Ovi postovi su samo privremeno, čekaj dva tri dana pa ćeš vidjet
Raskidi dugih veza...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Zatamnjena stakla
#226 Re: Raskidi dugih veza...
Šta blatite čovjeka, pustite nek se istrese 
- coinspinner
#227 Re: Raskidi dugih veza...
znatiželja:jeste li sada oboje u novim vezama?LittleGirlBlue wrote:Neka pravila vezana za to ko koga vise ostavlja - glupo je i pokusavati.. I sama sam imala iskustvo sa pre(dugom) on off vezom, koja se "protegla" na preko 4 godine. Ni sama ne znam zasto, vjerovatno zato sto u vrijeme kada je zapocela veza jos uvijek nismo najozbiljnije razmisljali o tome da li oboje trazimo nekog tek za pokoji izlazak ili za neku ozbiljnu vezu, a onda, bilo je i tek kako lijepih trenutaka, no nakon nekog vremena, kad smo se kao "uozbiljili" pocela sam shvatati kako mi takva osoba ne odgovara i kako bismo jedno sa drugim tesko izasli na kraj. No tad smo jedno drugo vec zavoljeli i fakat smo jedno kod drugog pokusavali ispravljati odredjene stvari - sto je totalni nonsens, jer nema tog za koga bi se moglo promijeniti karakter, narav, temperament.. I dok ti svi pricaju i savjetuju te i prognoziraju propast takvih pokusaja, ne mozes da shvatis ili ne zelis, nakon toliko vremena, sve dok sam ne dodjes do tog zakljucka. U tome svemu prodju godine i zaista kao zena pocinjem pomalo razmisljati i o svim stvarima o kojima su pisali neki od vas, pomalo tu ima straha od samoce nakon toliko vremena, vise nismo tako mladi, mozda nikad nece naici neko bolji itd itd.. No na kraju, ja sam sve prekinula, jer naprosto to nije bilo to, dzaba i strah od samoce i toga da mozda zaista nece naici niko odgovarajuci. Nije islo, nisam mogla ostati u toj veziA sada, nakon svega, pa mogu da kazem da iako je bila greska ostati toliko dugo u takvoj vezi, nisam sigurna da bih se, da sam ponovo u toj situaciji, uspjela iscupati ranije. Ovako sam (smo) zaista uvidjeli da to ne bi funkcioniralo i to je jedno zatvoreno poglavlje. Da sve to nisam/nismo prosli vjerovatno bi se pitali sta bi i kako bi bilo da smo probali jos i nesto trece..
on topic: ne može se baš reći da raskida onaj kome dosadi, dojadi, ko shvati da to nije to... ako je loše, oboma je loše, ali jedno će to da trpi, a raskinut će onaj ko ima više hrabrosti da to učini. muškarac ili žena, nebitno.
-
giovanni galli
#228 Re: Raskidi dugih veza...
Šta blatite čovjeka, pustite nek se istrese 
onda idemo ti i ja na dele alpi gledati muzej uzivo ahaha
- Zatamnjena stakla
#229 Re: Raskidi dugih veza...
giovanni galli wrote:Šta blatite čovjeka, pustite nek se istrese
Hahaha povedi nam kakvu žeMsku
-
laly
#230 Re: Raskidi dugih veza...
brad90 wrote:MEHAN je na tvojoj strani, ti si iz bolje kuce i okucnice.... samim tim i porodice. Pozavrsavao si visoke skole i mnoge ispite polozio. Prsten si kupio i vjerovatno si jedan od najljepsih djecaka u gradu. Ta ce ona![]()
Samo tako.... nemoj da je zoves nego opali i doktorat da od sljedece ako kojim slucajem bude imala zavrsen master budes takodje bolje. Balkan balkancima, Bosna bosnajcima..... ubij, zakolji da feminizam ne postoji !!!
-
panicna
#231 Re: Raskidi dugih veza...
Vidim ovdje se zestoko zakuhalo , ja sam se nadala nekom sretnom zavrsetku ..
Bas mi je "zapelo " za oko u predhodnim postovima kako je rekla da ce sudbina pokazati, to je najgluplja stvar koju ti neko moze reci , i kazem to iz svog iskustva mozda je surovo ali to je samo izvlakusa, to je izgovor za kukavice koje ne znaju kako da kazu istinu u oci osobi sa kojom su proveli toliko vremena, cak i vrijedanje inteligencije. Za ljubav se naravno treba boriti, ali treba znati i kada prestati, po mome misljenju mislim da si ti dosao do te tacke, kada trebas da se potrudis da sto prije zaboravis tu djevojku i ako ikako mozes nastavis dalje sa svojim zivotom.Jer vjeruj trenutak kada je ona odlucila tebi to reci, ona je u sebi vec odustala od te veze, na stranu i njene suze i zagrljaji u tom trenutku Ona je otisla, da je zeljala da se vrati imala je priliku ali nije. Bolno jeste, ali zivot ide dalje...oprosti na surovosti mojih rijeci i nemoj se uvrijediti.
Bas mi je "zapelo " za oko u predhodnim postovima kako je rekla da ce sudbina pokazati, to je najgluplja stvar koju ti neko moze reci , i kazem to iz svog iskustva mozda je surovo ali to je samo izvlakusa, to je izgovor za kukavice koje ne znaju kako da kazu istinu u oci osobi sa kojom su proveli toliko vremena, cak i vrijedanje inteligencije. Za ljubav se naravno treba boriti, ali treba znati i kada prestati, po mome misljenju mislim da si ti dosao do te tacke, kada trebas da se potrudis da sto prije zaboravis tu djevojku i ako ikako mozes nastavis dalje sa svojim zivotom.Jer vjeruj trenutak kada je ona odlucila tebi to reci, ona je u sebi vec odustala od te veze, na stranu i njene suze i zagrljaji u tom trenutku Ona je otisla, da je zeljala da se vrati imala je priliku ali nije. Bolno jeste, ali zivot ide dalje...oprosti na surovosti mojih rijeci i nemoj se uvrijediti.
-
giovanni galli
#232 Re: Raskidi dugih veza...
hehehe nema problema, nema tu surovosti!
- bezbrizna
#233 Re: Raskidi dugih veza...
ne kontam zasto je bitno da li su to momci ili djevojke. bitnije je koji je razlog raskida, spol tu ne igra neku znacajnu ulogu, bar po mom misljenju.rika wrote: "U slucaju raskida duzhe veze,ko je taj ko bude/biva cesce ostavljen? Da li su to momci ili djevojke?"
- hrle1976
#234 Re: Raskidi dugih veza...
A je kurca i ljubavnih veza i jada danas. U moje vrijeme je znalo se ko upravlja vezom. Trebo si i ti biti musko pa reci slusaj ja sam ovdje muskrac i zenim te kad mi se bude htejlo zeniti a to ce biti kad napunim 30 god. npr. do tada hocu da sam u vezi kakvoj sam jer mi je dobra i ti mi odgovraras jer da mi sta bolje treba davnih dana bi te ja napustio, ako ti je stalo do zenidbe sada izvoli idi sebi trazni nekoga ko ce da te sutra zeni samo meni si sasvim ok a da se sada zenimo nepada mi napamet, jer sams rekao ne prije 30 god. Tako to ide pa nek razmislja. I nema ono biti fin kad ona hoce da se ide u setnju u park ti se dogovoris sa drustvom da idete igrati hokeja na ledu i piti pivu.giovanni galli wrote:evo da se i ja prijavim u ovaj koktel zivotnih ljubavnih jada, nakon 6 i pol godina i ja dobih nogu, osjecaj, hmm nevjerica preovladava, rece mi da ne misli da cu je ikad ozenit, i da nista ne cinim da dodjemo do tog stadija. dok je prekidala, suze su uglavnom govorile umjesto nje, a njen zagrljaj je bio toliko jak da sam mislio da ce mi vazduha nestati, sva se tresla, od suza grceva, pitala je da li cu ikad drugu voljeti kao sto sam nju, bio sam sav zbunjen, ni na sta nisam znao da odgovorim, jer nisam mogao da shvatim da stvarno odlazi, nisam mogao da vjerujem, ono kad vidis, kad gledas u necije oci, vidis sjaj, zelju u njima, kad ti taj neko na rastanku tako njezno miluje lice. proslo je evo i mjesec dana, zvao sam je, molila je da ne zovem, jednom sam je i vidio, prepolovila se, njen mi brat veli da nece da jede i da place u sobi, ali godine su tu vrijeme se udat imati djecu. svejedno se osjecam tako izdano, napusteno, nikad se nismo svadjali, nikad radili neke scene, uvijek smo se voljeli tako njezno, tako sigurno i jako. i dalje je volim, i dalje je zelim, sto je najgore i zenit sam mislio samo nju, ali eto sad osta samo da se ceka sudbina i njena odluka. mada nikad nisam shvatao ljude, koji ce radje da pate, da traze nesrecu i problem tamo gdje ga nema, nego da uzivaju u rijetkim sretnim i laganim trenucima koje ovaj zivot pruza... ne znam ni sam koje dalje poteze ciniti, sta uraditi, kako se postaviti, najgore su noci, kad sjecanja i zelje navru.
- Acta
#235 Re: Raskidi dugih veza...
Jao jesmo alfa - mužjak! Nema ovo, nema ono... A šta ako ona poslije tih silnih ultimatuma i zabrana na kraju bude ta koja ode i potraži dalje, jer vrlo je moguće... Kakve su to današnje veze u kojima su se žene drznule biti žene, bolje je bilo prije, u patrijarhatu 
- hrle1976
#236 Re: Raskidi dugih veza...
Ma prije su veze bile veze, bez mobitela, i facebooka i slicnih jada. Kad se samo sebe sjetim
strefi me neka nostalgija sad bi se dao u rad da izumim onu telefonsku kutiji sto ide nazad u vrijeme ko u filmu od Bill i Teda
nabijes neku otrcaniju jaknu, skatebord, walkman na usi, otrcane jeans, starke tene, kako kad nabijes onu golf kapicu a duza kosa kod muskih je bila jos u modi i polako do djevojke pa onda nako kroz grad na sladoled itd. bolje nije moglo biti. Danas gledam omladinu svi kukaju nesto - ma danas ni ukus jabuke nije ko nekad. Tad je i muzika bila drugacija nesto poput ovog. Cisti patrijah all around 
- madFlava
#237 Re: Raskidi dugih veza...
hrle1976 wrote:A je kurca i ljubavnih veza i jada danas. U moje vrijeme je znalo se ko upravlja vezom. Trebo si i ti biti musko pa reci slusaj ja sam ovdje muskrac i zenim te kad mi se bude htejlo zeniti a to ce biti kad napunim 30 god. npr. do tada hocu da sam u vezi kakvoj sam jer mi je dobra i ti mi odgovraras jer da mi sta bolje treba davnih dana bi te ja napustio, ako ti je stalo do zenidbe sada izvoli idi sebi trazni nekoga ko ce da te sutra zeni samo meni si sasvim ok a da se sada zenimo nepada mi napamet, jer sams rekao ne prije 30 god. Tako to ide pa nek razmislja. I nema ono biti fin kad ona hoce da se ide u setnju u park ti se dogovoris sa drustvom da idete igrati hokeja na ledu i piti pivu.giovanni galli wrote:evo da se i ja prijavim u ovaj koktel zivotnih ljubavnih jada, nakon 6 i pol godina i ja dobih nogu, osjecaj, hmm nevjerica preovladava, rece mi da ne misli da cu je ikad ozenit, i da nista ne cinim da dodjemo do tog stadija. dok je prekidala, suze su uglavnom govorile umjesto nje, a njen zagrljaj je bio toliko jak da sam mislio da ce mi vazduha nestati, sva se tresla, od suza grceva, pitala je da li cu ikad drugu voljeti kao sto sam nju, bio sam sav zbunjen, ni na sta nisam znao da odgovorim, jer nisam mogao da shvatim da stvarno odlazi, nisam mogao da vjerujem, ono kad vidis, kad gledas u necije oci, vidis sjaj, zelju u njima, kad ti taj neko na rastanku tako njezno miluje lice. proslo je evo i mjesec dana, zvao sam je, molila je da ne zovem, jednom sam je i vidio, prepolovila se, njen mi brat veli da nece da jede i da place u sobi, ali godine su tu vrijeme se udat imati djecu. svejedno se osjecam tako izdano, napusteno, nikad se nismo svadjali, nikad radili neke scene, uvijek smo se voljeli tako njezno, tako sigurno i jako. i dalje je volim, i dalje je zelim, sto je najgore i zenit sam mislio samo nju, ali eto sad osta samo da se ceka sudbina i njena odluka. mada nikad nisam shvatao ljude, koji ce radje da pate, da traze nesrecu i problem tamo gdje ga nema, nego da uzivaju u rijetkim sretnim i laganim trenucima koje ovaj zivot pruza... ne znam ni sam koje dalje poteze ciniti, sta uraditi, kako se postaviti, najgore su noci, kad sjecanja i zelje navru.

-
apgang
#238 Re: Raskidi dugih veza...
Čemu raskid nakon duže veze, vrijeme provedeno s njom ne može ništa nadoknaditi. Ko bi uopšte to prolazio ispočetka, nakon godinu dana ako neko skonta da to nije za njega, to je krajnji rok, sve poslije se upuštaju ili zaljubljeni ili zaslijepljeni, ja sam jedan od tih zaljubljenih, vrijeme samo ide, tup tup tup i dođe već priča o zarukama
. Muškarci na to reaguju potpuno drugačije, prerano je draga, daj da riješimo neku egzistenciju, a žene te ni ne slušaju, već se vide u vjenčanici 
- madFlava
#239 Re: Raskidi dugih veza...
ja sam bio taj drugiapgang wrote:Čemu raskid nakon duže veze, vrijeme provedeno s njom ne može ništa nadoknaditi. Ko bi uopšte to prolazio ispočetka, nakon godinu dana ako neko skonta da to nije za njega, to je krajnji rok, sve poslije se upuštaju ili zaljubljeni ili zaslijepljeni, ja sam jedan od tih zaljubljenih, vrijeme samo ide, tup tup tup i dođe već priča o zarukama. Muškarci na to reaguju potpuno drugačije, prerano je draga, daj da riješimo neku egzistenciju, a žene te ni ne slušaju, već se vide u vjenčanici
- brad90
- Location: DVASPORTA.BA DALEKO NAJOZBILJNIJI FORUM NA NEBU INTERNETA
#240 Re: Raskidi dugih veza...
HRLE SLUSA VUCU.... NIKADA DZIIIIIIIBONIJAhrle1976 wrote:A je kurca i ljubavnih veza i jada danas. U moje vrijeme je znalo se ko upravlja vezom. Trebo si i ti biti musko pa reci slusaj ja sam ovdje muskrac i zenim te kad mi se bude htejlo zeniti a to ce biti kad napunim 30 god. npr. do tada hocu da sam u vezi kakvoj sam jer mi je dobra i ti mi odgovraras jer da mi sta bolje treba davnih dana bi te ja napustio, ako ti je stalo do zenidbe sada izvoli idi sebi trazni nekoga ko ce da te sutra zeni samo meni si sasvim ok a da se sada zenimo nepada mi napamet, jer sams rekao ne prije 30 god. Tako to ide pa nek razmislja. I nema ono biti fin kad ona hoce da se ide u setnju u park ti se dogovoris sa drustvom da idete igrati hokeja na ledu i piti pivu.giovanni galli wrote:evo da se i ja prijavim u ovaj koktel zivotnih ljubavnih jada, nakon 6 i pol godina i ja dobih nogu, osjecaj, hmm nevjerica preovladava, rece mi da ne misli da cu je ikad ozenit, i da nista ne cinim da dodjemo do tog stadija. dok je prekidala, suze su uglavnom govorile umjesto nje, a njen zagrljaj je bio toliko jak da sam mislio da ce mi vazduha nestati, sva se tresla, od suza grceva, pitala je da li cu ikad drugu voljeti kao sto sam nju, bio sam sav zbunjen, ni na sta nisam znao da odgovorim, jer nisam mogao da shvatim da stvarno odlazi, nisam mogao da vjerujem, ono kad vidis, kad gledas u necije oci, vidis sjaj, zelju u njima, kad ti taj neko na rastanku tako njezno miluje lice. proslo je evo i mjesec dana, zvao sam je, molila je da ne zovem, jednom sam je i vidio, prepolovila se, njen mi brat veli da nece da jede i da place u sobi, ali godine su tu vrijeme se udat imati djecu. svejedno se osjecam tako izdano, napusteno, nikad se nismo svadjali, nikad radili neke scene, uvijek smo se voljeli tako njezno, tako sigurno i jako. i dalje je volim, i dalje je zelim, sto je najgore i zenit sam mislio samo nju, ali eto sad osta samo da se ceka sudbina i njena odluka. mada nikad nisam shvatao ljude, koji ce radje da pate, da traze nesrecu i problem tamo gdje ga nema, nego da uzivaju u rijetkim sretnim i laganim trenucima koje ovaj zivot pruza... ne znam ni sam koje dalje poteze ciniti, sta uraditi, kako se postaviti, najgore su noci, kad sjecanja i zelje navru.
- hrle1976
#241 Re: Raskidi dugih veza...
Nemam pojma ni sta ili ko su ti. Ja iskljucivo kazem svoje misljenje da dans su veze od interesa i nista vise. Ko ce kome uljepsati network ili dzep. Djevojka da trazi da je muskarac zeni, pa u moje vrijeme to je bio poraz! Musko je uvijek bilo prvo koje zaprosi pa prihvati odgovor ko muskarcina a ne ovo sve nesto umazeno razmazeno. Ljubav sve ja to razumije nije da nism bio tu ali de malo ozbiljnije.brad90 wrote:HRLE SLUSA VUCU.... NIKADA DZIIIIIIIBONIJAhrle1976 wrote:A je kurca i ljubavnih veza i jada danas. U moje vrijeme je znalo se ko upravlja vezom. Trebo si i ti biti musko pa reci slusaj ja sam ovdje muskrac i zenim te kad mi se bude htejlo zeniti a to ce biti kad napunim 30 god. npr. do tada hocu da sam u vezi kakvoj sam jer mi je dobra i ti mi odgovraras jer da mi sta bolje treba davnih dana bi te ja napustio, ako ti je stalo do zenidbe sada izvoli idi sebi trazni nekoga ko ce da te sutra zeni samo meni si sasvim ok a da se sada zenimo nepada mi napamet, jer sams rekao ne prije 30 god. Tako to ide pa nek razmislja. I nema ono biti fin kad ona hoce da se ide u setnju u park ti se dogovoris sa drustvom da idete igrati hokeja na ledu i piti pivu.giovanni galli wrote:evo da se i ja prijavim u ovaj koktel zivotnih ljubavnih jada, nakon 6 i pol godina i ja dobih nogu, osjecaj, hmm nevjerica preovladava, rece mi da ne misli da cu je ikad ozenit, i da nista ne cinim da dodjemo do tog stadija. dok je prekidala, suze su uglavnom govorile umjesto nje, a njen zagrljaj je bio toliko jak da sam mislio da ce mi vazduha nestati, sva se tresla, od suza grceva, pitala je da li cu ikad drugu voljeti kao sto sam nju, bio sam sav zbunjen, ni na sta nisam znao da odgovorim, jer nisam mogao da shvatim da stvarno odlazi, nisam mogao da vjerujem, ono kad vidis, kad gledas u necije oci, vidis sjaj, zelju u njima, kad ti taj neko na rastanku tako njezno miluje lice. proslo je evo i mjesec dana, zvao sam je, molila je da ne zovem, jednom sam je i vidio, prepolovila se, njen mi brat veli da nece da jede i da place u sobi, ali godine su tu vrijeme se udat imati djecu. svejedno se osjecam tako izdano, napusteno, nikad se nismo svadjali, nikad radili neke scene, uvijek smo se voljeli tako njezno, tako sigurno i jako. i dalje je volim, i dalje je zelim, sto je najgore i zenit sam mislio samo nju, ali eto sad osta samo da se ceka sudbina i njena odluka. mada nikad nisam shvatao ljude, koji ce radje da pate, da traze nesrecu i problem tamo gdje ga nema, nego da uzivaju u rijetkim sretnim i laganim trenucima koje ovaj zivot pruza... ne znam ni sam koje dalje poteze ciniti, sta uraditi, kako se postaviti, najgore su noci, kad sjecanja i zelje navru.
-
esminamala
#242 Re: Raskidi dugih veza...
thea wrote:Jer zena kad voli, ona je glupa, to decki dobro znaju.
nakon 6 godina,Sad me moj partner cesto zna upitati, imas li ti malo duse. A ja onaku u sebi, da imam ali samo za zene.
Interesantno ovaj vec 6 godina je tu, nece da ide. A ja dok sam voljela bilo je povuci potegni.
Gorka istina, ali je istina.
Zene ne volite, naj bolji recept za dobar zivot. Oni ce i onako voljeti vas.
- duplanula
#243 Re: Raskidi dugih veza...
thea wrote:Jer zena kad voli, ona je glupa, to decki dobro znaju.
nakon 6 godina,Sad me moj partner cesto zna upitati, imas li ti malo duse. A ja onaku u sebi, da imam ali samo za zene.
Interesantno ovaj vec 6 godina je tu, nece da ide. A ja dok sam voljela bilo je povuci potegni.

-
Mr.Penguin
#244 Re: Raskidi dugih veza...
Zaboravila si još jednu.duplanula wrote:thea wrote:Jer zena kad voli, ona je glupa, to decki dobro znaju.
esminamala wrote:thea wrote:Jer zena kad voli, ona je glupa, to decki dobro znaju.
Zene ne volite, naj bolji recept za dobar zivot. Oni ce i onako voljeti vas.![]()
![]()

Sad je sve uredu.
- duplanula
#245 Re: Raskidi dugih veza...
Mr.Penguin wrote:duplanula wrote:thea wrote:Jer zena kad voli, ona je glupa, to decki dobro znaju.
Zaboravila si još jednu.
esminamala wrote:thea wrote:Jer zena kad voli, ona je glupa, to decki dobro znaju.
Zene ne volite, naj bolji recept za dobar zivot. Oni ce i onako voljeti vas.![]()
![]()
Sad je sve uredu.

sada je sve uredu
- hrle1976
#248 Re: Raskidi dugih veza...
Evo da navedem jedan primjer duze veze koja je totalno ako mene pistas van funkcije unutar sebe. (osobe su pofino mladje od mene ali nebitno)m@m@ wrote:.Ja iskljucivo kazem svoje misljenje da dans su veze od interesa i nista vise. Ko ce kome uljepsati network ili dzep
ovo sve cesce slusam i citam...zar bi se te veze nazvale "duge veze", zar na startu nije jasno jesu li zajedno zbog interesa? znam da ima toga i s muske i zenske strane ali ljudi dragi otvorite oci, mislite glavom na vrijeme.
ALI NEMOJTE RECI DA SU SVE VEZE RADI NETWORKA I DZEPA, NEMOJTE MI RECI DA ISTINSKE LJUBAVI VISE NEMA.
djevojkama vjerovatno dosadi duuugo cekanje da se on nakani da je zaprosi, zajedno non stop "duga veza" sve dijele, vole se bla bla pa ko vele de ba vise 'os me zeniti ol nesDjevojka da trazi da je muskarac zeni, pa u moje vrijeme to je bio poraz! Musko je uvijek bilo prvo koje zaprosi pa prihvati odgovor ko muskarcina a ne ovo sve nesto umazeno razmazeno. Ljubav sve ja to razumije nije da nism bio tu ali de malo ozbiljnije![]()
on ko na cemu smo, dokad cemo se vodati.
neznam ali meni je to sasvim ok ako je u pitanju duga veza pa valjda ima slobodu da i o tome pocne prva, nisu stranci jedno drugom.
On je mamin sin i ako ima preko 26 god. i jos studira, ima ko neki poluvremenski poslic zivi sa djevojkom a skupa su preko 6-7 god. Poznam mu roditelje, stari je spustenih ramena, mama je ona sto zapocinje i zavrsava rijec. On prima njene savjete konstatno i ocigledno je da je pod velikom utjecajom svoje mame. Hajmo reci on zna drzati predavanja u svemu nebitno koju temu uzmes on ima prvo i zadnje slovo u toj temi ne kao da komanduje nego ko fol sve zna. Ko neki "politicar". Djevojka istih godina. Radi i preko radnog vremena. Manje vise mnogo sta se izdraje s njeje strane. U jednu ruku zna biti lukava a u drugu izgleda kao da ni sama nema pojma sta hoce u zivotu. Zanimljivo ako ide na odmor onda ode na odmor ili neki produzeni vikend sa najboljim prijateljem a ne sa momkom. Ona bi mogla nekako sama ziviti i sebe izdrzavatai, on nikako. Ko koga tu na neki nacin guli? Ako mene pitas on je taj koji guli to sto skoro ima besplatan stan, jer da mu ide na zivice nesto on bi rekao, jer ona ode na odmor sa prijateljem. Jel on tolerantan, jel ona bezobrazna? Ako mene pitas da je neka ozbiljna veza izmedju njih ... ja bi prije rekao da je ona vise zainteresovana u onog svog prijatelja. Moze biti da grijsim i da nesto nevidim ali iskreno receno ako ovjde nije neki interes u pitanju onda je do mene.
-
quarterback
#249 Re: Raskidi dugih veza...
mozda je perfektan u krevetu i kucnim poslovima 
- hrle1976
#250 Re: Raskidi dugih veza...
Nije taj sposoban u nicemu osim predavanja politike o licnog misljenja, nego to ti je vako ako mene pitas. Nje strah da bude sama ko ce opet jovo na novo sve oko veze idu godine, njegu stalo do nje ko do lanjskog snjega cim ona moze ici sa ovim prijateljom na more itd., nego njemu jeftini ziviti dok studir traje...quarterback wrote:mozda je perfektan u krevetu i kucnim poslovima