Samo za ozenjene muskarce

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
vratnik

#226 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by vratnik »

Pikaju li se i odgovori muskaraca koji znaju da im supruge prate forum?
:D
Ateista

#227 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by Ateista »

vratnik wrote:Pikaju li se i odgovori muskaraca koji znaju da im supruge prate forum?
Naravno da ne. :D
HAVANA

#228 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by HAVANA »

Ženo moja draga,nedostupna si.Zakasnicu,nemojte me cekati sa jelom...Moram muhi pomoc da istovari cumur.
vratnik

#229 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by vratnik »

Ateista wrote:
vratnik wrote:Pikaju li se i odgovori muskaraca koji znaju da im supruge prate forum?
Naravno da ne. :D
Onda nista.
:run:
vratnik

#230 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by vratnik »

HAVANA wrote:Ženo moja draga,nedostupna si.Zakasnicu,nemojte me cekati sa jelom...Moram muhi pomoc da istovari cumur.
Evo ja cu pive donijeti.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#231 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by JoseMujica »

14 godina skupa i nikad nisam pomislio na varanje.....sigurno je bilo i prilika, ali sam tip čovjeka koji i ne primjeti da je neka zainteresirana za njega, vjerovatno jer i ne razmišljam o tome.

Mislim da čovjek kada ide u razne afere vara prvo samog sebe. Sad svi smo različiti, pa ako neko može tako živiti neka živi...meni bi to bilo noćna mora
quasar

#232 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by quasar »

JoseMujica wrote:14 godina skupa i nikad nisam pomislio na varanje.....sigurno je bilo i prilika, ali sam tip čovjeka koji i ne primjeti da je neka zainteresirana za njega, vjerovatno jer i ne razmišljam o tome.

Mislim da čovjek kada ide u razne afere vara prvo samog sebe. Sad svi smo različiti, pa ako neko može tako živiti neka živi...meni bi to bilo noćna mora

Kako kaze moj prijatelj: samo mi još to fali pored svih obaveza... :lol:
krompir i riza

#233 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by krompir i riza »

JoseMujica wrote:14 godina skupa i nikad nisam pomislio na varanje.....sigurno je bilo i prilika, ali sam tip čovjeka koji i ne primjeti da je neka zainteresirana za njega, vjerovatno jer i ne razmišljam o tome.

upravo tako :thumbup:
HAVANA

#234 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by HAVANA »

quasar wrote:

Kako kaze moj prijatelj: samo mi još to fali pored svih obaveza... :lol:

:shock: Znamo li se mi? :lol:
fatamorgana

#235 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by fatamorgana »

Hajmo supruge, u red, još malo pa nestalo, :lol:
Op3r4t0r

#236 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by Op3r4t0r »

:thumbup:

U mom slucaju 6 i po godina zajedno, 4 godine veze i 2 i po godine braka i takvo nesto mi nije nikad bilo niti na kraj pameti niti ce biti i to prvenstveno radi sebe, sam sebe ne bih mogao pogledati u ogledalo
amy-ra

#237 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by amy-ra »

ocito da su moji komentari pogresno shvaceni.. aktivno pratim forum (mnooogo vise nego sto ucestvujem u istom) i vidjam svakakve komentare koje ne zasluze ban, pa cak ni opomenu. a meni se prijeti banom zato sto sam rekla da ove informacije nisu relevantne, jer se ljudi medjusobno poznaju. iskreno, ja sam posljednja osoba koja zabada nos u tudje zivote, tacnije gnusam se takvog "zanimanja", samim tim namjere mi nisu bile lose...
molim operatora da pogleda moje komentare na drugim temama, te tako jasno uvidi da nikad nikom nisam nista prigovarala, optuzivana nikoga, niti osudjivala. to da li neki forumasi varaju ili ne meni niti ide ide u prilog , niti otezava zivot. kao sto ranije napisah, jedino me ponekad bude stid sto sam zensko, jer zbog odredjenog broja zena sa potpuno poremecenom listom prioriteta cak i oni koji ne razmisljaju o prevari bivaju dovedeni i nezgodne situacije.
hvala!!!
Paunovac

#238 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by Paunovac »

Op3r4t0r wrote:

:thumbup:

U mom slucaju 6 i po godina zajedno, 4 godine veze i 2 i po godine braka i takvo nesto mi nije nikad bilo niti na kraj pameti niti ce biti i to prvenstveno radi sebe, sam sebe ne bih mogao pogledati u ogledalo
Svaka vam čast na ovakvoj iskrenosti :thumbup:
male_okice

#239 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by male_okice »

amy-ra wrote:ocito da su moji komentari pogresno shvaceni.. aktivno pratim forum (mnooogo vise nego sto ucestvujem u istom) i vidjam svakakve komentare koje ne zasluze ban, pa cak ni opomenu. a meni se prijeti banom zato sto sam rekla da ove informacije nisu relevantne, jer se ljudi medjusobno poznaju. iskreno, ja sam posljednja osoba koja zabada nos u tudje zivote, tacnije gnusam se takvog "zanimanja", samim tim namjere mi nisu bile lose...
molim operatora da pogleda moje komentare na drugim temama, te tako jasno uvidi da nikad nikom nisam nista prigovarala, optuzivana nikoga, niti osudjivala. to da li neki forumasi varaju ili ne meni niti ide ide u prilog , niti otezava zivot. kao sto ranije napisah, jedino me ponekad bude stid sto sam zensko, jer zbog odredjenog broja zena sa potpuno poremecenom listom prioriteta cak i oni koji ne razmisljaju o prevari bivaju dovedeni i nezgodne situacije.
hvala!!!
za tango je uvijek potrebno 2, i bez obzira ako neko ne zeli da prevari svog partnera nebitno da li se radi o muskarcu ili zensku on to nece uciniti i tu nema puno price. Moze se ta zena skinuti gola uraditi ovo ili ono ako on nece onda to nece ni uraditi, nema tu puno filozofije. Oni koji traze krivce u 1 ili drugoj strani (spolu) mislim da samo pokusavaju opravdati takvu situaciju, opravdati sebe ili mozda prevarena strana tako zeli sebi reci eto ona je kriva sto ga je izazivala ili sl. Ali mislim da ovo stvarno ne pije vode ako se imalo racionalnije analizira.
Mis mekinjas

#240 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by Mis mekinjas »

samo beskičmeni skotovi varaju... :D

100%....
LadyE

#241 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by LadyE »

Ako kazu da varaju-onda su pokvareni, losi, ovakvi, onakvi...
Ako kazu da ne varaju-onda su im zene tu negdje i citaju pa oni lazu samo jer im podilaze...
Nije se rodio ko bi ljudima ugodio, ocito iz teme kao i svega ostalog!
Jedina osoba koja je nesto konkretno i korektno napisala na citavu temu je sa nickom Katy cini mi se...ostalo sve subjektivna shvatanja, na osnovu licnih dozivljaja situacije...Toliko je ocito iz komentara pojedinih ljudi da su bili prevareni(zene) i da su varali(muskarci) iako to ne govore...da ne mogu vise vjerovati ovima sto govore kako jeste (mozda)...naravno, sto bi iko otvoreno pricao o svojoj vezi ili braku na forumu? Ne mora biti istina, ali i moze, a sta god od to dvoje bilo ne treba nikoga osudjivati zbog onog sto je rekao...Njegov zivot. Al s druge strane ti koji varaju bi trebali sebe preispitati onako kako Katy rece zasto to rade i sebi i drugim osobama?Ako zele slobodu i promjene neka onda to i imaju a ne da neko ispasta radi njihovih zelja ili potreba kako god to ko nazvao...
3xa

#242 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by 3xa »

Ja im licno vjerujem i pozitivno sam iznenadjena koliko muskaraca tvrdi da ne vara. Mislim da, ako varaju, ne bi se ni javljali. Zaobisli bi temu. Meni licno su se razbile predrasude i uvijek sam mrzila kada neko generalizuje "on je musko, oni rade to, vole to". Ima nekih stvari koje su mozda zajednicka takca svima, ali daleko od toga da su svi isti, isto kao sto i sve zene nisu iste.
fatamorgana

#243 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by fatamorgana »

Mis mekinjas wrote:samo beskičmeni skotovi varaju... :D

100%....
A "skotovke? ....
sarajlija_ba

#244 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by sarajlija_ba »

fatamorgana wrote:

100%....
A "skotovke? ....
I mene interesuje kako će imenovati one koje daju oženjenim muškarcima :lol:
fatamorgana

#245 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by fatamorgana »

sarajlija_ba wrote:
fatamorgana wrote:

100%....
A "skotovke? ....
I mene interesuje kako će imenovati one koje daju oženjenim muškarcima :lol:
radodajke, :lol:
sarajlija_ba

#246 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by sarajlija_ba »

fatamorgana wrote:
mišice mekinjašice :lol:
lidana09

#247 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by lidana09 »

Tema je postala jako popularna i dijelimo raznorazna misljenja...no meni vec par dana ne silazi s pameti post(zaboravih avatar u sekundi) koji je napisao:"donesi toj ljubavi ves da ti opere i djecu da ti nahrani..itd..itd.." po meni
n S@mson nije ni prvi ni zadnji koji je prevario..al sebicnost lezi u tome sto vec godinu dana zivi tako...a nije u stanju pustiti
tu svoju zenu,da se razvedu..i ja sam dijete razvedenih roditelja pa sam ziva..neka zena nadje neki svoj dusevni mir,na kraju krajeva,mozda se i ona zaljubi..al ovo cuvanje svoje supruge u ulozi cistacice i majke a kod ljubavnice pokupi kajmak....Miiiislim.... :roll: :roll: :x :roll: :roll:
sarajlija_ba

#248 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by sarajlija_ba »

lidana09 wrote:Tema je postala jako popularna i dijelimo raznorazna misljenja...no meni vec par dana ne silazi s pameti post(zaboravih avatar u sekundi) koji je napisao:"donesi toj ljubavi ves da ti opere i djecu da ti nahrani..itd..itd.." po meni
n S@mson nije ni prvi ni zadnji koji je prevario..al sebicnost lezi u tome sto vec godinu dana zivi tako...a nije u stanju pustiti
tu svoju zenu,da se razvedu..i ja sam dijete razvedenih roditelja pa sam ziva..neka zena nadje neki svoj dusevni mir,na kraju krajeva,mozda se i ona zaljubi..al ovo cuvanje svoje supruge u ulozi cistacice i majke a kod ljubavnice pokupi kajmak....Miiiislim.... :roll: :roll: :x :roll: :roll:
Možda kod žene nejma više kajmaka bona :D
Mis mekinjas

#249 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by Mis mekinjas »

sarajlija_ba wrote:
fatamorgana wrote:
:D :dance: :dance: :dance:

Kompleksno je, sa onim koje daju oženjenim....
Ima ih za nazvati, od kurvetina, do onih, koje su već bezbroj puta naj**** pa ni same na znaju šta im treba...
Ali kako obično biva..... svak po sopstvenom nahođenju, daje drugima ime.
Ja znam da po mom nahođenju je onaj koji vara beskičmeni skot, i neko ko nije zaslužio pa.... tu ću stati... :D
lidana09

#250 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by lidana09 »

Mis mekinjas wrote:
sarajlija_ba wrote:
fatamorgana wrote:
:D :dance: :dance: :dance:

Kompleksno je, sa onim koje daju oženjenim....
Ima ih za nazvati, od kurvetina, do onih, koje su već bezbroj puta naj**** pa ni same na znaju šta im treba...
Ali kako obično biva..... svak po sopstvenom nahođenju, daje drugima ime.
Ja znam da po mom nahođenju je onaj koji vara beskičmeni skot, i neko ko nije zaslužio pa.... tu ću stati... :D
Ti si legenda!:)
Locked