Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Evo jedan solidan horor, kojeg čini mi se nije niko preporučio ovdje.
Ništa pretjerano originalno...malo 'exorcista' kombinovano sa malo 'blair witch projecta' uz malo truda oko zapleta u scenariju...rezultat je 'sasvim OK' low-budget horor...
Pitarrr82 wrote:Ma eto nisam zaspao ali se nisam bas nesto ni prepao a to mi prije svega cini horor
i nemaš se od čega prepasti.... ne sjećam se kada sam zadnji put pogledala neki dobar old school horor da se ono baš prepadnem
sinoć sam pogledala The Human Centipede (First Sequence)
Ja kad sam cuo naziv filma nisam nikada pomislio da ga pogledam a bas sam se nazelio tih "old school horora", nema od toga nista vise osim ako ne gledas bas nesto staro...
baš je dobar film
nisam ja kriv što sam negdje bezveze čitao nešto i neko je replicirao tipa
to me podjeti na onaj film o djetetu koje ....
ne možeš se zaštitit od toga pogotovo kada je tako upečatljivo
inače zaboravim spojlere ovdje su samo 1 bitan lik + žena
a neki dan odgledao onaj korejski, A Tale Of Two Sisters, na preporuku s raznih foruma... niđe veze film možda će me sad neki mrzit, uglavnom gledo sam s cimerima i niko nije shvatio, dosadan film, pola filma niko ništa ne priča, od početka čekam kad će počet film, kad on i završi, ja nisam dočeko početak i radnju da sam bar šta skonto http://www.imdb.com/title/tt0365376/
silver testelone wrote:već nekoliko dana sam u horor fazonu... danas odgledao Orphan... predobar, iako nije toliko horor http://www.imdb.com/title/tt1148204/
a neki dan odgledao onaj korejski, A Tale Of Two Sisters, na preporuku s raznih foruma... niđe veze film možda će me sad neki mrzit, uglavnom gledo sam s cimerima i niko nije shvatio, dosadan film, pola filma niko ništa ne priča, od početka čekam kad će počet film, kad on i završi, ja nisam dočeko početak i radnju da sam bar šta skonto http://www.imdb.com/title/tt0365376/
ne znam ko mu dade ovako visoku ocjenu
orphan je dobar film. ali je i tale of two sisters predobar. meni je bio strašan, ali ja sam strašljiva cura pa eto
evo objašnjenje malim spoiler slovima onako kako sam ja procitala i skontala ona glavna sestra je sizofrenicna, maceha i druga sestra koje se javljaju u citavom filmu su zapravo ona. sestra joj je poginula nekad prije, kad je otkrila majku obješenu u ormaru i ormar pao na nju a pošto se ona svadjala s maćehom nije otišla pogledati kakva je buka, a možda je mogla spasiti. pa je poludila od krivice:D eto ukratko:D
heh hvala na objašnjenju, i ja sam tako nekako skonto na kraju, al opet nisam bio siguran... jbg takav film, al brate zakomplikovali za obične smrtnike, cijeli film pun nekih wtf scena
Btw volim horore u kojima nema vizuelno strašnih scena, nego onako isprepadaš se, ko Hitchcock što je znao odradit, sjećam se davno nekad Rosemary's Baby kad sam gledo... jbt bio sam danima isprepadan... sad ne znam da li zato što sam bio skoro pa skroz dijete il... nemam pojma
silver testelone wrote:heh hvala na objašnjenju, i ja sam tako nekako skonto na kraju, al opet nisam bio siguran... jbg takav film, al brate zakomplikovali za obične smrtnike, cijeli film pun nekih wtf scena
Btw volim horore u kojima nema vizuelno strašnih scena, nego onako isprepadaš se, ko Hitchcock što je znao odradit, sjećam se davno nekad Rosemary's Baby kad sam gledo... jbt bio sam danima isprepadan... sad ne znam da li zato što sam bio skoro pa skroz dijete il... nemam pojma
Rosemary pogledaj opet i vidjet ćeš da nije uopšte strašan! Ipak si bio skroz - pa skroz dijete meni je više mistery nego horor. Gledala ga i ja opet nedavno, totalno drugi doživljaj ali je dobar, što jest!