pa nisu al djezira da sve im bude potaman na startu... ovo je neovisan finansijski projekat ljudi koji su se skupili da zajedno stvore nesto zajednicko, a vrijedno... a to ne dolazi preko noci, to dodje vremenom... malo ko zna kako je to stvarati nesto iz nicega i od toga praviti novu vrijednost i kvalitetnu konstantu, pogotovo neku vrhunsku... neke tv kod nas se nisu spremile ni za sto godina zasto to ocekivati od Face TV koja nije sabrala ni 7 dana emitovanja, da bude sređena tip top...holowey wrote:upravo pogledah ovaj video klip sa sidranom...sokiran sam slabom produkcijom, ocajnim studijem, katastrofa osvjetljenjem, a da ne spominjem amaterizam voditeljica... ocekivao sam mnogo vise s obzirom na pompu oko pokretanja ove tv, bar da budu na nivou tv1 (nije bas neki nivo ali je bolje od facetv)StupskaBitanga wrote:Nemam Face tv ali nađoh ovaj video današnje emisije Face magazin i voditeljice su me blago rečeno šokirale ponašanjem i vođenjem razgovora sa Sidranom. Jeste da je početak ali nivo mora postojati
polako sve u svoje vrijeme... da za godinu dvije budu na nivou neke osrednje tv kuće u BIH-a, postigli su svoj cilj i opravdanost, a ako budu za 10 među top 3 onda je to za njih nevjerovatan napredak...
prema tome nek se radi, rezultati će doći sa vremenom....