Ovo kao da sam ja napisao. Nema se tu šta ni dodati, a ni oduzeti.HAVANA wrote:neoazz wrote:HAVANA wrote:Spavo sam ja jednom devet dana.I sad se sjećam.
Jednog dana si spavao devet dana kod punice ?![]()
Nije neg jednom...davno...i nikad vise...![]()
Salim se ja,dobra mi punica pravo...a sto me livoa inace volim ja spavat kod nje,prekOdana...Kad god odemo na ručak ja prilegnem,odspavam...a one meeeeljuuuuu...
pa se onda opet čuju telefonom kad dodjemo kuci...a kuca je 500 metara od nase...a i pred spavanje...pozele laku noc do slijedeceg javljanja...kad se probude...prosto me stid one moje matere...zovnem jednom u pet dana...djes ,sta ima,kako si,trebaL ti sta ?
Da li biste živjeli kod punice?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
radet
#226 Re: Da li biste živjeli kod punice?
- lara b.
#227 Re: Da li biste živjeli kod punice?
moja komsinica ima veliki stan i zeta koji privremeno stanuje tu sa zenom i djetetom... da vam docaram taj suzivot
ona njemu stalno broji zube npr.kako hoda, koliko pomaze u domacinstvu i /to npr.meni prica i svima koje sretne usputno/ kako je njemu mrsko smece iznijeti, skoknuti u granap, malo kupatilo srediti, krevet zategnuti itd..., ako malo prilegne nakon posla odmah ga zove ljendohan, koliko struje trosi i koliko se tusira, zabranila da kcerka pegla njegove kosulje, kaze ako se zna svaki dan srediti u kosuljicu, neka i pegla svoje, prigovara koliko trosi za gorivo i cigare, prigovara sto se on ne igra sa djecom nakon posla i ne vodi ih u setnju /a on to cini koliko vidim svako 3,dan/ kritikuje ga kako je mrsav i ne zna se kao muskarac najesti /a ona debela preko 100kg/
cak joj smeta i kako hoda i kaze da unuce hoda isto kao on, zet nije sarajlija i sta god pogrijesi ona doda kako to u sa nije obicaj, kako on namirnice samo osnovne kupi, seljak nema obicaj kupiti i voce i jos namirnica koje on u zivotu nije vidio dok nije u sa dosao, kako ovi sa strane nemaju odgoja i sl..
zet ima fax i jedini radi, samo suti i trpi, pa punica dobacuje i to da sve sarajlije i kao i njena kci nemaju posla zbog ovih seljaka sa strane... kci joj suti, nekada se nama komsinicama pozali, ali pred mamicom suti... inace nije zavrsila fax, studira pravo 10tak godina i nista ne radi... sve frustracije nje i mame idu na racun zeta koji ih izdrzava... eto pa vi dooobro razmislite
ona njemu stalno broji zube npr.kako hoda, koliko pomaze u domacinstvu i /to npr.meni prica i svima koje sretne usputno/ kako je njemu mrsko smece iznijeti, skoknuti u granap, malo kupatilo srediti, krevet zategnuti itd..., ako malo prilegne nakon posla odmah ga zove ljendohan, koliko struje trosi i koliko se tusira, zabranila da kcerka pegla njegove kosulje, kaze ako se zna svaki dan srediti u kosuljicu, neka i pegla svoje, prigovara koliko trosi za gorivo i cigare, prigovara sto se on ne igra sa djecom nakon posla i ne vodi ih u setnju /a on to cini koliko vidim svako 3,dan/ kritikuje ga kako je mrsav i ne zna se kao muskarac najesti /a ona debela preko 100kg/
cak joj smeta i kako hoda i kaze da unuce hoda isto kao on, zet nije sarajlija i sta god pogrijesi ona doda kako to u sa nije obicaj, kako on namirnice samo osnovne kupi, seljak nema obicaj kupiti i voce i jos namirnica koje on u zivotu nije vidio dok nije u sa dosao, kako ovi sa strane nemaju odgoja i sl..
zet ima fax i jedini radi, samo suti i trpi, pa punica dobacuje i to da sve sarajlije i kao i njena kci nemaju posla zbog ovih seljaka sa strane... kci joj suti, nekada se nama komsinicama pozali, ali pred mamicom suti... inace nije zavrsila fax, studira pravo 10tak godina i nista ne radi... sve frustracije nje i mame idu na racun zeta koji ih izdrzava... eto pa vi dooobro razmislite
- Ridjobrki
#228 Re: Da li biste živjeli kod punice?
I onda se čiudiš kad pročitaš u crnoj hronici "... po riječima susjeda bio je miran i povučen čovjek koji je uvijek pozdravljao i ničim se nije dalo naslutiti da bi taj čovjek mogao pobacati familiju kroz balkon..."

- Dr.Mr.Fr.
#229 Re: Da li biste živjeli kod punice?
Kod punice ha ha ha ha
Neeeeeeee
NIKADA

Neeeeeeee
NIKADA
- dječak sa šibicama
#230 Re: Da li biste živjeli kod punice?
Zivjeti kod punice
zvuci kao naziv horor filma
Zivjeti kod punice 2: Strava u ulici Mustafe Golubica
nastavak
nastavak
- stochar
#231 Re: Da li biste živjeli kod punice?
hahahaha, prejako!dječak sa šibicama wrote:Zivjeti kod punice
nastavak
Punica Vs Alien
- Dr.Mr.Fr.
#232 Re: Da li biste živjeli kod punice?
dječak sa šibicama wrote: Zivjeti kod punice 2: Strava u ulici Mustafe Golubica
Kralju
- Irm@
#233 Re: Da li biste živjeli kod punice?
ja znam da kod svekrve ne bih pa taman se ne udala nikad
nemam ja nista protiv svekrve ali sam shvatila da smo mi iste osobe pa svaka hoce po svom (i to je naravno sudar svijetova).. tako da mi se volimo na daljinu
a za punicu..ja mislim da bi moj co'jek vishe zivio s mojom mamom nego sa mnom
njih dvoje se urote protiv mene i onda me ...u zdrav mozak...dakle reci cu da ne bih htjela zivjeti sa punicom mog dragog

nemam ja nista protiv svekrve ali sam shvatila da smo mi iste osobe pa svaka hoce po svom (i to je naravno sudar svijetova).. tako da mi se volimo na daljinu
a za punicu..ja mislim da bi moj co'jek vishe zivio s mojom mamom nego sa mnom
- Ridjobrki
#234 Re: Da li biste živjeli kod punice?
+1stochar wrote:hahahaha, prejako!dječak sa šibicama wrote:Zivjeti kod punice
nastavak
Punica Vs Alien
Zet vs. Predator
Tašta 3: Vaskrsnuće
Znam gdje si se udao prošlog ljeta
-
Taranta
#235 Re: Da li biste živjeli kod punice?
Žao mi Aliena. I on je nečije dijete.stochar wrote:hahahaha, prejako!dječak sa šibicama wrote:Zivjeti kod punice
nastavak
Punica Vs Alien
- dječak sa šibicama
#236 Re: Da li biste živjeli kod punice?
The Exorcist: Istjerivac punice

they almost come at night, almost...

they almost come at night, almost...
- madner
#237 Re: Da li biste živjeli kod punice?
Nego, da upitam ovdje:
Ima li neko iskustva sa dizanjem spratova?
- Dr.Mr.Fr.
#238 Re: Da li biste živjeli kod punice?
madner wrote:Nego, da upitam ovdje:
Ne bi valjda živio iznad punice
- madner
#239 Re: Da li biste živjeli kod punice?
Ma jok, nego sam mislio na betonski sarkofag. Nesto ko u Cernobilu 
-
Gospoda Ministarka
#240 Re: Da li biste živjeli kod punice?
Ja bih ih obje zapalile.. evo iznervira se dok procitah.lara b. wrote:moja komsinica ima veliki stan i zeta koji privremeno stanuje tu sa zenom i djetetom... da vam docaram taj suzivot![]()
![]()
![]()
ona njemu stalno broji zube npr.kako hoda, koliko pomaze u domacinstvu i /to npr.meni prica i svima koje sretne usputno/ kako je njemu mrsko smece iznijeti, skoknuti u granap, malo kupatilo srediti, krevet zategnuti itd..., ako malo prilegne nakon posla odmah ga zove ljendohan, koliko struje trosi i koliko se tusira, zabranila da kcerka pegla njegove kosulje, kaze ako se zna svaki dan srediti u kosuljicu, neka i pegla svoje, prigovara koliko trosi za gorivo i cigare, prigovara sto se on ne igra sa djecom nakon posla i ne vodi ih u setnju /a on to cini koliko vidim svako 3,dan/ kritikuje ga kako je mrsav i ne zna se kao muskarac najesti /a ona debela preko 100kg/![]()
cak joj smeta i kako hoda i kaze da unuce hoda isto kao on, zet nije sarajlija i sta god pogrijesi ona doda kako to u sa nije obicaj, kako on namirnice samo osnovne kupi, seljak nema obicaj kupiti i voce i jos namirnica koje on u zivotu nije vidio dok nije u sa dosao, kako ovi sa strane nemaju odgoja i sl..![]()
![]()
- kmirsad
#241 Re: Da li biste živjeli kod punice?
Ljudi ...šta je vama ? ... Što ste tako kategorični i šablonizirani...Ima strava, mladih, zgodnih i duželjubivih punica...

- vozač
#242 Re: Da li biste živjeli kod punice?
sjećam se TLN iz rata,
došao komšija srbin kod komšije muslimana da prespava u stanu iznad jer amerikanci imaju pametne rakete koje nalaze srbe po haustorima, dođu do vrata, pročitaju ime i BUUUM,
a saša petrović bio musliman, kaže saša "hajde komšo uđi, nema problema, nego šta misliš da ja pošaljem punicu u tvoj stan da prespava, gužva je ovdje kod nas"
došao komšija srbin kod komšije muslimana da prespava u stanu iznad jer amerikanci imaju pametne rakete koje nalaze srbe po haustorima, dođu do vrata, pročitaju ime i BUUUM,
a saša petrović bio musliman, kaže saša "hajde komšo uđi, nema problema, nego šta misliš da ja pošaljem punicu u tvoj stan da prespava, gužva je ovdje kod nas"
- dječak sa šibicama
#243 Re: Da li biste živjeli kod punice?
U tom slucaju preporucujem podrum!madner wrote:Ma jok, nego sam mislio na betonski sarkofag. Nesto ko u Cernobilu
- Ma.Le.Na
#244 Re: Da li biste živjeli kod punice?
ma to je sve istomadner wrote:Nego, da upitam ovdje:
kao da ce punicu/svekrvu vrata zaustavit
- dječak sa šibicama
#245 Re: Da li biste živjeli kod punice?
Ovi sto prodaju blindo vrata kazu da su neprobojna.Ma.Le.Na wrote:ma to je sve istomadner wrote:Nego, da upitam ovdje:
Ima li neko iskustva sa dizanjem spratova?![]()
kao da ce punicu/svekrvu vrata zaustavit![]()
Istina, nigdje ne spominju punice
- Ma.Le.Na
#246 Re: Da li biste živjeli kod punice?
mislite li zaista da ima razlike u tome...zivjeti sa punicom/svekrvom u istom stanu ili istom ulazu? 
meni to fkt isto
meni to fkt isto
- madner
#247 Re: Da li biste živjeli kod punice?
Podrum moze zatrebati, sta ako budu opet letiti pozdravi sa brdadječak sa šibicama wrote:U tom slucaju preporucujem podrum!madner wrote:Ma jok, nego sam mislio na betonski sarkofag. Nesto ko u Cernobilu
- rootba
#248 Re: Da li biste živjeli kod punice?
dječak sa šibicama wrote:Ovi sto prodaju blindo vrata kazu da su neprobojna.Ma.Le.Na wrote:ma to je sve istomadner wrote:Nego, da upitam ovdje:
Ima li neko iskustva sa dizanjem spratova?![]()
kao da ce punicu/svekrvu vrata zaustavit![]()
Istina, nigdje ne spominju punice
Ovako izgleda kad meni punica dodje
- dječak sa šibicama
#249 Re: Da li biste živjeli kod punice?
Ma u istom gradu, isto ti se pise.Ma.Le.Na wrote:mislite li zaista da ima razlike u tome...zivjeti sa punicom/svekrvom u istom stanu ili istom ulazu?
meni to fkt isto
Tek kad ljudi koloniziraju Mars, moci cemo sa olaksanjem reci "uf, ove godine nece doci na veceru sigurno".
Eno reklama za Mister Propera ili kako se vec zove, onaj preparat za ciscenje podova, pocinje "auuu, podovi su tako prljavi a svekrva samo sto nije stigla.." i onda dolazi supermen i dalje pricu znate, ako ne znate, pogladjte prije dnevnika veceras.
- alternativna
#250 Re: Da li biste živjeli kod punice?
Bas tako. Meni kroz samo citanje puna kapa, a kamoli njemu jadniku. Pitanje je vremena dok on ne pukne...sto bi bilo sasvim normalna reakcija.Ridjobrki wrote:I onda se čiudiš kad pročitaš u crnoj hronici "... po riječima susjeda bio je miran i povučen čovjek koji je uvijek pozdravljao i ničim se nije dalo naslutiti da bi taj čovjek mogao pobacati familiju kroz balkon..."