Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Lakat Jebić wrote:aj da ne otvaram novu temu, nema potrebe, reci te vi iskusni, nama manje iskusnim, koliko su vam trajala ta sto, @zenskaglava kaze, zavlacenja?
Moje najduže "šmekanje" je trajalo godinu dana i bila sam uvjerana da i on mene simpatiše dok nisam saznala da je u vezi godinu i neštA sitno.
Pošto ja, jel, ne prilazim.
Svidja mi se ovo sto brko pise, odmjeri i uzme mjeru Gdje su nestali muskarci koji prvi pridju, mozes se smijesiti, gledati, iskapase ti oci dok pridju
ljubav_aha wrote:zasto je vazno Ko je Kome Prvi prisao
zato jer zene u skladu sa tradicionalnim ucenjem ne treba da prilaze, a u osnovi i muskarci i zene su otprilike iste kukavice samo sto, eto, zene imaju opravdanje u onom "ja sam zena, ja ne prilazim"...sto bi onda bilo u rangu sa onim "ja sam muskarac i ne radim kucne poslove" a zene se izaspiaju na to...elem...prilazenje nije dovoljan uslov za osvajanje nekog i strah od neuspjeha (koji je mnogo cesci od uspjeha) je krivac za vjecito gledanje (ili ono sto ja govorim za jedan jako sirok spektar pojava - jedno je teorija (ono sto zene govore) a drugo praksa)
ljubav_aha wrote:zasto je vazno Ko je Kome Prvi prisao
zato jer zene u skladu sa tradicionalnim ucenjem ne treba da prilaze, a u osnovi i muskarci i zene su otprilike iste kukavice samo sto, eto, zene imaju opravdanje u onom "ja sam zena, ja ne prilazim"...sto bi onda bilo u rangu sa onim "ja sam muskarac i ne radim kucne poslove" a zene se izaspiaju na to...elem...prilazenje nije dovoljan uslov za osvajanje nekog i strah od neuspjeha (koji je mnogo cesci od uspjeha) je krivac za vjecito gledanje (ili ono sto ja govorim za jedan jako sirok spektar pojava - jedno je teorija (ono sto zene govore) a drugo praksa)
zato trebaju svi pokusati,a ne iskljucivo muskarci , o tome pisem
tradicinoalno je misjenje takodjer;musakrac je musakrcina ako prvi pridje,e pa mozda je samo iskusan zenskaros,a u dusi chicken za vaznije stvari u zivotu,pitam se,kakve veze ima prialzenje muskaraca zenama sa donosnjem drugih odluka u zivotu
Fady_dila wrote:Ja sam svom dragom prisla prva gledala sam ga neko vrijeme , gledao me je ... ali nista ! i ja fino pridjem momku ... i evo vec 6 godina smo skupa , planiramo cio zivot provest tako ... nije uopce bitno ko je kome prvi prisao , veza ce ili funkcionisati ili ne , bez pobzira na to
Fady_dila wrote:Ja sam svom dragom prisla prva gledala sam ga neko vrijeme , gledao me je ... ali nista ! i ja fino pridjem momku ... i evo vec 6 godina smo skupa , planiramo cio zivot provest tako ... nije uopce bitno ko je kome prvi prisao , veza ce ili funkcionisati ili ne , bez pobzira na to
Faki osjetiš li na promjenu vremena ono gdje te kravica gurknula?
(r)evolucionarka wrote:Nisam nikad prva prisla momku, jednostavno nisam taj tip..Cijenim muskarce koji se usude prici djevojci, cak i ako mi se ne sviđa momak, ljubazno popricam s njim (u slucaju da je normala momak, a ne komad budale
Ima jedan, vidjam ga relativno cesto u zadnje vrijeme, bavimo se pomalo sportom gledanja, naprosto mi dodje da prekrsim pravilo,pridjem,pa kud puklo da puklo...
Ma prelomi to i nek ide u vraga! Ne moraš mu prilaziti i neku sada priču smišljati, samo ćeš se spetljati i ispasti paglu. Uhvati mu pogled i lagano pređi jezikom preko usana kružnim pokretom. Možeš onako malo i palacati jezikom pritom ali to je već stvar individualnih preferenci.
Hvala na savjetu, ako ovo sa palacanjem jezikom ne upali, stvarno ne znam sta bi drugo upalilo
hvala, ali mislim da cu preskociti ovaj dio sa usnama i jezikom