BiH - Portugal/Portugal - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- armin071
#226 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
http://www.youtube.com/watch?v=gIC8LdFA ... r_embedded
I ovih kloceva da se bojimo, nema sanse.
Portugal je u krizi i to zescoj. Imaju dobrih igraca ali su to uglavnom prenapuhane preplanule zvijezde, najljepse, najbolje...bla bla. Samo ih furati da su apsolutni favoriti a onda u Zenici prvih pola sata presing spucati im 2 gola i kraj price. Pa neka im onda Platini opet svira penal tamo...
I ovih kloceva da se bojimo, nema sanse.
Portugal je u krizi i to zescoj. Imaju dobrih igraca ali su to uglavnom prenapuhane preplanule zvijezde, najljepse, najbolje...bla bla. Samo ih furati da su apsolutni favoriti a onda u Zenici prvih pola sata presing spucati im 2 gola i kraj price. Pa neka im onda Platini opet svira penal tamo...
- tazmaniaBAN4
#227 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
ja mislim, zapravo siguran sam, tek kad se i nase navijacice pocnu skidati ovako onda mi mozemo na neko veliko takmicenje!

Code: Select all
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/daisy-araujo-osvaja-stadione/66081- Maxwell2008
#228 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Nismo valjda izvukli Peru ...a mi se ovdje oko portugala zahebavamotazmaniaBAN4 wrote:ja mislim, zapravo siguran sam, tek kad se i nase navijacice pocnu skidati ovako onda mi mozemo na neko veliko takmicenje!![]()
Code: Select all
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/daisy-araujo-osvaja-stadione/66081
- denimb
#229 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Maxwell2008 wrote:Evo jedno pitanje za sve nas :
A šta ako nas oni podcijene ???
Baska, inace su slabo organizovani pa ce uci onako na pamet u baraz.
Imaju mjesec dana da prostudiraju nasu igru u proslim kvalifikacija, doci ce oni spremni nesikiraj se.
-
LSD
#230 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Nisam ranije pisao o žrijebu i željama....ali iskreno, priželjkivao sam najjace i dobili smo najjace....ovo je najbolji moguci test pred EP, najteži test ove generacije....ako slomimo Portugal (a slomit cemo ih ,ako Bog da) u baražu, onda možemo dogurati i daleko na EP
....jest da smo dobili najtežeg moguceg protivnika, ali što kaže Švabo "I Portugalci moraju malo da se zamisle sad"
...sigurno da su i oni svjesni da su dobili najtežeg moguceg "nenosioca" u žrijebu.
Ja sam uvjeren da su nam šanse 50 - 50 %....njima je neka prevaga Ronaldo i njegove individualne kvalitete (oko njega se sve vrti u njihovoj igri), a nama kolektiv (mi prijetimo sa više opcija).
Ja sam uvjeren da su nam šanse 50 - 50 %....njima je neka prevaga Ronaldo i njegove individualne kvalitete (oko njega se sve vrti u njihovoj igri), a nama kolektiv (mi prijetimo sa više opcija).
- Maxwell2008
#232 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Prvi ti odgovor nije zvučao ovako sad je uredu ...inače bih ti postavio i treće pitanjesumirprimus wrote:
drugo zaredom pogresno pitanje,jos jedno i pida...
ne podcjenjuju nas, i znaju da nismo losi![]()
inace ne bi trtili,ko i mi
-
frngla
#233 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
hebo mater ako me ne prekine srce do utakmice 
- Riddle
#234 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Jao kakva divna vijest.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#235 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Šteta da Džeko ili Kristijano, jedan od njih neće na EuroUna lastima que Dzeko o Cristiano, uno de los dos, no vaya a la euro
Komentar na marca.com
- tazmaniaBAN4
#236 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
[quote="denimb"][/quote]
sto lupih po monitoru zbog tvog avatara
sto lupih po monitoru zbog tvog avatara
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#237 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
respo wrote:kao sto rekoh nije im svejedno
Se não fosse o penalti mandrake em cima do Nasri, teríamos um Portugal x França nos playoffs; azar, seria já uma prévia da Euro. Quanto aos outros confrontos: Montenegro deve passar pela fosca República Tcheca (que depois da Euro 2008 nunca mais voltou ao bom futebol da primeira metade da década passada); Croácia deve passar da Turquia - revanche pela heroica vitória turca na última Euro - vejo o time croata com mais qualidade que os comandados por Hiddink; Estônia x Irlanda, deve dar Irlanda - ainda estou surpreso pela presença da Estônia nesses playoffs - mais tradição e também um time fisicamente muito forte. Voltando ao jogo de Portugal: a Bósnia pode ter Pjanic e Dzeko, mas tremeram contra os Portugueses antes, e no fim devem treme de novo; Portugal é um time temido, tem CR7, tem outros bons jogadores, deve passar
Returning to the game of Portugal: Bosnia may have Pjanic and Dzeko, but trembled against the Portuguese before, and so must tremble again, Portugal is a dreaded time has CR7 has other good players, must pass
- Maxwell2008
#238 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
tazmaniaBAN4 wrote:sto lupih po monitoru zbog tvog avataradenimb wrote:
hebala te muha
- cappuccino
#239 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Malo portugalskih komentara sa portala zerozero.pt, nije ni njima svejedno (prevod slobodnim stilom
)
http://www.zerozero.pt/noticia.php?id=36671
„Bosna je napredovala kao tim a Portugal ide u suprotnom smjeru. Dvije utakmice će biti vrlo zanimljive. Portugal ima dobre igrače, Bosna također, razlika je u tome što oni imaju dobru momčad. Sretno i neka bolji pobjedi.“
xxx
„Bosna se može kvalificirati za EURO.
Istorija se rijetko ponavlja tako brzo.
prognoza:
Bosna 3-0 Portugal
Port. 2-1 Bos
BOSNA IN
PORTUGAL OUT.“
xxx
„Uj, Uj!
...
Oni, po mom mišljenju, imaju vrhunskog napadača na svijetu u boljoj formi (Džeko), odličnog golmana (Begović), dobre braniče (Papac, Vranješ, Spahić), dobru sredinu (Ibričića, Lulić, Medunjanin, Misimovic, Pjanić, Salihović) i dobar napad (Ibišević, Muslimović)...“
xxx
„Imajte na umu da je Bosna jača nego što je bila prije dvije godine. . A ako Portugal bude igrao kao s Danskom, ostaćemo bez EURA...
Force Portugal!“
xxx
„Bosna!
Pjanić, Muslimović, Ibišević, Misimović i Džeko! Gledaćemo EURO na TV-u
ahahhahaah“

http://www.zerozero.pt/noticia.php?id=36671
„Bosna je napredovala kao tim a Portugal ide u suprotnom smjeru. Dvije utakmice će biti vrlo zanimljive. Portugal ima dobre igrače, Bosna također, razlika je u tome što oni imaju dobru momčad. Sretno i neka bolji pobjedi.“
xxx
„Bosna se može kvalificirati za EURO.
Istorija se rijetko ponavlja tako brzo.
prognoza:
Bosna 3-0 Portugal
Port. 2-1 Bos
BOSNA IN
PORTUGAL OUT.“
xxx
„Uj, Uj!
...
Oni, po mom mišljenju, imaju vrhunskog napadača na svijetu u boljoj formi (Džeko), odličnog golmana (Begović), dobre braniče (Papac, Vranješ, Spahić), dobru sredinu (Ibričića, Lulić, Medunjanin, Misimovic, Pjanić, Salihović) i dobar napad (Ibišević, Muslimović)...“
xxx
„Imajte na umu da je Bosna jača nego što je bila prije dvije godine. . A ako Portugal bude igrao kao s Danskom, ostaćemo bez EURA...
Force Portugal!“
xxx
„Bosna!
Pjanić, Muslimović, Ibišević, Misimović i Džeko! Gledaćemo EURO na TV-u
ahahhahaah“
- poznanik
#240 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
BiH - Portugal... Biće to pravi nogometni spektakl, svejedno gdje bude utakmica - u Zenici ili Sarajevu.
Predlažem instaliranje video-zidova u svim većim gradovima, i to u zatvorenim prostorijama, u Sarajevu, npr. u Zetri ili Skenderiji (ne kao do sada ispred BBI, jer će biti hladno i nezgodno vrijeme za gledanje utakmice vani), kako bi atmosfera "u živo" bila još više uzavrelija i događaj podignut na najviši nivo..
Predlažem instaliranje video-zidova u svim većim gradovima, i to u zatvorenim prostorijama, u Sarajevu, npr. u Zetri ili Skenderiji (ne kao do sada ispred BBI, jer će biti hladno i nezgodno vrijeme za gledanje utakmice vani), kako bi atmosfera "u živo" bila još više uzavrelija i događaj podignut na najviši nivo..
- denimb
#241 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Maxwell2008 wrote:tazmaniaBAN4 wrote:sto lupih po monitoru zbog tvog avataradenimb wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
hebala te muha![]()
![]()
![]()
-
Klon
#242 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
dobro smo prosli kakvu srecu imamo mogli smo i spaniju izvuci...
- CartmanSA
#243 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
ko focak rodni list....uvijek dobar post wrote:pocepat ćemo ih ko' pederi playboy!
- fole13
#244 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ma imamo mi dva izvrsna igraca koja mogu popuniti rupe u odbrani plus mogu biti i ofanzivniji ako se ukaze potreba to su Cocalic i Torlak. Zasto se ta dvojica momaka ignorisu nikad mi nece biti jasno. Jaki su ko armirani beton i mogu itekako biti od koristi. Da li je sad trenutak za njih dvojicu vidjecemo ali momcima treba dati sansu .
Safete vidi ovo ba
Safete vidi ovo ba
-
shillen
#245 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
ja se ne bojim portugala , vec se bojim sudija . Gdje ce CR7 da ne ode na euro
po mom misljenju portugal je oslabio a mi se poboljsali od zadnjeg baraza 
-
sokkia
#246 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
ma samo nek ne dobismo Hrvatsku....
bilo bi grdnih problema
bilo bi grdnih problema
-
Dr. Octagon
#248 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Cocalić odlično igra,mislim da sada mora dobiti poziv....Pa makar da ga imamo na klupi.....Grčki navijači ga vole pravo,jedan je od najboljih u Panioniosu......
- DaysleepeR
#249 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
ja malo ne vjerujem u tu priču da se ne smije desiti da Ronalno ne ode na EURO
sjetite se Hrvatske i Engleske...
umjesto da izmišljamo izgovore već sad, treba igrati pa šta bude
sjetite se Hrvatske i Engleske...
umjesto da izmišljamo izgovore već sad, treba igrati pa šta bude
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#250 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Europa je uz Bosnu. Naprijed Bosno...Toda Europa va con Bosnia, ¡¡¡¡ vamos Bosnia !!!!
Španci navijaju za nas. Sa njihovih foruma