@The Realistjastuk1 wrote:Ah joj, evo LiP, HS jeste seljačka firma. Zadovoljan?![]()
Da se nadovežem na ono što kaže the Realist. Meni je bitno da se provajderi utrkuju u pružanju boljih usluga, jer će biti bolje i pristupačnije i savršeno mi je nebitno kome plaćam i na kojem sam provajderu, sve dok je provajder u stanju da zadovoljava moje potrebe.
Rekao sam fino i na HS temi. Kad LOL ponudi FTTH sa pravim unlimited i većim brzinama od HS-a onda ću se vratiti na LOL. Znači zalažem se i javljam na ove teme jer smatram da je zdravo i prava stvar da se provajderi međusobno utrkuju, a protiv sam "idolizacije" i "obožavanja" provajdera.
U tom smnislu, smatram da nije pametno niti takmičarski imati limit od 300 GB, kada konkurencija nema takav limit, tim, više što nikome ni treba 300 GB.
Završio sam i nemem namjeru dalje sugerisati niti komentarisati, jer će sve ionako svakako ostati isto najmanje do proljeća.
P.S. Jedno retoričko, šta bi sa onom bombastičnom najavom ovojesenjeg VDSL2 ili kako već. ovo je bilo samo retoričko pitanje, nema potrebe odgovarati.
Vidis ovo?
Zato se opusti.
@jastuk1
Zar mislis da ikoga zanima kako bi se ti vratio na LOL?
Prvo ti je trebalo vise brzine i VDSL.
Sada, kada si cuo za VDSL2, to postade FTTH, a sjetio si se da ti treba i unlimited.
Kada bi sve to dobio, sjetio bi se da ti treba i engleski subtitl teravije na SA1.
Retoricki odgovor: Culi da sada cekas FTTH, pa odustali.
BTW, cuo sam da je ping puno bolji na FTTH.