FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
oridjidji

#226 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by oridjidji »

holowey wrote:
StupskaBitanga wrote:Nemam Face tv ali nađoh ovaj video današnje emisije Face magazin i voditeljice su me blago rečeno šokirale ponašanjem i vođenjem razgovora sa Sidranom. Jeste da je početak ali nivo mora postojati
upravo pogledah ovaj video klip sa sidranom...sokiran sam slabom produkcijom, ocajnim studijem, katastrofa osvjetljenjem, a da ne spominjem amaterizam voditeljica... ocekivao sam mnogo vise s obzirom na pompu oko pokretanja ove tv, bar da budu na nivou tv1 (nije bas neki nivo ali je bolje od facetv)
pa nisu al djezira da sve im bude potaman na startu... ovo je neovisan finansijski projekat ljudi koji su se skupili da zajedno stvore nesto zajednicko, a vrijedno... a to ne dolazi preko noci, to dodje vremenom... malo ko zna kako je to stvarati nesto iz nicega i od toga praviti novu vrijednost i kvalitetnu konstantu, pogotovo neku vrhunsku... neke tv kod nas se nisu spremile ni za sto godina zasto to ocekivati od Face TV koja nije sabrala ni 7 dana emitovanja, da bude sređena tip top...

polako sve u svoje vrijeme... da za godinu dvije budu na nivou neke osrednje tv kuće u BIH-a, postigli su svoj cilj i opravdanost, a ako budu za 10 među top 3 onda je to za njih nevjerovatan napredak...

prema tome nek se radi, rezultati će doći sa vremenom....
leo_

#227 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by leo_ »

Banksy wrote:
mousstapha wrote:
StupskaBitanga wrote:Nemam Face tv ali nađoh ovaj video današnje emisije Face magazin i voditeljice su me blago rečeno šokirale ponašanjem i vođenjem razgovora sa Sidranom. Jeste da je početak ali nivo mora postojati
Najjace mi je kad pitaju Sidrana: "Pisete li neku zbirku poezije?" :lol:
''Recite nam kako ste vi?''

Od stida nisam dalje ...
ja jesam jos malo, ali nisam ni ja do kraja... :roll:

Podrzavam Senada u svakom slucaju, znam da ce amateri raditi, rekao je on to i sam, ali ovo je previshe. ove dvije ko da su se zive isprepadale. nadam se da nece samo dopustiti da mu se pekmeze ove voditeljice, da se nesto uvija glas kad se prica i sl. kao na Pinku i ovim lijevim televizijama. Treba im neko karizmatican, siguran u sebe i u ono sto prica, bez otezanja i ulizivanja.
afannedim

#228 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by afannedim »

Plava je i radila na Pinku nekakav glupi kviz vodila a po profesiji manekenka heh
holowey

#229 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by holowey »

oridjidji wrote:
holowey wrote:
upravo pogledah ovaj video klip sa sidranom...sokiran sam slabom produkcijom, ocajnim studijem, katastrofa osvjetljenjem, a da ne spominjem amaterizam voditeljica... ocekivao sam mnogo vise s obzirom na pompu oko pokretanja ove tv, bar da budu na nivou tv1 (nije bas neki nivo ali je bolje od facetv)
pa nisu al djezira da sve im bude potaman na startu... ovo je neovisan finansijski projekat ljudi koji su se skupili da zajedno stvore nesto zajednicko, a vrijedno... a to ne dolazi preko noci, to dodje vremenom... malo ko zna kako je to stvarati nesto iz nicega i od toga praviti novu vrijednost i kvalitetnu konstantu, pogotovo neku vrhunsku... neke tv kod nas se nisu spremile ni za sto godina zasto to ocekivati od Face TV koja nije sabrala ni 7 dana emitovanja, da bude sređena tip top...

polako sve u svoje vrijeme... da za godinu dvije budu na nivou neke osrednje tv kuće u BIH-a, postigli su svoj cilj i opravdanost, a ako budu za 10 među top 3 onda je to za njih nevjerovatan napredak...

u cemu je onda razlika izmedju face tv i recimo nekadasnje ntv99? kako god okrenes junk...daj boze da se poprave do marta kada kazu da pocinje cjelodnevni program :roll:
zateznistub

#230 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by zateznistub »

Da mi je doziviti da neko od forumasa ovdje a koji samo nalaze mane rade na produkciji, osvjetljenju i cemu sve ne, pa da vidim to ostvarenje. Mislim da bi se i CNN postidio :-)
karanana

#231 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

bolja je slika na face tv-u nego na ntv99.
i koke su bolje.
holowey

#232 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by holowey »

zateznistub wrote:Da mi je doziviti da neko od forumasa ovdje a koji samo nalaze mane rade na produkciji, osvjetljenju i cemu sve ne, pa da vidim to ostvarenje. Mislim da bi se i CNN postidio :-)
ne upustam se u poslove koje ne znam raditi, a ocito nismo svi takvi...
Luigi

#233 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Luigi »

holowey wrote:
zateznistub wrote:Da mi je doziviti da neko od forumasa ovdje a koji samo nalaze mane rade na produkciji, osvjetljenju i cemu sve ne, pa da vidim to ostvarenje. Mislim da bi se i CNN postidio :-)
:thumbup:
sandra01

#234 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by sandra01 »

holowey wrote:

Bravo :thumbup: :thumbup: :thumbup:
karanana

#235 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

zoom66 wrote:
karanana wrote:daj mi crnku da se igram s njoooom, igram s njoooom, igram s njooooom
shta rekoh neki dan... :thumbup:

najvjerniji gledatelj :D josh se cheka pici :D
odoh sad dat 90 maraka da od logosofta dobijem STB s kojim mogu pratiti ovaj kanal jer sa ovim sto sad imam ne moze.
Banksy

#236 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Banksy »

karanana wrote:
zoom66 wrote:
karanana wrote:daj mi crnku da se igram s njoooom, igram s njoooom, igram s njooooom

odoh sad dat 90 maraka da od logosofta dobijem STB s kojim mogu pratiti ovaj kanal jer sa ovim sto sad imam ne moze.
Ima li to čudo na Telemachu, i kako se traži? :mrgreen:
StupskaBitanga

#237 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

nema na Telemachu
Banksy

#238 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Banksy »

StupskaBitanga wrote:nema na Telemachu
Još bolje :mrgreen:
zateznistub

#239 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by zateznistub »

holowey wrote:
Aha, sve sami Wilson Surratt.
oridjidji

#240 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by oridjidji »

holowey wrote:
oridjidji wrote:
holowey wrote:

u cemu je onda razlika izmedju face tv i recimo nekadasnje ntv99? kako god okrenes junk...daj boze da se poprave do marta kada kazu da pocinje cjelodnevni program :roll:
Radio sam u montaži na NTV 99, vjeruj mi i ovaj FACETV je neusporediv sa tom televizijom... Pa i ovaj prvi video na nesto lici za razliku na 99...
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#241 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by -LIBERO- »

zoom66 wrote:

Veze vi nemate :D . Ova Nadja je najsladja voditeljica na ovom kanalu..barem do sada.

Nadja BIG LAJK!!!!!! :D
ultima_palabra

#242 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by ultima_palabra »

-LIBERO- wrote:
zoom66 wrote:

Veze vi nemate :D . Ova Nadja je najsladja voditeljica na ovom kanalu..barem do sada.

Nadja BIG LAJK!!!!!! :D
Jel to ona? :D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#243 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by -LIBERO- »

Et' vidis i pjesme joj prave. :dance: :mrgreen:

Ona je ,znam curu i uzivo,jos je sladja nego na TV-u .
Toto
Grijem se na: solarno
Vozim: EJ

#244 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Toto »

udrch wrote:Ja samo da kažem da ću sa Picijem i Karananom biti vjerni gledatelj..crno na kvadrat :D puta dva..
ta ce Pici i Karanena :D :D
koju Hare ne opjeva
ne treba joj na medije istrcavat
udrch

#245 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by udrch »

karanana wrote:bolja je slika na face tv-u nego na ntv99.
i koke su bolje.
Konačno i jedno stručno mišljenje i potpuno objektivno..svi bi samo da kritikuju, a veze nemaju o životu..čovjek u dvije riječi i dvije rječice reče tako mnogo..
leo_

#246 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by leo_ »

zateznistub wrote:
holowey wrote:
Aha, sve sami Wilson Surratt.
dobro eto, super je sve. svidja mi se najvishe kad ona pita gospon Sidrana "a kako ste vi?". big lajk! :D

ako mi se svidja, da kazem da mi se svidja, ako mi se ne svidja, da ne kazem da mi se ne svidja, pa jel' to u redu? na kraju krajeva, nismo nasli svemu manu, samo voditeljicama. Senada podrzava vecina, studio je cool, ona slova mi se dopadaju, moderno je totalno xD ali su voditeljice kata-fuckin'-strofa! :D

Peace gospon "Sve mi je super, dajte jos"! :D
zateznistub

#247 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by zateznistub »

leo_ wrote:dobro eto, super je sve. svidja mi se najvishe kad ona pita gospon Sidrana "a kako ste vi?". big lajk! :D

ako mi se svidja, da kazem da mi se svidja, ako mi se ne svidja, da ne kazem da mi se ne svidja, pa jel' to u redu? na kraju krajeva, nismo nasli svemu manu, samo voditeljicama. Senada podrzava vecina, studio je cool, ona slova mi se dopadaju, moderno je totalno xD ali su voditeljice kata-fuckin'-strofa! :D

Peace gospon "Sve mi je super, dajte jos"! :D
Ne, svako ima pravo na svoje misljenje. NAravno treba biti toliko posten prvo prema sebi pa prema ostalima pa reci da ovaj projekat radi tek par dana i mora preboliti "djecije bolesti".

Ako imate godina probajte se prisjetiti tuznih pocetaka "HAYAT" i "NTV99" televizija. Bili su znatno gori nego ovi na face-u. Diletantizam je isao dotle da je novinar na hayatu smrcao kao da je sam u spavacoj sobi a ne prenosio svjetski kup u skijanju.
StupskaBitanga

#248 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

sjeca li se ko kada su na Hayatu cenzurisali poljupce i čitali Kur an
headbanger

#249 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by headbanger »

najbolji biser mi je bio kada "voditeljica" pita avdu pa jeste li sta novo napisali koju knjigu li zbirku
kaze avdo zbirka se ne pise zbirka se zbira ili sabire pa se objavi :D :D :D
ma nek one dobro izgledaju hebes pamet
da jos malo vise none i sike sjevnu jos bi bolje bilo, ali i to ce ubrzo
zateznistub

#250 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by zateznistub »

StupskaBitanga wrote:sjeca li se ko kada su na Hayatu cenzurisali poljupce i čitali Kur an
Eh...
Locked