučili smo da kapacitet u Beogradskoj areni za meč protiv Hrvatske bude 14.800 mesta. Molim sve navijače da sportski i korektno navijaju, kao i od starta prvenstva", rekao je Đurković i dodao da je to dogovoreno na sastanku predstavnika RSS-a, Evropske rukometne federacije (EHF), Rukometnog saveza Hrvatske i
Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

Srbija igra protiv Hrvatske drugi meč polufinala u petak u 20.15 časova.

"Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije će sa svim raspoloživim kapacitetima učiniti sve da ovaj spektakl bude organizovan na vrhunskom nivou. U dogovoru RSS i Hrvatskog rukometnog saveza organizovanog dolaska navijača Hrvatske neće biti", kazao je Đurković.

Hrvatski savez preporučio navijačima da ne idu u Beograd!

Hrvatski navijači najverovatnije neće doći organizovano u Beograd na polufinalni meč rukometnog prvenstva Evrope sa Srbijom, preneli su ranije danas mediji u Zagrebu.

"Pokušavamo da uradimo sve što je do nas, ali u ovakvim situacijama organizator je bespomoćan. Trebalo bi da dovede 50.000 policajaca da bi sve prošlo kako treba. Moramo da se prilagodimo teškoj situaciji. Jedino što mi možemo da preporučimo navijačima da uopšte ne dolaze u Srbiju, jer mislimo da je to najpametnije", rekao je potpredsednik Rukometnog saveza Hrvatske Zoran Gobac.

Hrvatska državna televizija navela je i da su pojedine turističke agencije otkazale aranžmane za dolazak u Beograd, što je potvrdio i predsednik tamošnjeg saveza Sandi Šola.

Grupa huligana u utorak uveče napala je u Novom Sadu i u Rumi kolone vozila sa hrvatskim navijačima koji su se vraćali sa utakmice protiv Francuske. Srpska policija nakon toga privela je 12 osoba koji su osumnjičeni za organizaciju napada.

Hrvatski navijači u Novom Sadu su, prema tvrdnjama očevidaca, tokom utakmica i posle njih više puta skandirali "Vukovar, Vukovar" i "Ko ne skače, pravoslavac je".

"To je potpuno neprihvatljivo. Ako smo mi osigurali navijačima Hrvatske da bez problema bodre svoj tim, očekujemo da navijanje bude maksimalno korektno. Poštovanje mora da bude uzajamno", rekao je predsednik RŠ Velimir Marjanović.

Utakmica polufinala rukometnog EP Srbija - Hrvatska igra se sutra od 20.15 u Beogradskoj areni.
Meho Kodro

#236 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by Meho Kodro »

Image
north

#237 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by north »

burek_in_space

#238 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by burek_in_space »

north wrote:http://www.index.hr/sport/clanak/oko-30 ... 96003.aspx

Ipak bi moglo biti veselo.....
Nema nishta od toga, na granici ce biti zaustavljeni.
Baudelaire

#239 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by Baudelaire »

A što su krenuli? Da se kurče i mangupišu?
Baltazar_khan

#240 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by Baltazar_khan »

večeras kokice pred tv i gledat mega duel :mrgreen:

još ako bude kakve marisane na tribinama...
casa_vode

#241 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by casa_vode »

bosna123 wrote:Idemo Kroejsa 8)
:thumbup: 8-)
Creasy

#242 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by Creasy »

Baltazar_khan wrote:večeras kokice pred tv i gledat mega duel :mrgreen:

Ne vjerujem da ce se navijaci Srbije izmedju sebe tuci.
plejka2

#243 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by plejka2 »

IZ HRVATSKOG rukometnog saveza poručili su hrvatskim navijačima bez ulaznice da nemaju što tražiti u Beogradu. Mnogi misle drugačije i prema jutros primljenim informacijama ipak će biti organiziranih pokušaja navijača da prijeđu srpsku granicu. Pokušaja, zato jer ulaznice za polufinale nemoguće je nabaviti legalnim putem. Kapacitet BeoArene smanjen je za pet tisuća mjesta, s čime su organizatori dodatno smanjili mogućnost da hrvatski navijači kupe ulaznicu za polufinale protiv Srbije. Bad Blue Boysi ipak su se skupili, i njih 300-tinjak prije podne kreće za Beograd, Organizirali su tri autobusa, a mnogi idu i kombijima. Ulaznice nemaju.

Splitska Torcida također je najavila polaske za Beograd. Navodno je organiziran jedan autobus, a kreće i nekoliko kombija. Srpski organi reda savjetuju navijačima da se na granici prijave kako bi dobili pratnju do Beograda.Tvrde da nemaju najavljen organizirani dolazak iz Srbije, ali tvrde da će svatko tko se na granici prijavi kao navijač dobiti pratnju do Beograda. nisu precizirali misle li pri tom i na navijače bez ulaznica.

Policija u Srbiji je na nogama. Utakmicu će osiguravati pet tisuća policajaca. Tvrde da će im sa sigurnosne strane teži posao biti u nedjelju, kada se igraju utakmica za treće mjesto te finale. Hrvatska i Srbija ponovo će biti u istoj dvorani, ali bit će i veća cirkulacija navijača...

Bice ovde svega :razz:
irvinx1

#244 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by irvinx1 »

Image
NEKOLIKO igrača u redovima hrvatske i srpske reprezentacije igra zajedno u klubovima, a nakon nemilih događaji u Novom Sadu strasti su pokušali smiriti: Rasta Stojković, Marko Vujin i Žarko Šešum...

"Imam mnogo prijatelja među Hrvatima. Denis Buntić i ja igramo u poljskom Kilceu, moja žena se druži s njegovom i kućni smo prijatelji, kao familija. S Goranom Špremom i Mirzom Džombom sam proveo nezaboravne trenutke. Ne bih volio da naš susret s Hrvatskom nosi nacionalni naboj. Moramo gledati na to kao na jedan običan susret", rekao je Stojković za Novosti.rs.

Marko Vujin dobar je prijatelj s vratarom Hrvatske Mirkom Alilovićem...

"Tijekom putovanja na susrete Lige prvaka, Alilović i ja pričali smo samo o EP-u u Srbiji. Šalili smo se da ćemo se da ćemo se sresti u finalu, ali ni polufinale nije loše. Alilović je odličan golman, nema slabu točku i bit će mi teško pronaći put do gola", istaknuo je Vujin.

Žarko Šešum suigrač je pak Ivana Čupića...

"Ivan mi se javio iz Vršca da mi kaže kako mu je super u Srbiji. Nismo pričali otkako smo saznali da ćemo igrati u polufinalu. U klubu provodimo dosta vremena zajedno, ali kad izađemo na teren, neće biti prijateljstva", za kraj će Šešum.
irvinx1

#245 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by irvinx1 »

Sta ti je skupina primitivaca i kakav belaj vazda napravi.
amrica

#246 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by amrica »

Creasy wrote:
Baltazar_khan wrote:večeras kokice pred tv i gledat mega duel :mrgreen:

Ne vjerujem da ce se navijaci Srbije izmedju sebe tuci.
:cry:

bbb + torcida

"BBB, Torcida, Armada i Kohorta krenuli prema Beogradu!
Zagreb, 27.01.2012. 11:16Autor: Ivica Medo9 komentara
Iako srpske vlasti ističu kako ne očekuju dolazak hrvatskih navijača na večerašnju utakmicu, na srpskoj je granici već dva busa Torcide, a na putu je velik broj BBB-a i ostalih navijača.
Podijeli

Prema našim procjenama iz Zagreba je krenulo sveukupno tristotinjak hrvatskih navijača s tri autobusa i nekoliko kombija, a očekuje se da će im se priključiti još nekoliko stotina navijača iz ostalih hrvatskih gradova, ponajprije Osijeka, Slavonskog Broda i Vinkovaca.
Saznajemo da je veća skupina navijača krenula i iz Splita te ostalih dalmatinskih gradova, tako da bi u Beograd moglo stići tisuću do dvije tisuće hrvatskih navijača.
Hrvatska policija otpratit će kolonu autobusa i kombija do granica sa Srbijom na Bajakovu, a tamo će ih „preuzeti“ srpska policija.
Saznajemo da je policija već pri kretanju iz Zagreba izvršila detaljan pretres navijača i autobusa, svaki navijač pojedinačno je fotografiran i snimljen kamerom.
„Ne očekujemo veće probleme. Osiguranje utakmice je toliko da se tu teško može dogoditi bilo kakav incident. Svi imamo ulaznice, kupili smo ih preko interneta“, kazao nam je jedan od članova BBB-a.
Iz Vinkovaca se za Beograd sprema i veća skupina Ultrasa.
„Ide nas četrdesetak. Bili smo i u Novom Sadu protiv Španjolske. Zapalili su nam kombi i auto. Napravili su nam od Audija 3 Audi 2, ali ne damo se“, duhovito će nam jedan od Ultrasa.
Prema najnovijim informacijama, na granicu sa Srbijom već su stigla dva autobusa pripadnika Torcide.
Kako javljaju srpski mediji, tamošnja policija bit će brojna. Nekoliko tisuća pripadnika žadarmerije pazit će na red, a pred Arenom se nasumično legitimira domaće navijače. Također, nitko bez karte neće moći ući na područje oko Arene.
Meho Kodro

#247 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by Meho Kodro »

Oko 1.500 hrvatskih navijača krenulo prema Areni!

Image
(Autobusi sa hrvatskim navijacima na putu prema Beogradu)

Do polufinalne utakmice između Hrvatske i Srbije na Euru ostalo je još malo, a navijači se u velikom broju spremaju za Beograd. Prema nekim informacijama iz Zagreba kreće nekoliko autobusa s hrvatskim navijačima.

Prema procjenama u glavnom gradu Srbije očekuje se oko 1500 hrvatskih navijača, a zanimljivo je da za ulazak u zemlju neće biti potrebna ulaznica već samo putovnica. Ulaznice više nije moguće kupiti jer ih nema, no navijači se snalaze tako da otkupljuju karte od francuskih navijača koji su očekivali polufinale.

- Dogovoreno je da za utakmicu Hrvatska i Srbija kapacitet dvorane bude 14.800 mjesta. Dogovorom dvaju Saveza odlučeno je da organiziranog dolaska navijača iz Hrvatske neće biti. Inače, da imamo dvoranu koja može primiti 30 000 ljudi, bila bi premala koliko je zanimanje za ovu utakmicu - rekao je Božidar Đurković, glavni tajnik Srpskoga rukometnog saveza, prenosi Večernji list.

Tisuće policajaca uz četiri hrvatska neće dopuštati unošenje bilo kakvih zastava osim s nacionalnim obilježjima kao i nošenje majica i transparenata koji vrijeđaju na nacionalnoj osnovi. Da se ništa neće prepustiti slučaju govori da će tužitelj i sudac biti u samoj Areni kako bi mogli na licu mjesta procesuirati sve one koji narušavaju javni red i mir.

Iz srpske policije savjetuju hrvatskim navijačima da se na granici prijave kako bi dobili pratnju do Beograda.

Za hrvatske navijače bit će poseban dio parkinga, a zatvaranje ulica nije planirano.
24sata.hr
irvinx1

#248 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by irvinx1 »

Ma od nereda nema nista, ma koliko se neki nadali 8-)
tazmaniaBAN4

#249 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by tazmaniaBAN4 »

Oko 300 Boysa krece za Beograd, nema provjera ulaznica na granici!

Image

IZ HRVATSKOG rukometnog saveza poručili su hrvatskim navijačima bez ulaznice da nemaju što tražiti u Beogradu. Mnogi misle drugačije i prema jutros primljenim informacijama ipak će biti organiziranih pokušaja navijača da prijeđu srpsku granicu. Pokušaja, zato jer ulaznice za polufinale nemoguće je nabaviti legalnim putem. Kapacitet BeoArene smanjen je za pet tisuća mjesta, s čime su organizatori dodatno smanjili mogućnost da hrvatski navijači kupe ulaznicu za polufinale protiv Srbije. Bad Blue Boysi ipak su se skupili, i njih 300-tinjak prije podne kreće za Beograd, Organizirali su tri autobusa, a mnogi idu i kombijima. Ulaznice većina od njih nema, dok neki tvrde da imaju vaučere.

Splitska Torcida također je najavila polaske za Beograd. Navodno je organiziran jedan autobus, a kreće i nekoliko kombija. Srpski organi reda savjetuju navijačima da se na granici prijave kako bi dobili pratnju do Beograda.Tvrde da nemaju najavljen organizirani dolazak iz Srbije, ali tvrde da će svatko tko se na granici prijavi kao navijač dobiti pratnju do Beograda. Nisu precizirali misle li pri tom i na navijače bez ulaznica.

No, Jelena Bikić, glasnogovornica MUP-a rekla je da će preko granice moći svi hrvatski državljani s valjanom putovnicom, no i da će se pregledom vozila utvrđivati hoće li navijači biti pušteni. Ulaznice se na granici neć provjeravati, tvrde iz hrvatske policije. U Beogradu je za navijače iz Hrvatske osiguran i čuvani parking.

Policija u Srbiji je na nogama. Utakmicu će osiguravati pet tisuća policajaca. Tvrde da će im sa sigurnosne strane teži posao biti u nedjelju, kada se igraju utakmica za treće mjesto te finale. Hrvatska i Srbija ponovo će biti u istoj dvorani, ali bit će i veća cirkulacija navijača...

http://www.index.hr/sport/clanak/oko-30 ... 96003.aspx
tazmaniaBAN4

#250 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by tazmaniaBAN4 »

delije i grobari se udruzuju kako bi napali bad blue boyse

Do polufinalne utakmice između Hrvatske i Srbije na Euru ostalo je još malo, a navijači se u velikom broju spremaju za Beograd.

Prema nekim informacijama iz Zagreba kreće nekoliko autobusa s hrvatskim navijačima, a iz izvora bliskom navijačima doznajemo da su dobili prijetnje da se po dolasku u grad navijačke skupine Delije i Grobari, navodno, planiraju udružiti i zajednički ih napasti. Napad dviju skupina navodno se planira u blizini beogradske Arene te na benzinskim crpkama u okolici grada.

Prema procjenama u glavnom gradu Srbije očekuje se oko 1500 hrvatskih navijača, a zanimljivo je da za ulazak u zemlju neće biti potrebna ulaznica već samo putovnica. Ulaznice više nije moguće kupiti jer ih nema, no navijači se snalaze tako da otkupljuju karte od francuskih navijača koji su očekivali polufinale.

- Dogovoreno je da za utakmicu Hrvatska i Srbija kapacitet dvorane bude 14.800 mjesta. Dogovorom dvaju Saveza odlučeno je da organiziranog dolaska navijača iz Hrvatske neće biti. Inače, da imamo dvoranu koja može primiti 30 000 ljudi, bila bi premala koliko je zanimanje za ovu utakmicu - rekao je Božidar Đurković, glavni tajnik Srpskoga rukometnog saveza, prenosi Večernji list.

Zbog dolaska Bad Blue Boysa srpska policija će legitimirati sve sumnjive ljude oko Arene, piše Blic.rs.

Tisuće policajaca uz četiri hrvatska neće dopuštati unošenje bilo kakvih zastava osim s nacionalnim obilježjima kao i nošenje majica i transparenata koji vrijeđaju na nacionalnoj osnovi. Da se ništa neće prepustiti slučaju govori da će tužitelj i sudac biti u samoj Areni kako bi mogli na licu mjesta procesuirati sve one koji narušavaju javni red i mir.

Iz srpske policije savjetuju hrvatskim navijačima da se na granici prijave kako bi dobili pratnju do Beograda.

Za hrvatske navijače bit će poseban dio parkinga, a zatvaranje ulica nije planirano.

http://www.24sata.hr/nogomet/delije-i-g ... yse-251460
Locked